תורג'מן זה כמו ראדי וטיבי. שחקן שכולנו חשבנו שצריך להמשיך איתו אבל כבר בתחילת העונה זה ברור שזה לא זה.
עדיין להיות מחליף בהפועל ב"ש זה השיא של מה שהוא יכול להוציא מעצמו בשלב הזה של הקריירה. מכאן יש רק לאן לרדת, אז לא צריך לרחם. הוא צריך לחבק את המעמד ועדיין לנסות להשפיע עד כמה שאפשר.
לא מבין את הצורך לגמור שחקנים בטרם עת.
שיקבל דקות משמעותיות ואז נראה.
הגיע הזמן לקבל מפרץ וגאנח יותר מספרים
בכלל הייתי רוצה לראות את פרץ מאיים יותר על השער של היריבה כי יש לו את זה
אשדוד זו קבוצה שיכולה להקשות עלינו את החיים בטרנר נקוה שנדע להכריע אותם כמה שיותר מוקדם כדי שלא נסתבך
נקודה אחרונה מצבים נייחים, חייבים שיפור בנושא הזה משני צידי המגרש, בטדי זה כבר נראה יותר טוב, להמשיך ככה.
העדפתי את תורגמן.
אלמוג מקבל פה הזדמנות שאחריה אף אחד לא יוכל להגיד שלא קיבל הזדמנויות.
סאבובו שוב מחוץ לסגל. תמוה מאוד.
מה שתמוה זה עצם ההחלמה שלו........
לא ברור לי מה אלמוג מקבל עדיפות , זה אומר שעכשיו הורגים שני ציפורים. גם אלמוג לא יתרון וגם הרגת את תורג'מן
ניהול סגל רע
מודה שאלמוג או תורגמן פחות מרגש אותי, ש יהם לא מספיק טובים ולא הייתי פוסל לפתוח עם אחמד חלוץ.
די אדיש לזהות החלוץ היום.
מבחן להגנה שלנו. ברור שאשדוד איכותית במעברים, לדלג על הקישור זה הדרך הכי יעילה לפגוע בנו וזה יהיה מעניין לראות איך נתמודד.
חושב שזו תרגולת טובה לעתיד. אני חושש ממזרחי, הוא החוליה החלשה כרגע.
מקווה שונטורה וקינגס ימשיכו את היכולת מטדי, שקינגס יעלה על הלוח וישתחרר.
מקווה 2 שכנעאן יעלה היום. הגיע הזמן.
אישית גם העדפתי את תורג׳מן אבל מבין את ההחלטה, בסוף גם אם אלמוג לא ייקח את ההזדמנות צריך שאיזו קבוצה תיקח איתו מפה, הוא חייב את הדקות כדי להעלות את הביקוש העלוב, יש לו חוזה מעבר לעונה הנוכחית לעומת תורג׳מן.
נקווה לפתיחה מוחצת כמו בטדי והפעם גם להיות יותר קילרים מול השער, אסור להסתבך היום.