מושאלים 25/26
Re: מושאלים 25/26
שער גדול נוסף של יואב קורן:
https://www.sport5.co.il/dayevents.aspx ... cID=523757
שער שלישי בליגה, חמישי בסה"כ.
בישולים אין דרך לדעת.
בישולים אין דרך לדעת.
- Melikson24
- Title: CrazyRed
שוקלים לסיים את ההשאלה ולצרף אותו לסגל בינוארהפועלעולה כתב: ↑03 נובמבר 2025, 23:00שער גדול נוסף של יואב קורן:
בישולים אין דרך לדעת.
טמטום כמו שרק אצלנו יודעים.
משחק קבוע בהרכב, צובר ניסיון, כולה בן 19.
אבל לא, בוא נביא אותו ונקבור אותו על הספסל (בין סימן טוב לסאבובו).
מקווה שזה סתם כתבה של סוכן לנפח.
- Melikson24
מסכים. גם המעבר הזה בין לאומית לליגת העל לא צ'יפס.
לא רק זה גם בעונה הבאה אני משאיל אותו לקבוצה בליגת העל שתתן לו דקות סטייל אשדוד.
- simply--red
יקח ליוני לא מעט זמן להיכנס לקצב.simply--red כתב: ↑05 נובמבר 2025, 13:15איזה ישתלב ברוטאציה
תכף סטויאנוב חוזר
וכנעאן
ומדברים על זר לכנף בינואר
איפה אתה רואה אותו מקבל דקות?
אין לנו צורך בו העונה, שימשיך לשחק ולהצטיין איפה שהוא נמצא כרגע
חמודי ישחק לא מעט במקום קינגס וזר לכנף? לו יהי. כרגע באמת אין לנו כלום מהספסל וכל שחקן שיש לו דריבל, מהירות וסיומת, יתקבל בברכה.
- ForeverRed
דווקא לא רעיון כל כך רע.
אין מחליף לביטון בימין. לא שווה להביא זר לשם.
איך שחקן צעיר שמתאמןן עם כפר סבא יצליח לעמוד בקצב של רן? יגיע בינואר יקרע שריר מהעומס
- Melikson24
ביטון באנקר. אם הוא בטעות לא משחק יש לך את אחמד ולוי. הם בוודאות יקבלו עדיפות על פניו.ForeverRed כתב: ↑05 נובמבר 2025, 13:51דווקא לא רעיון כל כך רע.
שיתאמן ברמה שלנו
יתלבש, יבעט קצת לשער בחימום בטרנר ואם הוא מהחומר הנכון גם ישתלב ברוטציה. ליגה לאומית תקבל את סאבובו להייליטס משחקים מכורים של שישי בצהריים.
יתלבש, יבעט קצת לשער בחימום בטרנר ואם הוא מהחומר הנכון גם ישתלב ברוטציה. ליגה לאומית תקבל את סאבובו להייליטס משחקים מכורים של שישי בצהריים.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
אחמד ולוי הם לא הטייפ קאסט של כנף ימין עם רגל שמאל.
אני גם חושב שזה טעון הוכחה שרן ישחק עם לוי ומזרחי יחד, לא קרה אף לא לרגע.
אם זה יוריד את הרעיון להביא לשם זר אולי זה לא כזה גרוע.
מי שטוב משחק, הגיל לא פאקטור.
אנחנו צריכים זר לשמאל, ושחקן רוטציה למרכז. זר די חבל להביא לשם, ישראלי אני לא מצליח לחשוב מי. בעיה.
אני גם חושב שזה טעון הוכחה שרן ישחק עם לוי ומזרחי יחד, לא קרה אף לא לרגע.
אם זה יוריד את הרעיון להביא לשם זר אולי זה לא כזה גרוע.
מי שטוב משחק, הגיל לא פאקטור.
אנחנו צריכים זר לשמאל, ושחקן רוטציה למרכז. זר די חבל להביא לשם, ישראלי אני לא מצליח לחשוב מי. בעיה.
- simply--red
ומי קבע ששחקן קו חייב להיות עם רגל הפוכה?
כרגע אין לנו אחד כזה ככנף שפורץ על הקו עד הסוף ומכניס קרוסים לרחבה לא בימין ולא בשמאל,( באמת אולי לוי יוכל לעשות את זה)
לגבי יוני ואחמד אני דווקא זוכר שההופעות היותר טובות שלהם היו כששחקו על קו ימין ולא שמאל.
לגבי כנף לשמאל זה בגדר חובה למה לסמוך על גאנח לבדו שימלא את התפקיד הזה בהצלחה עד סוף העונה זה קצת ריסקי
כרגע אין לנו אחד כזה ככנף שפורץ על הקו עד הסוף ומכניס קרוסים לרחבה לא בימין ולא בשמאל,( באמת אולי לוי יוכל לעשות את זה)
לגבי יוני ואחמד אני דווקא זוכר שההופעות היותר טובות שלהם היו כששחקו על קו ימין ולא שמאל.
לגבי כנף לשמאל זה בגדר חובה למה לסמוך על גאנח לבדו שימלא את התפקיד הזה בהצלחה עד סוף העונה זה קצת ריסקי
הוצאת לי את המילים מהפה... לגוון, להחליף תוך כדי המשחק צדדים, יתאמנו ולא יתבלבלו, (בפעם האחרונה שכתבתי את זה טענו שישגע את גאנח) ישגעו את הגנת הקבוצה היריבה...simply--red כתב: ↑05 נובמבר 2025, 15:12ומי קבע ששחקן קו חייב להיות עם רגל הפוכה?
ובינתיים אלונה עוקבת מקרוב ביציע של כפ״ס.