אמיר גנאח

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
ForeverRed

Re: אמיר גנאח

שליחה על ידי ForeverRed »

זה שחייב להגיע שחקן קו אמיתי אנחנו יודעים בערך מקיץ שעבר. נמשיך לחכות.
בכל מקרה, גנאח לא אשם שלא מגיע רכש נורמלי.

סמל אישי של משתמש
Melikson24
Title: CrazyRed

שליחה על ידי Melikson24 »

לא מביאים זר לצד שמאל בגלל גאנח.
נכון שהוא לא החליט ולא אשם בזה אבל זה כי נותנים לו את הבמה והוא לא מספק את הסחורה.

סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי שיש »

מחכים פה לינואר כאילו לא שבענו מחלונות ינואר כבר......מי שלא מחליט בקיץ ארוך לא יחליט בחלון הקצר של ינואר

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

Melikson24 כתב:
19 אוקטובר 2025, 10:57
לא מביאים זר לצד שמאל בגלל גאנח.
נכון שהוא לא החליט ולא אשם בזה אבל זה כי נותנים לו את הבמה והוא לא מספק את הסחורה.
שוב, הטענות צריכות להיות למקבלי ההחלטות.
זה שגנאח לא מסוגל להחזיק לבד את העמדה יודע כל ילד בן 13 ביציע.

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

יכול להמשיך להיות חלק מהסגל.
הוכיח עד היום מצוין שהרבה פעמים הוא עושה שינוי מאוד חיובי כשעולה מהספסל...שימשיך בתפקיד הזה ויתרחק מההרכב.
כשהוא פותח כל היתרון שלו הולך לאיבוד כנראה

סמל אישי של משתמש
shovalb9
Title: עמה יעמיק

שליחה על ידי shovalb9 »

הוא פתח בהרכב אתמול כי המאמן רצה שיהיה אפשר להכניס מהירות כשהיריבה עייפה. יש לי המון בעיות איתו:
בראש וראשונה הוא לא מביא כסף, גם אתמול היה לו מצב קלאסי לבעיטה, מצב מאוד דומה שהיה לו גם מול ק"ש עם סיומת רעה מאוד. הוא לא מבקיע, וגם לא מבשל. גם הקרוסים שלו לא מוצאים כתובת והוא מוציא לפחות 5 כאלה כל משחק.

לי אישית אין לי בעיה בכלל שהוא כל הזמן רגל על הקו חותך לימין, זה תמיד עובד ואף פעם לא חוטפים לו, הבעיה שלי שזה תמיד נגמר באיבוד או מסירה שלא מקדמת את המשחק, הוא צריך להביא יותר פעולות אישיות איכותיות מזה, כי בפועל הוא לא עובר שום שחקן, אז היתרון שלו כשחקן דריבליסט נעלם.

הבעיה השנייה הכי גדולה שלי עם גנאח זה עניין התנועה. אחרי הפעולת חיתוך הקלאסית שלו, שם התרומה שלו להתקפה נגמרת. איפה הפלואידיות? לא ייתכן שגנאח,קנגוואה,פרץ ודן ביטון עוזבים עמדות ורן אומר אמיר אתה רק נשאר בצד שמאל. חייב לעזוב קצת את העמדה שלו, ולהיות חלק פעיל בהנעת כדור ובמשחק. בעניין המסירות, הוא חייב למסור חזק יותר, ב2 המשחקים האחרונים שלו ספרתי כמה איבודים שלו ממסירה רכה לאמצע.
בעיניי, לא ייתכן שבאגף אחד, דן ביטון שגנאח מאוד צריך ללמוד ממנו איך לשחק, מקבל את הכדור בשלל מצבים שונים, והנוקשות בצד שמאל אותו מהלך שגנאח עם רגל על הקו - הוא בחיים לא יבקיע הוא מהווה בעיה כי הוא לא עוזר לשחקנים שאיתו - לדוגמה קנגוואה כשהוא בא לאגף שמאל, אמיר תכנס לאמצע ותניע כדור, תכניס כדורים.
איפה האמיר גנאח של הבכורה שברח לאמצע, הביא צ'יפים לעומק, שחרר בעיטות מקצה הרחבה (ויש לו בעיטה טובה).

יהיה טוב בשבילו לשבת כמה משחקים על הספסל, להבין במה הוא לא טוב, לעבוד על זה כי זה מאוד נזיל ויש לו הרבה לאן להשתפר, ולהגיע עוד השנה לנבחרת (עתידות).
מבחינת עבודה אישית, הוא חייב להביא תנועה לעומק, מאחורי המגן שלו, להיכנס בין המגן לבלם, להחליף עם קינגס ולהיכנס לאמצע. הוא לא פקטור במצב הנוכחי. מבחינה הגנתית, במחצית הראשונה מול ק"ש הוא הביא את האגרסיביות בהגנה, צריך להמשיך עם זה, והכל בסדר אם כרגע הכושר שלו זה 30 דק' - מחצית.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"

סמל אישי של משתמש
Itay

שליחה על ידי Itay »

בזבוז זמן.
עד שלא יתפתח פיזית ויעשה את הסוויץ במוח מהתרגיל הלעוס שלו
נמשיך לראות אותו מלהטט רק מול טבריות למיניהן.

אם היה לנו כנף שמאל זר איכותי הייתי שולח אותו להשאלה בלי ספק, יש בו פוטנציאל ויש בו יכולות אבל כרגע זה מאוד רחוק מלהספיק עבור הפועל ב״ש, זו לא בושה גם ללכת להשתפשף ולחזור טוב יותר, טובים וגדולים ממנו עשו את זה.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

יש לי אכזבה גם מהמאמנים שאימנו אותו.
אף אחד לא התאמץ להוציא אותו מאיזור הנוחות, ללמוד ולהבין קצת כדורגל. מאז שעלה מהבוגרים לא זז מהקו.
לאזטיץ המושמץ דחף את רביבו חצי עונה לאיזורים לא מוכרים לו והפך אותו לשחקן הרבה יותר שלם.

סמל אישי של משתמש
Melikson24

ForeverRed כתב:
28 אוקטובר 2025, 10:45
יש לי אכזבה גם מהמאמנים שאימנו אותו.
אף אחד לא התאמץ להוציא אותו מאיזור הנוחות, ללמוד ולהבין קצת כדורגל. מאז שעלה מהבוגרים לא זז מהקו.
לאזטיץ המושמץ דחף את רביבו חצי עונה לאיזורים לא מוכרים לו והפך אותו לשחקן הרבה יותר שלם.
או שאולי הבעיה היא בו ולא במאמנים.
יש שחקנים בלתי מאומנים. גאנח מרגיש לי אחד כזה.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

Melikson24 כתב:
28 אוקטובר 2025, 10:55
או שאולי הבעיה היא בו ולא במאמנים.
יש שחקנים בלתי מאומנים. גאנח מרגיש לי אחד כזה.
יכול להיות.
אבל לא ראינו שמציבים אותו פעם אחת באמצע מאחורי החלוצים, למשל. לפתוח לו את הראש ואת ההבנה.
זה לא רק עליו.

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

שליחה על ידי גיא חניה »

מקרה אבוד.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

ForeverRed כתב:
28 אוקטובר 2025, 11:17
יכול להיות.
אבל לא ראינו שמציבים אותו פעם אחת באמצע מאחורי החלוצים, למשל. לפתוח לו את הראש ואת ההבנה.
זה לא רק עליו.
האמת היא שהייתי רוצה לראות אותו משחק קצת בימין… הוא ממילא נדבק לקו אז רגל על הקו מעולה כדי לרווח, שישחק על דריבל וקרוסים כמו בוזגלו

סמל אישי של משתמש
Itay

שליחה על ידי Itay »

בשביל להזיז שחקן מהקומפורט זון שלו לעמדה אחרת הוא צריך להיות ניחן באינטליגנציה בסיסית כמו פרץ שעשה התקדמות מטורפת באספקט הזה. לגאנח יש אינטליגנציית משחק של נעל, לא משנה מי מולו וכמה שטח יש לו הוא יעשה את אותו קונץ ב-95% מהמקרים.

לשים אותו מתחת לחלוץ זה בכלל להיות ב-10 שחקנים, אין לו לא את החוכמה ולא את הפיזיות כדי להתמודד במרכז המגרש.

אם היה לי שקל על כל פעם שפרץ צרח עליו על החלטות שקיבל עם הכדור הייתי יכול להיכנס שותף עם אלונה.

סמל אישי של משתמש
Melikson24

dor69 כתב:
28 אוקטובר 2025, 13:39
האמת היא שהייתי רוצה לראות אותו משחק קצת בימין… הוא ממילא נדבק לקו אז רגל על הקו מעולה כדי לרווח, שישחק על דריבל וקרוסים כמו בוזגלו
ברדה או קוז'וך הזיזו אותו פעם אחת לשם ואני זוכר שהיה די טוב שם. זה מכריח אותו ללכת על הקו במקום המוב הלא יעיל הזה משמאל לכיוון האמצע.
שווה לנסות כשביטון זז לאמצע או לא משחק.

סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי שיש »

dor69 כתב:
28 אוקטובר 2025, 13:39
בימין הוא הולך לאיבוד כי הוא מכיר רק חיתוך ואז הוא קולט שהוא צריך להשתמש ברגל חלשה

שלח תגובה