רן קוז'וך חתם לשנתיים

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
shovalb9
Title: עמה יעמיק

Re: רן קוז'וך חתם לשנתיים

שליחה על ידי shovalb9 »

yossi כתב:
28 אוקטובר 2025, 07:15
אליאס ואלמוג אלה שחקנים שנכנסים רק כשאין ברירה.
אין להם טכניקה בסיסית, ויש הרבה יותר סיכוי שיהרסו מאשר שיועילו.
במיוחד אליאס, שחקן שאין קבוצה בליגה שאין לה לפחות קשר אחד טוב ממנו. כמו שמיר, ברגע שיעזוב יבינו כמה הוא לא קשור וכמה שחקן כזה לא צריך להיות פה.

חזות כן מוכשר ואולי שווה דקות, לא יודע למה לא נותנים לו.
מזרחי כקשר אמצע זה גם משהו שהייתי מנסה כי פשוט אין ברירה. כתבתי על זה גם בעבר.
יש לנו עומק מאחורה, קישור ומעלה אחמד בלבד. זה מצב אבסורדי שלא יכול להימשך.
אז כן, צריך להשתמש בלוי גם ככנף, לנסות מזרחי כקשר אמצע - דברים שיכולית להוסיף טיפה בשר, רגליים שיש בהם משהו ועומק.
לגבי אלמוג, אני לא מסכים כי אני לא יודע על איזה טכניקה בסיסית אתה מדבר. יש דברים שתגיד ואני לא יכול שלא להסכים איתך עמיחי, נגיד תדבר איתי על העצלנות שלו, על הלחץ לעומת איגור, אבל יש לאלמוג שליטה נהדרת בכדור, והשחקן התקפה עם הבעיטה הכי טובה בסגל. רק שלשום בחימום מחצית הבן אדם הקפיץ שם עם העקב משהו חריג. יש לו גם דריבל והוא חזק שזה מצחיק כי הוא גם הבור ההגנתי הגדול ביותר, יותר מגנאח אפילו.

אני מבין את הוייב, זה כמו הבבושקה של לואי טאהא -> אבו עביד. סופם בהפועל חיפה ואז ללאומית. יכול מאוד להיות שאתה צודק ואליאס יהיה בדרך לשם. לשאלתך, לפי ההרכבים של הקבוצות במחזור האחרון - הפועל חיפה ובני סכנין.

עכשיו בוא נדבר עובדתית. הוא פתח את העונה טוב, היה טוב בהרכב באלוף האלופים, הוא נראה בכושר טוב, וכשהוא נכנס, עובדתית הוא מכניס לנו קשיחות, וחטיפות זה אף שחקן אחר בספסל לא יכול לתת, לדעתי גם לא מזרחי שיכול לתרום בהנעת כדור כאלטרנטיבה.

כשמדברים על הסגל הקיים, שאתה צריך לתת לאליאל, לקינגס ונטורה לנוח - אתה יכול להכניס אותו ל30 דק. אני עדיין נגד לתת לו לשחק את התפקיד 8 ב433, אני מאוד רוצה שרן לפעמים כשזה דורש יהפוך את המשולש, בעיקר במחצית שניה כשאנחנו מתעייפים ומגנים רע מאוד. דוידזאדה, אליאס, זאהי אחמד - שחקנים קלאסיים שאני רוצה שיהיו על המגרש כשכולם עייפים שירוויחו לי כדורים. התועלת של הכדורים שנרוויח ככה רק תתן לנו עוד הזדמנויות לצאת למתפרצת.

כשאתה מדבר איתי אם יכולים למצוא יותר טוב/מתאים למשל טפר,תומר אלטמן שאני מאוד אוהב או גיא חדידה - כן קל. אבל אני אוהד שתקוע בין חלונות, לכן חי את הקיים, ובאהבה גדולה.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

yossi כתב:
28 אוקטובר 2025, 07:15
אליאס ואלמוג אלה שחקנים שנכנסים רק כשאין ברירה.
אין להם טכניקה בסיסית, ויש הרבה יותר סיכוי שיהרסו מאשר שיועילו.
במיוחד אליאס, שחקן שאין קבוצה בליגה שאין לה לפחות קשר אחד טוב ממנו. כמו שמיר, ברגע שיעזוב יבינו כמה הוא לא קשור וכמה שחקן כזה לא צריך להיות פה.

חזות כן מוכשר ואולי שווה דקות, לא יודע למה לא נותנים לו.
מזרחי כקשר אמצע זה גם משהו שהייתי מנסה כי פשוט אין ברירה. כתבתי על זה גם בעבר.
יש לנו עומק מאחורה, קישור ומעלה אחמד בלבד. זה מצב אבסורדי שלא יכול להימשך.
אז כן, צריך להשתמש בלוי גם ככנף, לנסות מזרחי כקשר אמצע - דברים שיכולית להוסיף טיפה בשר, רגליים שיש בהם משהו ועומק.
גם אני הייתי משתמש יותר בחזות, בין היתר אתמול.
ולגבי אלמוג, האנטי אליו מובן אבל מוגזם. הוא לא שיחק אפילו שני משחקים ברצף בשביל שיהיה אפשר להתייחס ברצינות. יש לו תכונות שאין לחלוצים בסגל, ובארץ בכלל.

סמל אישי של משתמש
Melikson24
Title: CrazyRed

שליחה על ידי Melikson24 »

לפי כלפי הוא במו"מ להארכת החוזה

שלח תגובה