מח' 8 : הפועל ב"ש - בני ריינה, 20:15, ראשון, 26.10, טרנר
Re: מח' 8 : הפועל ב"ש - בני ריינה, 20:15, ראשון, 26.10, טרנר
אפשר לדבר על הרכבים,מחליפים וכו עד מחרתיים בסןף הסגל הזה הוכיח שהוא משוחרר הוא מציג את הכדורגל הטוב בארץ.
יש לי תחושה שמתחברת לי גם עם הפלייאוף שנה שעברה שזה יותר מנטלי מאשר מקצועי.
הפסד אחד מול ק״ש הכניס את כל המערכת לסחרור ולחץ.
אני מבין את הרצון של רן להציג כדורגל מושלם אבל בסוף מדובר באנשים צריך לדעת להתנהל מולם ולהרגיע את המערכת.
במסיבת עיתונאים אתמול הוא דיבר יפה,נפל לו האסימון אי אפשר להלחיץ את המערכת כל הזמן.
התחושה שעדיין מרחפת אצל כולם היא ששנה שעברה גנבו לנו אליפות והשנה חייבים לעשות תיקון,זה לא יילך בלחץ העונה עוד ארוכה מאוד.
אני מבין את הרצון של רן להציג כדורגל מושלם אבל בסוף מדובר באנשים צריך לדעת להתנהל מולם ולהרגיע את המערכת.
במסיבת עיתונאים אתמול הוא דיבר יפה,נפל לו האסימון אי אפשר להלחיץ את המערכת כל הזמן.
התחושה שעדיין מרחפת אצל כולם היא ששנה שעברה גנבו לנו אליפות והשנה חייבים לעשות תיקון,זה לא יילך בלחץ העונה עוד ארוכה מאוד.
אליאס זה שחקן שלא פותח בקבוצות פליאוף תחתון, אלמוג שחקן סתמי לגמרי, סאבובו לא קרוב להיות בשל, סטויאנוב חוזר אחרי שנה בלי כדורגל, כנעאן גם שיחזור יכול בכל מחזור להפצע מחדש. תורג'מן היחיד שכנראה כן יכול לתרום מהספסל פה ושם, אבל גם הוא לא מקבל כלום.
אין מה לעצום עיניים, מהקישור ומעלה אין לנו ספסל. יש גבול כמה אפשר לטחון את אותם שחקנים ולא לרענן.
אני גם בקיץ אמרתי שצריך להביא קשר אמצע ישראלי וזול כמו חדידה כזה שיתן טיפה עומק.
היום ברור שבלי כנף שמאל וקשר אמצע נוסף יהיה קשה מאוד לרוץ עד הסוף.
אין לי מושג מאיפה יביאו קשר אמצע, אבל זה נדרש.
אולי יוספי שלא כזה משחק באוקראינה, אולי פ"ת יפתחו פער ויהיה אפשר לסגור עם לוזון השאלה לניב יהושוע, לא אמצע אבל אולי לתאי עבד בא לשחק כדורגל רציני ולא להיות תקוע עד גיל 21. צריך להיות יצירתיים.
מציין ישראלים כי להכניס זר לעניינים אני לא רואה שקורה, וגם לא רואה הכי צורך בלבזבז הקצאת זר לעמדה כזו שהיא ספסל פרופר, בטח אם כנעאן כשיר.
המשאבים צריכים ללכת לזר בכנף. וגם שם אם אין כסף, אז שיביאו בהשאלה. דיארה למשל שהיה עונה שעברה בהפועל חיפה לא רואה דשא, אחד כזה שכבר מכיר את הליגה יכול להיכנס לעניינים יותר מהר, לא רואה סיבה שלא יביאו אותו בהשאלה.
אין מה לעצום עיניים, מהקישור ומעלה אין לנו ספסל. יש גבול כמה אפשר לטחון את אותם שחקנים ולא לרענן.
אני גם בקיץ אמרתי שצריך להביא קשר אמצע ישראלי וזול כמו חדידה כזה שיתן טיפה עומק.
אולי יוספי שלא כזה משחק באוקראינה, אולי פ"ת יפתחו פער ויהיה אפשר לסגור עם לוזון השאלה לניב יהושוע, לא אמצע אבל אולי לתאי עבד בא לשחק כדורגל רציני ולא להיות תקוע עד גיל 21. צריך להיות יצירתיים.
מציין ישראלים כי להכניס זר לעניינים אני לא רואה שקורה, וגם לא רואה הכי צורך בלבזבז הקצאת זר לעמדה כזו שהיא ספסל פרופר, בטח אם כנעאן כשיר.
המשאבים צריכים ללכת לזר בכנף. וגם שם אם אין כסף, אז שיביאו בהשאלה. דיארה למשל שהיה עונה שעברה בהפועל חיפה לא רואה דשא, אחד כזה שכבר מכיר את הליגה יכול להיכנס לעניינים יותר מהר, לא רואה סיבה שלא יביאו אותו בהשאלה.
- Melikson24
- Title: CrazyRed
צריך לסרוק את השוק. אלונה בסבירות גבוהה תצטרך לפתוח את הכיס.yossi כתב: ↑27 אוקטובר 2025, 13:23אליאס זה שחקן שלא פותח בקבוצות פליאוף תחתון, אלמוג שחקן סתמי לגמרי, סאבובו לא קרוב להיות בשל, סטויאנוב חוזר אחרי שנה בלי כדורגל, כנעאן גם שיחזור יכול בכל מחזור להפצע מחדש. תורג'מן היחיד שכנראה כן יכול לתרום מהספסל פה ושם, אבל גם הוא לא מקבל כלום.
בקונסטלציה מסוימת אפשר להביא גם קשר התקפי ובמקרה הצורך להוריד את פרץ מדרגה. צריך עוד שחקן משמעותי לאמצע שיקח חלק נכבד של דקות ויוסיף איכות, פחות משנה אם זה 8 קלאסי או מישהו יותר התקפי.
האמת אני חם על טאבי. הייתי שם עליו סכום נכבד ועוטף כל מיני אלמוגים לקבוצות שצריך לשכנע לשחרר.
בעיניי אסור להביא שום ישראלי עד שלא ממלאים קודם כל את מכסת הזרים.
צריך להסתכל על זה כמו שלא מביאים שחקני סגל להתקפה לפני שיש שוער ושחקני הגנה בהרכב.
משם הכל מתחיל, עליהם הכל יקום ויפול.
צריך להסתכל על זה כמו שלא מביאים שחקני סגל להתקפה לפני שיש שוער ושחקני הגנה בהרכב.
משם הכל מתחיל, עליהם הכל יקום ויפול.
נכון אם כי לא רואה את אלונה ממלאת המכסה מבלי שיש לה הכנסה מנגד, אפשר גם להתחיל ב-7 שהם רלוונטיים לקבוצה ולא גריטות וסאבובויים למיניהם.
בכל מקרה גם הסגל הישראלי חייב דם חדש בדגש על חוליית הקישור, זה רק עניין של זמן עד ששחקנים כמו אליאס,תורג׳מן ואלמוג יסיימו כמו שמיר,חטואל ואבו עביד שלא מעט חשבו שעוד יש להם מקום פה ובפועל ראינו איפה הם סיימו.
האידיאל מבחינתי לינואר זה 2 זרים להתקפה+ישראלי גנרי לאמצע,הייתי שמח ליוספי/אופק ביטון אבל כלכלית כנראה שלא רלוונטי. (אישית גם הייתי פוזל למלמד, אם יצליח להשתחרר מחיפה הייתי לוקח, אין לו מה לחפש בקבוצה שנותנת דקות למיכאל אוחנה לפניו)
נערך לאחרונה על ידי Itay ב 27 אוקטובר 2025, 14:25, נערך פעם 1 בסך הכל.
- ForeverRed
לצוות היו 4 חודשים למצוא זרים להגנה קישור והתקפה.
קיבלנו דיופ וסאבובו.
אני לא אופטימי לקראת ינואר.
קיבלנו דיופ וסאבובו.
אני לא אופטימי לקראת ינואר.
משחק רע. נקודה.
פירוט קל: מחצית שניה עם איבודי כדור מדאיגים, במיחוד בהגנה. מסירות עומק ורוחב לא מדוייקות בקישור. פרט להנעת כדור מאחור, לא היו מהלכי מפתח של פריצות באגף, מסירות כפולות, ומסירות עומק בחצי השני.
בעיית יסוד: מהקישור ומעלה, אין על מי לסמוך בספסל. לפחות לפי החילופים של רן. בעמדת השוער ובהגנה יש די עומק לקבוצה שתדורג 1-4.
פירוט קל: מחצית שניה עם איבודי כדור מדאיגים, במיחוד בהגנה. מסירות עומק ורוחב לא מדוייקות בקישור. פרט להנעת כדור מאחור, לא היו מהלכי מפתח של פריצות באגף, מסירות כפולות, ומסירות עומק בחצי השני.
בעיית יסוד: מהקישור ומעלה, אין על מי לסמוך בספסל. לפחות לפי החילופים של רן. בעמדת השוער ובהגנה יש די עומק לקבוצה שתדורג 1-4.
רן צריך למצוא דרך להרוויח את תורג'מן בחזרה
ולגבי ביטון אולי שוב הטריק של חלוץ שני במערך 3 בלמים יחזיר אותו לעניינים כמו שקרה בתחילת העונה
ולגבי ביטון אולי שוב הטריק של חלוץ שני במערך 3 בלמים יחזיר אותו לעניינים כמו שקרה בתחילת העונה
איתך לגמרי.Red Tiger כתב: ↑27 אוקטובר 2025, 13:12אפשר לדבר על הרכבים,מחליפים וכו עד מחרתיים בסןף הסגל הזה הוכיח שהוא משוחרר הוא מציג את הכדורגל הטוב בארץ.
זרים זה עסק הרבה יותר זול מישראלים.Itay כתב: ↑27 אוקטובר 2025, 14:15נכון אם כי לא רואה את אלונה ממלאת המכסה מבלי שיש לה הכנסה מנגד, אפשר גם להתחיל ב-7 שהם רלוונטיים לקבוצה ולא גריטות וסאבובויים למיניהם.
בכל מקרה גם הסגל הישראלי חייב דם חדש בדגש על חוליית הקישור, זה רק עניין של זמן עד ששחקנים כמו אליאס,תורג׳מן ואלמוג יסיימו כמו שמיר,חטואל ואבו עביד שלא מעט חשבו שעוד יש להם מקום פה ובפועל ראינו איפה הם סיימו.
האידיאל מבחינתי לינואר זה 2 זרים להתקפה+ישראלי גנרי לאמצע,הייתי שמח ליוספי/אופק ביטון אבל כלכלית כנראה שלא רלוונטי. (אישית גם הייתי פוזל למלמד, אם יצליח להשתחרר מחיפה הייתי לוקח, אין לו מה לחפש בקבוצה שנותנת דקות למיכאל אוחנה לפניו)
ואפשר להסתכל על זה כהשקעה עתידית שתחזיר את עצמה באירופה, בטח אם נזכה באליפות.
גם עם טרנר אין לנו מה למכור בשלבים המוקדמים באירופה עם סגל שהישראלים נותנים בו את הטון.
אתה משכנע את המשוכנעים, חד משמעית אסור לנו להגיע לאירופה כששוב אנחנו נשענים על הישראליים, שם הבלוף תמיד מתגלה. זו הסיבה שגם רשמתי שנצטרך 2 זרים בינואר, הרבה מדברים על כאלה שיתנו ״אימפקט מיידי״ וברור שזו השאיפה אבל זה גם בסדר אם הם לא ייתנו את האימפקט הזה, הראש צריך להיות כמובן בעונה הזאת אבל גם לפזול הלאה, אין לנו לוקסוס שוב לפתוח קיץ עם 3.5 זרים.
אם יש משהו שיכול לתת לנו פוש לרוץ חזק על הצלחת גם בשנים הבאות זה אירופה וכבר בינואר צריך להתחיל להכין את הסגל לשם.
איזה שני זרים בינואר? קודם כל יתחילו לחפש לגריטה קבוצה ולסאבובו ואז יתחילו לחפש ויגידו לא נביא סתם
אני מקווה שיש כבר שמות ואפילו גישושים והצעות
אני מקווה שיש כבר שמות ואפילו גישושים והצעות
- Melikson24
- Title: CrazyRed
סיכום המשחק מול בני ריינה
זה סיפור ישן על אנטוניו ואיתן
הפועל ב"ש חזרה אמש לטרנר לאחר הפסד ראשון בליגה בשבוע שעבר.
הקבוצה הייתה צריכה להתמודד עם המון שאלות ותהיות מה גרם ליכולת הלא טובה , איך משפרים אותה ואיזו הופעה היא צריכה לנפק כדי לתקן את הרושם.
לראשונה העונה זכינו ל-2 הופעות בכורה בהרכב של שחקנים שהגיעו הקיץ למועדון - רועי לוי וג'יבריל דיופ, וכן חזרו הפצועים ניב אליאסי והלדר לופז ( להרכב ) ומיגל ויטור.
טרם שריקת הפתיחה נערכו 3 טקסים מרגשים.
הראשון הוקדש לשחקן הפועל ב"ש בעבר ושחקן בני ריינה בהווה אנטוניו ספר שעל החיבור שלו למועדון והאהבה הגדולה שהוא רוכש לנו ואנחנו אליו אין צורך לספר.
במשך דקה שלמה האיצטדיון עמד ושר לו את שיר השחקן המדבק שלו "אנ....טונ....יו.....סאאאאאאאאאפר , לה לה לה לה לה לה..." והוא כמו בן בית נופף לכולם ושלח נשיקות. איזה גבר !

(קרדיט תמונה : פייסבוק הפועל ב"ש )
השני הוקדש לדן ביטון שזכה בתואר שחקן חודש ספטמבר בליגת העל וקיבל גביע :

(קרדיט תמונה : פייסבוק מנהלת הליגות בכדורגל )
הטקס השלישי והמרגש ביותר, לו חיכינו שנתיים היה שובו של איתן הורן לטרנר.
איתן, מלווה במשפחתו הגרעינית ומוקף במשפחתו האדומה בכל היציעים צעד אל הדשא, שר בהתרגשות ובדמעות את המנון המדינה ולא השאיר עין יבשה. מייד לאחר מכן תפס את מקומו ביציע הדרומי וסגר מעגל.

וכפי שאמר ( בערך..
) רומני נוסף העונה לשם סרג'יו קוסטנצה : "ואחרי שחייכנו - נעבור לחלק האמנותי". אבל אמנות, כך הסתבר - לא הייתה הערב.
המחצית ה-1 התאפיינה בהמון החלטות לא טובות של ב"ש בהתקפה.
דקה 8 - דן שולח בקו ימין את רועי לוי שפורץ לכיוון הרחבה ומוציא רוחב לקאנגווה שבועט גבוה מעל השער. חבל
דקה 20 - רועי לוי נשלח מימין לרחבה ומרים כדור בחצי גובה לאליאל שלא מתחבר טוב עם הכדור ובועט חלש לקורה והחוצה.
דקה 26 - קאנגווה מתנהל עם הכדור מחוץ לרחבה משמאל , מטעה את המגן שלו ובועט ברגל החלשה לכיוון הקורה הרחוקה והחוצה
דקה 30 - קאנגווה מגביהה כדור משמאל לכיוון הקורה הרחוקה לבלוריאן שמוריד עם הראש רוחב ללופז שנמצא לבדו ונוגח פנימה . 1:0 ב"ש . לופז ניגש לאחים הורן ומסמן להם - זה בשבילכם !
דקה 38 - ריינה כובשת בהתקפה מתפרצת אך השער נפסל בטענת עבירה של קשר ריינה. מזל לב"ש
דקה 39 - זלאטנוביץ מנצח במאבק עם הבלם שלו וגונב לו את הכדור ובנגיעה מוריד לדן ששועט קדימה וב-1 על 1 מתוך הרחבה ומול השוער בועט לו לגוף. החמצה גדולה.
דקה 42 - כדור חופשי של ביטון מחוץ לרחבה מימין נהדף ע"י שוער ריינה.
דקה 45+3 - חלוץ ריינה בועט מתוך הרחבה מהאוויר כדור מסוכן אך אליאסי קולט.
במחצית ה-2 היכולת אפילו ירדה.
דקה 47 - זלאטנוביץ עם הגב מוריד לפרץ שמכניס עומק לקאנגווה שכובש אך השער נפסל בטענת נבדל.
דקה 48 - חטיפת כדור של ב"ש ואיגור מוריד לגאנח שבועט רע , חלש והחוצה
דקה 53 - מתפרצת של ב"ש מגיעה לביטון שמגיע לבלטה שלו ובועט מסובב החוצה במקום למסור לרועי לוי שעושה תנועת עומק נהדרת פנימה לרחבה ולמעשה היה לבד מול שוער.
דקה 54 - חטיפת כדור של ב"ש ומתפרצת שמגיעה לקאנגווה שמוציא רוחב משמאל למרכז הרחבה לאיגור שכובש והשער שוב - נפסל בטענת נבדל.
דקה 78 - מתפרצת של ב"ש בהובלת דן ששולח את איגור עם כדור על חצי מגרש ל-1 על 1 מול השוער ולמרות איטיותו איגור מצליח לבעוט כדור שהשוער הודף.
דקה 83 - אחמד מוריד כדור מחוץ לרחבה לקאנגווה שבועט רע וגבוה מעל השער.
דקה 87 - כדור חופשי מימין של רועי לוי מגיע לראש של דיופ שנוגח החוצה.
דקה 89 - איבוד כדור של רועי לוי מביא את חלוץ ריינה לבעוט מחוץ לרחבה אך אליאסי הודף.
דקה 90+5 - רועי לוי שולח על קו ימין את אליאס שמגיע כמעט לקו הקרן ומגביהה היישר לראש של אלמוג שנוגח חזק אך שוער ריינה הודף.
תוצאת הסיום - 1:0 ב"ש .
ב"ש מתאוששת וביכולת בינונית חוזרת למסלול הניצחונות.
בעטנו 16 בעיטות לשער מתוכם 5 למסגרת .
פרסונלית :
אליאסי - שמר על שער נקי
לופז - המגן שעושה את הכניסות הכי טובות בארץ לרחבת היריב מקו שני
רועי לוי - מצטיין המשחק
דיופ - יופי של משחק, דוחף כדורים קדימה ומנווט להתקפה, התמודד יפה עם החלוץ הביריון של ריינה וניצח כמעט בכל המאבקים. צריך לרענן לו לא לתפוס בחולצה ברחבה.
בלוריאן - נ-ה-ד-ר !!!
ונטורה - לא איתנו ורך מאוד. איפה בעל הבית שהיכרנו בעונה שעברה ?
קאנגווה - עדיין לא חד למרות שמנסה. צריך לקחת על עצמו יותר
גאנח - לא בתקופה טובה
ביטון - המון החלטות לא טובות
זלאטנוביץ' - כרגיל עובד קשה, מרוויח המון כדורים, בונה התקפות אבל איפה הגולים ???
פרץ - נראה שעדיין מתאושש מהמסע עם הנבחרת
הפנים לטדי !
יאללה ב"ש
נ.ב1 - גד עמוס - גם אתה כמו רבים וטובים בליגת העל ( אחד מהם זה עמיתך מק"ש טננבאום ) - חלאת כדורגל. מאחל לך לספוג את אותה כמות שערים כמו הדקות שביזבזת.
נ.ב2 - גל לוי - למדת מהוותיקים בענף לעכב משחק , לא לתת לו לזרום , לעודד בזבוזי זמן ובכלליות לשפוט ברמה נמוכה. לא שציפינו למשהו אחר.
נ.ב3 - מיגל בדקות ראשונות - זה לבד מרגש בפני עצמו !
נ.ב4 - 12799 צופים היו אמש בטרנר ( 10 מהם מריינה ). אף אחד מהם לא הורגש. לתשומת לבכם אולטראס - לא הרמתם את האיצטדיון. אולי עדיין הייתם מטושטשים מהקלאסיקו שהיה לפני ?
נ.ב5 - רן קוז'וך : אז הצליח לך להכניס אתמול לרוטציה את לופז, לוי ודיופ. אבל מה עם החילופים כשנראינו כמו הצל של עצמנו ? חילוף ראשון דקה 70 ? ככה לא נרוויח את הספסל ונרחיב רוטציה
נ.ב6 - עם קצת יותר ריכוז וחדות - המשחק אתמול היה נגמר קל לטובת ב"ש.
זה סיפור ישן על אנטוניו ואיתן
הפועל ב"ש חזרה אמש לטרנר לאחר הפסד ראשון בליגה בשבוע שעבר.
הקבוצה הייתה צריכה להתמודד עם המון שאלות ותהיות מה גרם ליכולת הלא טובה , איך משפרים אותה ואיזו הופעה היא צריכה לנפק כדי לתקן את הרושם.
לראשונה העונה זכינו ל-2 הופעות בכורה בהרכב של שחקנים שהגיעו הקיץ למועדון - רועי לוי וג'יבריל דיופ, וכן חזרו הפצועים ניב אליאסי והלדר לופז ( להרכב ) ומיגל ויטור.
טרם שריקת הפתיחה נערכו 3 טקסים מרגשים.
הראשון הוקדש לשחקן הפועל ב"ש בעבר ושחקן בני ריינה בהווה אנטוניו ספר שעל החיבור שלו למועדון והאהבה הגדולה שהוא רוכש לנו ואנחנו אליו אין צורך לספר.
במשך דקה שלמה האיצטדיון עמד ושר לו את שיר השחקן המדבק שלו "אנ....טונ....יו.....סאאאאאאאאאפר , לה לה לה לה לה לה..." והוא כמו בן בית נופף לכולם ושלח נשיקות. איזה גבר !

השני הוקדש לדן ביטון שזכה בתואר שחקן חודש ספטמבר בליגת העל וקיבל גביע :

(קרדיט תמונה : פייסבוק מנהלת הליגות בכדורגל )
הטקס השלישי והמרגש ביותר, לו חיכינו שנתיים היה שובו של איתן הורן לטרנר.
איתן, מלווה במשפחתו הגרעינית ומוקף במשפחתו האדומה בכל היציעים צעד אל הדשא, שר בהתרגשות ובדמעות את המנון המדינה ולא השאיר עין יבשה. מייד לאחר מכן תפס את מקומו ביציע הדרומי וסגר מעגל.

וכפי שאמר ( בערך..
המחצית ה-1 התאפיינה בהמון החלטות לא טובות של ב"ש בהתקפה.
דקה 8 - דן שולח בקו ימין את רועי לוי שפורץ לכיוון הרחבה ומוציא רוחב לקאנגווה שבועט גבוה מעל השער. חבל
דקה 20 - רועי לוי נשלח מימין לרחבה ומרים כדור בחצי גובה לאליאל שלא מתחבר טוב עם הכדור ובועט חלש לקורה והחוצה.
דקה 26 - קאנגווה מתנהל עם הכדור מחוץ לרחבה משמאל , מטעה את המגן שלו ובועט ברגל החלשה לכיוון הקורה הרחוקה והחוצה
דקה 30 - קאנגווה מגביהה כדור משמאל לכיוון הקורה הרחוקה לבלוריאן שמוריד עם הראש רוחב ללופז שנמצא לבדו ונוגח פנימה . 1:0 ב"ש . לופז ניגש לאחים הורן ומסמן להם - זה בשבילכם !
דקה 38 - ריינה כובשת בהתקפה מתפרצת אך השער נפסל בטענת עבירה של קשר ריינה. מזל לב"ש
דקה 39 - זלאטנוביץ מנצח במאבק עם הבלם שלו וגונב לו את הכדור ובנגיעה מוריד לדן ששועט קדימה וב-1 על 1 מתוך הרחבה ומול השוער בועט לו לגוף. החמצה גדולה.
דקה 42 - כדור חופשי של ביטון מחוץ לרחבה מימין נהדף ע"י שוער ריינה.
דקה 45+3 - חלוץ ריינה בועט מתוך הרחבה מהאוויר כדור מסוכן אך אליאסי קולט.
במחצית ה-2 היכולת אפילו ירדה.
דקה 47 - זלאטנוביץ עם הגב מוריד לפרץ שמכניס עומק לקאנגווה שכובש אך השער נפסל בטענת נבדל.
דקה 48 - חטיפת כדור של ב"ש ואיגור מוריד לגאנח שבועט רע , חלש והחוצה
דקה 53 - מתפרצת של ב"ש מגיעה לביטון שמגיע לבלטה שלו ובועט מסובב החוצה במקום למסור לרועי לוי שעושה תנועת עומק נהדרת פנימה לרחבה ולמעשה היה לבד מול שוער.
דקה 54 - חטיפת כדור של ב"ש ומתפרצת שמגיעה לקאנגווה שמוציא רוחב משמאל למרכז הרחבה לאיגור שכובש והשער שוב - נפסל בטענת נבדל.
דקה 78 - מתפרצת של ב"ש בהובלת דן ששולח את איגור עם כדור על חצי מגרש ל-1 על 1 מול השוער ולמרות איטיותו איגור מצליח לבעוט כדור שהשוער הודף.
דקה 83 - אחמד מוריד כדור מחוץ לרחבה לקאנגווה שבועט רע וגבוה מעל השער.
דקה 87 - כדור חופשי מימין של רועי לוי מגיע לראש של דיופ שנוגח החוצה.
דקה 89 - איבוד כדור של רועי לוי מביא את חלוץ ריינה לבעוט מחוץ לרחבה אך אליאסי הודף.
דקה 90+5 - רועי לוי שולח על קו ימין את אליאס שמגיע כמעט לקו הקרן ומגביהה היישר לראש של אלמוג שנוגח חזק אך שוער ריינה הודף.
תוצאת הסיום - 1:0 ב"ש .
ב"ש מתאוששת וביכולת בינונית חוזרת למסלול הניצחונות.
בעטנו 16 בעיטות לשער מתוכם 5 למסגרת .
פרסונלית :
אליאסי - שמר על שער נקי
לופז - המגן שעושה את הכניסות הכי טובות בארץ לרחבת היריב מקו שני
רועי לוי - מצטיין המשחק
דיופ - יופי של משחק, דוחף כדורים קדימה ומנווט להתקפה, התמודד יפה עם החלוץ הביריון של ריינה וניצח כמעט בכל המאבקים. צריך לרענן לו לא לתפוס בחולצה ברחבה.
בלוריאן - נ-ה-ד-ר !!!
ונטורה - לא איתנו ורך מאוד. איפה בעל הבית שהיכרנו בעונה שעברה ?
קאנגווה - עדיין לא חד למרות שמנסה. צריך לקחת על עצמו יותר
גאנח - לא בתקופה טובה
ביטון - המון החלטות לא טובות
זלאטנוביץ' - כרגיל עובד קשה, מרוויח המון כדורים, בונה התקפות אבל איפה הגולים ???
פרץ - נראה שעדיין מתאושש מהמסע עם הנבחרת
הפנים לטדי !
יאללה ב"ש
נ.ב1 - גד עמוס - גם אתה כמו רבים וטובים בליגת העל ( אחד מהם זה עמיתך מק"ש טננבאום ) - חלאת כדורגל. מאחל לך לספוג את אותה כמות שערים כמו הדקות שביזבזת.
נ.ב2 - גל לוי - למדת מהוותיקים בענף לעכב משחק , לא לתת לו לזרום , לעודד בזבוזי זמן ובכלליות לשפוט ברמה נמוכה. לא שציפינו למשהו אחר.
נ.ב3 - מיגל בדקות ראשונות - זה לבד מרגש בפני עצמו !
נ.ב4 - 12799 צופים היו אמש בטרנר ( 10 מהם מריינה ). אף אחד מהם לא הורגש. לתשומת לבכם אולטראס - לא הרמתם את האיצטדיון. אולי עדיין הייתם מטושטשים מהקלאסיקו שהיה לפני ?
נ.ב5 - רן קוז'וך : אז הצליח לך להכניס אתמול לרוטציה את לופז, לוי ודיופ. אבל מה עם החילופים כשנראינו כמו הצל של עצמנו ? חילוף ראשון דקה 70 ? ככה לא נרוויח את הספסל ונרחיב רוטציה
נ.ב6 - עם קצת יותר ריכוז וחדות - המשחק אתמול היה נגמר קל לטובת ב"ש.
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש