מח' 8 : הפועל ב"ש - בני ריינה, 20:15, ראשון, 26.10, טרנר
Re: מח' 8 : הפועל ב"ש - בני ריינה, 20:15, ראשון, 26.10, טרנר
גאנח ודן היו קטסטרופה וסיימו 80 דקות כי אין כלום בספסל ורן מושך את הכניסה של אליאס ואלמוג, באחלה הבעת אמון.
ואין לי טענות אליו, הספסל שלנו פארטייה. אלמוג, תורגמן, אליאס, סאבובו - עם זה אי אפשר לעשות כלום. שחקנים לפליאוף תחתון.
הגיע הזמן שיתייחס ללוי גם כאופציה לכנף, אין ברירה אחרת.
היה משחק קשה מאוד שממנו ניקח בעיקר את הנקודות.
צריך להעריך גם את זה, למכבי יהיה משחק חוץ קשה מאוד שם.
אקח גם את שפת הגוף של קינגס וונטורה שהייתה טובה. לוי חולה בדריבל של אשדוד ועוד צריך תהליך לגמול אותו מזה. סהכ משחק די טוב שלו.
דיופ צריך זמן, חייב ללמוד לתקוף יותר טוב כי פספס כמה פעמים וזה לא היה טוב.
מקווה מאוד שהשער של לופז לא יבלבל את רן, דודזאדה חייב לפתוח בטדי.
איגור עם עוד משחק ללא שער אבל הוא עובד לא מעט. גם לו אין תחליף וזה לא דבר חיובי.
טדי זה משהו אחר לגמרי, נצטרך את אליאן ודן של לפני הפגרה, יחד עם ונטורה וקינגס בשפת גוף של היום כדי לצאת עם נקודות.
ואין לי טענות אליו, הספסל שלנו פארטייה. אלמוג, תורגמן, אליאס, סאבובו - עם זה אי אפשר לעשות כלום. שחקנים לפליאוף תחתון.
אקח גם את שפת הגוף של קינגס וונטורה שהייתה טובה. לוי חולה בדריבל של אשדוד ועוד צריך תהליך לגמול אותו מזה. סהכ משחק די טוב שלו.
איגור עם עוד משחק ללא שער אבל הוא עובד לא מעט. גם לו אין תחליף וזה לא דבר חיובי.
טדי זה משהו אחר לגמרי, נצטרך את אליאן ודן של לפני הפגרה, יחד עם ונטורה וקינגס בשפת גוף של היום כדי לצאת עם נקודות.
נערך לאחרונה על ידי yossi ב 26 אוקטובר 2025, 22:53, נערך פעם 1 בסך הכל.
אחרי המפלה בק״ש היה חשוב לאסוף היום את הנקודות בכל דרך, קוזוק נגע בזה שהוא היה קשה מאוד עם השחקנים במהלך השבוע וזה בהחלט היה ניכר, כדורגל מאוד שבלוני ולא נועז כיאה לקבוצה עם חוסר ביטחון.
בסוף כל מי שטוען שקוזוק לא משתמש בספסל שלו יבין שזה נטו כי אין לו שם כלום, כל אחד יותר חלש מהשני. ינואר לא יוכל להסתיים בחיזוק נקודתי.
נקסט לטדי, מקווה מאוד שהרווחנו היום לקראת ביתר את לוקאס וקינגס שהראו סימני חיים.
בסוף כל מי שטוען שקוזוק לא משתמש בספסל שלו יבין שזה נטו כי אין לו שם כלום, כל אחד יותר חלש מהשני. ינואר לא יוכל להסתיים בחיזוק נקודתי.
נקסט לטדי, מקווה מאוד שהרווחנו היום לקראת ביתר את לוקאס וקינגס שהראו סימני חיים.
- ForeverRed
קודם כל, כן.Melikson24 כתב: ↑26 אוקטובר 2025, 22:33ממי אפשר להוציא?מאלמוג?
תורג'מן בכושר טוב יכול לסייע בסיומת אבל הוא לא ייצר מצבים.
הוא בכלל לא משחק בעמדה שלו.
תורגמן יתן מספרים.
זה יותר ממה שאפשר להגיד על כל האחרים ולא הייתי מקל בזה ראש.
במשחק שהתפתח היום גם לסאבובו היה מה לתרום.
זה מביך לראות את חבורת הצבים הזאת מנסה לצאת למתפרצת. הייתי שוקל ברגעים מסוימים אפילו את הפתרון ששמעון הציע.
- Melikson24
- Title: CrazyRed
לא יודע. לא רואה פתרון אצל אף אחד מהם.ForeverRed כתב: ↑26 אוקטובר 2025, 22:57קודם כל, כן.
הוא בכלל לא משחק בעמדה שלו.
תורגמן יתן מספרים.
זה יותר ממה שאפשר להגיד על כל האחרים ולא הייתי מקל בזה ראש.
במשחק שהתפתח היום גם לסאבובו היה מה לתרום.
זה מביך לראות את חבורת הצבים הזאת מנסה לצאת למתפרצת. הייתי שוקל ברגעים מסוימים אפילו את הפתרון ששמעון הציע.
אנחנו צריכים איכות. מצידי להביא רק זר אחד בינואר אבל לצד שמאל ולשים עליו את כל הז'יטונים.
- ForeverRed
בסדר, את זה אני צועק פה כבר יותר משנה.Melikson24 כתב: ↑26 אוקטובר 2025, 23:01לא יודע. לא רואה פתרון אצל אף אחד מהם.
אנחנו צריכים איכות. מצידי להביא רק זר אחד בינואר אבל לצד שמאל ולשים עליו את כל הז'יטונים.
בינתיים צריך למצוא פתרונות שישנו קצת את הדינמיקה.
עד ינואר יש זמן.
- simply--red
קודם כל בערב כזה הכדורגל הוא שולי
כיף שמשפחת הורן בהרכב מלא בחזרה ביציע הדרומי.
שוב פעם אני אומר אין קסם בינואר ואין מה לצפות לאיזה שחקן זר שיעשה מהפך
רן חייב להרוויח את הספסל שלו בחזרה
וזה אומר לתת לתורגמן את הקרדיט בהרכב
לתתלאלמוג ולסבובו כשאפשר יותר דקות למה יותר גרוע מלראות את אחמד וגאנח על הקו אין
איגור וגאנח לספסל והייתי מוסיף אליהם גם את דן אבל זה טו מאץ.
משחק מזעזע של ביטון והכי עצבן אותי זה החוסר פירגון שלו לחברים.
משחק ההגנה שלנו נורא, מגיעים מולנו ליותר מידי מצבים ובקלות ועוד משהו בוחט לעין, כבר תקופה הלחץ שלנו והאנטנסביות זה כבר לא מה שהיה.
כיף שמשפחת הורן בהרכב מלא בחזרה ביציע הדרומי.
שוב פעם אני אומר אין קסם בינואר ואין מה לצפות לאיזה שחקן זר שיעשה מהפך
רן חייב להרוויח את הספסל שלו בחזרה
וזה אומר לתת לתורגמן את הקרדיט בהרכב
לתתלאלמוג ולסבובו כשאפשר יותר דקות למה יותר גרוע מלראות את אחמד וגאנח על הקו אין
איגור וגאנח לספסל והייתי מוסיף אליהם גם את דן אבל זה טו מאץ.
משחק מזעזע של ביטון והכי עצבן אותי זה החוסר פירגון שלו לחברים.
משחק ההגנה שלנו נורא, מגיעים מולנו ליותר מידי מצבים ובקלות ועוד משהו בוחט לעין, כבר תקופה הלחץ שלנו והאנטנסביות זה כבר לא מה שהיה.
- simply--red
ומה יהיה עם הנייחים רבאאאק?!
כנף ועוד שחקן לאמצע זה בגדר חובה.
ניתוח די טוב של המשחק ואני מסכים כמעט עם כל מה שכתבת...yossi כתב: ↑26 אוקטובר 2025, 22:53גאנח ודן היו קטסטרופה וסיימו 80 דקות כי אין כלום בספסל ורן מושך את הכניסה של אליאס ואלמוג, באחלה הבעת אמון.
אבל לטעמי זלאטאנוביץ תורם המון למשחק ועושה עבודה קבוצתית מצויינת ואם כבר אנחנו לא מייצרים חלוצים גולרים בסגנון שלנו אז לפחות שהחלוץ יהיה חלק משטף המשחק, אני מבסוט עליו.
דיופ לא עמד ליותר מדי מבחנים אבל לא נראה מבטיח בלשון המעטה, לא רק שהוא איחר כמו שכתבת הוא גם השתמש הרבה בידיים,
חושש שהוא מתאים לקבוצות עם סגנון משחק אחר, יותר נסוג אולי.
לגבי הספסל, בעיניי, כשיהיה את חמודי, סטויאנוב, רועי לוי (אם לא פותח) בנוסף לאלמוג זה ספסל איכותי מספיק לאלופה, גם תורג'מן וסאבובו יכולים להוסיף מעט אבל בקצה הספסל.
לגבי לופז, אני חושב שדודזאדה שחקן מצוין אבל דפנסיבי מדי, במשחקים מהסוג הזה שאנחנו אמורים להיות דומיננטיים לופז צריך לעלות.
רק אהבה תנצח...
אני לא אוהב את הנהי הזה של האוהדים שלנו ברשתות,קצת כבוד בחייאת.
כאלה לוזרים מחורבנים
כאלה לוזרים מחורבנים
- ForeverRed
מצד אחד, קצת מצחיק שאנחנו עם 7 מ-8 והאווירה שלילית.
מצד שני היכולת רעה כבר תקופה. גם בניצחונות היו המון ליקויים. יש תחושה של תקיעות, לא רוצה להגיד מיצוי. צריך למצוא איך להחיות את הקבוצה בחזרה כי די ברור שזה לא יספיק להמשך.
מצד שני היכולת רעה כבר תקופה. גם בניצחונות היו המון ליקויים. יש תחושה של תקיעות, לא רוצה להגיד מיצוי. צריך למצוא איך להחיות את הקבוצה בחזרה כי די ברור שזה לא יספיק להמשך.
יש קבוצה בליגה שהאווירה בה לא שלילית? אצלנו הכל עוד ורוד ביחס לאחרים.
צריך להבין את הסיטואציה. יש ליגה גרועה מאוד, חשוב לא להפיל נקודות במשחקים כאלו וזהו.
לתת חמישיות בספטמבר ואוקטובר זה פחות מעניין. צריך להגיע למאני טיים בכושר שיא. בעונה שעברה עשינו פלייאוף טוב שהיה צריך להספיק לאליפות ועדיין ביחס לשאר העונה הייתה נפילה מסוימת.
חוץ מדוידזאדה כל ההחתמות מהקיץ עוד לא התחילו בכלל להתניע אז ההרגשה של מיצוי מהקיים ברורה. יש עוד מקום גדול לשיפור.
צריך להבין את הסיטואציה. יש ליגה גרועה מאוד, חשוב לא להפיל נקודות במשחקים כאלו וזהו.
לתת חמישיות בספטמבר ואוקטובר זה פחות מעניין. צריך להגיע למאני טיים בכושר שיא. בעונה שעברה עשינו פלייאוף טוב שהיה צריך להספיק לאליפות ועדיין ביחס לשאר העונה הייתה נפילה מסוימת.
חוץ מדוידזאדה כל ההחתמות מהקיץ עוד לא התחילו בכלל להתניע אז ההרגשה של מיצוי מהקיים ברורה. יש עוד מקום גדול לשיפור.
כל האמירות האלה שאין אף טענה לקוסטה שהוא לא משתמש בספסל כי הוא חלש זה מנותק מהמציאות.
נכון הספסל שלו חלש אבל זה עליו , הוא זה שמאמין שב 12-13 שחקנים של הרכב ולא מאמין באחרים ולא בוחר להביא אחרים טובים יותר.
אני לא מצפה שישב לנו בספסל איזה אצילי אבל לפחות אחד כזה(ויותר מאחד) שכן יכול לתרום למשחק ולעשות שינוי.
נכון הספסל שלו חלש אבל זה עליו , הוא זה שמאמין שב 12-13 שחקנים של הרכב ולא מאמין באחרים ולא בוחר להביא אחרים טובים יותר.
אני לא מצפה שישב לנו בספסל איזה אצילי אבל לפחות אחד כזה(ויותר מאחד) שכן יכול לתרום למשחק ולעשות שינוי.
- Melikson24
מה הקשקוש הזה לא יגמר?
שחקן שצריך לקבל אין ספור דקות כדי לעלות כמו כדורגלן ולא כמו נגר מקומו לא בקבוצה ששואפת אליפות.
אף אחד לא מצפה מהם לשטוף את הדשא אבל אחד כמו אלמוג שעושה טובה אם הוא עולה כמחליף ובקושי זז על הדשא זה לא בגלל מחסור בדקות.
שחקן שצריך לקבל אין ספור דקות כדי לעלות כמו כדורגלן ולא כמו נגר מקומו לא בקבוצה ששואפת אליפות.
אף אחד לא מצפה מהם לשטוף את הדשא אבל אחד כמו אלמוג שעושה טובה אם הוא עולה כמחליף ובקושי זז על הדשא זה לא בגלל מחסור בדקות.