אז אני חוזר לנתונים שנתתי עליו בינואר 24, דריבליסט ולא פחות חשוב נתוני הגנה!
פה למטה:
הזמן עובר וזה נכון היום כמו שזה היה בשנת 2022 - זהאי אחמד צריך להיות המגן הימני שלנו.
אם הוא יעשה פריצות בקו ימין וישחרר את דן משמירה ויהיה אופציה בהתקפה הוא יהיה הרבה יותר משמעותי מאגף שמאל ומאוד ישחרר את דן.
גיא מזרחי עשה פריצה אדירה עונה שעברה אבל התקפית הוא לא קיים וזה בעייתי. כרגע הדבר היחיד שמונע את זה האמון הבלתי נגמר של קוזוך בגיא ובצדק. אולי גיא כבלם שלישי ואחמד בכנף ימין ככה נקבל את שניהם אבל בכל מקרה זה צריך לקרות.
מעריך את ההתקדמות שלו אבל המעמד שלו בקבוצה נהיה מופרע לגמרי.
במצב נורמלי הוא צריך להיות במעמד של מתן אוחיון/קלטינס התקפי. שחקן שטוב שיש לסגל הרחב וזהו. לא באנקר ששורד כמעט את כל החילופים וזז בין העמדות.
לא מסכים שהיה בסדר. קבלת החלטות גנאחית, לא ברור מה עבר עליו במחצית הראשונה.
אני לא מאשים אותו בכלום אבל אין סרט שהוא בממוצע על איזה 70-80 דקות למשחק מתחילת העונה.
אני מעריך את מה שהוא מביא לקבוצה אבל הוא לא שווה את זה.
גם היכולת שלו לעבור בין עמדות היא אוברייטד, זה שהוא יכול לעשות את זה לא אומר שהוא טוב בזה.
לא ראיתי מספיק את רועי לוי אבל אם פותחים במערך של 3 בלמים אז אעדיף אותו על אחמד על סמך עונה שעברה. גנאח בשמאל במשחקים מול הקטנות. זה כבר מצמצם משמעותית את הדקות של אחמד, ואפשר להמשיך מפה.
יש לנו היסטוריה של לתת יותר מדי קרדיט לשחקנים גבריים שמקצועית הם לא שוס גדול כמו טאהא, אבו עביד, קבהא ובטח היו עוד.
כרגע הוא נהנה מההפקר בגלל החוסר בשחקן קו שמאל ובגלל שקוזוק לא מאמין ברועי לוי. זה צריך להשתנות.
היום שכלום בערך לא מתפקד היה צריך לקבל יכולת אישית.
ואין את זה לאחמד. בהחלט קבלת החלטות נוראית בכל התקפה בערך.
מעניין מתי רן יחליט לתת ללוי צאנס ככנף ולא רק כמגן.
אני מבין שלוי צריך לעבור מסע מקצועי כדי להיגמל מדריבל אשדודי ולהיטמע בסגנון, אבל יש ימים שלא הולך שאתה צריך את היכולת האישית וללוי יש את זה הרבה יותר מלאחמד.
היום שכלום בערך לא מתפקד היה צריך לקבל יכולת אישית.
ואין את זה לאחמד. בהחלט קבלת החלטות נוראית בכל התקפה בערך.
מעניין מתי רן יחליט לתת ללוי צאנס ככנף ולא רק כמגן.
אני מבין שלוי צריך לעבור מסע מקצועי כדי להיגמל מדריבל אשדודי ולהיטמע בסגנון, אבל יש ימים שלא הולך שאתה צריך את היכולת האישית וללוי יש את זה הרבה יותר מלאחמד.