רן קוז'וך חתם לשנתיים

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Itay
Title: CrazyRed

Re: רן קוז'וך חתם לשנתיים

שליחה על ידי Itay »

״אני חושב שזה עוד טעון שיפור, בהרבה רגעים במשחק מה שניצח לנו אותו זו האיכות ופחות הכדורגל שאני רוצה לייצר, אבל איכות קיימת פה״

״אני רוצה קודם לנצח, בכמה זה יהיה זה כבר בונוס. לפעמים זה נראה קל מהצד אבל יש פה עבודה קשה של הצוות, של השחקנים שבאו בגישה מדהימה היום למשחק. דיברנו על זה לפני שהמשחק שנצטרך להביא גישה והתנהגות טובה יותר מהפועל י-ם והבאנו גישה מצויינת״

״שום דבר לא השתנה מאירופה, גם אז אמרתי שהקבוצה הזאת תייצר ותכבוש לא פחות ממה שעשתה בעונה שעברה ואנחנו שואפים גם ליותר וידעתי למה אני אומר את זה, האכזבה מאירופה היא עצומה והיו גם משתנים אבל זה תירוצים אז אני מעדיף לא לגעת בזה, בסוף ידענו איזה כדורגל נראה בהמשך״

״התשוקה של דן לקבל את השער הרביעי זה מה שמייחד אותו כשחקן, פה זה התוצר הסופי אבל לראות אותו מתאמן, עובד ומתנהל בצורה שנותנת דוגמה לאחרים ואז מה שקורה במגרש זה הבונוס״

״במחצית הראשונה הייתי כעוס כי לא אהבתי את צורת המשחק שלנו, אנחנו יכולים לשחק בקצב יותר גבוה בכך שנשמור על העמדות, יש פה שחקנים מוכשרים שהיציאה מהעמדות משרתת אותנו אבל צריך למצוא באלנס בין הכדורגל שלנו לבין היציאה מהעמדות, ככל שנעשה את זה יותר מוקדם נוכל לייצר יותר שטף ויותר שערים״

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

יהיה מעניין לראות אותנו ב2 המשחקים הבאים.
הוא משחק התקפי בקטע מוגזם, ונטורה עומד על ה16 של היריב, והעמידה הזו יחד עם יום שאנחנו לא אגרסיביים ומדויקים מספיק מאחורה, גורמת לזה שאנחנו פשוט מאוד רגישים למשחק ישיר של היריב שמצליח לדלג על קו הלחץ הגבוה. דילגת והופ, אתה במרוץ על שטח ענק כשזה הרבה פעמים בלי שום יתרון מספרי לנו.
לאזטיץ' היה מתכונן לזה הכי טוב בליגה, והיה משחק כל הזמן ארוך לאגפים. שם עבודת ההגנה של מזרחי ולופז עוד יותר רעה.
העונה קוז'וך לקח את זה עוד יותר לקיצון, מצד אחד מול קבוצות קטנות כשאתה עושה את זה טוב זה גזר דין מוות ליריב, כשהוא לא מצליח לצאת יש את האיכות לייצר מטווח ומשם כדור לרשת זה רק עניין של זמן.

אבל מול קבוצות עם יותר כלים ובמגרשים יותר קשים?
יהיה מעניין לראות איך זה ייראה.

סמל אישי של משתמש
Itay

שליחה על ידי Itay »

״הייתה לנו אסיפת מחצית קשוחה, אם אתם שואלים אותי אני מעדיף את החצי השני למרות שלא כבשנו, בסופו של דבר אני רוצה להיות מאוד קומפקטי במשחק ההתקפה שלי, הקומפקטיות הזאת מאפשרת לנו ללחוץ את הכדור ברגע שאנחנו מאבדים אותו, אז במחצית הראשונה הבקענו 3 והייתה אפס קומפקטיות וזה מה שנתן לסכנין לצאת קדימה כל כך הרבה, אי אפשר ללחוץ כשאתה כל כך רחב, זה גרם לבלמים שלנו להיות מותשים, המגנים שלנו היו מותשים, לוקאס היה מותש, זה לא הכדורגל שאני רוצה״

״מבחינתי ה-30 דקות של המחצית השנייה ככה אני רוצה לשחק, אמנם לא כבשנו אבל אני מסתכל על דרך ולא על תוצאה כי בסוף הדרך היא זאת שתיקח אותנו למעלה למקומות שאנחנו רוצים להיות בהם. בסוף אני לא רוצה להתבסס על איכות, נצטרך להבין שכל חלק במגרש מושפע מהשני וכל עמדה שנתפוס היא חשובה והרציפות הזאת לא קרתה במחצית הראשונה בגללנו ובגלל הדרך ששיחקנו וזה חרה לי מאוד כי אם סכנין הייתה יותר איכותית ועם ביטחון זה גם יכל להיגמר אחרת ואני לא רוצה לסמוך על המזל אלא על הכדורגל שלנו״

״השיחה שלי עם אליאל ודן לא הייתה בגלל שהם הוחלפו אלא על האסיפה שעשינו במחצית, בסוף מישהו צריך לפתוח, מישהו צריך לשבת בספסל ומישהו צריך לצאת. דחיתי את החילופים היום כי הרגשתי שאנחנו משחקים טוב, אני רואה איך השחקנים שבספסל מתאמנים ואיך הם משקיעים ובסוף כן הייתי רוצה שנשמור על האיכות שלנו כשאנחנו עושים חילופים והיום הרגשתי שהייתה ירידה כשהחילופים התבצעו וזה משהו שאני לא אוהב ונצטרך לתת עליו את הדעת״

״כשאנחנו קומפקטיים בהתקפה יותר קל לנו ללחוץ גבוה ולהרוויח את הכדור קרוב לשער אז זה מה שעזר לנו במחצית השנייה לייצר יותר מצבים, מול ירושלים מה שניצח לנו זה האיכות ולא הכדורגל של הפועל ב״ש, אם היינו משחקים שם את הכדורגל שלנו אני לא אומר שהיינו מנצחים בתוצאה יותר גבוהה אבל כן היינו מייצרים פי 2 מצבים, אני מרגיש שבשבועיים האחרונים האיכות מנחה אותנו ולא הדרך ואני הולך לעצור את זה״

״משחק ההגנה שלנו הוא פועל יוצא של משחק ההתקפה שלנו״

״חשבתי להכניס היום את דיופ אבל רציתי שאור ומתן יתמודדו עם הכאבים ועם הקושי״

״יש לנו משפט שאנחנו טובעים בקבוצה שנקרא אקסטרה פס, הפס הנוסף. גם אני הרגשתי היום שהיו סיטואציות שיכולנו למסור ושחקנים בחרו לבעוט, אני אראה את המשחק שוב ואם אראה שזה משהו שקרה אז זה גם ייעצר, בשביל שהקבוצה הזאת תתקדם ביחד הדברים צריכים להתחלק בין כולם״

״אני מרגיש שהסגל חזק, אם הייתה לנו אפשרות להביא שחקן שבעיניים שלי היה יכול לחזק אותנו או לפחות להיות שווה למי שנמצא אז הייתי מביא אבל לא ראיתי שחקן כזה אז בחרתי שלא, השחקנים יצטרכו להוכיח שהצוות שלי צדק, עד עכשיו הם עושים את זה ובקרוב גם יש להם משחקים בווליום יותר גבוה וחובת ההוכחה עליהם ועלינו כצוות ״

״אנחנו לא רוצים להחזיר את חמודי מוקדם מדי כי נזכיר שהוא עבר ניתוח, יש סיכוי שהוא יהיה לחיפה״

״אין לי תשובה לגבי האם הליגה נחלשה, דיברנו על זה היום בדרך למשחק ובאמת אין לי תשובה, כן היו שינויים פנימיים והיו מאמנים ושחקנים שזזו ממקום למקום וזה קצת טרף את הדברים אבל אני חושב שזה יתאזן בהמשך״

״אני אספר לכם סוד, בעונה שעברה לפני הגמר הייתה לי שיחה קשוחה עם אליאל, אמרתי לו אם אתה רוצה להיות שחקן הרכב בהפועל ב״ש בעונה הבאה אתה תצטרך לשדרג את עצמך מנהיגותית ומקצועית והוא חשב שאני רומז לו על הדרך החוצה, אז זה ממש לא היה על הדרך החוצה אלא רמזתי לו על היכולת שאנחנו רואים עכשיו, שחקן מאוד איכותי, בוגר, המנהיג של הקבוצה. וגם היום הייתה לי איתו שיחה שאמרתי לו שאני מצפה ממנו גם להבקיע וזה גם משהו שהוא שדרג, אני חושב שיש בב״ש עוד שחקנים כמו אליאל שיכולים להיות טובים יותר, זה כרוך בצניעות, בהבנה שהשלם גדול מסך חלקיו ובתשוקה להשתפר כל יום״

״לא היו הצעות על גריטה שהפועל ב״ש רצתה לקבל וזו עובדה מוגמרת שהוא פה״

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

Itay כתב:
21 ספטמבר 2025, 23:22

״חשבתי להכניס היום את דיופ אבל רציתי שאור ומתן יתמודדו עם הכאבים ועם הקושי״
איזה איש משוגע :מתגלגל מצחוק:

יופי של ראיון.

סמל אישי של משתמש
Itay

שליחה על ידי Itay »

״אנחנו גרמנו לזה להיראות קשה, כי התחלנו פנטסטי, הזזנו את הכדור טוב ותוך מעט דקות הצלחנו להוריד את הפועל ת״א לאן שרצינו וגם כבשנו שער, ידענו בדיוק איזה תרגיל פתיחה הם יעשו והיינו באיזשהו חלום לא מרוכז ועשינו פאול טיפשי וגם אז יש הוראות ברורות איך להעמיד את החומה ומי עומד ליד הקורה וגם זה לא בוצע והפועל ת״א חזרה. יש מקרים שעדיף 0:0 ולא 1:1 וזה בדיוק המקרה, השער דחף אותם והוציא אותנו מהבלאנס, היינו צריכים את המחצית כדי רגע להירגע וכדי להבין איך מנצחים, נצטרך להיות יותר בוגרים בפעם הבאה״

״כשירדנו למחצית שאלתי את השחקנים כמה כמה, כי הייתה תחושה כאילו אנחנו מפסידים את המשחק, בזה אנחנו נצטרך ללמוד לשלוט״

״מבחינתי אופיר היה היום מספר 1 על המגרש, כשנלחמנו להביא את אופיר למרות הקולות והדעות ידענו מה נקבל ממנו, רצינו שני מגנים שמאליים איכותיים שכל אחד ייתן את הפרפורמנס שלו כשהוא יצטרך.
אני מאוד מרוצה מאופיר ברמת הכדורגל, ההתנהגות, המנהיגות בחדר ההלבשה, אני מרוצה מהחיבוק שלופי נתן לו בסוף המשחק ואני מרוצה מההבנה שלהם שהתחרות ביניהם עושה להם טוב״

״מצד אחד לא הרגשתי שאני צריך לעשות חילופים בסוף המשחק כי הרגשתי שהקבוצה נמצאת, מצד שני יש אנשים שעובדים מאוד קשה כל השבוע ואני סומך על היכולת שלהם ב-100% לנצח לנו משחקים, אז זו הסיבה שעשיתי את החילופים״

״לגבי בלוריאן אני חושב יחד עם המאמן כושר איך לגרום לשרירים שלו להפסיק להתכווץ בדקה 70, מעבר לזה אני מסכים עם הדעה של כולם, הוא עושה התקדמות גדולה בהפועל ב״ש ומגיע לו שאפו על זה״

״אין לי מה להתייחס לקאנגווה אחרי החילוף, אני רק אגיד שהפועל ב״ש גדולה מכולנו״

״היה לנו חשוב לנצח קודם כל כי בשביל זה אנחנו פה, זה התפקיד שלנו. אני חושב שטוב שהפגרה הגיעה כי זה יאפשר לנו להחזיר מיגל,חמודי ולופז, אנחנו רוצים השבוע להרים איתם את הווליום״

״את סאבובו וכנאען וכל מי שמקבל פחות דקות נראה כשמישהו יוריד רגל מהגז, אנשים מתאמנים פה באמת ברמה גבוהה מאוד. מי שמשחק התפקיד שלו זה לא לתת הזדמנות לאחרים ומי שבחוץ התפקיד שלו זה תמיד לדפוק על הדלת, כשקבוצה רצה זה לא פשוט להיכנס״

סמל אישי של משתמש
Red Tiger

שליחה על ידי Red Tiger »

עשה קפיצת מדרגה משמעותית העונה בעיקר בהבנה של הסיטואציה.
שנה שעברה ב2:1 כזה כל הקבוצה עולה ללחוץ כאילו הם חייבים גול לנצח,השנה הרבה יותר אחריות והבנה שיש משחקים שחייבים לשמור על התוצאה כמו שהיא.

סמל אישי של משתמש
Melikson24

שליחה על ידי Melikson24 »

מה עם חוזה חדש :|

סמל אישי של משתמש
Itay

שליחה על ידי Itay »

Red Tiger כתב:
04 אוקטובר 2025, 22:49
עשה קפיצת מדרגה משמעותית העונה בעיקר בהבנה של הסיטואציה.
שנה שעברה ב2:1 כזה כל הקבוצה עולה ללחוץ כאילו הם חייבים גול לנצח,השנה הרבה יותר אחריות והבנה שיש משחקים שחייבים לשמור על התוצאה כמו שהיא.
מסכים עם הטקסט אבל דווקא יותר למשחק הקודם בסמי שם באמת גילינו המון בגרות והבנה של הסיטואציה.

היום השופט מוסיף 9 דקות ואנחנו מתעקשים בלי סוף להחזיר כדורים להפועל ת״א במקום רגע לנסות להחזיק כדור ולהניע בצורה שקטה,
למזלנו הפועל כבר הייתה גמורה מעייפות וויתרה על הרעיון להציל את המשחק.

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

לגבי מה שאמר על המחליפים אני לא כל כך מסכים , לא צריך ששחקן יסריח את הדשא כדי שאחר יכנס
צריך להשתמש בספסל גם כשההרכב רץ טוב כי יש סיטואציות במשחק שצריך שינוי או רענון מהספסל וגם כמובן להשאיר את הספסל בחיים כי אחרת כשנצטרך לא נקבל תפוקה

לצורך העניין לא ראיתי היום מאיגור משחק טוב ועדיין תורג'מן או אלמוג( אם כבר סופרים אותו) לא נכנסו בשלב שיכולים להשפיע

לוי יכל להחליף את מזרחי ולהוסיף ריווח של המשחק

לגבי הקישור יש בעיה שגם אם פרץ שיכור קצת וקאנגווה מסריח את הדשא אין מי שיכנס במקום

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

זה הבעיה שהוא בנה קבוצה ולא סגל .
יש לנו 12-13 שחקנים טובים מאוד והשאר מאוד רחוקים מרמתם ולא יכולים לתרום ולהוסיף.
אני בטוח שהוא היה רוצה לעשות שינוי אפילו עוד במחצית או דקה 60 אבל לא היה כל כך את מי.
תמונה

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

nitsande כתב:
31 אוגוסט 2025, 06:59
אחלה קוזוך מדבר לעניין כמעט תמיד ועשה את ההתאמות כדי לייצר יותר בהתקפה. יפה מאוד

מצד שני, וואלה יצאתי מהמשחק עם תחושה שהוא לא גבר.
לא גבר עם הספסל שלו, משחק כזה בחצי 4-0 והם באדום...
למה לא לתת דקות לשחקנים שצריכים לרוץ?
למה לחכות לדקה 60?
וגם אז, למה להכניס את תורגמן ולא את אלמוג? איפה רועי לוי?

גם אם החלטת שהם שחקני קצה ספסל הייתה לך הזדמנות לתת להם דקות משמעותיות כמעט בלי מחיר מקצועי,
תן להם, תראה מה הם נותנים לך... אולי תופתע?
לצמצם את הסגל ל15-16 זאת החלטה שתעלה לו ולנו בהמשך,
לא לתת במה לחברה שלו ינשך אותו בתחת...

זאת דעתי
הדעה שלי מקבלת משנה תוקף היום.
דווקא במצב של המשחק אתמול אפשר להבין את החשש לעשות שינויים שעלולים "לטלטל" את הספינה יותר מדי ולכן החילופים במשחקים ה"בטוחים" היו יותר משמעותיים ומכניסים שחקנים יותר לקצב.

ובכל זאת, אם הדקה 80 הוא חושש כל כך לעשות שני שינויים בחלק הקידמי ומושך אותם עד דקה 88 לדעתי זה מראה כמה הוא לא סומך על הספסל שלו,
שלא לדבר על זה שאחמד משחק הכל כולל מגן ימני למרות שאחד השחקנים הטובים בלידה בעמדה הזאת יושב בספסל.

הוא חייב להאמין יותר בספסל שלו ולתת לו יותר במה ויותר בטחון.
בקצב הזה זה יחזור לנשוך אותנו בתחת בסוף, גם שחקנים לא יהיו בשלים להיכנס ולהשפיע כשנצטרך (פציעות, הרחקות, אליפות אפריקה או סתם שחקנים שלא בזון) וגם שחקנים בספסל פשוט לא ישחקן בשבילו.

הוא חייב להבין שהוא טועה פה.
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
4 לב אדום

שליחה על ידי 4 לב אדום »

היה לנו רצף משחקים שקשה לשנות בהם הרבה רק אם אין ברירה. בטוח שמול ק"ש וריינה ישולבו יותר שחקנים כי שחקנים חוזרים מפציעות ( לופז , כנאען , ויטור , אליאסי - מה שיגרום להרחבת ספסל איכותי יותר ) וגם מי שלא ישולב בהם יהיה קשה יותר לשלב אותו בהמשך.
מעבר לכך - העונה עוד ארוכה ותהיה הזדמנות לכל אחד .
המסר לכולם ברור - מי שקובע את ההרכב הם השחקנים .
מי שייתן את התחת באימונים יקבל הזדמנות לקבל את חולצת ההרכב ואולי גם לקבע את עצמו לשם.
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

Melikson24 כתב:
04 אוקטובר 2025, 22:50
מה עם חוזה חדש :|
הדבר הכי חשוב. יותר חשוב מכל הארכת חוזה של שחקן כזה או אחר.

האיש גאון כדורגל שמוציא 150% מהסגל שלו.

שלח תגובה