בלתי נתפס הקריאה ל-VAR. בלתי נתפס.
מדגים את כל מה שמחורבן בכדורגל הישראלי. בן אדם יושב במזגן, מיליון זוויות, אין לחץ מכלום ועדיין מחליט שזה פנדל בצורה הכי קרה שיש.
לשלול לו את התעודה.
לא ראיתי את כל המשחק אבל לא מפתיע אותי המעצור של חיפה מול בונקרים. תבנית ההתקפה שלהם היא להעיף קרוסים לסטיוארט, חוץ מזה נאדה. זה אמור להראות יותר טוב בשבוע הבא עם השטחים שנשאיר להם, נקווה לטוב.
עריכה:
גל לוי לא הולך עם הואר ולא נותן פנדל. החלטה גדולה.
פנדל שני תוך יומיים שהואר ממציא והשופט הולך בצדק נגדם.
מרגיש כמו הנחייה מלמעלה כדי שהשופטים יראו קצת יותר טוב, אחרי העליהום שהם מעדיפים לטעות כי הואר יתקן.
צוחקים עלינו
בלתי נתפס הקריאה ל-VAR. בלתי נתפס.
מדגים את כל מה שמחורבן בכדורגל הישראלי. בן אדם יושב במזגן, מיליון זוויות, אין לחץ מכלום ועדיין מחליט שזה פנדל בצורה הכי קרה שיש.
לשלול לו את התעודה.
לא ראיתי את כל המשחק אבל לא מפתיע אותי המעצור של חיפה מול בונקרים. תבנית ההתקפה שלהם היא להעיף קרוסים לסטיוארט, חוץ מזה נאדה. זה אמור להראות יותר טוב בשבוע הבא עם השטחים שנשאיר להם, נקווה לטוב.
אמרתי לחברים, מולנו יהיה להם יותר נוח.
בטח עם איך שההגנה שלנו נראית.
קריאה פשוט שערורייתית לוואר.
שופטים פשוט מחפשים לקבוע פה תוצאות וזה בלתי נסבל.
שאפו לגל לוי ולפריד שגידלו ביצים והלכו נגד שופט המסך, לא יכול להיות שהם יקראו לשופט הראשי על כל ליטוף, מקווה שהמגמה הזו תימשך ושהאיגוד יתחיל לנער את הכלומניקים שלו, סה״כ מחזור 4 והם עשו מספיק טעויות בשביל עונה שלמה.
חיפה זה קבוצה עם כנפיים של חזיזה ופודגארנו, לא לנצח אותם יהיה מאכזב מאוד.
הם אולי קצת יותר מאורגנים מעונה שעברה, זהו. 5 לריינה מנייחים ופנדלים לא מרשים אותי.
לא קבוצה, הפועל יהיו טובים מהם.
חיפה זה קבוצה עם כנפיים של חזיזה ופודגארנו, לא לנצח אותם יהיה מאכזב מאוד.
הם אולי קצת יותר מאורגנים מעונה שעברה, זהו. 5 לריינה מנייחים ופנדלים לא מרשים אותי.
לא קבוצה, הפועל יהיו טובים מהם.
גורה ממה שראיתי שחקן מסוכן.
משום מה ברחוב הספורטיבי די מתעלמים מהקיום שלו.
אולי בגלל הפציעה.