מסכים. זה נכון גם לגבינו וגם לגבם.
לאף אחת מהקבוצות לא היה מבחן משמעותי עד כה.
מסכים. זה נכון גם לגבינו וגם לגבם.
אני האחרון שאתה יכול להגיד עליו שמקטין. אני חושב שאנחנו נראים נהדר אבל זה קצת מסנוור.
חצי ליגה ייילחמו נגד הירידה,מה זה אומר?ReDo כתב: ↑17 ספטמבר 2025, 13:21אני האחרון שאתה יכול להגיד עליו שמקטין. אני חושב שאנחנו נראים נהדר אבל זה קצת מסנוור.
גם אנחנו וגם מכבי שיחקנו מול יריבות שילחמו נגד הירידה. זאת עובדה מוגמרת אין פה הקטנה.
לא נפלנו מול הקטנות שנה שעברה, נפלנו בפלייאוף.
יהיו מבחנים יותר קשים בעיקר מול התקפות שיותר יאתגרו את ההגנה שלנו.
להסתכל יותר מיום קדימה זה ישר להיות חגית המנחסת? תעשה רגע את ההפרדה בין השמחה על התוצאות האחרונות לבין ההסתכלות קדימה. כולנו יודעים שאנחנו לא נחלק רביעיות וחמישיות כל העונה ורוצים קבוצה שמוכנה ליום שדברים לא יעבדו בקלות הזאת.
יש להסתכל קדימה ויש לצנן כמעט כל דבר טוב שקורה.
אוהדי מכבי הרבה יותר ביקורתיים כלפי עצמם מאוהדי באר שבע. תשמע אותם קבוע ותיווכח בעצמך. כנ״ל בחיפה עם האוהדים הרגילים (בניכוי השופרות של המועדון).Itay כתב: ↑18 ספטמבר 2025, 10:50יש להסתכל קדימה ויש לצנן כמעט כל דבר טוב שקורה.
ברור שיהיו גם אתגרים בהמשך כמו לכל קבוצה ורן לא מפסיק לדבר על זה עוד מעונה שעברה שנצטרך לדעת לצלוח את הימים היותר קשים, ככה שיש מודעות לעניין הזה במערכת, אז מה הטעם בלהציף את זה אחרי כל ניצחון?
יש פה פאק מנטלי לא ברור, בחיים לא ראיתי אוהד מכבי רואה את הקבוצה שלו כותשת ואחרי המשחק מדבר על זה שיהיה יותר קשה בעתיד, הם משפריצים על עצמם אחרי שמפרקים קבוצה של ליגה לאומית, מותר גם להינות מהדרך, מילא הייתה פה קבוצה חסרת אופי, יש לנו קבוצה עם וובוס שלא היו שנים.
לא מדבר אליך ספציפית אבל כשיש ריטואל חוזר של ביקורות נוקבות אחרי תוצאות לא טובות ואז כשיש הצלחות מתחילים לצנן אז אין מה להרים גבה כשאחרים יתחילו לחשוב שמחפשים את המאמן/המועדון בפינה.
החיים הרבה יותר קלים כשיש לך פור של 50 מיליון על היריבה הישירה שלך לתואר, מה הפלא שעם כזה פער הם לא יורדים מהלופ.ForeverRed כתב: ↑18 ספטמבר 2025, 11:00אוהדי מכבי יורדים על הקבוצה וההנהלה שלהם פי אלף מהאוהדים של באר שבע. אין לכם מושג על מה אתם מדברים. ובמקרה שלהם, כשיוצאים מהלופ חוזרים אחרי כמה חודשים. אצלנו זה לוקח 7 שנים.