וואלה הזכיר את ההופעה של אנסטיס
נבחרת ישראל נושא מתעדכן
Re: נבחרת ישראל נושא מתעדכן
הסיבה היחידה שהוא לא מתאים לליגה גרמניה.
הוא יכול בכייף לשחק באירופה ( לא בליגות טופ) .
לא סובל ולא סבלתי את רן בן שמעון אף פעם, אין בו גרם של אמת.
מזיין תשכל בדיוק כמו המורה שלו אברהם גרנט, מחפש להיות חבר של השחקנים והתקשורת.
שלמה שרף היה שולח את דניאל פרץ אחרי המשחק הזה למכור עגבניות בשוק הכרמל ועל הזין הפוליטיקלי קורקט.
כל מאמן שמכבד את המקצוע היה אומר היום שזה שלא ניצחנו כאן זה אכזבה עצומה וזה מבלבל לי במוח על גאווה לאומית,מטומטם כזה.
שלמה שרף היה שולח את דניאל פרץ אחרי המשחק הזה למכור עגבניות בשוק הכרמל ועל הזין הפוליטיקלי קורקט.
כל מאמן שמכבד את המקצוע היה אומר היום שזה שלא ניצחנו כאן זה אכזבה עצומה וזה מבלבל לי במוח על גאווה לאומית,מטומטם כזה.
וואלה ראיתי את הראיון והלכתי לבדוק אם התבלבלתי וניצחנו.Red Tiger כתב: ↑08 ספטמבר 2025, 22:58לא סובל ולא סבלתי את רן בן שמעון אף פעם, אין בו גרם של אמת.
אין ספק שמדובר בבן אדם בלתי נסבל, מקפיד לא לצפות בראיונות שלו.Red Tiger כתב: ↑08 ספטמבר 2025, 22:58לא סובל ולא סבלתי את רן בן שמעון אף פעם, אין בו גרם של אמת.
מה שכן הכדורגל של הנבחרת מאז שהגיע מפתיע לטובה. הוא אמיץ וחד בהחלטות שלו.
שרק ימשיך ככה. הקמפיין החשוב באמת זה יורו 28 וכולם מדברים על זה מהרגע הראשון שרב"ש מונה. הדור הנוכחי אמור להגיע לשיא בשלות שלו עד אז.
שלמה שרף היה בונקריסט ורק כשלא היה לו על מה לשחק שיחק התקפיRed Tiger כתב: ↑08 ספטמבר 2025, 22:58לא סובל ולא סבלתי את רן בן שמעון אף פעם, אין בו גרם של אמת.
לפחות רבש עלה עם ביצים והנבחרת היום שיחקה כדורגל ושיחקה כדורגל שמתאים לשחקנים שלה. מי שבשער ולא משחק קבוע, מי שבהגנה (רביבו חייב לצאת לחול בהול), זה ההבדל. קשה לעשות עם בגנה כזו יורו לא משנה כמה ההתקפה מוכשרת, ויש כישרון. פריים מנור היה פה, ואוסקר שעדיין לא מלוטש מראה יציאה מהמקום בדריבל של שחקן ענק.
דן ביטון עשה מהלך ענק, וגיא מזרחי בהכנסת כדור לרביעי הביאו כבוד, אבל אליאל פרץ במשחק חייו, ברמה שזה מכניס לרן קצת שאלה לראש אולי לשנות טיפה תפקוד עם ונטורה.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
גם אוסקר מאכזב, עדיין לא ברמה, כשרון על אבל גוף של מתעמל.
אם לא יתחזק, ידעך ברמה שהוא משחק.
סולומון מעולה.
שלושת השחקנים שלנו - גאווה!
אם לא יתחזק, ידעך ברמה שהוא משחק.
סולומון מעולה.
שלושת השחקנים שלנו - גאווה!
תגיד אתה מסתלבט? שלמה שרף בונקריסט? על מה אתה מדבר?shovalb9 כתב: ↑08 ספטמבר 2025, 23:04שלמה שרף היה בונקריסט ורק כשלא היה לו על מה לשחק שיחק התקפי
לפחות רבש עלה עם ביצים והנבחרת היום שיחקה כדורגל ושיחקה כדורגל שמתאים לשחקנים שלה. מי שבשער ולא משחק קבוע, מי שבהגנה (רביבו חייב לצאת לחול בהול), זה ההבדל. קשה לעשות עם בגנה כזו יורו לא משנה כמה ההתקפה מוכשרת, ויש כישרון. פריים מנור היה פה, ואוסקר שעדיין לא מלוטש מראה יציאה מהמקום בדריבל של שחקן ענק.
דן ביטון עשה מהלך ענק, וגיא מזרחי בהכנסת כדור לרביעי הביאו כבוד, אבל אליאל פרץ במשחק חייו, ברמה שזה מכניס לרן קצת שאלה לראש אולי לשנות טיפה תפקוד עם ונטורה.
בתקופה שלו הכרטיסים למשחקים של הנבחרת היו נגמרים שבועיים לפני המשחק,הוא היה פשוט אחד כזה שלא משאיר מקום לפרשונויות בסוף המשחק.
ביצים יש בסופר, אתה מאמן כדורגל מותר לך להגיד את האמת ולהיות מאוכזב מזה שהשוער שלך זימבר לך תמשחק.
נגמרו הימים של המחמאות,נתת משחק לפנתיאון ולא ניצחת כי השוער שלך דביל,זהו.
אחלה ראיון של רבש.
כן, לישראל זה כמו ניצחון.
בלי בלמים, בלי שוער, בלי בית - הבחורים עשו את המקסימום.
זה לא בעיה שלו שאין פה שחקן הגנה אחד נורמלי.
אחלה אחלה של מאמן, זו הנבחרת הכי טובה שראיתי מאז האוסטרים.
לא חייב תמיד לבקר, יש דרך, וזה מה שחשוב.
כיף לראות את הנבחרת משחקת, את האומץ, את היכולת. שאפו לרבש.
- ForeverRed
זה לא נאמר כעקיצה.
בקיץ קטלו פה שחקנים על היותם ישראלים.
אמרו שאין להם מה למכור במפעלים אירופים.
היום ראינו שהם מסוגלים. אותי זה לא מפתיע.
פשוט הגענו רע מאוד לעונה הזאת.
איזה דרך אתה רואה כאן? יש לנו את החלק ההתקפי הכי מוכשר כאן מאז ימי רביבו וברקוביץ.yossi כתב: ↑08 ספטמבר 2025, 23:10אחלה ראיון של רבש.
מה זה אין לך שוער? אתה כמאמן אמור להרגיש את השחקנים בטח בנבחרת ששם אין לך יותר מדי זמן אימון.
אין בלמים? סבבה, תיקח את הצמד שהכי מתואם גם אם לא הכי טובים לדעתך.
פיספוס ענק ביותר.
תמיד שנראים טוב אז השחקנים הם ענקיים ומי זה המאמן בכלל.
עם מתחזים על הקווים מול נבחרות חלשות בהרבה אותם שחקנים מוכשרים נראו כמו כלום ושום דבר.
מי שלא רואה דרך וכדורגל טוב בנבחרת של רבש, אז מצטער בשבילו, אבל שילך לבדוק מספר או שילך לראות איזה משחק של גיא לוזון לרענן את הזכרון.
הצמד הכי מתואם שלך בהגנה זה פח אשפה ביחס לרמה אירופית. מה זה עוזר לי שהוא מתואם?
אין פה שחקן הגנה רציני אחד. אולי אולי למקין וגם הוא נפצע.
- ForeverRed
אין מושלם ורבש טועה פה ושם בבחירות שלו, אבל צריך לומר ביושר שאני לא זוכר את הנבחרת משחקת כדורגל כזה. זה לא רק כישרון, זו גם עבודת אימון שניכרת בכל שלב וגישה שונה מכל האפסים שקדמו לו. ללא קשר לתוצאה, כיף לראות את הנבחרת. עשרות שנים לא יכולתי לכתוב דבר כזה.
יוסי יקירי יש לי שעות נבחרת כמו שלך יש שעות סקאוטינג וזה נאמר כמחמאה לך.yossi כתב: ↑08 ספטמבר 2025, 23:21תמיד שנראים טוב אז השחקנים הם ענקיים ומי זה המאמן בכלל.
עם מתחזים על הקווים מול נבחרות חלשות בהרבה אותם שחקנים מוכשרים נראו כמו כלום ושום דבר.
מי שלא רואה דרך וכדורגל טוב בנבחרת של רבש, אז מצטער בשבילו, אבל שילך לבדוק מספר או שילך לראות איזה משחק של גיא לוזון לרענן את הזכרון.
הצמד הכי מתואם שלך בהגנה זה פח אשפה ביחס לרמה אירופית. מה זה עוזר לי שהוא מתואם?
אין פה שחקן הגנה רציני אחד. אולי אולי למקין וגם הוא נפצע.
אנחנו כבר התעייפנו מדיבורים על דרך,זה נאמר בתקופה של הרצוג וגוטמן ואלישע ורב״ש.
לא צריך ללכת תמיד לקיצון כמו גיא לוזון, אפשר גם ללכת למי שציינתי וגם שם היו מחמאות על הדרך,לא עזר יותר מדי
החיסרון של להיות מאמן נבחרת תמיד היה שאין לך מספיק זמן אימון ולכן היתרונות שלך צריכים להיות בלזהות מי נמצא בכושר הכי טוב בזמן נתון ולחבר את כולם יחדיו בזמן קצר.
הרי אתם כל הזמן טוענים שמאמן צריך לשחק ביחס לכלים שלו ולא לפנטז.
אז אם רבש יודע שיש לו בעיה בהגנה ויודע שהשוער שלו בקושי משחק וכבר שבועיים מתאמן ונמצא איתם היה ראוי שיימצא פתרונות כי לשם כך הוא מאמן.
5 גולים קיבלת ויכולת למנוע לפחות ארבעה,חבל.
תדייק...ForeverRed כתב: ↑08 ספטמבר 2025, 22:37איזה ביזיון של שוער.
כל בעיטה למסגרת גול.
דחליל היה עושה יותר.
לקח 2 מ-7