לוקאס ונטורה חתם ל3 עונות

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
elia
Title: קרייזי-רד

Re: לוקאס ונטורה חתם ל3 עונות

שליחה על ידי elia »

Melikson24 כתב:
26 אוגוסט 2025, 10:53
אני לא מסכים. הם עשו עסקאות לא להיט עד שמנספורד חזר לפני שנתיים.
זהבי היה משהו חד פעמי. ראיקוביץ' שהזכרת נרכש בסכום עתק אז הם לא ממש הרוויחו עליו כפי שציפו.
יובאנוביץ' נרכש ב1.9 ונמכר ב2.8. סביר, לא יותר.
גם בן חיים וכל הכוכבים בעיני עצמם נמכרו בסכומים סבירים לכל היותר.

באמת בשנתיים האחרונות הם עושים את הדברים בצורה מצוינת. מאז דניאל פרץ ומילסון כאילו הם "למדו" שאפשר בקור רוח להוציא את הסכומים הנכונים.
בן חיים נמכר בכמעט 3 מיליון יורו ב-2017. טוני נמכר שנה אחר כך בשליש מזה.
אם אתה מוציא הצידה את המכירה המאוד חריגה של סבע לסין (תודה זהבי), כל המכירות שלנו בהיסטוריה בערך שוות לפטאצ'י אחד.

סמל אישי של משתמש
4 לב אדום
Title: CrazyRed

שליחה על ידי 4 לב אדום »

דמיון מודרך : בשורות טובות היום :צעיף:
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש

סמל אישי של משתמש
Itay

שליחה על ידי Itay »

אגב אם לפי כל התגובות באתרים אלונה באמת תצליח להדוף את ההצעה הזאת ולהשאיר אותו זה יהיה מאוד לא מובן מאליו מבחינתה, מצד אחד טמונה כאן סכנה שאולי נקבל לא את אותו ונטורה אבל היא מוכנה לקחת את הסיכון הזה ולוותר בנוסף על הכסף בשביל לשמור על האינטרס המקצועי המובהק.

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

אלונה מבינה טוב מאוד שאליפות = שלב בתים באירופה עונה הבאה עם סיכוי לצ'מפיונס.
זה שווה הרבה יותר מ2 מליון יורו.

אם היא מצליחה להשאיר אותו לעונה הנוכחית זה מאסטרפיס ניהולי.

תפקידנו כקהל הוא לטאטא את הסיפור הזה כמה שיותר.

סמל אישי של משתמש
Melikson24

שליחה על ידי Melikson24 »

צנציפר שהפך לחצי שופר של אלונה הקיץ אומר שונטורה ישאר

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

oranu כתב:
27 אוגוסט 2025, 00:08
שורה תחתונה אני מסכים שאפשר היה לשדרג אבל זה ממש לא מהלך ״מאסט״ כמו שחלק מציגים את זה פה.
זה מהלך שיש לו המון השלכות, גם על שחקנים אחרים, גם על ראייה קדימה וגם על איך שומרים על גבולות תקציב.

כל מי שאומר שזה מהלך ״מאסט״ ואנחנו מתנהלים פח - בואו תגידו לי מתי בפעם האחרונה קבוצה ישראלית פתחה חוזה ושדרגה שכר לשחקן שלא נמצא בשנה האחרונה בחוזה שלו (כששם זה כבר מאסט כי זה או שחרור בחינם שנה לאחר מכן או שמאריכים), זר או בוגר, בואו תנו לי דוגמא אחת.

מאז זהבי במכבי תל אביב בעשור הקודם (השחקן הכי חריג ובולט שהיה בליגה ב 30 שנים האחרונות) אף קבוצה לא ביצעה פעולה כזו למיטב זכרוני, תקנו אותי אם אני טועה.

אז כן, זה קל להגיד יאללה לשדרג ולתת 500 אלף יורו, אבל זה לא רמות השכר שלנו, וכן לפעמים זה גם נראה נכון ומוצדק לצופה מהצד לשדרג שחקן מצטיין, אבל זה לא בהכרח תמיד נכון ואתם חייבים להפסיק לחשוב שקבלת ההחלטות היא בינארית, זה לא 0 ו 1 יש מלא אמצע והשלכות עקיפות למהלכים כאלו והעובדות מדברות בעד עצמן - הם כמעט ולא קורים במבחן המציאות.
מי אמר ניהול פח?
יש גם הרבה דברים טובים.
לא צריך להקצין כל דבר כדי להוכיח טענה.
בנושאים מסוימים אין הפקת לקחים ואין עקומת למידה.
זה מכעיס.
לא חסרים שחקנים ששודרגו.
רק לאחרונה חיפה הכפילה לשוער שלה את החוזה והוא לא שיחק שם אפילו דקה. קל וחומר כאשר מדובר בשחקן הטוב בליגה, פחות מעניין איפה שיחק לפני וכמה הרוויח.
קצת לצאת מהקיבעונות. קצת לפתוח את הראש.
רק טוב זה יעשה לנו.

סמל אישי של משתמש
Itay

שליחה על ידי Itay »

ForeverRed כתב:
27 אוגוסט 2025, 09:59
מי אמר ניהול פח?
יש גם הרבה דברים טובים.
לא צריך להקצין כל דבר כדי להוכיח טענה.
בנושאים מסוימים אין הפקת לקחים ואין עקומת למידה.
זה מכעיס.
לא חסרים שחקנים ששודרגו.
רק לאחרונה חיפה הכפילה לשוער שלה את החוזה והוא לא שיחק שם אפילו דקה. קל וחומר כאשר מדובר בשחקן הטוב בליגה, פחות מעניין איפה שיחק לפני וכמה הרוויח.
קצת לצאת מהקיבעונות. קצת לפתוח את הראש.
רק טוב זה יעשה לנו.
צריכה להיות הפקת לקחים, נכון.

מצד שני צריך ריאליות. ברור לך שהארכת חוזה לונטורה לא מסתכמת רק אצלו אלא גם עם חידוש לקאנגווה? אנחנו מדברים פה על עוד
500-600 אל״ד. נוסיף לזה את הרכש שהגיע עד עכשיו- בערך 2m
ואני לא מדבר על השכר של כנאען שהוא בערך 300 ושל איגור שהוא 350.

זאת אומרת בחישוב של הוצאות על רכש+חידוש חוזים המועדון עומד על 2.5m וזה עוד לפני שכל הקהל על קוצים בציפייה לעוד 2-3 זרים.

אז כן, ונטורה וקאנגווה הם נכס שמתחילת הקיץ דיברנו עליהם כמטרה עליונה, מי שדורש מהמועדון גם לחדש להם חוזים וגם דורש רכש בפרופיל גבוה קצת התבלבל.

סמל אישי של משתמש
hb7

שליחה על ידי hb7 »

Itay כתב:
27 אוגוסט 2025, 10:15

מצד שני צריך ריאליות. ברור לך שהארכת חוזה לונטורה לא מסתכמת רק אצלו אלא גם עם חידוש לקאנגווה? אנחנו מדברים פה על עוד

זאת אומרת בחישוב של הוצאות על רכש+חידוש חוזים המועדון עומד על 2.5m וזה עוד לפני שכל הקהל על קוצים בציפייה לעוד 2-3 זרים.

אז כן, ונטורה וקאנגווה הם נכס שמתחילת הקיץ דיברנו עליהם כמטרה עליונה, מי שדורש מהמועדון גם לחדש להם חוזים וגם דורש רכש בפרופיל גבוה קצת התבלבל.
מעדיף קודם להתעסק בחוזים ולהשאיר לטווח ארוך כי שחקנים כאלה מגעים פעם ב עשור
ואחרי זה מנסים לשחררר את מי שלא צריך ומביאים אחרים

סמל אישי של משתמש
Itay

שליחה על ידי Itay »

hb7 כתב:
27 אוגוסט 2025, 10:22
מעדיף קודם להתעסק בחוזים ולהשאיר לטווח ארוך כי שחקנים כאלה מגעים פעם ב עשור
ואחרי זה מנסים לשחררר את מי שלא צריך ומביאים אחרים
את מי יש לך לשחרר וגם תכניס ממנו כסף?
גריטה עלוקה שאם יעזוב אתה תשלים לו שכר, אלמוג אולי היחידי שיש סיכוי לקבל עליו משהו אבל גם לא משהו משמעותי.

אין לי בעיה אם המועדון היה בוחר לשים את הז׳יטונים על הנכסים הקיימים, רק אומר למען הסר ספק שזה יהיה ע״ח רכש.

לאור הסיטואציה הזאת המועדון בחר בדרך שלדעתי היא הכי נכונה וזה להבהיר לשניהם שיש להם חוזה, ועזיבה תקרה רק תמורת הסכום הנכון ולבינתיים תקבלו מענק מסויים כדמי רגיעה עד שיגיע רכש, נשתחרר מעט כלכלית ונוכל לדבר בהמשך על חידוש חוזים.

אין גם חוזים חדשים וגם 2-3 שחקני רכש, מי שדורש את שני הדברים יודע שבסוף הוא ימצא על מה לבקר כי אחד מהם לא יקרה.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

Itay כתב:

בוא לא נעשה מזה יותר ממה שזה.
400-500 אלף דולר, עם הטבת מס לזרים, לא אמורים להשפיע בצורה יוצאת דופן על התקציב.

יותר מזה, אם ידעת שהמשאבים מוגבלים ושאירופה רחוק מלהיות מובטח, אז אל תביא כנעאן ורועי לוי ב-2 מיליון.
אני בכלל לא חושב שזה המצב. לא יושבים שם מטומטמים ובטוח ששמרו תקציב לרכש שעוד יגיע.

בשורה התחתונה, סדר העדיפויות ברור לכל אוהד מתחיל.
קודם לשמור על הכוכבים, אחר כך כל היתר.
ואם זה יבוא על חשבון רועי לוי כזה, אז שיבוא.
אין שאלה בכלל.

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

Itay כתב:

שחקן כמו ונטורה נניח שיקבל 500 עכשיו ימכר בהרבה אחרי עונה אירופית ככה שאתה לא בהכרח תממש את כל אורך החוזה ואפשר גם לשדרג ל400 ולשים תג מחיר מאוד ברור

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

השוער של חיפה היה חתום על חוזה נמוך מאוד כי הוא הגיע בתור פוטנציאל. בגלל השדרוג במעמד קיבל חוזה חדש.
בערך כמו אליאסי שגם קיבל חוזה חדש כמה חודשים אחרי שנכנס להרכב. עדיין מדובר על סכומים נמוכים.

צריך להיות אידיוט בלי מושג כדי לבנות תקציב על אירופה. זה אקסטרה.
גם אם היינו עושים קיץ מהסרטים היינו יכולים לקבל את אנדרלכט בפלייאוף כמו שאא"ק קיבלו ואז לאכול קש.
לא חושב שזה שם. אנחנו גם במרחק נגיעה מלעשות עונות יפות ורווחיות. אליפות=הכנסה מאירופה שתחזיר הכל, אי אפשר לא לעלות לבתים במסלול החדש. בגלל זה חושב שהלכו על רכש ישראלי יקר שאמור לעזור במסגרת המקומית.

סמל אישי של משתמש
Itay

שליחה על ידי Itay »

ForeverRed כתב:
27 אוגוסט 2025, 10:54
בוא לא נעשה מזה יותר ממה שזה.
400-500 אלף דולר, עם הטבת מס לזרים, לא אמורים להשפיע בצורה יוצאת דופן על התקציב.

יותר מזה, אם ידעת שהמשאבים מוגבלים ושאירופה רחוק מלהיות מובטח, אז אל תביא כנעאן ורועי לוי ב-2 מיליון.
אני בכלל לא חושב שזה המצב. לא יושבים שם מטומטמים ובטוח ששמרו תקציב לרכש שעוד יגיע.

בשורה התחתונה, סדר העדיפויות ברור לכל אוהד מתחיל.
קודם לשמור על הכוכבים, אחר כך כל היתר.
ואם זה יבוא על חשבון רועי לוי כזה, אז שיבוא.
אין שאלה בכלל.
אז היית מוצא איך לבקר את המועדון שהפסיד את רועי לוי לבית״ר ואת כנאען לחיפה...
חצי מיליון דולר לא משפיע על התקציב? וואלה?
לא יודע כי אמרת לנו שהבאת חסן חילו בוודאות תוריד מהתקציב שהוקצה לזרים.
500k-600k זה אמא ואבא של משפיע על התקציב בטח כשאנחנו שנתיים בלי אירופה.

אתה סותר את עצמך גם בזה שאתה אומר ״אל תביאו את כנאען ולוי אם אירופה לא מובטחת״, אז גם שם היית מוצא דרך לבקר איך לא מביאים רכש לפני אירופה ואיך הכל נמרח.

ונטורה וקאנגווה הם נכס אדיר שצריך לשמר, זה לא אומר שאני צריך לייבש את שאר הסגל, הם גם צריכים להתמודד עם החוזה שהם חתמו עליו, רוצים ללכת? אחלה לכו תביאו הצעה ונדבר.

סמל אישי של משתמש
hb7

שליחה על ידי hb7 »

Itay כתב:
27 אוגוסט 2025, 10:32
את מי יש לך לשחרר וגם תכניס ממנו כסף?
גריטה עלוקה שאם יעזוב אתה תשלים לו שכר, אלמוג אולי היחידי שיש סיכוי לקבל עליו משהו אבל גם לא משהו משמעותי.

אין לי בעיה אם המועדון היה בוחר לשים את הז׳יטונים על הנכסים הקיימים, רק אומר למען הסר ספק שזה יהיה ע״ח רכש.

לאור הסיטואציה הזאת המועדון בחר בדרך שלדעתי היא הכי נכונה וזה להבהיר לשניהם שיש להם חוזה, ועזיבה תקרה רק תמורת הסכום הנכון ולבינתיים תקבלו מענק מסויים כדמי רגיעה עד שיגיע רכש, נשתחרר מעט כלכלית ונוכל לדבר בהמשך על חידוש חוזים.

אין גם חוזים חדשים וגם 2-3 שחקני רכש, מי שדורש את שני הדברים יודע שבסוף הוא ימצא על מה לבקר כי אחד מהם לא יקרה.
היה גם את ספר ועוד לא הגיעו כנען והזר

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

Itay כתב:
27 אוגוסט 2025, 11:25
אז היית מוצא איך לבקר את המועדון שהפסיד את רועי לוי לבית״ר ואת כנאען לחיפה...
חצי מיליון דולר לא משפיע על התקציב? וואלה?
לא יודע כי אמרת לנו שהבאת חסן חילו בוודאות תוריד מהתקציב שהוקצה לזרים.
500k-600k זה אמא ואבא של משפיע על התקציב בטח כשאנחנו שנתיים בלי אירופה.

אתה סותר את עצמך גם בזה שאתה אומר ״אל תביאו את כנאען ולוי אם אירופה לא מובטחת״, אז גם שם היית מוצא דרך לבקר איך לא מביאים רכש לפני אירופה ואיך הכל נמרח.

ונטורה וקאנגווה הם נכס אדיר שצריך לשמר, זה לא אומר שאני צריך לייבש את שאר הסגל, הם גם צריכים להתמודד עם החוזה שהם חתמו עליו, רוצים ללכת? אחלה לכו תביאו הצעה ונדבר.
זה לא 500 אלף דולר, זה ההפרש בן החוזה שלהם ל500 אלף דולר.

נניח קינגס מרוויח 350 ושידרגת ל500 - אז השקעת 150 אלף דולר כדי שקינגס יהיה מבסוט.

בשקלול זה עדיף בהרבה מובנים מרכש כזה או אחר.

שלח תגובה