להבנתי זאת ההצעה הרשמית הראשונה שהוגשה למועדון. ההצעה הבולגרית זה קשקוש ככל הנראה.
היו גישושים אבל לא משהו שהתפתח.
לפיכך תוך יומיים מרגע ההצעה ונטורה החליט להחרים משחק. מה אתה רוצה מהמועדון?
אם היו מקבלים הצעה ראוי ולא משחררים - מילא.
אם השחקן היה נפגש עם אלונה ולא הייתה נכונות לשדרג את החוזה ולהאריך אותו - מילא.
שום דבר מזה לא קרה. הוא פשוט קיבל הצעה ראשונה והתחרפן, בלי לדבר עם המועדון ובלי לפעול בצורה המקובלת ואתה מצפה מהמועדון למנוע מראש ג'וקים שנכנסים לראש של שחקן ע"י סוכנים אינטרסנטים.
עזוב נו...
משווים לי פה למכבי תל אביב ששנייה לפני צמד משחקי פלייאוף קריטיים משחררת 2 עוגנים כמו פטאצ'י ותורג'מן וזה עובר פה כאילו זה בסדר .
אבל כשיחזקאל עזב עם הגונג ..... ווואה וואה וואה
"איזה מועדון שכונה יש לנו" , "מנוהל כמו מכולת"
לדעתי כולם כאן צודקים
לא חושב שאפשר לזלזל בכל הביקורת שנכתבת כאן במקרה של לוקאס.
ונטורה שווה יותר מ 280k בחודש. בטח יותר מזלאטנוביץ', גריטה או מדיירוש.
היה צריך לסגור את הסיפור הצפוי הזה מזמן(גם עם קאנגווה... להתעורר מהר)
זה לא מצדיק כמובן את המעשה שהוא עשה.
תחושה שלי - זה נגמר איתו.
לא רואה דרך חזרה.
מקווה שיסתדר לטובה.
מסכים שהוא שווה יותר, אבל בוא נזכור ששנה שעברה הוא הרוויח 120 א"ד בפורטוגל. כאן הוא קיבל פי שניים וחצי בלי שידענו מה ייצא ממנו, אז בוא לא נשפוך את התינוק עם המים.
אני עדיין מקווה שיצליחו לשכנע אותו להישאר עד ינואר, שאפשר יהיה לחפש לו מחליף בנחת (אולי אפילו להנחית עכשיו למעין תקופת חפיפה).
הבעיה בויכוחים כאן היא שכל הזמן יש אג׳נדות.
מי שבעד המועדון תמיד יצדיק אותו ומי שנגד תמיד יחפש למה הוא אשם,זה מעייף לאללה.
בשורה התחתונה שני הצדדים לא התנהלו בחכמה.
המועדון שהיה צריך לזהות את העניין הזה כבר בסיום העונה מתוך הבנה שהסוכנים יתחילו לחרבש לו תמוח על הצעות ולבלום את העניין הזה בלקרוא לו לשיחה ולהגיע להבנו על שדרוג.
השחקן עצמו יצא כפוי טובה ובחר בדרך הכי מסריחה,מה גם ששכח שאת ההצעות הללו קיבל בזכות העובדה שהוא בהפועל ב״ש שנתנה לו חתיכת במה.
אין מקרה אחד דומה למשנהו ולכן כל ההשואות כאן לא קשורות לכלום אלה אך ורק לחזק את האג׳נדה של הכותב.
כרגע אני לא רואה סיטואציה שהוא עוזב אלה אם כן תעלה ההצעה עליו בצורה משמעותית,לטעמי קיבל מסרים שהוא יצטרך לעשות את העבודה כדי לחזור לברזיל מתוך הבנה שהמועדון שרוצה אותו לא מתכוון לעלות את ההצעה.
אחת האפשרויות שבודקים מהצד של ונטורה - להשיג שחרור בפחות מ-4 מיליון יורו. איך?
באר שבע על הנייר צריכה לקבל 2 מיליון יורו במידה והוא נמכר ב-4 מיליון.
החצי השני צריך ללכת למועדון הפורטוגלי שמחזיק ב-50% מכרטיס השחקן.
הם מאמינים שיוכלו להשיג הצעה שתתקרב ל-2.8-3 מיליון יורו וללחוץ על הפורטוגלים לקבל את מה שנותר מהסכום בקיזוז 2 מיליון יורו שבאר שבע רוצה.
יצליחו?
בודה בטלגרם
משהו מאוד מוזר לי בסיפור הזה,בשבת הוא התעקש לשחק עם פציעה ואחרי שבוע הוא נהיה כל כך נחוש לעזוב?
אחת האפשרויות שבודקים מהצד של ונטורה - להשיג שחרור בפחות מ-4 מיליון יורו. איך?
באר שבע על הנייר צריכה לקבל 2 מיליון יורו במידה והוא נמכר ב-4 מיליון.
החצי השני צריך ללכת למועדון הפורטוגלי שמחזיק ב-50% מכרטיס השחקן.
הם מאמינים שיוכלו להשיג הצעה שתתקרב ל-2.8-3 מיליון יורו וללחוץ על הפורטוגלים לקבל את מה שנותר מהסכום בקיזוז 2 מיליון יורו שבאר שבע רוצה.
יצליחו?
בודה בטלגרם
משהו מאוד מוזר לי בסיפור הזה,בשבת הוא התעקש לשחק עם פציעה ואחרי שבוע הוא נהיה כל כך נחוש לעזוב?
5 מיליון יורו.
סנט אחד לא פחות.
זה קו פרשת המים . זה הפרנצ'ייז פלייר שלנו.
זה הנכס הכי חשוב .