לוקאס ונטורה חתם ל3 עונות

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
ReDo

Re: לוקאס ונטורה חתם ל3 עונות

שליחה על ידי ReDo »

אני באמת חושב שראויים לשדרוג. הם מעל הליגה.

ועדיין, לא חושב שהייתה דרך למנוע את הסיטואציה הנוכחית.
כך או כך ההצעה הזאת הייתה משדרגת אותו ממה שאנחנו יכולים להציע.
מפה הוא בחר להתנהל איך שהוא התנהל.

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

בסוף עסק טוב זה הקצאת הון ואינטלגנציה רגשית.
כל סיטואציה צריך לנהל לגופה.

רווח גדול לא נראה פה בכל מצב כי חצי ממנו שייך לפורטוגלים. גם כנעאן אם יתן פה עונה טובה ילך בלי רווח משמעותי. זה משהו שאלונה הלכה עליו ואי אפשר לשנות.

הכעס הוא בעיקר על הטיימינג. זה לא אמור לקרות בנקודת זמן הזו.
היו הצעות ברקע כל הזמן, היה צריך להבין הרבה לפני לאן הרוח נושבת ולחתוך דברים לפה או לפה.
אני לא מודע לכלום ואמרתי פה שברגע שיש הצעה מסופיה לשכר יותר מכפול, זה משהו שאין ממנו דרך חזרה. ככה העולם עובד. לא בושה גם להבין ולהיות מודע לסיטואציה שאתה לא הולך לשדרג לו אז עדיף מראש לשדר פתיחות לעסקה ולהביא הצעה כמה שיותר גבוהה מראש. מה שמכבי עשו עם תורגמן ופטאצי למשל.
ושיש לך קיץ שלם, אז הסיכוי לקבל את ההצעה שאתה רוצה הוא גבוה יותר מאשר שבוע לגונג.
בחרנו להיות נאיביים עם ראש באדמה ועל זה נשלם עכשיו מחיר.

הפסיביות שלנו שהובילה למצב הזה, היא הטעות הגדולה מכולן.
ונטורה לא ימשיך פה, צאו מהסרט. זה רכבת שיצאה מהתחנה. אנחנו רק נפסיד אם הוא יישאר.
עכשיו כל מה שנותר הוא לנסות למכור בכמה שיותר יקר.
נקווה שיצליחו להביא את ה3+.

סמל אישי של משתמש
Melikson24
Title: CrazyRed

שליחה על ידי Melikson24 »

yossi כתב:
26 אוגוסט 2025, 09:33
בסוף עסק טוב זה הקצאת הון ואינטלגנציה רגשית.
כל סיטואציה צריך לנהל לגופה.

רווח גדול לא נראה פה בכל מצב כי חצי ממנו שייך לפורטוגלים. גם כנעאן אם יתן פה עונה טובה ילך בלי רווח משמעותי. זה משהו שאלונה הלכה עליו ואי אפשר לשנות.

הכעס הוא בעיקר על הטיימינג. זה לא אמור לקרות בנקודת זמן הזו.
היו הצעות ברקע כל הזמן, היה צריך להבין הרבה לפני לאן הרוח נושבת ולחתוך דברים לפה או לפה.
אני לא מודע לכלום ואמרתי פה שברגע שיש הצעה מסופיה לשכר יותר מכפול, זה משהו שאין ממנו דרך חזרה. ככה העולם עובד. לא בושה גם להבין ולהיות מודע לסיטואציה שאתה לא הולך לשדרג לו אז עדיף מראש לשדר פתיחות לעסקה ולהביא הצעה כמה שיותר גבוהה מראש. מה שמכבי עשו עם תורגמן ופטאצי למשל.
ושיש לך קיץ שלם, אז הסיכוי לקבל את ההצעה שאתה רוצה הוא גבוה יותר מאשר שבוע לגונג.
בחרנו להיות נאיביים עם ראש באדמה ועל זה נשלם עכשיו מחיר.

הפסיביות שלנו שהובילה למצב הזה, היא הטעות הגדולה מכולן.
ונטורה לא ימשיך פה, צאו מהסרט. זה רכבת שיצאה מהתחנה. אנחנו רק נפסיד אם הוא יישאר.
עכשיו כל מה שנותר הוא לנסות למכור בכמה שיותר יקר.
נקווה שיצליחו להביא את ה3+.
עם גישה כמו שלך אתה לא תעשה עסקאות כמו מכבי תל אביב גם אם מסי הבא יצמח לך בנוער וכל העולם ירצה אותו.
אתה ותרן ומאבד את זה בגלל אקט כזה או אחר של שחקן בהצעה הראשונה שקיבל ולא קרובה לסכומים שדרושים עליו. בשביל לקבל סכומים יפים צריך ללמוד להגיד לא ולא להתרגש מכל דבר.

מכבי הגיעה לנקודה הזאת בזכות ההתעקשות של גולדהאר בעבר.

ושוב
מכבי לא שדרגה חוזה כמעט לאף שחקן שהיא מכרה. שחררו כבר מהבולשיט של שדרוג=הישארות. זה פשוט לא מתכתב עם המציאות.
מה גם שזה יוצר תגובת שרשרת שמשפיעה על כל הסגל. זה לא מנג'ר חברים.

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

Melikson24 כתב:
26 אוגוסט 2025, 09:52
עם גישה כמו שלך אתה לא תעשה עסקאות כמו מכבי תל אביב גם אם מסי הבא יצמח לך בנוער וכל העולם ירצה אותו.
אתה ותרן ומאבד את זה בגלל אקט כזה או אחר של שחקן בהצעה הראשונה שקיבל ולא קרובה לסכומים שדרושים עליו. בשביל לקבל סכומים יפים צריך ללמוד להגיד לא ולא להתרגש מכל דבר.

מכבי הגיעה לנקודה הזאת בזכות ההתעקשות של גולדהאר בעבר.

ושוב
מכבי לא שדרגה חוזה כמעט לאף שחקן שהיא מכרה. שחררו כבר מהבולשיט של שדרוג=הישארות. זה פשוט לא מתכתב עם המציאות.
מה גם שזה יוצר תגובת שרשרת שמשפיעה על כל הסגל. זה לא מנג'ר חברים.
אתה מתבלבל בין מה שצריך לשדר פנימה להחוצה.
זה שאני חושב שהוא לא צריך להישאר, זה אומר שמבחינת המערכת הוא לא פה וצריך למצוא תחליף ולא לחיות במציאות מדומה שאולי הוא כן יישאר.

כלפי חוץ ברור שצריך לעשות את הכל כדי להביא את ההצעה הכי גבוהה שיש. אין קשר בכלל.
ממש לא הייתי קופץ על ההצעה הראשונה.

מי שהכניס את עצמו לבור זה המועדון שכרגע יש לו רק קונה אחד פוטנציאלי במקום להביא הצעה מכמה גורמים שונים.

מכבי מוכרת כי לשם היא מכוונת. אין לי שום בעיה שיעשו את זה גם אצלנו.
יש לי בעיה שחיים באשליה ששחקן כמו ונטורה יישאר בגילו ואחרי עונה כזו על 280 אד משכורת שהוא יכול לקבל כפול במקום אחר.
אז או שתשדרג או שתהיה מחובר למציאות ותבין שהוא לא נשאר, ותחפש למכור. בדיוק כמו שעושה מכבי, אין בזה פסול.

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

yossi כתב:
26 אוגוסט 2025, 10:08
אתה מתבלבל בין מה שצריך לשדר פנימה להחוצה.
זה שאני חושב שהוא לא צריך להישאר, זה אומר שמבחינת המערכת הוא לא פה וצריך למצוא תחליף ולא לחיות במציאות מדומה שאולי הוא כן יישאר.

כלפי חוץ ברור שצריך לעשות את הכל כדי להביא את ההצעה הכי גבוהה שיש. אין קשר בכלל.
ממש לא הייתי קופץ על ההצעה הראשונה.

מי שהכניס את עצמו לבור זה המועדון שכרגע יש לו רק קונה אחד פוטנציאלי במקום להביא הצעה מכמה גורמים שונים.

מכבי מוכרת כי לשם היא מכוונת. אין לי שום בעיה שיעשו את זה גם אצלנו.
יש לי בעיה שחיים באשליה ששחקן כמו ונטורה יישאר בגילו ואחרי עונה כזו על 280 אד משכורת שהוא יכול לקבל כפול במקום אחר.
אז או שתשדרג או שתהיה מחובר למציאות ותבין שהוא לא נשאר, ותחפש למכור. בדיוק כמו שעושה מכבי, אין בזה פסול.
כל התיאוריה שלך נסמכת על זה שלא היו איתו ועם קינגס דיבורים, שלא היו צעדים ומשא ומתן לשדרוג, שפשוט אמרו יאללה סבבה נמשיך לשלם לו את המשכורת הנוכחית ויהיה בסדר.
כאילו המועדון מנוהל על ידי חבורת מנותקים שלא מבינים את הסיטואציה.
אז השאלה היא - על מה אתה מסתמך בקביעות האלה?

עובדתית - קינגס לא בחר להתנהל כמוהו. גם לו יש המון ביקוש וכנראה גם הצעות כאלה ואחרות. למה?

סמל אישי של משתמש
Melikson24

אתה קצת עושה סלט.

להבנתי זאת ההצעה הרשמית הראשונה שהוגשה למועדון. ההצעה הבולגרית זה קשקוש ככל הנראה.
היו גישושים אבל לא משהו שהתפתח.
לפיכך תוך יומיים מרגע ההצעה ונטורה החליט להחרים משחק. מה אתה רוצה מהמועדון?

אם היו מקבלים הצעה ראוי ולא משחררים - מילא.
אם השחקן היה נפגש עם אלונה ולא הייתה נכונות לשדרג את החוזה ולהאריך אותו - מילא.
שום דבר מזה לא קרה. הוא פשוט קיבל הצעה ראשונה והתחרפן, בלי לדבר עם המועדון ובלי לפעול בצורה המקובלת ואתה מצפה מהמועדון למנוע מראש ג'וקים שנכנסים לראש של שחקן ע"י סוכנים אינטרסנטים.

סמל אישי של משתמש
ran

שליחה על ידי ran »

Melikson24 כתב:
26 אוגוסט 2025, 09:23
העניין שהם סותרים את עצמם. כל החודש האחרון מכבי גורפת מחמאות על המכירות שלה וכמה כסף הם עושים(ובאמת כל הכבוד להם, כך מועדון בריא מתנהל),
ומצד שני כל הצעה על שחקן מוביל אצלנו מלווה בפאניקה מוחלטת.

אגב
לא מילסון, לא פטאצ'י, לא רביבו(שנשאר בסוף חרף הלחץ שהפעיל ולא קרה לו כלום וגם לא קיבל שום שדרוג עדיין) ובטח שלא אסנטה לא קיבלו שום שדרוג.
מועדון עם אמצעים גדולים משלנו והוא לא רץ לשדרג שכר לכל שחקן אחרי עונה טובה. זה לא פשוט כמו שמנסים לתאר כאן.

אגב 2
לא נתנו לקניקובסקי 500 אלף יורו שהוא דרש כדי להישאר בדיוק מהסיבות האלה. שחקן משמעותי למערך של מכבי שגורם להם עד עכשיו לבעיות בעמדה.
אתה גונב דעת עכשיו כי מכבי מוכרת שחקנים בסכומים אסטרונומים שמאפשרים להם להביא תחליפים ראויים לא פחות. כמו שכתבתי כאן לפני כמה ימים, גלגל החיים של מכבי מטורף ומנוהל בצורה יוצאת דופן.
תאמין לי שאם הייתה על ונטורה הצעה של 5-6 מליון אירו כולם היו מקבלים בהבנה ואומרים שאין מה לעשות וצריך להשלים עם זה. אבל על הצעות של 2.5 מליון כשחצי לא בא אלינו בטח שתהיה פאניקה כי אנחנו מבינים שלא נקבל מחליף שמתקרב אפילו לרמה שלו.
מי שלא מבין שזה קריטי לא בלופ. ונטורה מחזיק לנו את הקבוצה, זה הורגש משמעותית ב-20 דקות הראשונות מול נתניה ובכל משחק מתחילת הקיץ, שלא יסתנוורו לי פה מהרביעייה בטעות והיא סינוורה בוודאות כי אם לא היינו מנצחים הקהל היה משתגע בכל מקום אפשרי.
קניקובסקי זה לא ונטורה ולא פטאצ'י, יש שחקנים שאפשר להגיד להם לא על שדרוג, כמו גם אליאל ודן שמקבלים יופי של שכר. על ונטורה לא אומרים לא, יושבים איתו ומסכמים איתו על סכום שהמועדון יהיה מרוצה וגם שהוא יהיה מרוצה. בסוף זה אינטרס של שני הצדדים, מכשלא עשו את זה בזמן זה מה שקורה. מדגיש, ונטורה לא היה בטופ 3 אפילו של המשתכרים שלנו, אם זה נראה למישהו הגיוני אחרי עונה כזאת אז זה דפוק. נגמרה העונה מיד היה צריך לשדרג, זה שחקן חריג.

סמל אישי של משתמש
Melikson24

ran כתב:
26 אוגוסט 2025, 10:28
אתה גונב דעת עכשיו כי מכבי מוכרת שחקנים בסכומים אסטרונומים שמאפשרים להם להביא תחליפים ראויים לא פחות. כמו שכתבתי כאן לפני כמה ימים, גלגל החיים של מכבי מטורף ומנוהל בצורה יוצאת דופן.
תאמין לי שאם הייתה על ונטורה הצעה של 5-6 מליון אירו כולם היו מקבלים בהבנה ואומרים שאין מה לעשות וצריך להשלים עם זה. אבל על הצעות של 2.5 מליון כשחצי לא בא אלינו בטח שתהיה פאניקה כי אנחנו מבינים שלא נקבל מחליף שמתקרב אפילו לרמה שלו.
מי שלא מבין שזה קריטי לא בלופ. ונטורה מחזיק לנו את הקבוצה, זה הורגש משמעותית ב-20 דקות הראשונות מול נתניה ובכל משחק מתחילת הקיץ, שלא יסתנוורו לי פה מהרביעייה בטעות והיא סינוורה בוודאות כי אם לא היינו מנצחים הקהל היה משתגע בכל מקום אפשרי.
קניקובסקי זה לא ונטורה ולא פטאצ'י, יש שחקנים שאפשר להגיד להם לא על שדרוג, כמו גם אליאל ודן שמקבלים יופי של שכר. על ונטורה לא אומרים לא, יושבים איתו ומסכמים איתו על סכום שהמועדון יהיה מרוצה וגם שהוא יהיה מרוצה. בסוף זה אינטרס של שני הצדדים, מכשלא עשו את זה בזמן זה מה שקורה. מדגיש, ונטורה לא היה בטופ 3 אפילו של המשתכרים שלנו, אם זה נראה למישהו הגיוני אחרי עונה כזאת אז זה דפוק. נגמרה העונה מיד היה צריך לשדרג, זה שחקן חריג.
אתה יודע הם לא התחילו עם הצעות של 5 מיליון פלוס ביום בהיר אחד.
זה נבנה בהדרגה בעיקר בזכות ההתעקשות שלהם לא למכור במחירים נמוכים או אפילו סבירים ויהי מה.

זה התהליך שאנחנו צריכים לעבור וזה צריך להתחיל עם ונטורה.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

מצחיקים אותי הדיבורים על מכבי.
כשתהיה לנו מערכת מקצועית כמו שלהם, שיודעת למקסם מכירות בסכומי עתק ולמצוא תחליפים ראויים נדבר.
בינתיים זר אחד לא הצליחו להביא פה קיץ שלם.

אני זוכר הרבה דיונים מהעבר שאנשים כאן טענו שביום שיהיה שחקן ששווה את זה, אלונה תדע לתגמל ולהשאיר.
פתאום ״לא כל שחקן שנתן עונה צריך לקבל שדרוג״.
נו בסדר.

עוד זכורות לי האמירות בתקשורת אחרי ההצעות על גלזר ויחזקאל. ״אלונה לא מוכנה לשמוע״. ״באר שבע תשחרר רק עבור הצעה שאי אפשר לסרב לה״.

את אותן הצהרות לוחמניות אנחנו שומעים בימים האחרונים.
ובכן, כולם מבינים איך זה יסתיים גם הפעם.

סמל אישי של משתמש
ran

שליחה על ידי ran »

Melikson24 כתב:
26 אוגוסט 2025, 10:36
אתה יודע הם לא התחילו עם הצעות של 5 מיליון פלוס ביום בהיר אחד.
זה נבנה בהדרגה בעיקר בזכות ההתעקשות שלהם לא למכור במחירים נמוכים או אפילו סבירים ויהי מה.

זה התהליך שאנחנו צריכים לעבור וזה צריך להתחיל עם ונטורה.
זה נטו גישה של בעלים לדעתי, מההגעה של גולדהאר הם שינו תפיסה, אתה מדבר כאילו הם יומיים וחצי מוכרים שחקנים בסכומים גבוהים.
זהבי עזב לסין בסכום עתק, גם ראייקוביץ', יובאנוביץ' ואני יכול להתאמץ וללכת איתך אחורה עוד. אלונה מבחינתה חוותה על בשרה את אחד הפספוסים הגדולים עם וואקמה ומכירה בסכום מביך!
אז אולי היא מנסה ללמוד מזה ולמכור בסכום גבוה יותר, אבל היא לא למדה מראש למנוע סיטואציות כאלה ובקיץ הייתה חייבת לפתוח ולשדרג לו ולקנגווה. מתי היה לנו מצב כזה ש-2 הזרים שלנו בטופ 2 של הליגה?
שיתעקשו עם ישראלים לא עם ונטורה. לונטורה צריך לשדרג משמעותית ואם לא יסכים להגיד לו רק הצעה של 5 מליון אתה מקבל שחרור.
ואז שיעשה את ההחלטה להישאר ביציע עונה שלמה ואז הוא צריך לקחת בחשבון שאולי הערך וההצעות עליו ירדו או לשחק וליהנות מכדורגל ואולי אפילו יקבל הצעות טובות יותר בקיץ הבא מאירופה

סמל אישי של משתמש
Melikson24

הגיעו 2 זרים בעיקרון אבל שזה לא יפריע לקמפיין הרעל שלך.

הישראלים כמובן לא נחשבים פתאום. חלונות קודמים המרעילים בכו שלא מצליחים להביא שום ישראלי בכיר שחיפה או תל אביב רוצה ועכשיו מתעלמים מכנעאן, דוידזאדה ורועי לוי כלא היו.

ככה זה כשיש לך אג'נדה שכל כולה לטנף ולהרעיל. אתה תנוע בין בולשיט לבולשיט כל חלון וחלון.

סמל אישי של משתמש
Melikson24

ran כתב:
26 אוגוסט 2025, 10:47
זה נטו גישה של בעלים לדעתי, מההגעה של גולדהאר הם שינו תפיסה, אתה מדבר כאילו הם יומיים וחצי מוכרים שחקנים בסכומים גבוהים.
זהבי עזב לסין בסכום עתק, גם ראייקוביץ', יובאנוביץ' ואני יכול להתאמץ וללכת איתך אחורה עוד. אלונה מבחינתה חוותה על בשרה את אחד הפספוסים הגדולים עם וואקמה ומכירה בסכום מביך!
אז אולי היא מנסה ללמוד מזה ולמכור בסכום גבוה יותר, אבל היא לא למדה מראש למנוע סיטואציות כאלה ובקיץ הייתה חייבת לפתוח ולשדרג לו ולקנגווה. מתי היה לנו מצב כזה ש-2 הזרים שלנו בטופ 2 של הליגה?
שיתעקשו עם ישראלים לא עם ונטורה. לונטורה צריך לשדרג משמעותית ואם לא יסכים להגיד לו רק הצעה של 5 מליון אתה מקבל שחרור.
ואז שיעשה את ההחלטה להישאר ביציע עונה שלמה ואז הוא צריך לקחת בחשבון שאולי הערך וההצעות עליו ירדו או לשחק וליהנות מכדורגל ואולי אפילו יקבל הצעות טובות יותר בקיץ הבא מאירופה
אני לא מסכים. הם עשו עסקאות לא להיט עד שמנספורד חזר לפני שנתיים.
זהבי היה משהו חד פעמי. ראיקוביץ' שהזכרת נרכש בסכום עתק אז הם לא ממש הרוויחו עליו כפי שציפו.
יובאנוביץ' נרכש ב1.9 ונמכר ב2.8. סביר, לא יותר.
גם בן חיים וכל הכוכבים בעיני עצמם נמכרו בסכומים סבירים לכל היותר.

באמת בשנתיים האחרונות הם עושים את הדברים בצורה מצוינת. מאז דניאל פרץ ומילסון כאילו הם "למדו" שאפשר בקור רוח להוציא את הסכומים הנכונים.

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

ReDo כתב:
26 אוגוסט 2025, 10:16
כל התיאוריה שלך נסמכת על זה שלא היו איתו ועם קינגס דיבורים, שלא היו צעדים ומשא ומתן לשדרוג, שפשוט אמרו יאללה סבבה נמשיך לשלם לו את המשכורת הנוכחית ויהיה בסדר.
כאילו המועדון מנוהל על ידי חבורת מנותקים שלא מבינים את הסיטואציה.
אז השאלה היא - על מה אתה מסתמך בקביעות האלה?

עובדתית - קינגס לא בחר להתנהל כמוהו. גם לו יש המון ביקוש וכנראה גם הצעות כאלה ואחרות. למה?
התיאוריה שלי מסתמכת על זה ששחקן לא מתחרפן ומחרים ביום אחד, שיש כנראה הצעות שאפילו לא ידענו עליהם.
מן הסתם פונים לשחקן לבדוק היתכנות הרבה לפני שפונים אלינו רשמית.

אני כמו כל אחד אחר פה לא יודע מה היה בחדרי חדרים.
אני כן יודע שהוא עוזב בטיימינג הכי גרוע שיש וזה היה צריך להימנע.

החשדנות לא מגיעהבוואקום.
היו לנו לא מעט שחקנים טובים מאוד בעשור האחרון, לא הצלחנו להוציא כסף או להביא תחליף נורמלי לאף אחד מהם. למה שעכשיו זה ישתנה?
אם ונטורה היה נמכר לפני חודש ב4 מיליון והיה משקיעים חזרה 0.5-1m במחליף מעניין, גם אם זה לא היה הכי מצליח לא היה לי מילת ביקורת. זה הגלגל ועשינו את מה שצריך לעשות.

סמל אישי של משתמש
Itay

שליחה על ידי Itay »

עובדתית הוא כן התחרפן ביום אחד.
רק לפני שבוע התעקש להמשיך לשחק למרות פציעה, ככה לא אמור להתנהל שחקן שמנהל מו״מ רציני.

מסתכלים על השדרוג כאילו זה רק לונטורה, שוכחים שזה לא היה יכול לעצור אצלו והיינו נכנסים לעוד הוצאה כלכלית כבדה עוד לפני שהתחלנו לגעת ברכש.

סמל אישי של משתמש
סימיוני

שליחה על ידי סימיוני »

ForeverRed כתב:
26 אוגוסט 2025, 10:45
מצחיקים אותי הדיבורים על מכבי.
כשתהיה לנו מערכת מקצועית כמו שלהם, שיודעת למקסם מכירות בסכומי עתק ולמצוא תחליפים ראויים נדבר.
בינתיים זר אחד לא הצליחו להביא פה קיץ שלם.

אני זוכר הרבה דיונים מהעבר שאנשים כאן טענו שביום שיהיה שחקן ששווה את זה, אלונה תדע לתגמל ולהשאיר.
פתאום ״לא כל שחקן שנתן עונה צריך לקבל שדרוג״.
נו בסדר.

עוד זכורות לי האמירות בתקשורת אחרי ההצעות על גלזר ויחזקאל. ״אלונה לא מוכנה לשמוע״. ״באר שבע תשחרר רק עבור הצעה שאי אפשר לסרב לה״.

את אותן הצהרות לוחמניות אנחנו שומעים בימים האחרונים.
ובכן, כולם מבינים איך זה יסתיים גם הפעם.
לי לא זכורות שום אמירות בתקשורת של אלונה בקשר לגלזר ספורי ויחזקאל. זה שהכתבים ממציאים אמירות, לא עושה אותן נכונות ואתה משתמש בזה כשנוח לך. גם עכשיו, רוב תגובות מ"המועדון" , הן מומצאות וכדאי שאף אחד לא יסתמך על זה.
אני זוכר שלאחר פיטורי ברדה כתבת שאתה גמרת עם אלונה, ולזכותך ייאמר שאתה עקבי מאוד .

שלח תגובה