לוקאס ונטורה חתם ל3 עונות

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

Re: לוקאס ונטורה חתם ל3 עונות

שליחה על ידי הפועלעולה »

ונטורה ממש לא מרוויח שכר רעב ואין קשר לסיפור עם טוני.
סבבה שדרגת לונטורה ל-400. מחר הוא יקבל הצעה של 800 ולא יעשה את אותו בלאגן?
כשיש לך שחקנים טובים אז צריך להבין שהם ירצו לעזוב את אחרי שנה-שנתיים ולא להילחם נגד זה עם הראש בקיר. גם ת"א בהתחלה נעלבו מפריצה וגויאגון אבל בשלב מסוים הבינו את שרשרת המזון.

נגמרו הימים של שחקני על כמו טוני ואוגו שנתקעו פה 4-5 שנים. אם פעם היו מחכים להצעות מליגות גדולות, היום גם קבוצות מהונגריה ובולגריה יכולות לתת שכר עתק ותם הטקס.
כרגע ההצעה מטיבה בעיקר עם השחקן ולכן הוא לא יימכר. אם כבר רוצה לדבר על טוני, מאמין שזה ייסגר בצורה דומה כשאלונה תפסיד כסף כי היא תביא לשחקן שדרוג נקודתי בדמות בונוס (אם כבר לא קרה, לפי מקורות אחרים) והבטחה לשחרור קיץ לאחר מכן כשהוא כנראה נכנס לשנת חוזה.
לא יודע מה תהיה ההחלטה רק זה חייב להיסגר בימים הקרובים. גם ככה מחתימים פה זרים בקצב צב.

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

שוב אומר, תראו לי שחקן שחותם על חוזה ביוני ועושה בלגן באוגוסט.
היינו מקבלים במינימום שקט לשנה, היינו מקבלים לגיטימיות לדרוש גם 7 ולהרחיק קבוצות.
ואני הראשון שיגיד שאין טעם להיכנס לראש עם שחקן, עדיף למכור.
גם אם תנצח, מה שלא קורה במעל 90% מהמקרים, היכולת לא תהיה אותה יכולת.
גם אם ונטורה יישאר איכשהו, אם אני המאמן, אני לוקח בחשבון שונטורה של העונה שעברה רוב הסיכויים לא חוזר, ואיך אני מתכונן לזה. אליאס מחליף ראשון למשל זה אי מוכנות משווע.
זה ניהול סיכונים וסיטואציה נכון בעיניי.

שורה תחתונה, מה שלא יעשו, זה חייב להיות חד ומהיר.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

דל״פ,
אני מאד סלחן לשחקנים זרים שחושבים לעזוב בימים אלו.
אפשר לכעוס כמה שרוצים והכעס אולי מוצדק- אבל אם האישה לוחצת ויש הצעה טובה יותר מעבר לים (קל וחומר במדינת המוצא) קשה לי להאמין שעוד 100 אלף אירו ישנו את המצב.

האחרון ששיחק כאן בסיטואציה דומה ונכנע בסוף הוא ווילי סוארס.

דל״פ 2-
עזיבה של ונטורה היא מכה קשה, אבל אם היא מכת מחץ בחלומות הצמרת של המועדון אז ראוי שנעשה חשבון נפש אמיתי על מי אנחנו ולאן שואפים להגיע- מאלונה ועד רן קוזוק.

מכבי תל אביב איבדה הקיץ שלושה גיבורי אליפות, אחד שווה ערך בהשפעתו לזו של ונטורה וסוכנויות ההימורים השפויות עוד רואות בה פייבוריטית.

ואל תגידו לי כסף ומיץ וקשקושים.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

בעונה שעברה היה נראה שאשתו התחברה מאוד למשפחת ויטור שגם אגב עדיין לא חזרה לארץ ואני לא יודע אם גם שם יש משהו.
אם זה הסיפור אז אי אפשר להאשים אותו אבל גם אי אפשר להאשים את הקבוצה שלא משחררת אותו במחיר זנות. פורטלזה קבוצה שלא משלמת סכומי עתק ויכול להיות ש2-2.5 זה המקסימום שהם יכולים להגיע אליו, אז ונטורה עושה מה שהוא צריך לעשות כדי לעזוב.

לא ברור כרגע עד כמה המצב חמור אבל חושב שזה משהו שיכול להיפתר. עושה רושם שכל הבלאגן התחיל רק באימון המסכם ולא משהו שנגרר.
יוסי מדינה דיווח אתמול שהקשר האחורי של פורטלזה (ווילסון) מחרים אימונים כי הוא רוצה לעבור לקבוצה אחרת בברזיל ולכן העניין בונטורה. החלון בברזיל נסגר ב2.9.

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

yossi כתב:
24 אוגוסט 2025, 21:59
מה תרוויח בלהשאיר שחקן בלי חשק, שירד ברמה, יהיה פצוע מפעם לפעם ותיפרד ממנו בקיץ הבא בחצי מהסכום?

מילסון בסוף נמכר. לא בסכום שמכבי רצו, אבל הביאו מה שיכלו. לא נכנסו למלחמה חסרת סיכוי, והביאו בכסף אחלה מחליף שהביא עוד יותר כסף.
זה התנהלות בריאה.
אני כנראה אפסיד אותו וכנראה ארוויח פחות כסף ממכירה שלו אבל ארוויח מסר לכולם שפה זה לא שוק.
לא מקבלים שחרור בעקבות שביתה איטלקית.

תביא סכום דמיוני ותלך, אחרת, שב בשקט ותעשה את העבודה שלך או שכל חודש תקבל קנסות בגובה המשכורת.
חד וחלק
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

Totti כתב:
25 אוגוסט 2025, 07:47
דל״פ,
אני מאד סלחן לשחקנים זרים שחושבים לעזוב בימים אלו.
אפשר לכעוס כמה שרוצים והכעס אולי מוצדק- אבל אם האישה לוחצת ויש הצעה טובה יותר מעבר לים (קל וחומר במדינת המוצא) קשה לי להאמין שעוד 100 אלף אירו ישנו את המצב.

האחרון ששיחק כאן בסיטואציה דומה ונכנע בסוף הוא ווילי סוארס.

דל״פ 2-
עזיבה של ונטורה היא מכה קשה, אבל אם היא מכת מחץ בחלומות הצמרת של המועדון אז ראוי שנעשה חשבון נפש אמיתי על מי אנחנו ולאן שואפים להגיע- מאלונה ועד רן קוזוק.

מכבי תל אביב איבדה הקיץ שלושה גיבורי אליפות, אחד שווה ערך בהשפעתו לזו של ונטורה וסוכנויות ההימורים השפויות עוד רואות בה פייבוריטית.

ואל תגידו לי כסף ומיץ וקשקושים.
מסכים מאוד עם הנקודה הראשונה. התווכחתי אז בזמנו עם אלה שקראו לפונק פחדן. המציאות פה הזויה.

לגבי הנקודה השניה, שיביא הצעה כמו שפטאצי הביא אחרי זה נדבר. מכבי לא מוכרת שחקן כזה בפחות ב5 מיליון יורו.
בנוסף אצל מכבי ברור לכולם שיש את המשאבים להביא מחליפים בלבל דומה. אצלנו זה פחות המצב.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

הפועלעולה כתב:
25 אוגוסט 2025, 07:31
ונטורה ממש לא מרוויח שכר רעב ואין קשר לסיפור עם טוני.
סבבה שדרגת לונטורה ל-400. מחר הוא יקבל הצעה של 800 ולא יעשה את אותו בלאגן?
כשיש לך שחקנים טובים אז צריך להבין שהם ירצו לעזוב את אחרי שנה-שנתיים ולא להילחם נגד זה עם הראש בקיר. גם ת"א בהתחלה נעלבו מפריצה וגויאגון אבל בשלב מסוים הבינו את שרשרת המזון.

נגמרו הימים של שחקני על כמו טוני ואוגו שנתקעו פה 4-5 שנים. אם פעם היו מחכים להצעות מליגות גדולות, היום גם קבוצות מהונגריה ובולגריה יכולות לתת שכר עתק ותם הטקס.
כרגע ההצעה מטיבה בעיקר עם השחקן ולכן הוא לא יימכר. אם כבר רוצה לדבר על טוני, מאמין שזה ייסגר בצורה דומה כשאלונה תפסיד כסף כי היא תביא לשחקן שדרוג נקודתי בדמות בונוס (אם כבר לא קרה, לפי מקורות אחרים) והבטחה לשחרור קיץ לאחר מכן כשהוא כנראה נכנס לשנת חוזה.
לא יודע מה תהיה ההחלטה רק זה חייב להיסגר בימים הקרובים. גם ככה מחתימים פה זרים בקצב צב.
אם ואם.
שיביא קודם הצעה כזאת ואז נדבר.
אם היו פועלים בזמן ההצעה מברזיל הייתה הופכת ללא רלוונטית ושום דבר לא ישכנע אותי אחרת.
אתם ממעיטים בחשיבותו של הכסף אצל האנשים האלה.
מעניין אם הם היו ״מפחדים״ להישאר פה גם אם לא הייתה להם הצעה נוצצת לתפיסתם. אני מנחש שלא.

סמל אישי של משתמש
MikiRed

שליחה על ידי MikiRed »

הפועלעולה כתב:
25 אוגוסט 2025, 08:16
בעונה שעברה היה נראה שאשתו התחברה מאוד למשפחת ויטור שגם אגב עדיין לא חזרה לארץ ואני לא יודע אם גם שם יש משהו.

הילדים שלו במערכת החינוך, נראה אם יחזרו בתחילת ספטמבר.

אם זה הסיפור אז אי אפשר להאשים אותו אבל גם אי אפשר להאשים את הקבוצה שלא משחררת אותו במחיר זנות. פורטלזה קבוצה שלא משלמת סכומי עתק ויכול להיות ש2-2.5 זה המקסימום שהם יכולים להגיע אליו, אז ונטורה עושה מה שהוא צריך לעשות כדי לעזוב.

לא ברור כרגע עד כמה המצב חמור אבל חושב שזה משהו שיכול להיפתר. עושה רושם שכל הבלאגן התחיל רק באימון המסכם ולא משהו שנגרר.
יוסי מדינה דיווח אתמול שהקשר האחורי של פורטלזה (ווילסון) מחרים אימונים כי הוא רוצה לעבור לקבוצה אחרת בברזיל ולכן העניין בונטורה. החלון בברזיל נסגר ב2.9.

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

שדרוג ביוני זה הארכת חוזה ותג מחיר מוסכם וברור, אם מקבלים הצעה באוגוסט על הסכום אז אין מה לעשות
ברגע שלא שידרגת אז מתחילים משחקי כוח

כרגע שני הצדדים בלחץ
אנחנו בלחץ לאבד את העוגן הכי חשוב והוא בלחץ כי החלון בברזיל תכף נסגר וזו הסיבה שנקט צעד כזה

עכשיו קוראים קשקושים ששדרוג יכול לשנות , הבחור לא מכיר את אלונה
לי נראה שהוא נשרף אצלה והצעה גבוה תשחרר אותו

סמל אישי של משתמש
Melikson24
Title: CrazyRed

שליחה על ידי Melikson24 »

מציע לכם לראות איך עופר ינאי ניהל אירוע דומה ואף חריף יותר וגרם לשחקן להתקפל.

איים עליו שלא משחרר אותו ויהי מה, איים על הקבוצה שרצתה אותו ובלבלה לו את המוח ומצידו שישב בחוץ לאורך כל תקופת החוזה. בשבילו זה כסף קטן.
כששאלו אותו למה הוא הסביר שזה לא רק בגלל איכות השחקן אלא גם מסר לכל שחקן שבעתיד יחשוב להתנהג בצורה דומה.

הוא שילם לו הרבה כסף וסגר איתו חוזה גדול והוא מצפה שהחוזה יכובד עד הסוף. גם אם במקום אחר ישלמו לו יותר או בליגה טובה יותר.
השחקן פה וממשיך איתם עכשיו לעונה שניה.

סמל אישי של משתמש
Melikson24

השכר של ונטורה שודרג לפני מספר שבועות.
שמעתי את זה עכשיו ממקור הכי אמין במועדון.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

אז שמעת.
אף אחד לא יודע מה היה.
אפילו קראתי איפשהו שה״שדרוג״ כלל בעיקר בונוסים.
זה לא רציני.

בכל מקרה, מצפה מהמועדון להיות חכם ולא צודק.
אסור להתנהל מאגו.
אם יש איזשהי דרך להוריד את השחקן מהעץ צריך להתאבד עליה. לא נמצא טוב יותר.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

Melikson24 כתב:
25 אוגוסט 2025, 09:16
השכר של ונטורה שודרג לפני מספר שבועות.
שמעתי את זה עכשיו ממקור הכי אמין במועדון.
הוארך ההסכם?

סמל אישי של משתמש
Melikson24

dor69 כתב:
25 אוגוסט 2025, 09:41
הוארך ההסכם?
לא

שמעון א