מח' 1 : מכבי נתניה - הפועל ב"ש, ראשון 24.8, 20:15, נתניה
Re: מח' 1 : מכבי נתניה - הפועל ב"ש, ראשון 24.8, 20:15, נתניה
דודזאדה בדקות שלן על הדשא נראה 4 רמות מעל לופז.
לוי במעט דקות האלה העביר כמות פסים מסוכנים לאמצע שלא העבירו כל שחקני הקו שלנו ביחד בערך בכל המשחקים עד עכשיו.
רק מגביר את התהיות למה עבר לרן בראש איך שהוא פתח את המשחק.
להסתנוור אין על מה.
קבוצה חלשה כמו נתניה עשתה עלינו 2 שערים במעברים, והיו יכולים בכיף עוד.
זה גם מחסור ב6 וגם עמידה גרועה. אליאס לא קשור לרמה בעיניי גם לא כקצה ספסל.
הטוב הוא ששינינו מערך אחרי 15 דקות, אליאל, דן ומהפך שצריך להכניס ביטחון.
לא רוצה לחשוב איפה היינו אם לא היינו מנצחים את זה.
גאנח נגר אבל נותן את התחת וכנו שאומר מלי, זחקן שהולך עד הסוף. עם האין קישור שיש לנו אני עולה איתו שם גם לפני אליאס.
יש עוד המון עבודה.
לוי במעט דקות האלה העביר כמות פסים מסוכנים לאמצע שלא העבירו כל שחקני הקו שלנו ביחד בערך בכל המשחקים עד עכשיו.
רק מגביר את התהיות למה עבר לרן בראש איך שהוא פתח את המשחק.
להסתנוור אין על מה.
קבוצה חלשה כמו נתניה עשתה עלינו 2 שערים במעברים, והיו יכולים בכיף עוד.
זה גם מחסור ב6 וגם עמידה גרועה. אליאס לא קשור לרמה בעיניי גם לא כקצה ספסל.
הטוב הוא ששינינו מערך אחרי 15 דקות, אליאל, דן ומהפך שצריך להכניס ביטחון.
לא רוצה לחשוב איפה היינו אם לא היינו מנצחים את זה.
גאנח נגר אבל נותן את התחת וכנו שאומר מלי, זחקן שהולך עד הסוף. עם האין קישור שיש לנו אני עולה איתו שם גם לפני אליאס.
יש עוד המון עבודה.
דוידזאדה השחקן היחיד עם אוריינטציה הגנתית שהיה על הספסל - אין בלם מחליף אין קשר מחליף.
איך הגענו למצב הזה?
איך הגענו למצב הזה?
20 דקות ראשונות שרן צריך לשבת לראות אותם ולהעיף על עצמו דלי קרח, לא זוכר מתי נראינו כל כך מביש. חבל שהיה צריך להיכנס לבור הזה כדי לשנות מערך ולהתחיל לשחק. ניצחון חשוב בשביל רגע לנשום חמצן אבל הסבלנות מתחילה לפקוע, רכש עוד השבוע.
ולמרות הדקות הרעות מגיע שאפו לשחקנים, ב-2-0 היו תחושות של קשות שרק התווספו ליום המסריח הזה, צריך הרבה אופי כדי לקום מזה.
מתחנן לאלוהים שלא יתן לנו לראות שוב את אליאס בהרכב, נמאס מהכלומניק הזה שלא מסוגל להעביר פס אחד טוב, לא מסוגל לעבור 5 דקות בלי לתת מתנה ליריבה, כמו חבריו גורדנה ושמיר גם מקומו בקבוצת תחתית.
ולמרות הדקות הרעות מגיע שאפו לשחקנים, ב-2-0 היו תחושות של קשות שרק התווספו ליום המסריח הזה, צריך הרבה אופי כדי לקום מזה.
מתחנן לאלוהים שלא יתן לנו לראות שוב את אליאס בהרכב, נמאס מהכלומניק הזה שלא מסוגל להעביר פס אחד טוב, לא מסוגל לעבור 5 דקות בלי לתת מתנה ליריבה, כמו חבריו גורדנה ושמיר גם מקומו בקבוצת תחתית.
ניצחון מזהיר! לקום ככה מפיגור כפול ולנצח- אחלה גברים יש לנו!
הונטורה הזה- כושלאחותו עם מה שעשה לנו היום. נראה היה שהקבוצה בהלם. חייב לחטוף באבי אביו למען יראו וייראו!!!!
אליאל פרץ זה האקס פקטור שלנו. איתו אנחנו קבוצה אחרת.
כבר אמרתי אחרי המשחק בהונגריה שהתגעגעתי לאופיר ואני באמת לא מבין איך לופז לפניו בהרכב.
האמצע היה מצוין אחרי שחטפנו שניים ושינינו מערך. גם דן חזר לעצמו. מה יגידו כל המלעיזים על אחמד?
אליאסי מנע מפולת בדקות הרעות, שאפו גדול!
חייבים עוד שני בלמים לסגל, לא אחד! תנו לי עוד שחקן כנף מהיר ואני מבסוט. רוצה את זלאטן בהרכב במשחק הבא.
ניצחון חשוב על רקע מחול השדים עם ונטורה היום.
יאללה באר שבע!!!!
הונטורה הזה- כושלאחותו עם מה שעשה לנו היום. נראה היה שהקבוצה בהלם. חייב לחטוף באבי אביו למען יראו וייראו!!!!
כבר אמרתי אחרי המשחק בהונגריה שהתגעגעתי לאופיר ואני באמת לא מבין איך לופז לפניו בהרכב.
האמצע היה מצוין אחרי שחטפנו שניים ושינינו מערך. גם דן חזר לעצמו. מה יגידו כל המלעיזים על אחמד?
חייבים עוד שני בלמים לסגל, לא אחד! תנו לי עוד שחקן כנף מהיר ואני מבסוט. רוצה את זלאטן בהרכב במשחק הבא.
יאללה באר שבע!!!!
מזל גדול שניצחנו אחרת היה פה כדור שלג בעייתי מאוד.
באמת כל הכבוד לשחקנים שהצליחו לצאת מזה ועוד יותר לקהל שדחף ברגעים הקשים והרים אותם.
מה שכן אסור להסתנוור בכלל מהתוצאה, ולקחת ברצינות מאוד את ה-20 דקות הראשונות האלה.
להזדרז עם רכש ולהתחיל לסדר עניינים פנימיים. להבהיר לונטורה שאפ אין הצעה בגובה שהמועדון רוצה אז אין שחרור,
אבל גם לא להשאיר אותו פה עם פרצוף תחת זה לא יתן לנו כלום. לסדר את זה, אם צריך לשדרג משמעותית לשדרג + הארכת חוזה
ולצאת לדרך חדשה עם הודעת התנצלות שלו על המהלך הלא מכבד. אסור לחזור על הטעות שעשינו עם יחזקאל דקה 90 של המועד.
גם ככה לא מוצאים בלם וקיצוני כבר 200 שנה אז עכשיו לחפש אחורי אחרי שפספסנו את אנדז'יי של אשדוד יהיה בעייתי.
באמת כל הכבוד לשחקנים שהצליחו לצאת מזה ועוד יותר לקהל שדחף ברגעים הקשים והרים אותם.
מה שכן אסור להסתנוור בכלל מהתוצאה, ולקחת ברצינות מאוד את ה-20 דקות הראשונות האלה.
להזדרז עם רכש ולהתחיל לסדר עניינים פנימיים. להבהיר לונטורה שאפ אין הצעה בגובה שהמועדון רוצה אז אין שחרור,
אבל גם לא להשאיר אותו פה עם פרצוף תחת זה לא יתן לנו כלום. לסדר את זה, אם צריך לשדרג משמעותית לשדרג + הארכת חוזה
ולצאת לדרך חדשה עם הודעת התנצלות שלו על המהלך הלא מכבד. אסור לחזור על הטעות שעשינו עם יחזקאל דקה 90 של המועד.
גם ככה לא מוצאים בלם וקיצוני כבר 200 שנה אז עכשיו לחפש אחורי אחרי שפספסנו את אנדז'יי של אשדוד יהיה בעייתי.
אחמד מלך השערים הזמני הכי גרוע בהיסטוריה של הליגה
(עדיין אוהב אותו כי הוא אולי השחקן שעובד הכי הרבה במגרש)
(עדיין אוהב אותו כי הוא אולי השחקן שעובד הכי הרבה במגרש)
נצחון חשוב מאוד לבטחון בטח אחרי הפיגור
יש בעיה קשה מאוד בקישור ואם ונטורה הולך אנחנו בברוך שלא נראה לי שנצא ממנו , גם ככה צריך קשר לאמצע ועכשיו אולי שניים שאחד מהם בינגו
בנוסף לבלם ושחקן התקפה
יש בעיה קשה מאוד בקישור ואם ונטורה הולך אנחנו בברוך שלא נראה לי שנצא ממנו , גם ככה צריך קשר לאמצע ועכשיו אולי שניים שאחד מהם בינגו
בנוסף לבלם ושחקן התקפה
אני חולה עליך תאמין לי,נקודת אור יחידה בשק המירמור הבלתי נגמר כאן.סימיוני כתב: ↑24 אוגוסט 2025, 21:39ניצחון מזהיר! לקום ככה מפיגור כפול ולנצח- אחלה גברים יש לנו!
יאללה באר שבע!!!!
תמשיכו לצחוק ולגחך...
שחקן שעובד 90 דקות על המגרש והיום בא על שכרו.
הוא בהחלט שחקן שעובד והרבה אבל הוא הרבה פחות גוחר והרבה פחות שחקן של דריבל.
זה לא שהוא עשה היום גולים של חלוץ גדול או כנף טוב . זה גולים של חטואל ואנחנו יודעים איפה הוא היום.
זה לא שהוא עשה היום גולים של חלוץ גדול או כנף טוב . זה גולים של חטואל ואנחנו יודעים איפה הוא היום.
זה גולים של שחקן שזז ועובד.
גאנח עם ה"כשרון" שלו שחקן שלא זז ולא עושה תנועה.
בחיים לא היה נמצא במיקום לשים את השני של אחמד.
אחמד לא הכי מוכשר, אבל פיזי עם עבודה קבוצתית נהדרת וחריצות גבוהה.
זה מאפשר לו להיות שחקן סגל לגיטימי.
גאנח עם ה"כשרון" שלו שחקן שלא זז ולא עושה תנועה.
בחיים לא היה נמצא במיקום לשים את השני של אחמד.
אחמד לא הכי מוכשר, אבל פיזי עם עבודה קבוצתית נהדרת וחריצות גבוהה.
זה מאפשר לו להיות שחקן סגל לגיטימי.
שמח מאוד שעלה היום בהרכב, זה נראה שהוא היחיד שמסוגל לשים כדור ברשת ( גם אם זה "גולים של חטואל").
דרך אגב: שמתם לב שהבקענו 4 שערים עם אפס בישולים?
בחצר המלוכה הספרדית נערכה סעודה לכבודו של קולומבוס. אחד האצילים הספרדיים טען בלעג כי גילוי איי הודו המערבית אינו אלא דבר של מה בכך וכי כל אחד יכול היה לעשותו אילו קיבל אניות ורשות לתור את העולם.
קולומבוס התעצבן וביקש שיביאו לו ביצה קשה ושאל את הנוכחים מי יוכל להעמידה על חודה. כל אלה שניסו נכשלו במשימה. אז נטל קולומבוס את הביצה והכה בה על חודה עד שקליפתה נשברה מעט והחוד השתטח, והעמידה מול עיניהם המשתאות של הנוכחים. "זה הדבר הקל ביותר בעולם. כל אחד יכול לעשות זאת, אחרי שראה איך!".
אחלה זאהי!!!!