הכי נסחף עם הזרם. המועדון הזה לא יוזם כלום ותמיד מגיב להתרחשויות. אם אנחנו לא נאריך ללוקאס את החוזה אנחנו נאכל פה צינור
לוקאס ונטורה חתם ל3 עונות
- Melikson24
- Title: CrazyRed
Re: לוקאס ונטורה חתם ל3 עונות
אנשים לא חושבים ששחקנים מפגרים.dor69 כתב: ↑24 אוגוסט 2025, 13:20אני מאוד שם אבל המצב לא מאפשר את זה כרגע. את המשחקים האלה אתה לא יכול לשחק עם שחקן שהוא הקשר אחורי היחיד בסגל, שעוד תשעה חודשים מגיע לעונת חוזה וכשהקבוצה שלך תלויה כולה רק בו ובקינגס.
הארכת החוזה באה לענות על אחד מאלה, לאפשר לך אורך רוח ומנופי לחץ כשיגיע רגע האמת.
אנשים פה חושבים ששחקנים מפגרים, אף אחד לא יאריך חוזה ויוותר על מנוף הלחץ היחיד שלו מול המועדון כשהוא יקבל את ההצעה וירצה להשתחרר. תן לו את העוד 100 אלף האלה כשאתה יכול וכשהתחרות שלך עדיין לא משמעותית
זה אתה חושב שמנהלים את המועדון מפגרים. תן קצת קרדיט.
ברגע שהחלון יגמר השחקן לא יחכה עוד שנתיים לסיום חוזה. הוא ירצה שדרוג משמעותי כבר מעכשיו ובסבירות גבוהה יהיה מוכן להאריך את החוזה.
אתה רוצה הכנסות? תפיק אותן מהנכסים שלך. לוקאס זה נכס שיכול להניב לך חמישה מיליון בקלות אם תשמור עליו כמו שצריך.Red Tiger כתב: ↑24 אוגוסט 2025, 13:22גבר זה הכל עניין של כסף.
הפועל בש רכשה שני שחקנים בסכום כולל של 3 מליון יורו,עפה בבעיטה אחרי שעתיים באירופה.
מיקסמה כבר את כל ההכנסות שלה ממכירת מנויים,ספונסרים וכו.
זה אומר שגם ה3 מליון יורו צריך להגיע בסוף מהכיס של אלונה,עסק מנהלים בחגמה ושמירה על המסגרת וכמו שכתבתי יש דרכים רבות לשדרג חוזה והכל במידת האפשר.
הפוטריה בטלגרם טוען שהחוזים של שניהם שודרגו מתחת לרדאר. לא יודע אם זה נכון עכשיו , אבל עם טוני היה סיפור דומה ששודרג לעונה אחת.
אני חושב שיש קצת פאניקה מוגזמת סביב העניין כי לא נראה לי שיש הצעות מתאימות על השניים, אני גם חושב ובטוח שיש פה אינטרסים של כל מיני כתבים בארץ
שמבינים שצריך קצת לקלקל ולהלחיץ אותנו בטח ביום של משחק. המועדון יכול להשתיק את זה ברגע עם התנהלות מתאימה ונכונה.
לא צריכה להיות פאניקה מיידית בגלל הפרסומים, כן צריכה להיות דאגה מסויימת אם באמת הם יעזבו, אפילו אחד מהם זה ישפיע משמעותית על כל הקבוצה.
לכן צריך לפעול ולעשות מה שצריך כדי להשתיק את זה. דרך טובה להשתיק זה להחתים פה עוד איזה כוכב כדורגל או שניים ולהגיד לכולם אנחנו הפועל באר שבע שרעדו לכם הביצים ממנה בעונה שעברה
ואנחנו הולכים השנה עד הסוף עם כל השחקנים שלנו.
שמבינים שצריך קצת לקלקל ולהלחיץ אותנו בטח ביום של משחק. המועדון יכול להשתיק את זה ברגע עם התנהלות מתאימה ונכונה.
לא צריכה להיות פאניקה מיידית בגלל הפרסומים, כן צריכה להיות דאגה מסויימת אם באמת הם יעזבו, אפילו אחד מהם זה ישפיע משמעותית על כל הקבוצה.
לכן צריך לפעול ולעשות מה שצריך כדי להשתיק את זה. דרך טובה להשתיק זה להחתים פה עוד איזה כוכב כדורגל או שניים ולהגיד לכולם אנחנו הפועל באר שבע שרעדו לכם הביצים ממנה בעונה שעברה
אתן קרדיט כשהמועדון יוכיח שהוא יודע לשמור על נכסים או לחילופין להפיק מהם ערך. עד עכשיו הוכח ההפךMelikson24 כתב: ↑24 אוגוסט 2025, 13:23אנשים לא חושבים ששחקנים מפגרים.
זה אתה חושב שמנהלים את המועדון מפגרים. תן קצת קרדיט.
ברגע שהחלון יגמר השחקן לא יחכה עוד שנתיים לסיום חוזה. הוא ירצה שדרוג משמעותי כבר מעכשיו ובסבירות גבוהה יהיה מוכן להאריך את החוזה.
- ForeverRed
כבר חודשיים שיש סביב המועדון בעיקר כותרות שליליות ואין מי שיעצור את הסחף. התנהלות תקשורתית ציון 3.ran כתב: ↑24 אוגוסט 2025, 13:26אני חושב שיש קצת פאניקה מוגזמת סביב העניין כי לא נראה לי שיש הצעות מתאימות על השניים, אני גם חושב ובטוח שיש פה אינטרסים של כל מיני כתבים בארץ
אותם כתבים ליצנים ממשיכים לנפק את אותן כותרות מומצאות ואותם אנשים פה בפורום ממשיכים להתרגש מאותם דברים שהמועדון הכחיש כבר מספיק פעמים.

רק אהבה תנצח...
בחייאת לכמה תשדרגו בלי הכנסות?
ישאר פה עוד שנה ויצא בהרבה כסף
ישאר פה עוד שנה ויצא בהרבה כסף
לוקאס יניב חמישה מליון רק אם ייתן הצגות באירופה,בטח לא כאן בליגת הגמדים.
מכבי תא ממצה מחירים רק כי היא מופיעה קבוע בשלב הבתים וחשופה לכל אירופה כולל דרום אמריקה.
קח לדוגמא את טוני שאתם אוהבים לדבר עליו,הוא תמיד שאף לקבל חוזים גבוהים,זאת הייתה המטרה שלו וידע שיעשה את זה רק אם ייתן הצגות באירופה וכך היה.
מה זה לשמור עליו? לטנגו צריך שניים,בינתיים בגדול הוא לא עשה כלום.
הדוברות והמדיה צריכות לעבור שדרוג רציני לא פחות ממחלקת הנוער הגוססתForeverRed כתב: ↑24 אוגוסט 2025, 13:30כבר חודשיים שיש סביב המועדון בעיקר כותרות שליליות ואין מי שיעצור את הסחף. התנהלות תקשורתית ציון 3.
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
זה נכון השמועות? לא הגיע למשחק כי בדרך החוצה?????
זה לא שמועה , זה פוש מאתר ערוץ הספורט.
אם הוא באמת יעזוב יהיה לנו בור רציני באמצע וכבר לא ניהיה מועמדים לאליפות.
זה השחקן הכי טוב והכי חשוב במערך של הקבוצה.
אם הוא באמת יעזוב יהיה לנו בור רציני באמצע וכבר לא ניהיה מועמדים לאליפות.
זה השחקן הכי טוב והכי חשוב במערך של הקבוצה.
נראה שנגמר.
כואב הלב שלא ניצלנו זר כזה לכדי אליפות/אירופה.
נקווה שלא יצאנו פראיירים בסכום ההעברה ושיש כבר מישהו על הכוונת.
כואב הלב שלא ניצלנו זר כזה לכדי אליפות/אירופה.
נקווה שלא יצאנו פראיירים בסכום ההעברה ושיש כבר מישהו על הכוונת.
בלי הצעה ראויה לא לתת לו ללכת לשום מקום. כנראה שמעורב שם סוכן שמבלבל לו במוח סטייל מילסון.
אם באמת הוא מחרים אז ההתנהגות הזאת רק תרחיק אותו מהצעות נורמליות. בעיה שלו.
אם באמת הוא מחרים אז ההתנהגות הזאת רק תרחיק אותו מהצעות נורמליות. בעיה שלו.