רן קוז'וך חתם לשנתיים

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
4 לב אדום
Title: CrazyRed

Re: רן קוז'וך חתם לשנתיים

שליחה על ידי 4 לב אדום »

Itay כתב:
22 אוגוסט 2025, 08:57
"המטרות העונה זהות, הפועל ב״ש רוצה להתמודד על כל התארים״

״לא רצינו לפתוח ככה את העונה למרות שזה שני מפעלים שונים, דיברנו על האכזבה מההדחה באירופה, הפנים קדימה לליגה״

״כל קבוצה של מאי לא יכולה להיות אותה קבוצה ביוני ויולי, מי שחושב ככה טועה ובגדול, בראייה שלי אני מאוד מרוצה מהרבה דברים שקורים בקבוצה שלנו, נקודת הפתיחה שלנו ביחס למקומות שחשבתי שנהיה גבוהה מאוד, התוצאות עדיין לא שם ואנחנו לא מייצרים מספיק מצבים וזה משהו שצריך לתקן, אבל בהרבה אספקטים אחרים אנחנו שם, יש הרבה דברים שצריך לשפר בעיקר ביצירת מצבים ואנחנו יודעים את זה, עובדים ומדברים על זה, אנחנו יודעים מה הפתרונות״

״אני ממש לא מסכים עם זה ואני שומע את זה מלא שהתחילו ללמוד אותנו מהפלייאוף ושהפכנו לקבוצה לא מספיק יצירתית, אז נכנסתי לסטטיסטיקה הבסיסית וב״ש הבקיעה בפלייאוף 21 שערים ב-10 משחקים ועוד 7 שערים ב-2 משחקים בגביע, זה 28 שערים ב-12 משחקים. אנחנו נצטרך להיות יותר טובים מהיריבות זה כן, להגיד שעשינו פלייאוף לא טוב זה לא נכון, כן אפשר לומר שלא עשינו פלייאוף מספיק טוב ביחס למכבי ת״א שהייתה היריבה וזאת הסיבה שהפסדנו את התואר, ממש לא חושב שצריך להיכנס למרות שחורות יש לנו קבוצה חזקה מאוד שתצטרך להביא דברים נוספים אם היא רוצה להיות איפה שהיא רוצה להיות ואנחנו יודעים שעונה שעברה זה לא הספיק״

״אני מקווה מאוד שכן יגיעו שחקנים שיהיו משמעותיים״

״כל משחק הוא קשה, אם נבוא בראשון מרוכזים בעצמנו ובדברים שלנו אז זה יהיה תלוי בנו, אם נברח למקומות אחרים ולדברים שלא צריך להתעסק אז זה יהיה משחק יותר קשה ממה שהוא בבסיס״

״אני ממש לא מסכים עם זה שהקבוצה כבויה, אלה שטויות.
חד משמעית אין פה משבר, מי שרוצה לבוא לראות כמה הקבוצה הזאת אנרגטית יכול להגיע למתחם האימונים. השחקנים עובדים קשה מאוד ונכון שהתוצאות בפתיחת העונה לא טובות וזאת אחריות שלי
אבל להגיד שהקבוצה כבויה או במשבר אלה סיסמאות בלי קשר למה שקורה על הדשא, גם במשחק האחרון שהפסדנו היו הרבה אספקטים שהיינו שם ביג טיים חוץ מהיצירת מצבים שזה בהחלט אספקט גדול שכבר אמרנו שצריך לשפר, אבל כמאמן אני לא נכנס למרות שחורות על דברים שהם לא הבעיות, אני מסתכל לבעיות בעיניים וצריך לתקן אותם. אני מרגיש את השחקנים שלי מאוד מחויבים, מאוד מבינים ומאוד רעבים להשיג , נצטרך להביא את זה בראשון״

״יצירת המצבים זה דגש שאנחנו עליו כבר הרבה זמן, אנחנו מבינים על עצמנו מה גורם לנו לייצר פחות״

״השחקנים הזרים שיגיעו להפועל ב״ש יהיו כאלה שיקחו את המועדון צעד קדימה ולא יגרמו לו להישאר במקום או ללכת אחורה, ככה לפחות בתקווה ובראייה שלי, בגלל זה הרצון והאחריות לבחור הם מאוד גדולים ובגלל זה עדיין לא הגיע שחקן כזה״

״אני לא יכול להתחייב על כלום כי זה כדורגל אבל אני יכול להגיד שהמועדון עשה ועושה המון כדי להשאיר את לוקאס וקינגס ולא רק את שניהם״

״נצטרך להישאר בזון שלנו ולא ללכת למקומות אחרים, עניין הכרטיסים הוא משהו שנגענו בו, אם הצהובים והאדומים קורים תוך כדי משחק זה לגיטימי, אם זה קורה מדברים שלא קשורים למשחק אז זה פסול וזה לא יהיה ואנחנו נוקיע את זה מהשורש״

״לגבי חטואל, צ׳אנסים לוקחים לא מקבלים, אני לא נותן צ׳אנסים.
מי שיגיע לקבוצה יהיו כאלה שישדרגו את הקבוצה״

###

לא יודע אם יותר מעניינת או יותר מפחידה האמירה שלו על המשחק מול הפועל ת״א ועל נקודת הפתיחה של הקבוצה, מה בדיוק ראית במשחק האחרון שהגענו אליו ביג טיים? ואם הנקודת פתיחה גבוהה ממה שחשבת אז איך בדיוק חשבת שנפתח את העונה? בהתפרקות טוטאלית?
מה בדיוק ראינו במשחק האחרון ?
שליטה מוחלטת רק ללא תכלית. הקבוצה יודעת מה היא רוצה מעצמה אך מתקשה לתרגם בהתקפה.
מי שמייצר משבר והמשכיות מתחילת הפלייאוף העליון של שנה שעברה רק עושה נזק ממניעים ברורים כי הפלייאוף היה טוב מאוד פשוט היה חסר לנו משחק !!!!

ומה בדיוק ראינו מהפועל ת"א ?
ניצלו 2 טעויות פרסונליות קשות שלנו וזהו.
בוא נראה אותם נגד רוב הליגה כשיהיו צריכים ליזום.
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש

סמל אישי של משתמש
hb7
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי hb7 »

4 לב אדום כתב:
22 אוגוסט 2025, 10:13
שליטה מוחלטת רק ללא תכלית. הקבוצה יודעת מה היא רוצה מעצמה אך מתקשה לתרגם בהתקפה.
מי שמייצר משבר והמשכיות מתחילת הפלייאוף העליון של שנה שעברה רק עושה נזק ממניעים ברורים כי הפלייאוף היה טוב מאוד פשוט היה חסר לנו משחק !!!!

לא היה חסר לנו משחק בפלייאוף ונכשלנו בענק(בעיקר בהפסד בטרנר)

סמל אישי של משתמש
Melikson24

שליחה על ידי Melikson24 »

hb7 כתב:
22 אוגוסט 2025, 11:13
שורה תחתונה יש לנו אחוזי הצלחה גבוהים משל האלופה.
זה הכל.

ועם הגישה שלך אל תבכה כשימשיכו לזיין אותך שוב ושוב ושוב.

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

hb7 כתב:
נכון כי מתחילים לספור נקודות מהפלייאוף.
הנקודות של תחילת העונה לא נחשבות.

סמל אישי של משתמש
Melikson24

ראיון של קוז'וך לישראל היום:

https://www.israelhayom.co.il/sport/isr ... e/18691454

סמל אישי של משתמש
hb7

שליחה על ידי hb7 »

Melikson24 כתב:
22 אוגוסט 2025, 11:25
שורה תחתונה יש לנו אחוזי הצלחה גבוהים משל האלופה.
זה הכל.

ועם הגישה שלך אל תבכה כשימשיכו לזיין אותך שוב ושוב ושוב.
אין קשר התייחסתי לפלייאוף
היה לרן כמעט חודש לעבוד עם השחקנים ונקווה שלמד ולימד
אבל את הכישלון של הפלייאוף ותחילת העונה לא צריך להסתיר
2 נצחונות ויתן לנו קצת נחת כמעט עד סוף החלון

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

ReDo כתב:
22 אוגוסט 2025, 11:38
נכון כי מתחילים לספור נקודות מהפלייאוף.
הנקודות של תחילת העונה לא נחשבות.
בחייאת, תפסיקו להיות לוזרים.
גזלו לנו משחק והפסדנו אליפות במו ידינו בפלייאוף.
לא סותר.

סמל אישי של משתמש
Melikson24

6 ניצחונות,
2 הפסדים,
2 תוצאות תיקו.
23-10 מאזן שערים.

כישלון מפואר.

סמל אישי של משתמש
hb7

שליחה על ידי hb7 »

Melikson24 כתב:
22 אוגוסט 2025, 11:51
6 ניצחונות,
2 הפסדים,
2 תוצאות תיקו.
23-10 מאזן שערים.

כישלון מפואר.
בסיבוב הראשון הפסדתה את המשחקן שאסור להפסיד
אבל תיקנתה עם 4 נצחונות
בסיבוב השני 8 מ15 כאשר מכבי עושה 13מ15

המפתח בפלייאוף זה המשחק הבית הראשון ומי שהצליחה לנצח למעשה סגרה את הסיפור
תיקו/הפסד זה סיבוך רציני וריצה צמודה עד הסוף
נערך לאחרונה על ידי hb7 ב 22 אוגוסט 2025, 12:14, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

אתם אוהבים להתגונן ולהתחפר באדמה, אז קחו ציטוט של המאמן שלכם:

הכול נכון, אבל בסוף יש שחקנים שאומרים "מבחינתי, סיימנו עם דאבל" כי מה שהיה חסר אלה הנקודות שהורדו על ידי בית הדין.
"לא היינו מספיק טובים בסוף. הכי קל לי לבוא ולהגיד 'סיימנו את העונה הזאת עם דאבל', אבל אני זוכר סיטואציה שהיינו עם חמש נקודות פור על הליגה ולא הצלחנו לסיים ראשונים. כשאני מפנה ביקורת כלפי עצמי והקבוצה שלי, אז עם כל הסופרלטיביים והפועל ב"ש עשתה עונה גדולה, אחת הגדולות שלה, אז יכולנו לתת עוד דחיפה קלה ולקחת אליפות. אותי מעניין מה אני מסוגל לקחת ויודע שלא לקחנו, לא לקחתי. אם אתה לא מבקר את עצמך, בסוף לא תגיע ולא תיקח את עצמך שלב אחד קדימה".

היה לנו בידיים. לא לקחנו.
תירוצים זה ללוזרים.

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

אפשר לדבר באוויר ובסיסמאות כמו פרימו וברקוביץ' או שאפשר לציין עובדות.
תסתכלו על כמות הנקודות שלנו בפלייאוף לעומת אלופות אחרות ותגידו לי אם זה פלייאוף כישלון או פלייאוף טיפוסי של אלופה.
בשביל לזכות באליפות היינו צריכים 84-85 נקודות. יש גבול גם לקסמים שקוזוק עשה פה בעונה שעברה. אי אפשר מצד אחד להגיד שיש לנו סגל עמוס בבינונים ולבקר את קוזוק כל היום ומצד שני לצפות לאחוזי הצלחה של ב"ש 16/17.
Itay כתב:
22 אוגוסט 2025, 08:57
לא יודע אם יותר מעניינת או יותר מפחידה האמירה שלו על המשחק מול הפועל ת״א ועל נקודת הפתיחה של הקבוצה, מה בדיוק ראית במשחק האחרון שהגענו אליו ביג טיים? ואם הנקודת פתיחה גבוהה ממה שחשבת אז איך בדיוק חשבת שנפתח את העונה? בהתפרקות טוטאלית?
השאלה איך התקפית המשחק מול הפועל ת"א היה נראה אם היו לנו שחקנים יותר טובים באגפים, או אם קנגוואה וביטון בכושר יותר טוב.
היו דקות טובות כשויטור ובלטקסה עמדו 30 מטר מהשער של ת"א והם נדחקו לאחור בצורה שלא ראיתי גם במשחקים בגביע המדינה נגד דימונה וצור שלום.
רמת הביצוע הייתה ירודה. עניין של כושר/ביטחון/שחקנים לא מספיק טובים. עם חלקם אפשר להניח שבהמשך זה ישתפר, עם חלקם צריך לקוות שיגיעו שחקנים יותר טובים.

סמל אישי של משתמש
4 לב אדום

שליחה על ידי 4 לב אדום »

hb7 כתב:
ההחלטה הסופית התקבלה בפלייאוף והמילה כישלון לא צריכה להיות חלק מהתגובה כי היא לא קשורה לעונה האחרונה בשום צורה. אל תשכח איך התחלנו את העונה הקודמת.
נערך לאחרונה על ידי 4 לב אדום ב 22 אוגוסט 2025, 12:38, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
Itay

שליחה על ידי Itay »

4 לב אדום כתב:
22 אוגוסט 2025, 10:13

ראינו שליטה מוחלטת כי הייתה מולך יריבה עם 0 שאיפות לייצר איזושהי דומיננטיות מה הם עשו זה פחות מעניין.
היום ברוב הזמן אנחנו נהיה בשליטה מוחלטת כי קבוצות יבואו מולנו במטרה להסתגר ולצאת למעברים.

מודה שלא מצאתי אפילו 10 דקות לקחת מהמשחק הזה להמשך ואני בטוח שגם רן חושב את זה, היו לנו משחקים הרבה יותר טובים שהוא אמר בקולו שחוץ מהנקודות הוא לא לוקח כלום.
אולי הוא ראה לנכון היום קצת לשחרר מסר מרגיע וזה לגיטימי.
בראשון הדבר האמיתי מתחיל, נקווה שנראה את הקבוצה שאנחנו מכירים.

לגבי עונה שעברה, אלונה אמרה את זה בצורה הכי מדוייקת,
כולם מאבדים נקודות לאורך הדרך, אין קבוצה בעולם שלא מאבדת נקודות, המינימום הספורטיבי הוא שתהיה לכל קבוצה אותה כמות משחקים.

סמל אישי של משתמש
4 לב אדום

שליחה על ידי 4 לב אדום »

Itay כתב:
22 אוגוסט 2025, 12:26
ראינו שליטה מוחלטת כי הייתה מולך יריבה עם 0 שאיפות לייצר איזושהי דומיננטיות מה הם עשו זה פחות מעניין.
היום ברוב הזמן אנחנו נהיה בשליטה מוחלטת כי קבוצות יבואו מולנו במטרה להסתגר ולצאת למעברים.

מודה שלא מצאתי אפילו 10 דקות לקחת מהמשחק הזה להמשך ואני בטוח שגם רן חושב את זה, היו לנו משחקים הרבה יותר טובים שהוא אמר בקולו שחוץ מהנקודות הוא לא לוקח כלום.
אולי הוא ראה לנכון היום קצת לשחרר מסר מרגיע וזה לגיטימי.
בראשון הדבר האמיתי מתחיל, נקווה שנראה את הקבוצה שאנחנו מכירים.
אבל בחיאת איתי ... סבלנות.
העונה רק התחילה , גם שנה שעברה זה היה ככה .
אני מבטיח לך שב3-4 מחזורים הקרובים רמת המשחקים בליגה כולה תהיה פח לעומתנו וזו הזדמנות נהדרת עד נובמבר לפתוח חזק ולייצר פער .
עוד 8 ימים נסגרים החלונות העיקריים באירופה ויפתחו לנו אופציות טובות בהרבה ממה שיש כרגע. אז אני מעריך שעד סיום מחזור 2 לא יהיה חיזוק אלא אם כן זה יהיה זר שרצו מהרגע הראשון והסתדר לכל הצדדים.
צריך להוציא 6 מ-6 ב-2 מחזורים הקרובים ויהיה בסדר.
אין צורך לייצר דחיפות ולחץ שייצרו טעויות ורכש מתפשר.
הצוות המקצועי הוכיח עונה שעברה שהוא יודע בדיוק מה הוא רוצה וצריך אז תנו לו את הקרדיט.
כמובן שגם אני חושב שהיה צריך לחזק מזמן אבל לשוק יש חוקים משלו והוא לא מחכה רק להפועל ב"ש.

ולגבי הפועל ת"א : זכורה לי רבע שעה שלמה שכל השחקנים במגרש ( כמובן למעט אליאסי ) היו 30 מ' מהשער של הפועל ת"א מניעים כדור לימין ושמאל ומייצרים מצבי בעיטה שנבלמו לחוצים, קרנות וכד' . מיגל נפצע , כנאען חסר , רועי לוי מורחק , אליאל פצוע וזלאטנוביץ פצוע . כל אחד מהכלים האלה יודע לייצר ולכבוש בצורה מסויימת והם היו חסרים.
נשפוט בהמשך כשלרן יהיה סגל מלא וכשיר וייסגר חלון ההעברות .

סמל אישי של משתמש
Itay

שליחה על ידי Itay »

4 לב אדום כתב:
22 אוגוסט 2025, 12:37
אבל בחיאת איתי ... סבלנות.
העונה רק התחילה , גם שנה שעברה זה היה ככה .
אני מבטיח לך שב3-4 מחזורים הקרובים רמת המשחקים בליגה כולה תהיה פח לעומתנו וזו הזדמנות נהדרת עד נובמבר לפתוח חזק ולייצר פער .
עוד 8 ימים נסגרים החלונות העיקריים באירופה ויפתחו לנו אופציות טובות בהרבה ממה שיש כרגע. אז אני מעריך שעד סיום מחזור 2 לא יהיה חיזוק אלא אם כן זה יהיה זר שרצו מהרגע הראשון והסתדר לכל הצדדים.
צריך להוציא 6 מ-6 ב-2 מחזורים הקרובים ויהיה בסדר.
אין צורך לייצר דחיפות ולחץ שייצרו טעויות ורכש מתפשר.
הצוות המקצועי הוכיח עונה שעברה שהוא יודע בדיוק מה הוא רוצה וצריך אז תנו לו את הקרדיט.
כמובן שגם אני חושב שהיה צריך לחזק מזמן אבל לשוק יש חוקים משלו והוא לא מחכה רק להפועל ב"ש.

ולגבי הפועל ת"א : זכורה לי רבע שעה שלמה שכל השחקנים במגרש ( כמובן למעט אליאסי ) היו 30 מ' מהשער של הפועל ת"א מניעים כדור לימין ושמאל ומייצרים מצבי בעיטה שנבלמו לחוצים, קרנות וכד' . מיגל נפצע , כנאען חסר , רועי לוי מורחק , אליאל פצוע וזלאטנוביץ פצוע . כל אחד מהכלים האלה יודע לייצר ולכבוש בצורה מסויימת והם היו חסרים.
נשפוט בהמשך כשלרן יהיה סגל מלא וכשיר וייסגר חלון ההעברות .
יש סבלנות ויש על מי לסמוך.
דיברתי נטו על האמירה שלו על המשחק מול הפועל ת״א שהיה נורה אדומה בעיניי שטוב שהופעה כזאת באה בזמן על חשבון גביע הטוטו ולא בליגה, בראשון זה כבר חייב להראות יותר טוב.

שלח תגובה