למה?Melikson24 כתב: ↑07 אוגוסט 2025, 22:23איזה פראיירים הפולנים האלה.
במקום 3-0 להם זה 1-0 לחיפה.
טוב לנו לדעתי.
זה כסף שילך לחיזוק.
למה?Melikson24 כתב: ↑07 אוגוסט 2025, 22:23איזה פראיירים הפולנים האלה.
במקום 3-0 להם זה 1-0 לחיפה.
טוב לנו לדעתי.
איזה חיזוק?הם בברוך עם הזרים.
מהפרופילים שהגיעו אפשר להבין שכסף אין שם אז נאלצו לקחת הימורים ענקיים.ForeverRed כתב: ↑07 אוגוסט 2025, 20:51ואלמוג כהן מה איתו?
מתוך 30 זרים הוא פוגע באחד ומחזיק לובי בתקשורת של מונצי הבא.
אצלנו שנה שעברה האווירה הייתה אפילו יותר גרועה מאצלם.הפועלעולה כתב: ↑07 אוגוסט 2025, 22:55חיפה צריכים מהפך היסטרי בהרכב כדי להיות רלוונטים בליגה. גם המאמן לא בכיוון.
הפולנים אפורים בקטע אחר אבל הגיעו ללא מעט מצבים של גול. חיפה שמו גול מפתיע ממצב לא אידאלי וזהו בערך ממה שראיתי.
יש גומלין, נראה מה יהיה. יעלו לאירופה, לא יעלו לאירופה, יש להם בעיות קשות מדי כרגע והאווירה לא טובה. כסף אף פעם לא הבעיה שם.
ואצלנו היה מהפך היסטרי.
אני לא חושב שהם נראו טוב. בכלל לא. יכלו לקבל 3.
יש שם קבוצה לא מספיק טובה.Melikson24 כתב: ↑07 אוגוסט 2025, 22:47איזה חיזוק?הם בברוך עם הזרים.
כסף זה לא מה שמונע מהם חיזוק.
אני מעדיף את חיפה ות"א מתעייפות באירופה עם אין ספור טיסות.
הם כנראה התחזקו במגנים ושוער אבל לצד זה גם איבדו נכס קריטי כמו סבע. יש להם חורים בלפחות 3-4 עמדות, אולי העמדות החשובות ביותר לקבוצת צמרת בליגת העל שברוב המשחקים הם יגיעו כפייבוריטים.ReDo כתב: ↑07 אוגוסט 2025, 23:12אני לא חושב שהם נראו טוב. בכלל לא. יכלו לקבל 3.
עם זאת, הם בפוזיציה לא רעה לעשות בתים בקונפרנס,
וזה תמיד פותח את התיאבון וגם עוזר למשוך לפה שחקנים.
את האימפקט של שחקני החיזוק שהם הביאו, קשה למדוד כרגע (כמו גם את האימפקט של עזיבת סבע דוד וג'אבר).
על פניו החיזוק של ירמקוב, סטויארט, המגנים ויובאנביץ יכול לעשות הרבה שינוי ממה שראינו מהם עונה שעברה.