לא יודע מה איתך אבל לראות אותו נותן כדור מדויק על 40 מטר לכנף זה כבר לא מראה נדיר במחוזותינו. הוא השתפר הכל הפרמטרים משמעותית מאז תחילת העונה שעברה, לגמרי הבלם הטוב שלנו מאז
אור בלוריאן חתם ל4 עונות
Re: אור בלוריאן חתם ל4 עונות
וחוץ מכדור מדויק כל 40 מטר ?
הוא יכול לצאת עם הכדור ולתת פס בין הקווים לפרץ/קנגאווה ולהעמיד אותם 30 מטר מהשער פנויים? לא .
הכדורגל משתדרג עם השנים ושחקן הגנה לא רק חייב לעשות הגנה גם צריך לעזור בהתקפה (ולהפך גם) .
אני לא אומר שבלוריאן לא שחקן שהשתפר אבל הציוות הזה עם בלטקסה לא טוב לנו.
הוא יכול לצאת עם הכדור ולתת פס בין הקווים לפרץ/קנגאווה ולהעמיד אותם 30 מטר מהשער פנויים? לא .
הכדורגל משתדרג עם השנים ושחקן הגנה לא רק חייב לעשות הגנה גם צריך לעזור בהתקפה (ולהפך גם) .
בינתיים הציוות הזה קיבל גול אחד בארבעה משחקים.הראל כתב: ↑02 אוגוסט 2025, 11:27וחוץ מכדור מדויק כל 40 מטר ?
אין לכם בושה תאמין לי,שאתם מחליטים לשרוף מישהו זה עם הרבה בנזין.
השחקן הכי טוב ויציב כיום בסגל הזה,פשוט קוראים אותו בלוריאן והוא לא בא לכם טוב.
אוהדים עאלק..
אם הייתם מבינים קצת כדורגל הייתם מבינים שויטור יכול להיות כיום אולי מחליף במקרה הטוב.
בחמישי סיימנו 0-0, לדעתך מהמשחק המלא שהיה - זה שיקף את איכות ההגנה שלנו? אליאסי עצר המון מצבים. גם במשחק הראשון וגם מול לבסקי.Red Tiger כתב: ↑02 אוגוסט 2025, 12:36בינתיים הציוות הזה קיבל גול אחד בארבעה משחקים.
אוהדים עאלק..
אם הייתם מבינים קצת כדורגל הייתם מבינים שויטור יכול להיות כיום אולי מחליף במקרה הטוב.
אתה יכול להגיד בלב שלם שההגנה שלנו התמודדה היטב עם סנגרה? עם פיירו? עם זיני?
בסוף היה גם המון איבודי כדור של שחקני ההגנה, גם של בלוריאן, גם של מזרחי, וגם של בלטקסה - שהובילו למתפרצות מסוכנות. גם ההנעת כדור אתמול, שהייתה מאוד שבלונית ואיטית מאחור - זה חלק מהבעיה. אם לא שמת לב לקצב שהכדור זז כשויטור היה משחק, וכן הכדורים שהיה מכניס בין הקווים, אז אתה מסתכל על המשחק אחרת מאיתנו וזה סבבה.
אף אחד לא אמר שויטור היה צריך לפתוח, אסור להסתנוור מהיכולת של בלטקסה ובלוריאן ביחד, ולחשוב שזה יספיק לליגה. יש ויטור על הספסל וזהו. צריך בלם זר, בפרופיל דומה לשל שניהם - חזק, מהיר, זריז שיידע לחפות ולאפשר לנו לשחק קו גבוה. חסר ביטחון מאחור, וזה משפיע על ההתקפה העקרה מלהסתער קדימה, בדיוק כמו שאם היה לנו שחקני התקפה טובים יותר - היינו יכולים יותר להתרכז בהגנה.
קח בחשבון שהשתדלתי לענות לך בכבוד מקצועי בלבד
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
- ForeverRed
הוא מגזים לצד אחד ואתה לצד השני.Red Tiger כתב: ↑02 אוגוסט 2025, 12:36בינתיים הציוות הזה קיבל גול אחד בארבעה משחקים.
אוהדים עאלק..
לא מבין מה עובר עליכם עם ויטור. הוא עוד יצחק לכם בפנים.
כן גם בזה הוא עשה שיפור והגרף שלו לא בהכרח נעצר, לפה או לשם.הראל כתב: ↑02 אוגוסט 2025, 11:27וחוץ מכדור מדויק כל 40 מטר ?
כרגע וגם בעונה שעברה הוא הבלם הכי טוב שלך וספגת הכי פחות איתו.
אנחנו לחלוטין צריכים בלם זר מוביל שידע לעשות את כל אלה אבל לא את בלוריאן הוא צריך להחליף בהרכב
הלוואי,ForeverRed כתב: ↑02 אוגוסט 2025, 13:11הוא מגזים לצד אחד ואתה לצד השני.
אני לא מבין? נעלבת בשבילו?
אלה החיים הוא יכול להיות גיבוי פצצה וזה מעולה.
+1ForeverRed כתב: ↑02 אוגוסט 2025, 13:11הוא מגזים לצד אחד ואתה לצד השני.
בליגה שלנו גם בגילו הוא ייתן את שלו.
- ForeverRed
השיח ברשתות כלפיו הוא שלילי בקטע מוגזם.
כל טעות נשפטת בזכוכית מגדלת בזמן ששותפיו לחוליה נהנים מסיקור אוהד/מתעלם. זה קורה למרות שבכל משחק שהוא משתתף, כמות הפעולות החיוביות שלו, קידום המשחק, הדחיפה קדימה, משחק הלחץ, התרומה בנייחים, הם בכמה דרגות מעל האחרים.
אז הוא התבגר והפך איטי. סו פאקינג וואט.
לליגה זה יותר ממספיק וכמו תמיד הוא ימשיך להוכיח את זה.
השיח ברשתות מעניין לי תאשך הימני,הוא יכול להיות גיבוי מצויין ואני חושב שגם הוא מבין את זה.ForeverRed כתב: ↑02 אוגוסט 2025, 15:49השיח ברשתות כלפיו הוא שלילי בקטע מוגזם.
כל טעות נשפטת בזכוכית מגדלת בזמן ששותפיו לחוליה נהנים מסיקור אוהד/מתעלם. זה קורה למרות שבכל משחק שהוא משתתף, כמות הפעולות החיוביות שלו, קידום המשחק, הדחיפה קדימה, משחק הלחץ, התרומה בנייחים, הם בכמה דרגות מעל האחרים.
אז הוא התבגר והפך איטי. סו פאקינג וואט.
לליגה זה יותר ממספיק וכמו תמיד הוא ימשיך להוכיח את זה.
הפועל בש צריכה את ויטור השנה יותר כמנטור וסותם חורים,אם זה יהיה אחרת אני אופתע מאוד.
אני מאוד אתפלא אם כשנגיע לפלייאוף, ויהיה לידו בלם זר - הוא לא זה שיפתח.
- ForeverRed
חוליית ההגנה זה הדבר האחרון שצריך לגעת בו כרגע.
אני מבין את הרגשות אבל כרגע אין לזה מקום,
ברור לי גם מהיכרותי את הפורום הזה שברגע שאחד מהם יעשה טעות קריטית ישתו לו תדם ואגב זה אותם אלה שהתעלמו מעשרות טעויות של ויטור שנה שעברה.
צריך להתקדם,להשתמש בו שצריך ולהמשיך הלאה.
- dardasmiley
אסןר לנו לעבור עוד קיץ בלי להביא בלם. אחד מורחק או פצוע ואין לך גיבוי בספסל, אין לך יכולת לעבור למערך עם 3 בלמים. שלא לדבר על נזק ארוך טווח.Red Tiger כתב: ↑02 אוגוסט 2025, 16:50חוליית ההגנה זה הדבר האחרון שצריך לגעת בו כרגע.
אני מבין את הרגשות אבל כרגע אין לזה מקום,
ברור לי גם מהיכרותי את הפורום הזה שברגע שאחד מהם יעשה טעות קריטית ישתו לו תדם ואגב זה אותם אלה שהתעלמו מעשרות טעויות של ויטור שנה שעברה.
צריך להתקדם,להשתמש בו שצריך ולהמשיך הלאה.
כל שנה מגיעים עם צורך נואש לבלם, כל שנה משחקים ביולי ומרגישים שיש בעיית התקפה וזונחים באימפולסיביות את הבלם.
עדיף שלא נפתח את הליגה אם לא יגיע בלם, כי זה ילך למקום גרוע.
נערך לאחרונה על ידי dardasmiley ב 02 אוגוסט 2025, 18:53, נערך פעם 1 בסך הכל.
+1dardasmiley כתב: ↑02 אוגוסט 2025, 17:31אסןר לנו לעבור עוד קיץ בלי להביא בלם. אחד מטרחקצוע ואין לך גיבוי בספסל, אין לך יכולת לעבור למערך עפ 3 בלמים. שפא לדבר על נזק ארוך טווח.
כל שנה מגיעים עפ צורך נואש לבלם, כל שנה משחקים ביולי ומרגישים שיש בעיית התקפה וזונחים באימפולסיביות את הבלם.
עדיף שלא נפתח אץ הליגה אם לא יגיע בלם, כי זה ילך למקום גרוע.
חוץ מה3 בלמים, שחרר אותי מזה חח