אור בלוריאן חתם ל4 עונות
- ForeverRed
Re: אור בלוריאן חתם ל4 עונות
אפשר לשאול את זה גם הפוך.
שים בלם ישראלי כמו שלמה או גולדברג (שכבר ראינו שמסוגל לעמוד באתגר) כחלק מקו הגנה של קבוצה מאומנת, עם קישור איכותי כמו שלנו - איך זה יראה?
מה שאני מנסה להגיד זה שרוב הסיכויים שזה לא בלוריאן עצמו, שגם אחרי שדרוג מעורר הערכה יש לו נפילות קשות שמשום מה אף פעם לא מדברים עליהם פה.
זה יותר סביבת העבודה.
שים בלם ישראלי כמו שלמה או גולדברג (שכבר ראינו שמסוגל לעמוד באתגר) כחלק מקו הגנה של קבוצה מאומנת, עם קישור איכותי כמו שלנו - איך זה יראה?
מה שאני מנסה להגיד זה שרוב הסיכויים שזה לא בלוריאן עצמו, שגם אחרי שדרוג מעורר הערכה יש לו נפילות קשות שמשום מה אף פעם לא מדברים עליהם פה.
זה יותר סביבת העבודה.
אבל זה תמיד חלק ממרקם .ForeverRed כתב: ↑25 יולי 2025, 17:01אפשר לשאול את זה גם הפוך.
זה יותר סביבת העבודה.
תמיד חלק מחיבור .
יש חיבורים שמצליחים ויש שלא .
אז בחיבור היום הוא על הכיפאק , בהפועל ת"א היה רע .
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
אחלה בלוריאן. כתבתי את זה פה ממזמן.
אפשר להגיד שהוא הבלם הכי אתלט בארץ היום, מהיר מאוד, צעדים גדולים, פיזי.
איפה שבלמים אחרים שלנו מתקשים הוא מנער בקלות. הציל גול בטוח נגד אאק ואפילו השתפר מאוד בהנעת כדור וביציאה איתו.
לדעתי הוא כמה רמות מעל בלטקסה שעושה לא מעט טעויות, בעמידה ובסגירות.
הבעיה הכי גדולה של בלוריאן הייתה הפיזיות המוגזמת והכניסות החזקות שלו בשחקנים בלי קשר למשחק. עד עכשיו נראה שהוא שיפר גם את זה.
שימשיך ככה.
אפשר להגיד שהוא הבלם הכי אתלט בארץ היום, מהיר מאוד, צעדים גדולים, פיזי.
איפה שבלמים אחרים שלנו מתקשים הוא מנער בקלות. הציל גול בטוח נגד אאק ואפילו השתפר מאוד בהנעת כדור וביציאה איתו.
לדעתי הוא כמה רמות מעל בלטקסה שעושה לא מעט טעויות, בעמידה ובסגירות.
הבעיה הכי גדולה של בלוריאן הייתה הפיזיות המוגזמת והכניסות החזקות שלו בשחקנים בלי קשר למשחק. עד עכשיו נראה שהוא שיפר גם את זה.
שימשיך ככה.
שוב משחק מצוין. באמת כל הכבוד לו.
כיף לראות שחקנים מוגבלים טכנית כמוהו וכמו דוידזאדה משחקים בצורה שמודעת לחולשה שלהם. כל כך לא אופייני לשחקנים ישראלים.
רק שימשיך באותה צניעות ותהיה לו קריירה טובה וארוכה בצמרת ליגת העל.
כיף לראות שחקנים מוגבלים טכנית כמוהו וכמו דוידזאדה משחקים בצורה שמודעת לחולשה שלהם. כל כך לא אופייני לשחקנים ישראלים.
רק שימשיך באותה צניעות ותהיה לו קריירה טובה וארוכה בצמרת ליגת העל.
אחלה משחק . מבחינתי לא יוצע כגץרגע מההרכב
- Melikson24
- Title: CrazyRed
הרוויח ביושר את המקום.
לויטור יהיה קשה לקבל בלעדיות על ההרכב העונה וטוב שכך. אסור לנו בגילו להישען עליו.
מזכיר שהוא בשנת חוזה
לויטור יהיה קשה לקבל בלעדיות על ההרכב העונה וטוב שכך. אסור לנו בגילו להישען עליו.
מזכיר שהוא בשנת חוזה

מי היה מאמין שאותו בלם עם רגליים שמאליות ואינטליגנציית משחק של כפכף יעשה כזאת קפיצת מדרגה. אחלה בלוריאן.
אמרתי גם לפני המשחק לדעתי הוא בהחלט צריך להיות הבלם הפותח (לפחות עד שיגיע זר) אבל מצטער אני לא מוותר היום על ויטור, בלטקסה אמנם בסדר גמור אבל אני חושב שלא מספיק נותנים משקל לערך מוסף של ויטור.
אמרתי גם לפני המשחק לדעתי הוא בהחלט צריך להיות הבלם הפותח (לפחות עד שיגיע זר) אבל מצטער אני לא מוותר היום על ויטור, בלטקסה אמנם בסדר גמור אבל אני חושב שלא מספיק נותנים משקל לערך מוסף של ויטור.
הבלם הישראלי הטוב בליגה נכון לעכשיו
- Melikson24
- Title: CrazyRed
בלוריאן מדהים! צמד משחקים מעולה שלו נגד אאק.
השתפר מאוד וברמות של אירופה עם הפיזיות והמהירות הוא המצטיין שלי מ-2 המשחקים האלה.
לגבי בלטקסה אני בספק, אל תספידו את מיגל ואני אסביר,
בלטקסה לא רע, אבל יש לו לא מעט טעויות, בנוסף לזה יש לו בעיה שהוא לא דוחף קדימה עם הכדור ולא יודע ללחוץ גבוה,
מיגל עושה את זה מצויין, מיגל לפעמים דוחף את קו ההגנה עד החצי כדי לחלץ כדור מהחלוץ וליצור מומנטום והתקפה נוספת, בדיוק בגלל שהוא יודע שהוא לא מהיר, הוא מראש לא נותן לשחקן לקבל את הכדור ולוחץ אותו.
בלטקסה פשוט עומד נמוך במגרש ומצפה לנס. כשמיגל ייכנס לכושר אתם תבינו את ההבדל, גם תחילת עונה שעברה גמרו אותו כאן ואחר כך הבנו שגם בגיל 100 הוא יהיה יותר טוב מכל בלם ישראלי שיש פה.
השתפר מאוד וברמות של אירופה עם הפיזיות והמהירות הוא המצטיין שלי מ-2 המשחקים האלה.
בלטקסה לא רע, אבל יש לו לא מעט טעויות, בנוסף לזה יש לו בעיה שהוא לא דוחף קדימה עם הכדור ולא יודע ללחוץ גבוה,
מיגל עושה את זה מצויין, מיגל לפעמים דוחף את קו ההגנה עד החצי כדי לחלץ כדור מהחלוץ וליצור מומנטום והתקפה נוספת, בדיוק בגלל שהוא יודע שהוא לא מהיר, הוא מראש לא נותן לשחקן לקבל את הכדור ולוחץ אותו.
בלטקסה פשוט עומד נמוך במגרש ומצפה לנס. כשמיגל ייכנס לכושר אתם תבינו את ההבדל, גם תחילת עונה שעברה גמרו אותו כאן ואחר כך הבנו שגם בגיל 100 הוא יהיה יותר טוב מכל בלם ישראלי שיש פה.
הכל נכון, אבל עדיין חייב בלם איכותיran כתב: ↑31 יולי 2025, 23:26בלוריאן מדהים! צמד משחקים מעולה שלו נגד אאק.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אין לי מושג אם שמת לב אבל הבעיה שלנו לא בהגנה אלא בהתקפה
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!