פוצץ המו"מ עם מליקסון
פוצץ המו"מ עם מליקסון
https://www.one.co.il/Article/159674.html" onclick="window.open(this.href);return false;
אויי אלונה אלונה....
אויי אלונה אלונה....
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
Re: פוצץ המו"מ עם מליקסון
האמת שאם מליקסון מרוויח רק 100 אלף דולר לעונה זה באמת מעליב.
השחקן היחיד שמוכיח את עצמו שנתיים ברציפות חייב לקבל ההלאה.
אני מקווה שזה רק חלק קטן במו"מ ושמישהו בטעות הוציא החוצה ושבקרוב נשמע על סיכום לעוד 5 שנים ששני הצדדים מרוצים ממנו.
השחקן היחיד שמוכיח את עצמו שנתיים ברציפות חייב לקבל ההלאה.
אני מקווה שזה רק חלק קטן במו"מ ושמישהו בטעות הוציא החוצה ושבקרוב נשמע על סיכום לעוד 5 שנים ששני הצדדים מרוצים ממנו.
- באר שבעי באדום
- Title: באר ש7עי
ולמה לרביבו מגיע יותר מהשחקן שמוביל אותך כבר שנתיים ברציפות?
אם הוא יעזוב - זאת תהיה אחד ההחלטות היותר גרועות שקרו מאז
שאלונה ברקת היצטרפה לבאר שבע !
אם הוא יעזוב - זאת תהיה אחד ההחלטות היותר גרועות שקרו מאז
שאלונה ברקת היצטרפה לבאר שבע !
[align=center]20.5.2015- לא נשכח ולא נסלח!

[/align]

[/align]
בדיחה בדיחה בדיחה....
אם דויד רביבו מקבל 210 אלף ד חוזה והזר מקבל 180 אלף ד מגיע למליקסון כפול מהם והוא בכלל לא דורש את החוזים האלה....
אלונה אל תעשי צחוק מהשחקן הכי טוב שלך...אתם מתייחסים אליו כמו אל שחקן ספסל
אם דויד רביבו מקבל 210 אלף ד חוזה והזר מקבל 180 אלף ד מגיע למליקסון כפול מהם והוא בכלל לא דורש את החוזים האלה....
אלונה אל תעשי צחוק מהשחקן הכי טוב שלך...אתם מתייחסים אליו כמו אל שחקן ספסל
זה יהיה נחמד וראוי מצד הקבוצה לשדרג לו בצורה סבירה.
זאת תהיה חוצפה מצידו לפוצץ דברים לתקשורת בגלל שדרוג לא מספק.
זה שנעשו טעויות בעבר (ואין לנו באמת מושג כמה רביבו מרוויח) לא אומר כלום. לצורך העניין אף שחקן ישראלי שמשחק בארץ לא שווה יותר מ-150,000$, שהתל אביביות ימשיכו לנפח ליצחקי את האגו עם סכומים לא הגיונים זה בסופו של דבר רק יפגע בהן, אין שום סיבה שניגרר אחריהן.
קשה לי להאמין שמאור מעורב יותר מדי בכל זה זה יותר נשמע כמו דברים שמקורבים וסוכנים דוחפים לו לראש, שלא ישכח שהוא נתן עונה אחת מעולה בליגת העל שהקבוצה לקחה סיכון של 5 שנים אחרי 3 עונות חלשות שלו. עוד חזון למועד.
זאת תהיה חוצפה מצידו לפוצץ דברים לתקשורת בגלל שדרוג לא מספק.
זה שנעשו טעויות בעבר (ואין לנו באמת מושג כמה רביבו מרוויח) לא אומר כלום. לצורך העניין אף שחקן ישראלי שמשחק בארץ לא שווה יותר מ-150,000$, שהתל אביביות ימשיכו לנפח ליצחקי את האגו עם סכומים לא הגיונים זה בסופו של דבר רק יפגע בהן, אין שום סיבה שניגרר אחריהן.
קשה לי להאמין שמאור מעורב יותר מדי בכל זה זה יותר נשמע כמו דברים שמקורבים וסוכנים דוחפים לו לראש, שלא ישכח שהוא נתן עונה אחת מעולה בליגת העל שהקבוצה לקחה סיכון של 5 שנים אחרי 3 עונות חלשות שלו. עוד חזון למועד.
ואוי ואבוי!
לתת לו מה שרוצים ומהר!
לתת לו מה שרוצים ומהר!
מגיע למאור מליקסון חוזה משודרג נקודה!
אותי מעניין יותר למה אייל שן שחקן שהיה מרוויח בפ"ת 60 אלף דולר בגיע לפה ודרש 140 אלף דולר אני מעדיף לזרוק את ה - 140 אלף דולר האלה על מילקסון ולא לשמוע יותר שום דבר מאייל שן שחקן אפור ואני לא יודע למה הוא עדיין נמצא פה.
מליקסון שחקן ענק , לעזוב ? הוא לא יעזוב אבל זה לא מכובד ולא יפה שאתה בתור בעלים רב עם הקפטן שלך על כמה עשרות אלפי דולרים(אני לא אומר שזה מעט)בזמן שאתה מבזבז כסף חופשי לדוגמאת דוד רביבו שמקבל בב"ש 160 אלף דולר.
אותי מעניין יותר למה אייל שן שחקן שהיה מרוויח בפ"ת 60 אלף דולר בגיע לפה ודרש 140 אלף דולר אני מעדיף לזרוק את ה - 140 אלף דולר האלה על מילקסון ולא לשמוע יותר שום דבר מאייל שן שחקן אפור ואני לא יודע למה הוא עדיין נמצא פה.
מליקסון שחקן ענק , לעזוב ? הוא לא יעזוב אבל זה לא מכובד ולא יפה שאתה בתור בעלים רב עם הקפטן שלך על כמה עשרות אלפי דולרים(אני לא אומר שזה מעט)בזמן שאתה מבזבז כסף חופשי לדוגמאת דוד רביבו שמקבל בב"ש 160 אלף דולר.
מאור מליקסון חתם חוזה מובטח ל 5 שנים כאשר המניות שלו היו בירידה והוא קיבל חוזה מצויין 120אלף דולר נטו! כל אחד היה מוכן לקבל חוזה מובטח כזה.
הוא יכול לבקש שידרוג אבל הוא לא יכול לדרוש יותר מ20% זה לא משנה כמה ההוא והשני מרוויח , לדוגמא רביבו חתום לשנתיים על חוזה גבוהה כי קנו אותו כאשר המניות שלו היו בעליה אבל שנה הבאה הוא מסיים את החוזה וכנראה שעל פי יכולתו לא יקבל חוזה בסדר גודל הזה.
מאור ישחק בעונה הבא בב"ש גם בחוזה הנוכחי אם ירצה ללכת הקבוצה שתרצה אותו תשלם הרבה מאוד כסף כמו שהפועל דורשת על שכטר או ביתר על יצחקי.
מאור לא צריך לנצל את האהבת האוהדים כדי ליצור לחץ על ההנהלה, זו כפיות טובה.
הוא יכול לבקש שידרוג אבל הוא לא יכול לדרוש יותר מ20% זה לא משנה כמה ההוא והשני מרוויח , לדוגמא רביבו חתום לשנתיים על חוזה גבוהה כי קנו אותו כאשר המניות שלו היו בעליה אבל שנה הבאה הוא מסיים את החוזה וכנראה שעל פי יכולתו לא יקבל חוזה בסדר גודל הזה.
מאור ישחק בעונה הבא בב"ש גם בחוזה הנוכחי אם ירצה ללכת הקבוצה שתרצה אותו תשלם הרבה מאוד כסף כמו שהפועל דורשת על שכטר או ביתר על יצחקי.
מאור לא צריך לנצל את האהבת האוהדים כדי ליצור לחץ על ההנהלה, זו כפיות טובה.
מאור מליקסון במו"מ עם ניקוסיה;מקורביו: "הפרטים כמעט סגורים"
https://sports.walla.co.il/?w=/3825/1683848" onclick="window.open(this.href);return false;
מקורב לשחקן אמר: "הפרטים כמעט סגורים, אם הוא לא ישחק בבאר שבע, הוא יהיה בקפריסין". מליקסון וסוכנו מסרו: "אין תגובה".
זה יהיה פשוט ביזיון אם השחקן יעזוב אפילו בגלל 50 אלף דולר נוספים לעונה. יש כל כך הרבה מקומות לקצץ בהם ולהביא לשחקן שבאמת מגיע לו.
מקורב לשחקן אמר: "הפרטים כמעט סגורים, אם הוא לא ישחק בבאר שבע, הוא יהיה בקפריסין". מליקסון וסוכנו מסרו: "אין תגובה".
זה יהיה פשוט ביזיון אם השחקן יעזוב אפילו בגלל 50 אלף דולר נוספים לעונה. יש כל כך הרבה מקומות לקצץ בהם ולהביא לשחקן שבאמת מגיע לו.
Re: מאור מליקסון במו"מ עם ניקוסיה;מקורביו: "הפרטים כמעט סגורים"
נראה כמו תרגיל סוכנים קלאסי.
הכי אהבתי שהם שמים בשוליים ככה: "הבעיה היחידה שיכולה לטרפד את העסקה כרגע היא העובדה שמליקסון מחזיק בחוזה לעונה הבאה בבירת הנגב. " ממש בעיה שולית...
הכי אהבתי שהם שמים בשוליים ככה: "הבעיה היחידה שיכולה לטרפד את העסקה כרגע היא העובדה שמליקסון מחזיק בחוזה לעונה הבאה בבירת הנגב. " ממש בעיה שולית...
- באר שבעי באדום
- Title: באר ש7עי
עוד משהו בקשר לכתבה:
עודד גאביש סיכם בהפועל,בסוף הכתבה..
עודד גאביש סיכם בהפועל,בסוף הכתבה..
[align=center]20.5.2015- לא נשכח ולא נסלח!

[/align]

[/align]
בס"ד
לא מאמין שזה יקרה.
אני מאמין שבסופו של דבר מליקסון ואלונה יגיעו לעמק השווה,זה באמת מגיע לו.
שמתם לב לכך שכל שחקן שיוסי גייאר מייצג המו"מ איתו נתקע? הוא מייצג גם את זהבי,מה הוא מכניס להם לראש?
לא מאמין שזה יקרה.
אני מאמין שבסופו של דבר מליקסון ואלונה יגיעו לעמק השווה,זה באמת מגיע לו.
שמתם לב לכך שכל שחקן שיוסי גייאר מייצג המו"מ איתו נתקע? הוא מייצג גם את זהבי,מה הוא מכניס להם לראש?
חולק עליך ידידי היקר.messiah כתב:https://sports.walla.co.il/?w=/3825/1683848
כדאי מאוד להבין את העובדה החשובה ביותר והיא שלא מדובר במו"מ. למאור מליקסון
יש חוזה בהפועל באר-שבע. עצם זה שהמועדון נהג בפתיחות והסכים לשבת עם השחקן
על פתיחת החוזה ושדרוג בשכר, כבר אומר שהמועדון מוקיר ומעריך את תרומתו של מאור
לקבוצה בשנתיים האחרונות ומעוניין לתגמל אותו בהתאם. יחד עם זאת מדובר במחווה
כלפי השחקן כיוון שהשחקן תחת חוזה ובדיוק כפי שהתחייבו לשלם לו את אותו השכר גם במקרה
שלא יתן תפוקה , כך השחקן צריך לכבד את המועדון שהולך לו ולהעריך את זה שהסכימו לפתוח את
החוזה ולת שדרוג לשחקן. אני מקווה מאוד שהעניינים יסתדרו, אבל במידה ולא ראוי לדרוש סכום
גבוה מאוד עבור השחרור ע"מ שמאור יתעשת מעט ושני הצדדים יגיעו לעמק השווה.
מי בדיוק נתן למאור אישור לנהל משא ומתן תחת חוזה???????????
רוצים אותו קודם תפנו למועדון, זו עבירה על חוקי אופ"א.
אם הוא רוצה ללכת לקפריסין שישלמו 2 מיליון דולר, זה המחיר למי שרוצה חוזה של 200אלף דולר.
חצופים השחקנים בארץ, מאור עשה עונה טובה אך אם זאת ברגעים שהיה צריך אותו גביע ומשחקים מכריעים לעליה לפליאוף וכו הוא לא סיפק את הסחורה.
רוצים אותו קודם תפנו למועדון, זו עבירה על חוקי אופ"א.
אם הוא רוצה ללכת לקפריסין שישלמו 2 מיליון דולר, זה המחיר למי שרוצה חוזה של 200אלף דולר.
חצופים השחקנים בארץ, מאור עשה עונה טובה אך אם זאת ברגעים שהיה צריך אותו גביע ומשחקים מכריעים לעליה לפליאוף וכו הוא לא סיפק את הסחורה.
למליקסון יש סעיף יציאה לחו"ל, ככה שהוא יכול לנהל משא ומתן עם קבוצות מחו"ל.
מי אמר לך שהוא רוצה חוזה של 200 אלף דולר?? אל תסיק מסקנות... ואל תאמין לכל מה שכתוב בתקשורת
מי אמר לך שהוא רוצה חוזה של 200 אלף דולר?? אל תסיק מסקנות... ואל תאמין לכל מה שכתוב בתקשורת