אם שחקן אחד לא מגיע למשחק זה באחריותו הבלעדית, אם קבוצה שאנחנו יודעים ששווה דבר או שניים לא מגיעה למשחק (קל וחומר לצמד משחקים בלי גרף שיפור מאחד לשני) הייתה פה בעיה בהכנה הטקטית. אילון לא אשם בהדחה ומי שחושב שכן שיילך לבדוק סעיף עיניים כי הוא לא ראה הרבה שחקנים אחרים.
ואחרי שאמרתי את כל זה אני לא פוסל מכירה שלו. כל עוד המניה חמה יחסית ויש מי שמוכן לשלם בכסף/בטרייד ששווה משהו אנחנו לכל הפחות צריכים לבדוק את זה, במיוחד כשכסף מאירופה כבר לא נראה השנה אבל שאיפות לאליפות יש.
איילון אלמוג
Re: איילון אלמוג
כמה כסף תקבל עליי מבית"ר נניח?
אני לא משחרר כרגע עד שלא מגיעים שחקנים נוספים
אני לא משחרר כרגע עד שלא מגיעים שחקנים נוספים
סכומים שמתקרבים למיליון יורו או טרייד (לדוגמא הוזכרה הצעה לטרייד על עדי יונה השבוע) בהחלט באים בחשבון.
אגב לדעתי אתם מתעלמים מהר מדי מגריטה. אני לא רואה את אלונה בלי אירופה גם משחררת את גריטה עם פיצוי (כי מסתמן כרגע שאין אופציה אחרת) וגם מביאה שלושה זרים נוספים להשלים קאדר של שמונה. אני רואה בהחלט אופציה שגריטה נשאר בתור הזר השמיני שלא נרשם למשחק כשהאחרים זמינים כדי לקבל את המענק של ה3 מיליון ממשרד הספורט.
- ForeverRed
למכור את אלמוג זה נחמד.
מי ישלם וכמה?
מי ישלם וכמה?
לפי הדיווחים בית"ר מאוד רוצים. כהן רדף אחרי אלמוג גם בנתניה.
מניח שינסו להשיג סכום שיחזיר את ההשקעה עליו או משהו שמתקרב לזה.
בסוף הוא בן 26, אחרי צולבת, אפס הופעות בנבחרת ועם 10-15 הופעות מרשימות באמת בקריירה (ואני מחמיא). לא נעשה עליו מיליונים.
מניח שינסו להשיג סכום שיחזיר את ההשקעה עליו או משהו שמתקרב לזה.
בסוף הוא בן 26, אחרי צולבת, אפס הופעות בנבחרת ועם 10-15 הופעות מרשימות באמת בקריירה (ואני מחמיא). לא נעשה עליו מיליונים.
לא חייבים למכור אבל גם לא חייבים לסרב במידה ויש סכום יחסית משמעותי על השולחן. כמו שמכבי תל אביב מוכרת כשפעם ב אין לה אירופה גם הפועל באר שבע צריכה להתאים את עצמה לסיטואציות.
אם יש משהו שאני שונא ממש במועדון זה הFOMO הזה שמשתק אותנו בכל הנוגע למדיניות הרכש
מי שיסרב למכור היום ימצא את עצמו משחרר בחינם מחר.
בסרט הזה כבר היינו.
בעונה ללא אירופה הוא לא יראה דקות.
בסרט הזה כבר היינו.
בעונה ללא אירופה הוא לא יראה דקות.
- ForeverRed
בית"ר, אולי נתניה.ForeverRed כתב: ↑18 יולי 2025, 01:07שואל שוב, מי יקנה?
במקסימום יקחו את החוזה שלו.
אולי יזרקו לך איזה 200 אלף שקל שתרגיש טוב עם עצמך.
ביתר זה כנראה בלוף למרות שהם מריצים את השם בתקשורת.
אברמוב מריץ להם וייסמן ומלמד ואז סוגר עם חוגי. הזוי הבחור.