רשמתי את זה בטופיק המשחק, פעמיים הגענו מאוד מאוד לא מוכנים לסיטואציה.
לא יודע כמה היה אפשר להימנע מזה.
ספציפית היום, יכול להיות שניהול המשחק לא היה משהו אבל בסוף ראינו שהמחליפים עלו ונראו כמו תחת.
אני חושב שאנחנו כותבים הרבה ובסוף הכל מסתכם למסקנה אחת. בלי זרים אין מה למכור באירופה.
השחקן הישראלי נחות בצורה לא רגילה מהמקביל שלו באירופה/דרום אמריקה ועדיף כמה שפחות לבנות עליהם.
אם לוי, כנעאן וזלאנטנוביץ היו משחקים יחד, אולי היינו מייצרים משהו ועוברים.
עד שהיה כנעאן, לוי שעושה תנועה, הם נאלצו לשתף פעולה עם תורגמן שחוץ מהשער חרבן כל פס פשוט.
הוא מקובע מאוד, לא יודע לעשות חילופים, ונעול על דרך כמו אמסטף שלא משחרר.
פיזית זה גם הרגיש רע, אבל קשה לי לבוא בטענות אחרי ההכנה המחורבנת והמנהלת שדאגה לזיין אותנו הכי חזק שיש.
יש לו חלק בהדחה אין על זה עוררין.
עם זאת גם יש לו לא מעט סיבות מקלות, אם זה חזרה לאימונים אחרי שבועיים וחצי של מנוחה וגם זה רק עם חצי סגל, מחנה אימון מקוצר, 3 משחקים רשמיים תוך שבוע, פציעות של שחקנים מרכזיים,אדומים,
אירוח לא בטרנר... אי אפשר להתעלם מזה.
תמיד מעירים לו על החילופים ולפעמים אולי גם בצדק, היום מה עשו רוב המחליפים? כנאען לא פתח כי היה חצי פצוע אבל היתר? עלו כמו פדלאות לדשא, אפילו לוי שנתן בישול מעולה דקה לפני זה עשה במכנסיים ב1 על 1.
הוא מרגיש את הסגל שלו יותר טוב מכולם, הוא גם לפעמים טועה כמו כל בן אדם אבל אני בכלל לא בדעה שהוא לא יודע לנהל את הסגל.
לא מפתיע שאלו שמחפשים אותו כל השנה בפינה חיכו לרגע הזה להוציא קיטור.
יש לו חלק בהדחה אין על זה עוררין.
עם זאת גם יש לו לא מעט סיבות מקלות, אם זה חזרה לאימונים אחרי שבועיים וחצי של מנוחה וגם זה רק עם חצי סגל, מחנה אימון מקוצר, 3 משחקים רשמיים תוך שבוע, פציעות של שחקנים מרכזיים,אדומים,
אירוח לא בטרנר... אי אפשר להתעלם מזה.
תמיד מעירים לו על החילופים ולפעמים אולי גם בצדק, היום מה עשו רוב המחליפים? כנאען לא פתח כי היה חצי פצוע אבל היתר? עלו כמו פדלאות לדשא, אפילו לוי שנתן בישול מעולה דקה לפני זה עשה במכנסיים ב1 על 1.
הוא מרגיש את הסגל שלו יותר טוב מכולם, הוא גם לפעמים טועה כמו כל בן אדם אבל אני בכלל לא בדעה שהוא לא יודע לנהל את הסגל.
לא מפתיע שאלו שמחפשים אותו כל השנה בפינה חיכו לרגע הזה להוציא קיטור.
אמירות מאוסות שלא קשורות למציאות.
אף אחד לא מחכה בשום פינה. יש מגרעות שמצפים לראות בהם שיפור. כל זמן שלא רואים, השיח עליהם ימשך.
אמירות מאוסות שלא קשורות למציאות.
אף אחד לא מחכה בשום פינה. יש מגרעות שמצפים לראות בהם שיפור. כל זמן שלא רואים, השיח עליהם ימשך.
אני עדיין מחכה שגם תמצא את המקום לפרגן לו על הדברים הטובים שלו ויש המון כאלה, אני חושב שאתה מספיק אינטליגנט כדי לדעת שכשיש משהו שלילי להגיד על רן אתה תטחן את זה עד דק וכשיש משהו חיובי אז זורקים פרגון קטן כדי לאזן וממשיכים הלאה.
וזה ממש לא אישי נגדך, אתה מאוד חי ומבין את הקבוצה פשוט מאוד חבל לראות שאתה בוחר ב-90% מהזמן להתמקד בחולשות של רן ובמה הוא עושה גרוע מאשר במה שכן טוב, ואני מניח שאני לא היחיד שמחזיק כאן בדעה הזו.
אפשר שלא להסכים איתו על דברים שהוא עושה, בשורה התחתונה הבן אדם היה מרחק 2 נקודות מאליפות כשגנבו לו משחק, הביא גביע ונתן לנו הרבה רגעי נחת, אז אני לא מבין מאיפה הדחף לנגטיביות הזו.