שחקן זר זה קודם כל התאקלמות והבנה לאן הגיע.
בינואר הגיע לכאן אחד כזה שלאנשים נזל כאן ריר מהפה שחתם,התגלה כאחד שסובל מבעיות חשק.
הפעם הלכו בכיוון הפוך,על אחד שיכול להיות שעדיין בוסר אבל יכול להתפרץ ככוכב גדול.
מציע לא לצאת בהצהרות לכאן או לכאן ולתת לו את הזמן להתאקלם.
יש לנו בישראל נטייה לשפוט זרים מהשנייה הראשונה שהם נוחתים שזה לעצמו דבר מטומטם.
אין שום בעיה עם השחקן ולא נכון לצייר את זה ככה.
אחלה פרוספקט וצעד מבורך שאין הרבה מה להפסיד ממנו.
רק אומרים שאסור שזה יבוא על חשבון שחקן עם קבלות.
כשרון גדול ככל שיהיה, עם פחות מ-300 דקות בוגרים בקריירה זה לא משהו לבנות עליו. שחקנים טובים אך לא לגמרי אפויים יש לנו מספיק. אנחנו צריכים אחד שיהיה באנקר. ראינו כמה זה חשוב בשלבים המכריעים של העונה.
לגבי אותו אדם שטען שהוא עוקב אחרי סאבובו, מדובר בעיתונאי זמבי שעובד כעורך בגרדיאן.
וזו דעתו המתורגמת-
״אני מאוד מופתע שהוא חתם בהפועל ב״ש וכשזה רק עבור 200k, הוא חתם לא מזמן בציריך והיינו בטוחים שמשם הוא הולך לצאת לטופ 5 ליגות באירופה, הוא מוערך מאוד בזמביה, אני חושב שב״ש עשתה עסקה טובה.
אני לא חושב שהוא ממש בוסרי, הוא מתפתח עם השנים והוא שחקן פנטסטי ומוכשר, יש לו כל כך הרבה פוטנציאל, הוא התפרסם בזמביה אפילו לפני קאנגווה. יש לאוהדים של ב״ש על מה לשמוח, זו העברה מדהימה שלהם. פרסמתי כעת שהוא עבר להפועל ב״ש ואנשים בזמביה היו בטוחים שאני הולך לפרסם שהוא עבר לפריימרליג.
הוא יצליח, אתם תהנו ממנו״
אין שום בעיה עם השחקן ולא נכון לצייר את זה ככה.
אחלה פרוספקט וצעד מבורך שאין הרבה מה להפסיד ממנו.
רק אומרים שאסור שזה יבוא על חשבון שחקן עם קבלות.
כשרון גדול ככל שיהיה, עם פחות מ-300 דקות בוגרים בקריירה זה לא משהו לבנות עליו. שחקנים טובים אך לא לגמרי אפויים יש לנו מספיק. אנחנו צריכים אחד שיהיה באנקר. ראינו כמה זה חשוב בשלבים המכריעים של העונה.
אני חושב שעונות המלפפונים האחרונות לימדו אותנו להיות פחות נחרצים.
שצעקו שצריך להחתים לפני אירופה,החתימו וזאת הייתה נפילה כואבת.
שהחתימו את ונטורה וקינגס טענו שזה לא מה שיצעיד אותנו קדימה.
שהביאו את מיידרוש אנשים היו בטוחים שהולכים לאנוס תליגה.
ולכן צריך להיות סבלניים,אולי הבחור יהיה הפתעה חיובית.
שחקנים עם קבלות? הפועל ב״ש החתימה לפני חודש שלושה כאלה שבעונה שעברה היו אחראים על עשרות שערים ובישולים.
סהכ קיץ יפה של המועדון,בלם עכשיו חייבים לפני אירופה.
שחקנים עם קבלות? הפועל ב״ש החתימה לפני חודש שלושה כאלה שבעונה שעברה היו אחראים על עשרות שערים ובישולים.
דיברנו על זה מוקדם יותר.
חיזקו עמדות חזקות. איפה שהיה בור, הבור נשאר.
נחרצים אסור להיות אף פעם. לא מתיימר לנבא מה יהיה.
אפשר רק להעריך על סמך רזומה ונתונים וכשמשכללים את כל אלה, הסיכוי ששחקן נוער יתן את התפוקה שאתה מדבר עליה הוא נמוך מאוד. לכן אסור להסתפק בזה.
אין תעודת ביטוח לכלום. כמו שלא אומר ששחקן יהיה טוב אם תחתים מוקדם ככה גם הפוך אם תחתים מאוחר.
הכל עניין של עבודת סקאוטינג טובה. זה שעונה אחת לא עבד לנו טוב ההחתמות המוקדמות זה אומר שזהו לא נחתים מוקדם יותר?
צריך פשוט לעבוד טוב ובעיקר עין טובה שמבינה כדורגל. מי שרואה שחקן במשחקים מלאים בתוכנות אין סיבה שיפול איתו אם הוא טוב, יכול לקחת לפעמים זמן התאקלמות אבל שחקן טוב מיד רואים.
אין תעודת ביטוח לכלום. כמו שלא אומר ששחקן יהיה טוב אם תחתים מוקדם ככה גם הפוך אם תחתים מאוחר.
הכל עניין של עבודת סקאוטינג טובה. זה שעונה אחת לא עבד לנו טוב ההחתמות המוקדמות זה אומר שזהו לא נחתים מוקדם יותר?
צריך פשוט לעבוד טוב ובעיקר עין טובה שמבינה כדורגל. מי שרואה שחקן במשחקים מלאים בתוכנות אין סיבה שיפול איתו אם הוא טוב, יכול לקחת לפעמים זמן התאקלמות אבל שחקן טוב מיד רואים.
זה לא משנה כמה נדבר על זה וכמה נסביר אתם בעולם משלכם, רוב השחקנים הטובים שאנחנו מסמנים ורוצים לא בוחרים בנו כאופציה ראשונה, ולכן צריך לחכות לאמצע - סוף החלון כדי לראות מי עוד לא חתם.
לרוב מי שבא אלינו מוקדם זה או מי שעושים עליו עבודה מינואר ומסכמים בסוף העונה ורק נשאר הפורמליסטיקה או שחקנים פחות טובים.
רוב ההחתמות המוקדמות נעשות כסוג של פשרה. ז"א יש רשימה והולכים מהטופ עד למטה עד שאתה מסכם עם מישהו.
אלה שבטופ, אם בנית את הרשימה כמו שצריך, כנראה לא ימהרו להגיע לארץ ויחכו לראות מה קורה בשוק.
השוק נפתח לאט לאט לכיוון ישראל. לא מתחיל בישראל. צריך להבין את הדינמיקה הזאת.
לי לא משנה מתי יחתימו לי הכי חשוב שלא יתפשרו ויתבקשו על השחקנים שרוצים וחושבים שמתאימים וטובים.
לתחושתי(רק תחושה) התפשרנו לא מעט בצוות המקצועי הקודם לכן סיימנו עם כל מיני שושנאצ'בים.