ג'וזף סאבובו בנדה חתם ל4 שנים
Re: ג'וזף סאבובו בנדה
עכשיו שאנחנו יודעים את המתווה אני לא ממש רואה סיבה הכרחית שיצא להשאלה.
גם לפטאצ'י לקח כמה חודשים להפוך למפלצת, וכשהגיע אמרו שהוא מאוד בוסר.
אם הוא יעבוד קשה, ראש על הכתפיים - שיישאר.
יהיו לו דקות לשחק, מהירות בקו ויכולת אישית זה משהו שיהיה נחוץ.
אם לא נדע לפתח סבלנות, אז חבל לנו על הזמן.
זה חלא שיגיעו 4 זרים בנוסף (לי קשה להאמין לדבר כזה). לא רואה סיבה שנשאר עם 7.
סבלנות אפשר נניח לשחקן אמצע בוסרי , בהתקפה אנחנו די מוגבלים ולהמר שם זה לא ממש חכם לטעמיyossi כתב: ↑17 יולי 2025, 14:59עכשיו שאנחנו יודעים את המתווה אני לא ממש רואה סיבה הכרחית שיצא להשאלה.
אתה לא מהמר על שום דבר.
נשאר לך 3 זרים להביא. תביא עוד אחד להתקפה, אחד לאמצע ובלם.
ושלום על ישראל.
גאנח שחקן שבקושי מתקדם, מראה אינטליגנציה נמוכה ועדיין מקבל פה המון דקות וסבלנות. למה שסאבובו לא יקבל? כי לא נולד פה?
השאלה איך אתה נותן לשחקן צ'אנס שהוא עתיד להיות זה שמחוץ לסגל?
בונה על חוסר כשירות של אחד האחרים?
אתה מוזמן לבדוק כמה פעמים שיחקת עם 6 זרים בהרכב, כמעט ו0.
תמיד יהיה מישהו פצוע/מורחק/כושר פחות טוב.
ומישהו מדי פעם ינוח, לא קרה כלום.
קינגס לבדו כבר בטוח בחוץ לחודש.
עונה שעברה נהנינו מכשירות יוצאת דופן כמעט. הלוואי וזה יהיה גם העונה, לא יודע אם הייתי בונה על זה.
ואני מאחל לנו שיהיה לנו כאב ראש מי מחוץ לסגל. חותם על זה.
הכוונה של להשאיר אצלנו ושיוכיח את עצמו אל ככה אולי עדיף השאלה במקום שישחק הרבה
אם אין מורחק/פצוע
כל פעם שחקן אחר ונגד הגדולות את ההכי פחות שבכושר
לא יזיק להשאיר גם את הזרים הכי חשובים בסגל ביציע פעם ב 7 משחקים
תודה איתי, מרשים מאוד, לא משאיל ולא בטיח. שישאר, יצבור דקות ונראה איך יתפתח.Itay כתב: ↑17 יולי 2025, 14:48עכשיו כשזה קרוב להיות רשמי אפשר לחקור יותר:
סאבובו השתתף בשנת 2020 באליפות COSAFA שזהו טורניר יוקרתי לקבוצות מדרום אפריקה U17. באותו טורניר סיים כמלך השערים וכשחקן המצטיין של הטורניר. עוד בשנת 2020 השתתף בטורניר קרואטיה שם גם סיים כמלך השערים.
השחקן השתתף באותו טורניר COSAFA גם ב-2021 שם סיים גם כשמלך השערים, ההצטיינות בטורנירים הביאה אותו עד למבחנים בברצלונה.
לאחר המבחנים סאבובו חיפש מעבר לקבוצה שתאפשר לו יותר חשיפה לאירופה ואכן חתם באתלטיקו לוסקה שמחזיקה באקדמיה משותפת עם בארסה, משם גם הגיע המעבר לציריך.
בזירה המקומית היחס לסאבובו הוא כמו אל יהלום, מחזיקים ממנו כאחד הפוטנציאליים הכי גדולים שיצאו מהמדינה, הבאזז הגדול הגיע לאחר המשחק בבוגרים מול סיירה לאון שם כיכב והיה ה-MVP.
מבחינה סט יכולות מדברים בעיקר על יכולת דריבל גבוהה, טכניות, חוש לשערים, חוכמת משחק...
יש אדם אפריקאי בטוויטר (למעלה מ-3k עוקבים) שמתעסק בכדורגל המקומי וטוען שהוא עוקב אחר סאבובו מגיל 15, נחכה לשמוע ממנו את דעתו, אצרף אותה כשישלח.
למי דואג מבחינת הגיל- הנה תיעוד שלו מהמבחנים בבארסה, אכן נראה ילד שפשוט התפתח מאוד ב-3 השנים האחרונותhttps://x.com/mubajnr/status/1497851002 ... wluvnq-T5A.
ניתוח נתונים מהאקדמיה+קליפ
https://x.com/rdscouting/status/1492750 ... wluvnq-T5A
לפי טוכמן היה עניין בסאבובו גם מצד מכבי ת״א וקבוצות מטורקיה וקפריסין אך הקדמנו אותם בסגירה מול השחקן, גם קינגס חברו לנבחרת לחץ עליו להגיע.
עוד טען שיחתום ל-4 עונות, המועדון ישלם לציריך 200k.
עוד טען שיחתום ל-4 עונות, המועדון ישלם לציריך 200k.
שחקן זר זה קודם כל התאקלמות והבנה לאן הגיע.
בינואר הגיע לכאן אחד כזה שלאנשים נזל כאן ריר מהפה שחתם,התגלה כאחד שסובל מבעיות חשק.
הפעם הלכו בכיוון הפוך,על אחד שיכול להיות שעדיין בוסר אבל יכול להתפרץ ככוכב גדול.
מציע לא לצאת בהצהרות לכאן או לכאן ולתת לו את הזמן להתאקלם.
יש לנו בישראל נטייה לשפוט זרים מהשנייה הראשונה שהם נוחתים שזה לעצמו דבר מטומטם.
בינואר הגיע לכאן אחד כזה שלאנשים נזל כאן ריר מהפה שחתם,התגלה כאחד שסובל מבעיות חשק.
הפעם הלכו בכיוון הפוך,על אחד שיכול להיות שעדיין בוסר אבל יכול להתפרץ ככוכב גדול.
מציע לא לצאת בהצהרות לכאן או לכאן ולתת לו את הזמן להתאקלם.
יש לנו בישראל נטייה לשפוט זרים מהשנייה הראשונה שהם נוחתים שזה לעצמו דבר מטומטם.
ג'וזף סאבובו בנדה חתם ל-4 שנים במועדון.
ג'וזף בן ה-19 שיחק בעונה האחרונה ב-פ.צ ציריך השוויצרית, ערך 9 הופעות וכבש שער אחד. ג'וזף הוא שחקן נבחרת זמביה, ובמדיה ערך עד כה 7 הופעות, מתוכן ב-4 פתח בהרכב.
ג'וזף סיפר במעמד החתימה: "אני נרגש מאוד לחתום במועדון. אני מודע למטרות שעומדות בפנינו ונחוש לעזור לחבריי החדשים להגשים אותן. שמח מאוד לשתף פעולה עם חברי הטוב מנבחרת זמביה, קינגס קאנגווה, אשר סיפר לי רבות על המועדון, השאיפות, האהבה והקהל המדהים שעוטף אותו. בהצלחה רבה לקבוצה במשחקה הערב!".
ג'וזף בן ה-19 שיחק בעונה האחרונה ב-פ.צ ציריך השוויצרית, ערך 9 הופעות וכבש שער אחד. ג'וזף הוא שחקן נבחרת זמביה, ובמדיה ערך עד כה 7 הופעות, מתוכן ב-4 פתח בהרכב.
ג'וזף סיפר במעמד החתימה: "אני נרגש מאוד לחתום במועדון. אני מודע למטרות שעומדות בפנינו ונחוש לעזור לחבריי החדשים להגשים אותן. שמח מאוד לשתף פעולה עם חברי הטוב מנבחרת זמביה, קינגס קאנגווה, אשר סיפר לי רבות על המועדון, השאיפות, האהבה והקהל המדהים שעוטף אותו. בהצלחה רבה לקבוצה במשחקה הערב!".
עוד עוד עוד עוד עוד

לפי ההודעה לא יושאלItay כתב: ↑17 יולי 2025, 18:11ג'וזף סאבובו בנדה חתם ל-4 שנים במועדון.