אקסים 25/26

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

Re: אקסים 25/26

שליחה על ידי RedRock »

גיא חניה כתב:
08 יולי 2025, 15:40
אין מצב שזה יקרה, יש גבול גם לכימיקלים.
אין ספק שאם זה קורה, האיראנים יוכלו להשוויץ שהפגיעה בבזן השפיעה עלינו

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

הכנסה נוספת למועדון, בקוסטה ריקה מדווחים שדפורטיבו סרפריסה סופסוף הסדירה את החוב על ג'ימי מרין. בזמנו דובר על 1.6 מיליון ש"ח.
אגב מרין, ממשיך ברוסיה וחתם בקבוצה בשם סמארה. בכל פעם שאני רואה את אחמד משחק אני נזכר בו, אותו סגנון ובערך גם אותה רמה. יש לאחמד לאן לשאוף.

סמל אישי של משתמש
shovalb9
Title: עמה יעמיק

שליחה על ידי shovalb9 »

הפועלעולה כתב:
14 יולי 2025, 21:04
הכנסה נוספת למועדון, בקוסטה ריקה מדווחים שדפורטיבו סרפריסה סופסוף הסדירה את החוב על ג'ימי מרין. בזמנו דובר על 1.6 מיליון ש"ח.
אגב מרין, ממשיך ברוסיה וחתם בקבוצה בשם סמארה. בכל פעם שאני רואה את אחמד משחק אני נזכר בו, אותו סגנון ובערך גם אותה רמה. יש לאחמד לאן לשאוף.
נהדר
מה עם הטורקים החזירו כבר על שגיב?
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"

סמל אישי של משתמש
Itay
Title: CrazyRed

שליחה על ידי Itay »

משום מה המועדון לא גרע את טיבי מהאפליקציה ולא הוציא הודעת פרידה, הבלם התראיין ל״עולים לרגל״:

״אני לא אחד שמדבר הרבה עם מאמנים, רן אמר לי שהוא הולך עם מתן או בלוריאן כי הקבוצה מצליחה והצלחתי להבין אותו כי הקבוצה באמת הצליחה אבל מצד שני כן היו סיטואציות שהוא יכל לדחוף אותי״

״כרגע אין לי קבוצה, אני לא מפחד מתחרות אבל יהיה לי מאוד קשה לחוות את אותה סיטואציה״

״זו הייתה שנה קשה עבורי, הייתי קפטן במשחק הראשון באירופה והודחנו מוקדם והייתה לי אחרי זה פציעה בבוהן והגיע בלם זר והקבוצה מצליחה אז אני לא משחק, אני תמיד מאמין בעצמי וביכולת שלי אבל זה לא קרה. יש מאמן שמקבל החלטות ואני מכבד אותו גם אם אני לא אוהב את זה״

״היו לי הצעות ממכבי חיפה והיה רצון לשחק שם אבל יש החלטות של המועדון שזה פחות מתאים לו אז פחות נכנסתי לזה״

״הסיכוי של הילדים בישראל היום להצליח הוא כמעט בלתי אפשרי עם הגדלת הזרים, הבעלים בסוף הם אלה שמשלמים אז זו דעתם.
מעטים הזרים ששיחקתי איתם שאפשר להגיד שהיו מפלצות. ויטור הבלם הכי גדול ששיחקתי איתו״

סמל אישי של משתמש
simply--red

שליחה על ידי simply--red »

Itay כתב:
16 יולי 2025, 08:52
משום מה המועדון לא גרע את טיבי מהאפליקציה ולא הוציא הודעת פרידה, הבלם התראיין ל״עולים לרגל״:

״אני לא אחד שמדבר הרבה עם מאמנים, רן אמר לי שהוא הולך עם מתן או בלוריאן כי הקבוצה מצליחה והצלחתי להבין אותו כי הקבוצה באמת הצליחה אבל מצד שני כן היו סיטואציות שהוא יכל לדחוף אותי״

״כרגע אין לי קבוצה, אני לא מפחד מתחרות אבל יהיה לי מאוד קשה לחוות את אותה סיטואציה״

״זו הייתה שנה קשה עבורי, הייתי קפטן במשחק הראשון באירופה והודחנו מוקדם והייתה לי אחרי זה פציעה בבוהן והגיע בלם זר והקבוצה מצליחה אז אני לא משחק, אני תמיד מאמין בעצמי וביכולת שלי אבל זה לא קרה. יש מאמן שמקבל החלטות ואני מכבד אותו גם אם אני לא אוהב את זה״

״היו לי הצעות ממכבי חיפה והיה רצון לשחק שם אבל יש החלטות של המועדון שזה פחות מתאים לו אז פחות נכנסתי לזה״

״הסיכוי של הילדים בישראל היום להצליח הוא כמעט בלתי אפשרי עם הגדלת הזרים, הבעלים בסוף הם אלה שמשלמים אז זו דעתם.
מעטים הזרים ששיחקתי איתם שאפשר להגיד שהיו מפלצות. ויטור הבלם הכי גדול ששיחקתי איתו״
מגיע ואף חובה שנעשה לו טקס פרידה מכובד באחד ממשחקי הבית

סמל אישי של משתמש
4 לב אדום

שליחה על ידי 4 לב אדום »

Itay כתב:
16 יולי 2025, 08:52

לא רק שלא גרע מהאפליקציה , גם לא נפרד רשמית בשום קונסטלציה. באפליקציה הוא אפילו עם המדים החדשים.
העובדות היחידות הם שנגמר לו החוזה בקיץ , הוא לא טס עם הקבוצה למחנה אימונים ואם אני לא טועה גם ראיתי איפשהו שהוא מתאמן עם קבוצת שחקנים במצב דומה לשלו ללא חוזה .
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש

שלח תגובה