אלוף האלופים : מכבי ת"א - הפועל ב"ש, ראשון 13.7, 19:30, בלומפילד
Re: אלוף האלופים : מכבי ת"א - הפועל ב"ש, ראשון 13.7, 19:30, בלומפילד
אגב
היום, לפני 5 שנים
זכינו גביע המדינה בקורונה מול פ"ת
13.7.20
בבלומפילד
היום, לפני 5 שנים
זכינו גביע המדינה בקורונה מול פ"ת
13.7.20
בבלומפילד
בארץ התרגלו שכל נגיעה זה שריקה, אז כולם נהיו אובססייבים לשיפוט באופן בלתי נסבל.
פשוט עלוב. ועוד לשים את טבז חסר המוח, איזה ערוץ על הספקטרום. שיפשוט רגל כבר.
מקצועית, לוי שיחק רק רבע שעה אבל די הפתיע אותי שהוא שיחק ממש באותה תבנית של מזרחי.
ציפיתי שאולי נראה את לוי כקיצוני של ממש וביטון יותר במרכז, אבל זה ממש לא קרה.
נראה איך זה יתפתח עם הזמן.
מקצועית, לוי שיחק רק רבע שעה אבל די הפתיע אותי שהוא שיחק ממש באותה תבנית של מזרחי.
- ForeverRed
הוא גם לא לגמרי ידע איך להתנהל בתבנית הזאת.yossi כתב: ↑13 יולי 2025, 22:37בארץ התרגלו שכל נגיעה זה שריקה, אז כולם נהיו אובססייבים לשיפוט באופן בלתי נסבל.
רואים שהוא לא רגיל.
חבורה של גברים!
מעבר למצטיינים בעיני כולנו (ונטורה, פרץ, דוידזאדה) חושב שגם בלוריאן במשחק מצוין.
בשלב מסוים היינו עם 5 אקסים של מכבי על המגרש - פרץ, דוידזאדה, בלטקסה, דביטון ואלמוג.
יסלח לי רועי לוי - הצהוב השני היה פעולה חסרת מוח וחסרת אחריות.
איזה כיף לפתוח כך את העונה.
מעבר למצטיינים בעיני כולנו (ונטורה, פרץ, דוידזאדה) חושב שגם בלוריאן במשחק מצוין.
בשלב מסוים היינו עם 5 אקסים של מכבי על המגרש - פרץ, דוידזאדה, בלטקסה, דביטון ואלמוג.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
הפייס טרח להזכיר גם לי

מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
לגבי רועי לוי משעשע הנו נו נו שקיבל מאלונה מול המצלמהdelta7 כתב: ↑13 יולי 2025, 23:55חבורה של גברים!

למרות שיחסית עמדנו טוב מול הלחץ הגובר של מכבי ב-10 שחקנים
שוב עשינו טעויות לא מחייבות שבנס לא עלו לנו בשער, גם באיבוד כדור הרשלני של בלטקסה בתוך רחבת ה-5 וגם במסירה הרעה של אליאסי ישר לדור פרץ אאל״ט כשהוא 20-25 מטר עם הפנים אל השער.
הדברים האלה לא יכולים לקרות, אז הפעם ניצלנו, בפעמים הבאות זה ייגמר ברשת בדיוק כמו בטרנר שלא הפסקנו לחלק להם מתנות.
כולם מדברים על היד של סטואיץ' במקום לדבר על כך שהוא בכלל בניבדל ועל המשיכה בחולצה של סטואיץ' במקום לדבר על האיפון שהוא עושה שניה לפני למזרחי
דרך אגב, מה הסיפור של דן ביטון עם סרט הקפטן? לא נוח לו ביד...?
פנינים של אושר ( דוידה ) :
הדבר הכי גרוע שקרה לנו זה האדום של ב"ש.
אחרי ההרחקה הם הסתגרו כמו קבוצה קטנה.
השער של סטואיץ'? הוא נפסל בצדק, אבל גם היה פנדל על סטואיץ' בסוף. בשנה שעברה קיבלנו על דברים כאלה פנדלים נגדנו. בכל מקרה לא הפסדנו בגלל השיפוט, אבל אני חייב להגיד שבאמת לא ראיתי דבר כזה הרבה שנים שעל כל צעקה נותנים פאול. מקווה שיתנו על זה את הדעת".
דמות שחצנית , נאלחת וגם שקרנית .
השער של סטואיץ'? הוא נפסל בצדק, אבל גם היה פנדל על סטואיץ' בסוף. בשנה שעברה קיבלנו על דברים כאלה פנדלים נגדנו. בכל מקרה לא הפסדנו בגלל השיפוט, אבל אני חייב להגיד שבאמת לא ראיתי דבר כזה הרבה שנים שעל כל צעקה נותנים פאול. מקווה שיתנו על זה את הדעת".
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
הטעות של אליאסי שסיבך את בלטקסהItay כתב: ↑14 יולי 2025, 00:14לגבי רועי לוי משעשע הנו נו נו שקיבל מאלונה מול המצלמה![]()
למרות שיחסית עמדנו טוב מול הלחץ הגובר של מכבי ב-10 שחקנים
שוב עשינו טעויות לא מחייבות שבנס לא עלו לנו בשער, גם באיבוד כדור הרשלני של בלטקסה בתוך רחבת ה-5 וגם במסירה הרעה של אליאסי ישר לדור פרץ אאל״ט כשהוא 20-25 מטר עם הפנים אל השער.
הדברים האלה לא יכולים לקרות, אז הפעם ניצלנו, בפעמים הבאות זה ייגמר ברשת בדיוק כמו בטרנר שלא הפסקנו לחלק להם מתנות.
מבחינת הבכי והלחץ על השופטים הם בכושר שיא יחסית לתחילת עונה4 לב אדום כתב: ↑14 יולי 2025, 05:44פנינים של אושר ( דוידה ) :
מדהים מדקה 16 בעשרה שחקנים והם לא הצליחו לשחק נגדנו.
הישג ענק, משחק גדול של השחקנים וניהול משחק מעולה של קוזוך.
נקודות אור מיוחדות:
דודזאדה, צריך לפרגן פה. העלים את דוידה מה שלופז לא השכיל לעשות בכל המשחקים נגדם בעונה שעברה.
בעצם העלים את השחקן הכי מסוכן של מכבי היום.
בלוריאן - חייב להתחיל לתת קרדיט לבחור. בשום מצב אני לא רואה איך בלטקסה הבכיר ממנו. בלוריאן חזק, מהיר והשתפר מאוד מאוד.
אני לא זוכר טעות שלו במשחק וכמעט בכלל בלי טעויות כשהוא משחק, שיפר מאוד את האגרסיביות המוגזמת והרבה יותר חכם. בלם לגיטימי אפילו להרכב הפותח!
לעומת זאת בלטקסה עושה לא מעט טעויות, מפספס שמירות ומשחק רגל מעצבן ואדיש לפעמים (בלי קשר לטעות שכמעט קיבלנו גול ששם אליאסי סיבך אותו שלא בעט).
אליאל - מצטיין המשחק מבחינתי. אחרי המשחק הזוועתי בחמישי שהיה הכי חלש על המגרש, פשוט היה בעל הבית, בכל מקום, שיחק חכם, הרגיע כשהיה צריך, שכב על הדשא כשהיה צריך.
ובכלל שאפו לקבוצה על משחק בלי נאיביות, שכבו לא מעט על הדשא, האטו את המשחק, עד היום לא ידענו לעשות את זה כמו שצריך. הפעם זה היה על גבול המושלם.
אמנם שיחק מעט אבל גם זלטאנוביץ' נתן דקות טובות, הוריד כדורים והצליח לשמור עליהם עם הגב, נכנס טוב למשחק.
על לוקאס אין צורך להרחיב, תמיד טופ.
אין דרך טובה יותר מלהראות להם שהם גנבו לנו את האליפות במשחק ראש בראש, אצלם בבית עם 20 אלף צהובים על הראש, עם אימון אחד לפני המשחק שהוא גם אימון שחרור מהמשחק בבולגריה.
ועכשיו, רכש!!! חייבים עומק וחיזוקים בלא מעט עמדות. מכבי בינונית, חיזוק טוב ואנחנו שם.
הישג ענק, משחק גדול של השחקנים וניהול משחק מעולה של קוזוך.
נקודות אור מיוחדות:
דודזאדה, צריך לפרגן פה. העלים את דוידה מה שלופז לא השכיל לעשות בכל המשחקים נגדם בעונה שעברה.
בעצם העלים את השחקן הכי מסוכן של מכבי היום.
בלוריאן - חייב להתחיל לתת קרדיט לבחור. בשום מצב אני לא רואה איך בלטקסה הבכיר ממנו. בלוריאן חזק, מהיר והשתפר מאוד מאוד.
אני לא זוכר טעות שלו במשחק וכמעט בכלל בלי טעויות כשהוא משחק, שיפר מאוד את האגרסיביות המוגזמת והרבה יותר חכם. בלם לגיטימי אפילו להרכב הפותח!
לעומת זאת בלטקסה עושה לא מעט טעויות, מפספס שמירות ומשחק רגל מעצבן ואדיש לפעמים (בלי קשר לטעות שכמעט קיבלנו גול ששם אליאסי סיבך אותו שלא בעט).
אליאל - מצטיין המשחק מבחינתי. אחרי המשחק הזוועתי בחמישי שהיה הכי חלש על המגרש, פשוט היה בעל הבית, בכל מקום, שיחק חכם, הרגיע כשהיה צריך, שכב על הדשא כשהיה צריך.
ובכלל שאפו לקבוצה על משחק בלי נאיביות, שכבו לא מעט על הדשא, האטו את המשחק, עד היום לא ידענו לעשות את זה כמו שצריך. הפעם זה היה על גבול המושלם.
אמנם שיחק מעט אבל גם זלטאנוביץ' נתן דקות טובות, הוריד כדורים והצליח לשמור עליהם עם הגב, נכנס טוב למשחק.
על לוקאס אין צורך להרחיב, תמיד טופ.
אין דרך טובה יותר מלהראות להם שהם גנבו לנו את האליפות במשחק ראש בראש, אצלם בבית עם 20 אלף צהובים על הראש, עם אימון אחד לפני המשחק שהוא גם אימון שחרור מהמשחק בבולגריה.
ועכשיו, רכש!!! חייבים עומק וחיזוקים בלא מעט עמדות. מכבי בינונית, חיזוק טוב ואנחנו שם.
רק אני שמעתי את הכרוז קורא למיגל ויטור לקבל את צלחת האליפות?