אנטוניו ספר חתם ל4 עונות

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
ReDo

Re: אנטוניו ספר חתם ל4 עונות

שליחה על ידי ReDo »

ForeverRed כתב:
08 יולי 2025, 19:04
איך תמיד אנחנו מוכרים בזול.
אם כבר עסקה כזאת, היה עדיף מועדון כמו אשדוד שלפחות יודע לייצא שחקנים שיחזירו משהו מה-50% הנותרים.
אתה בעצמך לא מפסיק להגיד כמה אתה לא מחזיק ממנו.
הוא אחרי שנה שכמעט לא שיחק.
קנינו ב250 אלף דולר ומכרנו בשווי של 200 אלף יורו.
לא כזה נורא.

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

הפועלעולה כתב:
08 יולי 2025, 19:11
גם אנחנו בקיץ הזה אמורים לקבל 400 אלף יורו מג'ימי מרין שנמכר לרוסיה בזמנו ואנחנו השארנו 50% מזכויות ההעברה.
מה עם הכסף על יחזקאל מהטורקים? קיבלנו?

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

הפועלעולה כתב:
הוא בשנה אחרונה לחוזה אחרי חצי שנה שלא שיחק וכשהוא לא בתוכניות. בכמה ציפית למכור?
דווקא אהבתי את המתווה ועדיף להמשיך איתו במקום להתקטנן על 200 אלף או 300 כמו שעשינו בינואר על ספר.
ריינה הולכים לעונה פיננסית וכנראה הכל יהיה על ספר בהתקפה. בהנחה ויצליח כמו ב23/24, יש מצב שהוא יימכר בעוד שנה בסכום יפה.

ראיתי כבר את ת"א וחיפה מקבלות הכנסות לא צפויות מהסעיף הזה אצל שחקנים שעזבו אפילו בהעברה חופשית.
גם אנחנו בקיץ הזה אמורים לקבל 400 אלף יורו מג'ימי מרין שנמכר לרוסיה בזמנו ואנחנו השארנו 50% מזכויות ההעברה.
אני גם חושב שהוצאנו את המקסימום בסיטואציה הנוכחית אחרי ההשאלה הזוועתית הזאת שזו נקודה בפני עצמה - רוב ההשאלות שלנו מסתיימות בירידת ערך, מזל שעוד שנה תגיע קבוצת הבת ככה שלפחות את הצעירים נוכל להציל מההשאלות האלה.
בנוסף, אני לא מסכים שסעיף מההעברה הבאה טוב, לא הוכיח את עצמו באף מקרה כמעט והוא טוב רק אם עדיין מקבלים סכום משמעותי בהעברה הנוכחית.

סמל אישי של משתמש
red guy

שליחה על ידי red guy »

dor69 כתב:
08 יולי 2025, 19:50
אני גם חושב שהוצאנו את המקסימום בסיטואציה הנוכחית אחרי ההשאלה הזוועתית הזאת שזו נקודה בפני עצמה - רוב ההשאלות שלנו מסתיימות בירידת ערך, מזל שעוד שנה תגיע קבוצת הבת ככה שלפחות את הצעירים נוכל להציל מההשאלות האלה.
בנוסף, אני לא מסכים שסעיף מההעברה הבאה טוב, לא הוכיח את עצמו באף מקרה כמעט והוא טוב רק אם עדיין מקבלים סכום משמעותי בהעברה הנוכחית.
אם קבוצת הבת תורכב משחקי נוער, כשחקני הנוער שלנו כל שנה כמעט יורדים ליגה , אני לא יודע כמה איכות נראה שם.
מקווה שחושבים טוב על איך לבנות את קבוצת הבת בליגה השלישית

סמל אישי של משתמש
Itay
Title: CrazyRed

שליחה על ידי Itay »

שחקן שבפעם האחרונה ששיחק יותר מ-2 משחקים ברצף זה היה אי שם בדצמבר.אם היינו מתנהלים כמו לפני שנתיים ושלוש היינו נותנים לו פיצויים עד המוות.

אף מועדון לא היה נותן לנו יותר, זו עסקה מעולה מצידנו שגם אולי תניב לנו עוד בעתיד במידה ויצא ממנו משהו.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

red guy כתב:
08 יולי 2025, 19:58
אם קבוצת הבת תורכב משחקי נוער, כשחקני הנוער שלנו כל שנה כמעט יורדים ליגה , אני לא יודע כמה איכות נראה שם.
אפשר להביא גם שחקנים ממ.ס דימונה או שדימונה יהיו קבוצת הבת שלנו גם אופציה
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

ברור שבסיטואציה שהגענו אליה נדחקנו אל הקיר.
למה הגענו עד הלום, זו השאלה.
בסוף זה מחיר מצחיק עבור שחקן לא רע בכלל במונחים של קבוצות דרג ב. והוא הולך למקום שהסיכוי שימכר ממנו בסכום משמעותי שואף לאפס.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

red guy כתב:
08 יולי 2025, 19:58
היא לא תורכב רק משחקני נוער, היא תורכב מישראלים U-23 לכל הפחות. זה אומר שאת כל ההחתמות לאומית שאנחנו עושים סטייל סימנטוב נוכל להחתים בגילאים יותר מוקדמים ולקדם אותם לבד לפחות בשלב ראשון.
אנחנו גם נהיה חייבים לעשות שם על ההתחלה קבוצה טובה שתעלה ללאומית בהקדם האפשרי בשביל להפוך את הפלטפורמה שלנו לאטרקטיבית יותר. עם בניית אסטרטגיית רכש נכונה ובשימוש נכון נוכל ליצור כלי אדיר לקידום המועדון.

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

שמעון א כתב:
חבל מאוד
אני לא מצליח להבין את האנטי של קוזוך(ושל חלקכם) כלפיו.
כששיחק פה אני ראיתי שחקן חרוץ, לוחץ, בעיטה טובה, מסירה טובה. אז בטח עכשיו כשמותר 7-8 זרים.

בכל מקרה, שיהיה לו בהצלחה
+1

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

אחלה ספר, הלוואי שיצליח.

שלח תגובה