לקראת עונת 2025/26 : אירופה ושאר עדכונים
- Melikson24
- Title: CrazyRed
Re: לקראת עונת 2025/26 : אירופה ושאר עדכונים
אאק אתונה אם עפים מול לבסקי. הזוי לחלוטין.
בקיצור עושים מאיתנו צחוק
מיותר להגריל.
שיביאו מראש את ההכי קשה וזהו.
הזייה.
שיביאו מראש את ההכי קשה וזהו.
הזייה.
על סף המכור מה שהולך שם, הגרלות שלא היו מביישות שלבים מתקדמים בליגת האלופות.
חייבים לעבור את לבסקי
חייבים לעבור את לבסקי
חחחח מה נסגר?
חייבים לעבור את לבסקי
אגב מי שרצה את תואר אלוף האלופים וחצי גמר גביע הטוטו עדיין רוצה?
חייבים לעבור את לבסקי
אגב מי שרצה את תואר אלוף האלופים וחצי גמר גביע הטוטו עדיין רוצה?
בקיצור ובחסות הגרלות הזויות - קיבלנו צ'אנס נוסף לרוץ לאליפות בלי הפרעות מיותרות.
מצד שני - זה לא יסייע למשוך זרים איכותיים יותר ( או שכן יסייע אבל זה יעלה לנו יותר )
מצד שני - זה לא יסייע למשוך זרים איכותיים יותר ( או שכן יסייע אבל זה יעלה לנו יותר )
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
שטות במיץ.
אירופה זה לא נטל, זה דבר הכרחי.
מי שזה פוגע לו בליגה, מתנהל לא נכון. נקודה.
יש לנו עדיין דירוג שילך ויצטמצם אם לא נעשה שלב בתים. את העונה שעברה פספסנו. צריכים לעבור את סופיה ולקוות שבזבזנו את כל הנאחס בהגרלות האלהץ
צריך נס כדי לעשות שלב בתים העונה.
והכי מדאיג שעונה הבאה צפוי להיות יותר קשה בגלל הניקוד שיורד.
איזה זרנוק קיבלנו אמאל'ה
והכי מדאיג שעונה הבאה צפוי להיות יותר קשה בגלל הניקוד שיורד.
איזה זרנוק קיבלנו אמאל'ה
- dardasmiley
שינו הבן *ונה גם פה מזיין אותנו

אני איתך אבל :
1. אין לנו בית
2. אולי גם אין לנו יכולת להתחזק
3. כל זה למרות שאנחנו יודעים שיש לנו קבוצה חזקה
4. לאור היריבות הקלות שחיפה ות"א מקבלות בהגרלות ושלהם יש סיכוי רב יותר להגיע לבתים
5. לאור ההגרלות ההזויות שקיבלנו
קשה לי להאמין ( ואני מהכי אופטימיים שיש - אם היית שואל אותי במצב רגיל אני אומר לך שבתחילת עונה כשבראגה עדיין לא מוברגת אפשר לעבור אותם בטרנר כי לנו יש קבוצה שבתכל'ס כבר רצה , כנ"ל אתונה ) שנעשה שלב בתים כלשהו ( וזה יכאב לי מאוד שלא תבין, גם נאבד 4 נק' דירוג מלפני 5 שנים, גם כסף, גם יכולת למשוך זרים טובים יותר ) . אבל אם זה יגרום לנו להתרכז רק בליגה ולשים כמטרה את האליפות ולא לאבד נקודות יקרות בתחילת עונה ולפתוח פער כבר בהתחלה - דיינו .
אני מאמין מאוד בקבוצה שלנו . יש לנו מה למכור גם מול בראגה ואתונה .
בוא נתחיל מזה שיבינו את חשיבות המשחק מול סופיה וידחו את המשחק התקוע באלוף האלופים .
כמובן שאם מחר מסתיימת המלחמה וחוזרים לארח בארץ אז אין שאלה בכלל - מתחרים בכל המסגרות עד הסוף .
אבל בוא - הסיטואציה לא נורמלית, גם ככה אין לנו בית וקשה להתנהל + הגרלות הזויות ששינו דאג להם בדיוק ביום שנבחר לוועד הפועל של אופ"א .
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
- simply--red
- Title: CrazyRed
אני חושב שלאור הכשלונות בשנים האחרונות לאלונה מאוד מאוד מאוד חשוב שלב בתים אירופאי
לאור המצב במדינה וההגרלות זה יהיה קשה במיוחד
לאור המצב במדינה וההגרלות זה יהיה קשה במיוחד
אין שום קשר להגרלות קלות של המכביות לליגה. 0 קשר.4 לב אדום כתב: ↑18 יוני 2025, 17:24אני איתך אבל :
1. אין לנו בית
2. אולי גם אין לנו יכולת להתחזק
3. כל זה למרות שאנחנו יודעים שיש לנו קבוצה חזקה
4. לאור היריבות הקלות שחיפה ות"א מקבלות בהגרלות ושלהם יש סיכוי רב יותר להגיע לבתים
5. לאור ההגרלות ההזויות שקיבלנו
קשה לי להאמין ( ואני מהכי אופטימיים שיש - אם היית שואל אותי במצב רגיל אני אומר לך שבתחילת עונה כשבראגה עדיין לא מוברגת אפשר לעבור אותם בטרנר כי לנו יש קבוצה שבתכל'ס כבר רצה , כנ"ל אתונה ) שנעשה שלב בתים כלשהו ( וזה יכאב לי מאוד שלא תבין, גם נאבד 4 נק' דירוג מלפני 5 שנים, גם כסף, גם יכולת למשוך זרים טובים יותר ) . אבל אם זה יגרום לנו להתרכז רק בליגה ולשים כמטרה את האליפות ולא לאבד נקודות יקרות בתחילת עונה ולפתוח פער כבר בהתחלה - דיינו .
אני מאמין מאוד בקבוצה שלנו . יש לנו מה למכור גם מול בראגה ואתונה .
בוא נתחיל מזה שיבינו את חשיבות המשחק מול סופיה וידחו את המשחק התקוע באלוף האלופים .
כמובן שאם מחר מסתיימת המלחמה וחוזרים לארח בארץ אז אין שאלה בכלל - מתחרים בכל המסגרות עד הסוף .
אבל בוא - הסיטואציה לא נורמלית, גם ככה אין לנו בית וקשה להתנהל + הגרלות הזויות ששינו דאג להם בדיוק ביום שנבחר לוועד הפועל של אופ"א .
בקרוב המלחמה תהיה מאחורינו, והפעם על מלא.
קושי זה תירוצים, מכבי עשתה עונה של אלופה למרות שלב בתים בליגה האירופית שכולו חוץ.
אני מעדיף שבמועדון ישברו את הראש וימצאו פתרונות, שלב בתים זה סוג של תואר, בטח יותר מגביע למשל.
זה לא מותרות, וזה ממש לא מפריע. זה ברכה.
אירופה זה המנוע להכל, לרכש יותר איכותי,לתארים,לכסף,לקהל יותר גדול... היא חד משמעית לא נטל, בסוף בשביל מה עובדים שנה לקחת אליפות אם לא בשביל להשתתף במפעלים האירופיים?
השנה הקמפיין הופך אפילו ליותר קריטי כשאנחנו מתחילים לדמם את הדירוג של עונות קודמות, המצב לא אידיאלי בשום צורה אבל אין ברירה, נחזיק אצבעות לעבור את לבסקי בכל דרך אפשרית.
השנה הקמפיין הופך אפילו ליותר קריטי כשאנחנו מתחילים לדמם את הדירוג של עונות קודמות, המצב לא אידיאלי בשום צורה אבל אין ברירה, נחזיק אצבעות לעבור את לבסקי בכל דרך אפשרית.
כדי להצליח באירופה ולרוץ בליגה אתה צריך סגל עמוק ואיכותי ואנחנו לא שם מבחינת תקציביםyossi כתב: ↑18 יוני 2025, 18:39אין שום קשר להגרלות קלות של המכביות לליגה. 0 קשר.
בקרוב המלחמה תהיה מאחורינו, והפעם על מלא.
קושי זה תירוצים, מכבי עשתה עונה של אלופה למרות שלב בתים בליגה האירופית שכולו חוץ.
אני מעדיף שבמועדון ישברו את הראש וימצאו פתרונות, שלב בתים זה סוג של תואר, בטח יותר מגביע למשל.
זה לא מותרות, וזה ממש לא מפריע. זה ברכה.
המטרה צריכה להיות להגיע לשלב בתים בשביל המענקים ולהתרכז בליגה בשביל הלחם והחמאה