מה עם פרטיזן?היא לא מדורגת בסיבוב השלישי?מרגיש לי הגרלה טובה יותר מלגיה ורשה.yossi כתב: ↑18 יוני 2025, 08:15לבסקי תוגרל כלא מדורגת, ולכן אם נודח מולם נקבל את הדירוג שלהם ונוגרל בקונפרנס כלא מדורגים לסיבוב השני.
אם נעבור את הסיבוב השני, אז בשלישי כבר נחזור לדירוג.
לכן בעיניי לקבל את ורשה באירופית יהיה מעולה. זה יגרום לכך שנוגרלה כמדורגים בסיבוב הבא באירופית, ויש סיכוי טוב לעשות פליאוף אירופית, ויותר מעניין בתים בקונפרנס.
לקראת עונת 2025/26 : אירופה ושאר עדכונים
- Melikson24
- Title: CrazyRed
Re: לקראת עונת 2025/26 : אירופה ושאר עדכונים
פרטיזן גם תהיה מדורגת.Melikson24 כתב: ↑18 יוני 2025, 08:27מה עם פרטיזן?היא לא מדורגת בסיבוב השלישי?מרגיש לי הגרלה טובה יותר מלגיה ורשה.
היא גם אופציה טובה.
אין לי מושג מי נוח יותר, שניהם זה משחק חוץ קשוח, אבל הליגה הפולנית נחלשה וורשה סיימה מקום 5.
לא יודע איזה חלון עובר עליהם, אבל מקצועית זה נשמע אחלה הגרלה.
באירופית בכל מקרה הסיכוי שלנו לא משהו, אולי לוגאנו נשמע עבירMelikson24 כתב: ↑18 יוני 2025, 08:17צמצום הגרלות הסיבוב השני:
ליגה אירופית: המנצחת במפגש בין לבסקי סופיה להפועל "ויקטורי" באר שבע תפגוש את אחת מהיריבות הבאות:
בראגה (פורטוגל)
המנצחת במפגש בין לגיה ורשה (פולין) לאקטובה (קזחסטן)
המנצחת במפגש בין אא"ק לרנקה (קפריסין) לפרטיזן בלגרד (סרביה)
לוגאנו (שוויץ)
*ההגרלה ב-14:00.
קונפרנס ליג: המפסידה במפגש בין לבסקי סופיה להפועל "ויקטורי" באר שבע תפגוש את אחת מהיריבות הבאות:
היידוק ספליט (קרואטיה)
מאריבור (סלובניה)
אא"ק אתונה (יוון)
דונאיסקה סטרדה (סלובקיה)
המפסידה במפגש בין אא"ק לרנקה (קפריסין) ופרטיזן בלגרד (סרביה)
*ההגרלה ב-15:00
לא להאמין. הזדיינו לגמרי.
הבאסה זה מה שמחכה בקורנפלקס במקרה של הפסד
הסלובקים נשמעים עבירים וגם לרנקה
בשלישי של הקונפרנס נהיה מדורגים?yossi כתב: ↑18 יוני 2025, 08:15לבסקי תוגרל כלא מדורגת, ולכן אם נודח מולם נקבל את הדירוג שלהם ונוגרל בקונפרנס כלא מדורגים לסיבוב השני.
אם נעבור את הסיבוב השני, אז בשלישי כבר נחזור לדירוג.
לכן בעיניי לקבל את ורשה באירופית יהיה מעולה. זה יגרום לכך שנוגרלה כמדורגים בסיבוב הבא באירופית, ויש סיכוי טוב לעשות פליאוף אירופית, ויותר מעניין בתים בקונפרנס.
- Melikson24
- Title: CrazyRed
החליטו לחסל אותנו באופא
צמצום קשה אבל נחכה להגרלה. אם נקבל קבוצות כמו בראגה ואתונה אז אין יותר מדי מה לעשות, זה לא הלבל שלנו.
מה שכן גם אם נעפיל לבתים אני בטוח שבאוקטובר-נובמבר נגיד שזה חתיכת נטל ורק נחכה שזה ייגמר. אירופה בלי משחקי בית זה הרבה פחות מעניין, גם כלכלית לא יודע כמה רווח יש פה כי המדינה לא עוזרת ממה שידוע לי. כולנו רוצים להגיע לשם בגלל ההישגיות ולא בגלל הריגוש.
מה שכן גם אם נעפיל לבתים אני בטוח שבאוקטובר-נובמבר נגיד שזה חתיכת נטל ורק נחכה שזה ייגמר. אירופה בלי משחקי בית זה הרבה פחות מעניין, גם כלכלית לא יודע כמה רווח יש פה כי המדינה לא עוזרת ממה שידוע לי. כולנו רוצים להגיע לשם בגלל ההישגיות ולא בגלל הריגוש.
נערך לאחרונה על ידי הפועלעולה ב 18 יוני 2025, 09:53, נערך פעם 1 בסך הכל.
באר שבע ומזל בהגרלות - כמו שמן ומים
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
כמו שלמדנו בעבר, כשאתה טוב אתה תדיח גם שמות גדולים ושאתה לא טוב תודח גם מול אלמוניים.
אני הרבה יותר מודאג מההכנה המשובשת שלנו לעונה
אני הרבה יותר מודאג מההכנה המשובשת שלנו לעונה
המפתח זה לעבור את לבסקי ומשם להבטיח את המשך הדרך כמדורגים.
מה שקריטי זה נקודות הדירוג, שנה הבאה אנחנו מאבדים 5 נדמה לי ואז יהיה קשה יותרהפועלעולה כתב: ↑18 יוני 2025, 09:35צמצום קשה אבל נחכה להגרלה. אם נקבל קבוצות כמו בראגה ואתונה אז אין יותר מדי מה לעשות, זה לא הלבל שלנו.
ברור שבעונה שאין לך בית זה נטל כלכלי ופיזי אבל נקווה לפחות להגיע לפלייאוף ולקושש כמה נקודות
אני מקווה שנקבל את לגיה בסיבוב שני. נכון קבוצה עם רקורד רציני, אבל מגיעים אחרי שנה לא מבריקה (סיימו 5 בליגה הפולנית והעפילו לאירופה דרך הגביע). הכי חשוב שהם מדורגים בסיבוב השלישי, אז אם עוברים אותם לוקחים את הדירוג שלהם ונמנעים מקבוצות כמו ברגה, פאוק ושחטיאר כיריבות פוטנציאליות.
מזל הכי חרא שיש.
זה לא להאמין
זה לא להאמין