קרלוס פונק
Re: קרלוס פונק
אני שמח שנהיה לנו רף גבוה - קינגס , ונטורה , ויטור ...
פחות מזה - לא מספיק
פחות מזה - לא מספיק
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
זה לא טיל אחד, אחי.Itay כתב: ↑06 יוני 2025, 14:38הוא יצא לפני למעלה מחודש לחו״ל, אם במועדון היו יודעים שזה בגלל משהו ביטחוני הוא היה נחתך עוד לפני.
לדעתי זה גם נשמע לא ריאלי שאחרי כל מה שהמדינה עברה השנה
טיל אחד זה מה שישבור אותו, היו פה עשרות פגיעות ישירות עוד לפני שחתם.
בכל מקרה חתיכת לקרדה אכלנו עם החוצפן הזה, למעלה מחצי מיליון יורו הלכו לפח.
זה כל ערב, ולפעמים גם בלילה. בומים חזקים. מפחידים. מלחיצים.
הילד הגדול שלי ממש בחרדות מהבומים האלה. הוא ישן בממ"ד עם אחים שלו הקטנים במזרן כבר חודשים. כשיש אעזקה או בום הוא רועד. בחילות, כאבי בטן.
לא שופט אף אחד.
פשוט חבל לי ששילמנו עליו הרבה כסף.
מקצועית? אני חושב שהוא היה בסדר.
מקווה שכבר התחילו לחפש בלם זר אחר.
יש הבדל בין לשמוע על זה בטלוויזיה לבין לחוות את זה.Itay כתב: ↑06 יוני 2025, 14:38הוא יצא לפני למעלה מחודש לחו״ל, אם במועדון היו יודעים שזה בגלל משהו ביטחוני הוא היה נחתך עוד לפני.
לדעתי זה גם נשמע לא ריאלי שאחרי כל מה שהמדינה עברה השנה
טיל אחד זה מה שישבור אותו, היו פה עשרות פגיעות ישירות עוד לפני שחתם.
בכל מקרה חתיכת לקרדה אכלנו עם החוצפן הזה, למעלה מחצי מיליון יורו הלכו לפח. חתיכת מכה להמשך החלון.
בגלל זה אני חושב שסיפור הדרכון זה חרטא בפיתה.
מאמין שיחשפו יותר פרטים בעתיד.
לא אבידה גדולה בכל אופן.
- ForeverRed
מי אמר ששילמו עליו הרבה כסף?
מי משלם על שחקן כזה ובגיל כזה הרבה כסף?
תביאו הוכחות.
תביאו הוכחות.
חיפש דרך לצאת מהארץ
מניח שברגע שהבינו שזה לא בעיה בדרכון כבר חתרו לסיום ובטוח כבר יש שמות בפנקס
מקצועית היה בסדר, פחות מתאים לצד ויטור
מניח שברגע שהבינו שזה לא בעיה בדרכון כבר חתרו לסיום ובטוח כבר יש שמות בפנקס
מקצועית היה בסדר, פחות מתאים לצד ויטור
לא סתם חתכו את זה
לדעתי יש תזוזות בגזרה הזאת ונשמע על זה שבוע הבא
לדעתי יש תזוזות בגזרה הזאת ונשמע על זה שבוע הבא
גם כלפי מציין חצי מיליון יורו העברה.ForeverRed כתב: ↑06 יוני 2025, 15:01מי אמר ששילמו עליו הרבה כסף?
תביאו הוכחות.
מה זה "על שחקן כזה", אחי הפכת אותנו לאיזה כלומניק על פארש.
הוא אחלה בלם, יכול להיות שלא הכי מתאים ליד ויטור, אוקיי, אבל הוא בלם טוב.
מצטער לשמוע לגבי הסיפור האישי.שמעון א כתב: ↑06 יוני 2025, 14:44זה לא טיל אחד, אחי.
זה כל ערב, ולפעמים גם בלילה. בומים חזקים. מפחידים. מלחיצים.
הילד הגדול שלי ממש בחרדות מהבומים האלה. הוא ישן בממ"ד עם אחים שלו הקטנים במזרן כבר חודשים. כשיש אעזקה או בום הוא רועד. בחילות, כאבי בטן.
לא שופט אף אחד.
פשוט חבל לי ששילמנו עליו הרבה כסף.
מקצועית? אני חושב שהוא היה בסדר.
מקווה שכבר התחילו לחפש בלם זר אחר.
לגבי פונק, שוב אומר הוא הגיע לפה אחרי שמדינת ישראל חטפה למעלה מ-2000 טילים, היום עוד יחסית אנחנו העיר שחוטפת הכי מעט, אם יתברר שזה באמת בגלל הטיל לנתב״ג זה יהיה מגוחך מצידו.
ורוב הזרים אגב מעידים בדיוק ההיפך, כשהם מגיעים לפה הם מבינים שהמצב הרבה פחות מלחיץ מאשר מה שמספרים להם בתקשורת הזרה.
ובלי קשר לתגובתך.
לא צריך לצייר את פונק כאיזה בלוף, בליגה בה מאיימבו ושלמה נחשבים לבלמים טובים צריך קצת פרופורציות.
מגוחך מצידו.....כמה זלזולItay כתב: ↑06 יוני 2025, 15:13מצטער לשמוע לגבי הסיפור האישי.
לגבי פונק, שוב אומר הוא הגיע לפה אחרי שמדינת ישראל חטפה למעלה מ-2000 טילים, היום עוד יחסית אנחנו העיר שחוטפת הכי מעט, אם יתברר שזה באמת בגלל הטיל לנתב״ג זה יהיה מגוחך מצידו.
ורוב הזרים אגב מעידים בדיוק ההיפך, כשהם מגיעים לפה הם מבינים שהמצב הרבה פחות מלחיץ מאשר מה שמספרים להם בתקשורת הזרה.
ובלי קשר לתגובתך.
לא צריך לצייר את פונק כאיזה בלוף, בליגה בה מאיימבו ושלמה נחשבים לבלמים טובים צריך קצת פרופורציות.
זרים לא חייבים לחוות אפילו אזעקה אחת בחייאת
ברגע שפרסמו שבנוסף ל"דרכון" היו עניינים משפחתיים אז ברור מה הסיבה
ואין מה לעשות , אף אחד לא היה מכריח אותו לחזור ואין זמן להתקשקש איתו כי אוטוטו אירופה
אתה צריך להבין שזה שהתרגלנו לזה ומבחינתנו זה נורמלי לרוץ לממד פה ושם זה אנחנו ההזויים לא הוא.Itay כתב: ↑06 יוני 2025, 15:13מצטער לשמוע לגבי הסיפור האישי.
ובלי קשר לתגובתך.
חלק מהזרים אוכלים את זה ככה וחלק אחרת. אי אפשר לשפוט.
מגוחך זה בטוח לא.
נערך לאחרונה על ידי ReDo ב 06 יוני 2025, 15:20, נערך פעם 1 בסך הכל.
תגידו.
אם באמת שילמו עליו חצי מיליון... זה בתשלום 1?
או בכמה תשלומים?
כי אם ב"ש יגיעו להסכם עם הקבוצה הקודמת שלו שהוא חוזר אליהם, אז אולי לא נצטרך לשלם את כל החצי מיליון.
אם באמת שילמו עליו חצי מיליון... זה בתשלום 1?
או בכמה תשלומים?
כי אם ב"ש יגיעו להסכם עם הקבוצה הקודמת שלו שהוא חוזר אליהם, אז אולי לא נצטרך לשלם את כל החצי מיליון.
לא שופט מה שהוא מרגיש אבל לא סותר בעיניי שזה ראש קטן,
ידעת שאתה מגיע למדינה במלחמה, מה חשבת שיורים לפה? סוכריות? בעיניי זו כפיות טובה, יש פה מועדון שעקב אחריך מהקיץ ושילם עליך חצי מיליון יורו. אתה מפחד מאפשרות של נפילת טילים? אל תחתום מלכתחילה.