מח' 36 : הפועל ב"ש - הפועל חיפה, 24.5, שבת, 20:30, טרנר
Re: מח' 36 : הפועל ב"ש - הפועל חיפה, 24.5, שבת, 20:30, טרנר
קבוצות לא משנות מוד בלחיצת כפתור, לנו נותר לעלות ולעשות את העבודה שלנו, מה יקרה בבלומפילד זה כבר בידי שמיים.
לא שאני מאמין שזה יקרה אבל אם ה-0.0001% סיכוי שיש לנו לעשות את זה יתממש זה יהיה הדבר הכי מתוק בעולם, קארמה וצדק על סטרואידים.
לא שאני מאמין שזה יקרה אבל אם ה-0.0001% סיכוי שיש לנו לעשות את זה יתממש זה יהיה הדבר הכי מתוק בעולם, קארמה וצדק על סטרואידים.
דיברתי עם כמה אוהדי בית״ר ביציאה מטדי בשני,כולם אמרו שמכבי לא מעניינת אותם בכלל ושהם רוצים לנצח אבל גם ישמחו אם אנחנו נאבד נקודות,חלקם אפילו היו בטוחים שהם הולכים לנצח את מכבי.
ביתר לא הולכת לעשות למכבי חיים קלים אבל אני לא יודע כמה זה תלוי בהם,לא רואה אף גורם נותן למכבי לאבד את זה ככה.
ביתר לא הולכת לעשות למכבי חיים קלים אבל אני לא יודע כמה זה תלוי בהם,לא רואה אף גורם נותן למכבי לאבד את זה ככה.
קשה להאמין שיצחקי יזלזל עם ההרכב כשירדה להם עכשיו נקודה, הפסד והוא יכול לאבד את מקום 4. רק מעצים את תחושת הפספוס, זה היה לנו בידיים.
אוב, אז עכשיו גם להפועל חיפה יש על מה לשחק סה״כ סיום נורמלי לעונה חחחח.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
ביתר ירושלים לא יזרקו נראה לי
נראה מה יהיה
עדיין יכול להיות מצב שביתר ינצחו ואנחנו ננצח דקה 90 ואז זה יהיה בכלל מתוק אבל גם מסמר שיער
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
אף אחד לא ערב לנו מה יהיה האימפקט על ביתר אם ישמעו שהפועל חיפה מובילים. אולי זה דווקא מה שיגרום להם להתפרק?
אלוהים יודע.
בסוף מרב חישובים לא רואים את היער. נבוא לפרק ונקווה לטוב.
- ForeverRed
אל תבנו על ביתר,מכבי עם קצת מזל עושה להם 3-0 עד דקה 20 כמו שאנחנו עשינו להם בבית
מסתכל על הטבלה ורואה שיש יותר הערות וכוכביות מאשר קבוצות בליגה .......סה"כ ספורטיבי
בתחנת משטרת באר שבע נערכים לכל התרחישים במוצאי שבת - כולל פיצוץ המשחק שיוביל להפסד טכני.
במצב של הפסד טכני, הפועל חיפה תסיים במקום הרביעי על חשבון בית"ר ירושלים, שצפויה להפסיד למכבי תל אביב
כלפי בטלגרם
במצב של הפסד טכני, הפועל חיפה תסיים במקום הרביעי על חשבון בית"ר ירושלים, שצפויה להפסיד למכבי תל אביב
כלפי בטלגרם
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
תרחיש הפסד אליפות מועדף זה 3-0 למכבי במחצית כבר וכמה פצועים ומורחקים לביתר
התרחיש הכי גרוע זה לא לנצח במקביל לאיבוד נקודות של חיפה
אגב גם להיות אלופים למחצית זה סבבה כשנוביל 3-0 ובבלומפילד יהיה עדיין תיקו 0-0 במחצית בואכה דקה 50