גיא לוי סיכם בעירוני רמת השרון

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע
סמל אישי של משתמש
bs war

Re: גיא לוי סיכם בעירוני רמת השרון

שליחה על ידי bs war »

משה אוחיון כתב: מקצועית נטו לצד משחקים טובים היו גם משחקים איומים (כמו ה0-0- המביש בטדי שהיה מהמשחקים המבישים ביותר שלי כאוהד הקבוצה).
מקצועית נטו לצד הצלחה בעליית הליגה הייתה עונה שבה היינו צריכים לנצח פעמיים את אחי נצרת בחוץ במשחקים מכריעים שכן אחרת עוד היינו נאבקים מהמקום החמישי על העלייה. וזה מעונה שבה 5 קבוצות עולות ליגה.
מקצועית נטו לצד הצלחות בשחקנים כמו אוקוגו וכבדה היו גם כישלונות גם זולו, קוסטרוב ואחרים.
בצד המקצועי לצד טעויות גדולות כמו הורדת אופיר חיים, אורן ניסים ודודי פדלון לנערים היו גם הצלחות כמו ההחלטה להחזיר אותם, החלטה שהצילה לנו את העונה.
בצד המקצועי למרות שאסולין ואלקיים קיבלו דקות לראשונה בקבוצה הבוגרת, הם לא קיבלו מספיק דקות, ובשלבי הסיום של העונה כשהיא כבר הייתה גמורה ראינו שחקן כמו אורן ניסים עולה מהספסל ולא את אחד מהשתיים ובכך החמצנו הזדמנות להרוויח שחקנים לעונות הבאות.

בשורה התחתונה הפועל באר שבע עלתה ליגה, אבכל זה לא התקרב לעלייה עם לופא ולהרגשה שהייתה אז. בשורה התחתונה עלינו ליגה, אבל בניגוד לבסיס של העלייה הקודמת הפעם הבסיס של העלייה היה מצומצם יותר, ולמעט מליקסון, כולם השנה או עזבו או לא הצליחו להוכיח את עצמם.

לדעתי גיא לוי נזכר כאן בעיקר בגלל כל הנאומים והיחסים עם הקהל. הניסיון שלו לשנות כאן דברים או להצביע על דברים כאלה ואחרים, חלקם דמיונים וחלקם מציאותים, גרמו לאנשים רבים, ששנים בוכים על הקהל הבאר שבעי, לראות אותו כמאמן גדול.
מבחינתם, מאמן שמתייצב מול הקהל של באר שבע וגם מפיק כדורגל סביר הוא הצלחה אדירה.

עבורי, גיא לוי היה מאמן בינוני, שלמרות שנתתי לו ולדרך שלו צאנס, לדעתי הדרך שלו בסופו של דבר נכשלה. למעט מליקסון, שבסכום שנקנה הוא לא היה הימור אמיתי, גיא לוי לא השאיר שום חותם בקבוצה, וזה לדעתי הוכחה חותכת לכך שגיא לוי לא הצליח כאן. לדעתי, עם 5 עולות והתקציב הגבוהה בלאומית, היינו יכולים להשיג הרבה יותר. קשה לקרוא לעונה כישלון, כי בכל זאת עלינו ליגה, אבל לדעתי מאמן טוב היה מוציא מעונת העלייה הרבה יותר.
ברור שזו לא אותה הרגשה של העלייה עם לופא, בכל זאת אז היו 2 עולות וזה נמשך עד הסוף והיה הרבה יותר מתוק.
זה שכמעט אף שחקן מעונת העלייה לא המשיך השנה זאת בטח לא אשמתו של גיא לוי, כי בהחלט היו לא מעט שחקנים שהיו צריכים להישאר גם העונה, אבל לך תסביר את זה למר עזורי.
גיא לוי הציב מראה לאוהדים וצדק לגמרי, גם כשהקבוצה הייתה במקום ה- 2 האוהדים התחילו לקלל את השחקנים עוד לפני המשחק. גיא לוי הביא לפה שחקנים שכנראה לא היו מגיעים לב"ש לולא ההיכרות והידידות שלו איתם (מליקסון, קדוסי).

גיא לוי הבטיח את העלייה 4 מחזורים לסיום, ותחתיו הפועל ב"ש הציגה כדורגל התקפי ויפה. אז ברור שהיו לא טעויות, אין אחד שלא טועה- אבל בניגוד למי שהגיע אחריו, הוא לא היסס להודות שטעה.
אז כן, בשורה התחתונה הוא הצליח מאוד והשיג את המטרות שהוצבו בתחילת העונה.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

bs war כתב:
ברור שזו לא אותה הרגשה של העלייה עם לופא, בכל זאת אז היו 2 עולות וזה נמשך עד הסוף והיה הרבה יותר מתוק.
זה שכמעט אף שחקן מעונת העלייה לא המשיך השנה זאת בטח לא אשמתו של גיא לוי, כי בהחלט היו לא מעט שחקנים שהיו צריכים להישאר גם העונה, אבל לך תסביר את זה למר עזורי.
גיא לוי הציב מראה לאוהדים וצדק לגמרי, גם כשהקבוצה הייתה במקום ה- 2 האוהדים התחילו לקלל את השחקנים עוד לפני המשחק. גיא לוי הביא לפה שחקנים שכנראה לא היו מגיעים לב"ש לולא ההיכרות והידידות שלו איתם (מליקסון, קדוסי).

גיא לוי הבטיח את העלייה 4 מחזורים לסיום, ותחתיו הפועל ב"ש הציגה כדורגל התקפי ויפה. אז ברור שהיו לא טעויות, אין אחד שלא טועה- אבל בניגוד למי שהגיע אחריו, הוא לא היסס להודות שטעה.
אז כן, בשורה התחתונה הוא הצליח מאוד והשיג את המטרות שהוצבו בתחילת העונה.
1. אני חושב שהשנה כולם הבינו שהסיבה המרכזית שמליקסון וקדוסי הגיעו לכאן היא אלונה ברקת.
בלי אלונה ברקת והכיס העמוק, בלי היכולת לשלם על השניים מאות אלפי דולרים, הם לא היו מגיעים להפועל באר שבע גם אם אלי גוטמן ודרור קשטן היו מאמנים כאן ביחד.
אם בעונה שגיא עזורי על הקווים מגיעים להפועל באר שבע שחקנים כמו רביבו (שנחשב באשדוד לאחד מהקשרים הבולטים בארץ), קאלה וליאור אסולין, אז כניראה שכמו בכל מקום בכדורגל המקצועני, הכסף מדבר.

2. הרבה אנשים כאן מפריחים דיבורים על כדורגל גדול תחת גיא לוי.
אני מזכיר לכולם שלאורך כל השנה היה ביקורת לא רק על דברי גיא לוי אלא גם על הכדורגל שלו.
רק בסיבוב האחרון, כשאופיר חיים (אותו בכלל גיא לוי רצה לזרוק) פרח והקבוצה התחברה, הקהל שינה את דעתו על גיא לוי.
לאורך כל השנה הכדורגל של הפועל באר שבע היה ברובו בינוני, אפילו בליגה לאומית בינונית עם 5 עולות.

3. ומכיוון שאני לא שופט את גיא לוי בעקבות אמירה אומללה או אמירה נכונה כזאת או אחרת, או בגלל ניצחון או הפסד כזה או אחר, תרשה לי להגיד שאני חושב שהדרך של גיא לוי הייתה הדרך של הבינוניות.
נפגשתי איתו במהלך העונה בפורום מצומצם, ובפעם האחרונה שדיברנו הוא הבטיח לי שבסוף השנה אני אראה את התהליך עם השחקנים הצעירים, עם הקבוצה.
לצערי בסוף השנה הגעתי למסקנה שהדרך של גיא לוי נכשלה, ושבמקרה הטוב הוא הוביל אותנו לבינוניות.

4. ואם נחזור לעובדות בשטח, בסגל שעלה ליגה לא היה אפילו זר אחד ראוי, למרות שבליגה של 5 עולות הצאנס להשביח זר הוא גדול.
אם נחזור לעובדות בשטח, יוסי אלקיים קיבל מעט דקות ולא הצליח לפרוץ ולמתג עצמו כשחקן רוטציה למרות שכשקיבל את הצאנס בתחילת העונה הוא פרח.
אם נחזור לעובדות בשטח, משה אסולין, שהשנה פרץ לקבוצה הבוגרת, קיבל בשנה שעברה רק 45 דקות מול הפועל חיפה בקריית אליעזר.
אם נחזור לעובדות, דור דוידי, למרות הבטחת העלייה, קיבל דקות רק במחזור האחרון של העונה.
אם נחזור לעובדות, מתוך 16 השחקנים שהיו כאן בשנה שעברה, רק 5- אופיר חיים, מאור מליקסון, אוהד קדוסי, זיו כבדה ודנדי אוקוגו היו שחקנים שאפשר להמשיך איתם לליגת העל.
כמה מאותם שחקנים הם צעירים מקומים? כמה מהם זרים שיעשו את ההבדל?

5. לדעתי אין מקום לערוך השוואה בין גיא לוי לגיא עזורי. גיא לוי הוא מאמן, לטוב ולרע. זכותכם לחשוב שהוא מאמן מעולה, זכותי לחשוב שהוא בינוני, אבל מדובר במאמן לכל דבר ועניין.
לעומתו גיא עזורי הוא אדם אשר כל קשר בינו לבין כדורגל מקצועני הוא מקרי בהחלט.
כל השוואה בינו לבין גיא לוי עושה עוול עצום לגיא לוי.

כל מה שכתבתי, ולא אמרתי מילה אחת על תביעת הדיבה שהוציא גיא לוי נגד אחד מהאוהדים המסורים ביותר של הקבוצה. זה עבורי חתם את התקופה של אדון גיא לוי בהפועל באר שבע.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

משה אוחיון כתב:מקצועית נטו לצד משחקים טובים היו גם משחקים איומים (כמו ה0-0- המביש בטדי שהיה מהמשחקים המבישים ביותר שלי כאוהד הקבוצה).
מקצועית נטו לצד הצלחה בעליית הליגה הייתה עונה שבה היינו צריכים לנצח פעמיים את אחי נצרת בחוץ במשחקים מכריעים שכן אחרת עוד היינו נאבקים מהמקום החמישי על העלייה. וזה מעונה שבה 5 קבוצות עולות ליגה.
מקצועית נטו לצד הצלחות בשחקנים כמו אוקוגו וכבדה היו גם כישלונות גם זולו, קוסטרוב ואחרים.
בצד המקצועי לצד טעויות גדולות כמו הורדת אופיר חיים, אורן ניסים ודודי פדלון לנערים היו גם הצלחות כמו ההחלטה להחזיר אותם, החלטה שהצילה לנו את העונה.
בצד המקצועי למרות שאסולין ואלקיים קיבלו דקות לראשונה בקבוצה הבוגרת, הם לא קיבלו מספיק דקות, ובשלבי הסיום של העונה כשהיא כבר הייתה גמורה ראינו שחקן כמו אורן ניסים עולה מהספסל ולא את אחד מהשתיים ובכך החמצנו הזדמנות להרוויח שחקנים לעונות הבאות.

בשורה התחתונה הפועל באר שבע עלתה ליגה, אבכל זה לא התקרב לעלייה עם לופא ולהרגשה שהייתה אז. בשורה התחתונה עלינו ליגה, אבל בניגוד לבסיס של העלייה הקודמת הפעם הבסיס של העלייה היה מצומצם יותר, ולמעט מליקסון, כולם השנה או עזבו או לא הצליחו להוכיח את עצמם.

לדעתי גיא לוי נזכר כאן בעיקר בגלל כל הנאומים והיחסים עם הקהל. הניסיון שלו לשנות כאן דברים או להצביע על דברים כאלה ואחרים, חלקם דמיונים וחלקם מציאותים, גרמו לאנשים רבים, ששנים בוכים על הקהל הבאר שבעי, לראות אותו כמאמן גדול.
מבחינתם, מאמן שמתייצב מול הקהל של באר שבע וגם מפיק כדורגל סביר הוא הצלחה אדירה.

עבורי, גיא לוי היה מאמן בינוני, שלמרות שנתתי לו ולדרך שלו צאנס, לדעתי הדרך שלו בסופו של דבר נכשלה. למעט מליקסון, שבסכום שנקנה הוא לא היה הימור אמיתי, גיא לוי לא השאיר שום חותם בקבוצה, וזה לדעתי הוכחה חותכת לכך שגיא לוי לא הצליח כאן. לדעתי, עם 5 עולות והתקציב הגבוהה בלאומית, היינו יכולים להשיג הרבה יותר. קשה לקרוא לעונה כישלון, כי בכל זאת עלינו ליגה, אבל לדעתי מאמן טוב היה מוציא מעונת העלייה הרבה יותר.

פעם עוד הייתי טורח לענות אחת לאחת לערימת השטויות הדמגוגיות שלך...

בשורה התחתונה, ובזה אסכם את העניין: הרגש כלפי גיא לוי הוא מאוד אמביוולנטי בגלל מכלול אירועים שלא קשורים לכדורגל, אבל מקצועית נטו - שום מלל, ולו הדעתני ביותר, לא יצליח לגמד את פועלו ולסלף את המציאות. והמציאות היא חד משמעית שמדובר במאמן שעשה היסטוריה שספק אם אי פעם תשוחזר בדמות ההעפלה ליורו עם הצעירה (מקביל להעפלה למקסיקו 70), סיים במקום השלישי עם הפועל חיפה בליגת העל ועלה 3 פעמים ליגה בשלוש העונות בהן אימן בליגה השנייה, סוג של קבלן עליות אם תרצה, מה שמעיד על יכולות ורסיטאליות.

אגב - אחוזי ההצלחה בעונה העלייה עם גיא לוי גבוהים יותר מזו עם לופא שכ"כ ריגשה אותך.. :בלה:
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

אורי אדום בנשמה כתב:

פעם עוד הייתי טורח לענות אחת לאחת לערימת השטויות הדמגוגיות שלך...

בשורה התחתונה, ובזה אסכם את העניין: הרגש כלפי גיא לוי הוא מאוד אמביוולנטי בגלל מכלול אירועים שלא קשורים לכדורגל, אבל מקצועית נטו - שום מלל, ולו הדעתני ביותר, לא יצליח לגמד את פועלו ולסלף את המציאות. והמציאות היא חד משמעית שמדובר במאמן שעשה היסטוריה שספק אם אי פעם תשוחזר בדמות ההעפלה ליורו עם הצעירה (מקביל להעפלה למקסיקו 70), סיים במקום השלישי עם הפועל חיפה בליגת העל ועלה 3 פעמים ליגה בשלוש העונות בהן אימן בליגה השנייה, סוג של קבלן עליות אם תרצה, מה שמעיד על יכולות ורסיטאליות.

אגב - אחוזי ההצלחה בעונה העלייה עם גיא לוי גבוהים יותר מזו עם לופא שכ"כ ריגשה אותך.. :בלה:
1. תתפלא, זכותי לחשוב שונה ממך. זכותי לחשוב שגיא לוי מאמן בינוני בכל התחומים.
2. אין ספק שעשה הישג עצום עם הנבחרת הצעירה, אבל מה ששכחת לציין, זה שאותו גיא לוי גם היה עסוק לפני התחרות בויכוחים עם כל העולם במקום להכין את הנבחרת שנתנה הופעה חלשה ועלובה ביורו בינוני. ולא דיברנו על העובדה שהוא קיבל את ההזדמנות רק בזכות העובדה שאביו גברי לוי היה בעבר יו"ר ההתאחדות לכדורגל.
3. סיים עם הפועל חיפה במקום ה3? שוב שכחת לציין שגם ירד ליגה עם אותה הפועל חיפה ושגם ירד ליגה עם אותה חולון.
כפי שכבר אמרתי, לגיא לוי יש הצלחות אבל גם לא מעט כישלונות.
4. לופא קדוש הגיע להפועל באר שבע באמצע העונה כשהיא קרובה מאוד לקו האדום. אני מזמין אותך לערוך השוואה בין אחוזי הניצחונות של לופא מאז שהגיע באותה עונה לאלה של גיא לוי ותראה הבדלים עצומים.
לדעתי ההצלחה של לופא כאן והחותם שלו גדולים יותר שכן הוא הצליח כאן לאורך זמן, למרות שלדעתי שני המאמנים במבט כולל הם בינונים.

אורי, עצה לעתיד, אנשים יכולים לחשוב שונה ממך, אנשים יכולים לראות דברים בשונה ממך, בטח כשמדובר על נושאים מקצועים כשיתכן שהפרמטר שלך הוא עליית הליגה או משחק כזה או אחר כשאני מסתכל על בסיס השחקנים שעלה ליגה, על הזרים שגיא לוי הביא באותה עונה, על הצעירים והדקות שקיבלו, על ההתפתחות שלנו כקבוצה ועל דברים נוספים.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

משה אוחיון כתב:1. תתפלא, זכותי לחשוב שונה ממך. זכותי לחשוב שגיא לוי מאמן בינוני בכל התחומים.
2. אין ספק שעשה הישג עצום עם הנבחרת הצעירה, אבל מה ששכחת לציין, זה שאותו גיא לוי גם היה עסוק לפני התחרות בויכוחים עם כל העולם במקום להכין את הנבחרת שנתנה הופעה חלשה ועלובה ביורו בינוני. ולא דיברנו על העובדה שהוא קיבל את ההזדמנות רק בזכות העובדה שאביו גברי לוי היה בעבר יו"ר ההתאחדות לכדורגל.
3. סיים עם הפועל חיפה במקום ה3? שוב שכחת לציין שגם ירד ליגה עם אותה הפועל חיפה ושגם ירד ליגה עם אותה חולון.
כפי שכבר אמרתי, לגיא לוי יש הצלחות אבל גם לא מעט כישלונות.
4. לופא קדוש הגיע להפועל באר שבע באמצע העונה כשהיא קרובה מאוד לקו האדום. אני מזמין אותך לערוך השוואה בין אחוזי הניצחונות של לופא מאז שהגיע באותה עונה לאלה של גיא לוי ותראה הבדלים עצומים.
לדעתי ההצלחה של לופא כאן והחותם שלו גדולים יותר שכן הוא הצליח כאן לאורך זמן, למרות שלדעתי שני המאמנים במבט כולל הם בינונים.

אורי, עצה לעתיד, אנשים יכולים לחשוב שונה ממך, אנשים יכולים לראות דברים בשונה ממך, בטח כשמדובר על נושאים מקצועים כשיתכן שהפרמטר שלך הוא עליית הליגה או משחק כזה או אחר כשאני מסתכל על בסיס השחקנים שעלה ליגה, על הזרים שגיא לוי הביא באותה עונה, על הצעירים והדקות שקיבלו, על ההתפתחות שלנו כקבוצה ועל דברים נוספים.

משה, שני דברים:

1. לדעת לקבל דעות שונות - טיעון שכבר מוחזר על ידך על כל העולם ואשתו בשני הפורומים, ולכן גם נלקח בהתייחסות הראוייה. עניין שממחיש יותר מכל את העובדה שיכולת וורבלית משובחת יש לך ובטונות. וזהו, שזהו.

2. הקו הכי עקבי ובולט אצלך הוא שימוש בטיעונים לא רלוונטיים, לעיתים אפילו שרק מפריכים את טיעוניך תוך שימוש בשפה גבוהה והפגנת ידע מרשים לחיפוי. אז לא עלינו, חביבי.. עובדה מוגמרת היא שלמען אג'נדתך תכפיף אפילו את היקום על מילארדי גלקסיותיו...

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

אורי אדום בנשמה כתב:

משה, שני דברים:

1. לדעת לקבל דעות שונות - טיעון שכבר מוחזר על ידך על כל העולם ואשתו בשני הפורומים, ולכן גם נלקח בהתייחסות הראוייה. עניין שממחיש יותר מכל את העובדה שיכולת וורבלית משובחת יש לך ובטונות. וזהו, שזהו.

2. הקו הכי עקבי ובולט אצלך הוא שימוש בטיעונים לא רלוונטיים, לעיתים אפילו שרק מפריכים את טיעוניך תוך שימוש בשפה גבוהה והפגנת ידע מרשים לחיפוי. אז לא עלינו, חביבי.. עובדה מוגמרת היא שלמען אג'נדתך תכפיף אפילו את היקום על מילארדי גלקסיותיו...
אורי, מציע לך לעשות בדק בית אצלך שכן ראיתי שגם "באתר השני" יש מישהו שטוען שאתה לא מכבד את הדעה שלו.
יתכן כי לפעמים ברגע שאתה מאמין בכך שאתה צודק אתה לא מוכן אפילו לשקול טענות שמנוגדות לדעה שלך?

עברתי שוב ושוב על הדברים שלי ואני לא מוצא בהם טיעונים לא רלוונטים.
אמרתי ואני חוזר ואומר, הצלחה או כישלון של מאמן לא מסתיימים רק בעובדה שעלה ליגה, בטח בליגה שבה יש 5 עולות. מה עם שילוב שחקני בית צעירים במהלך העונה? מה בנוגע לכך שאם הקבוצה יעלו לפחות 2 זרים איכותים?

אבל עזוב, למה לך להתמודד עם טיעונים על נושאים מקצועים נטו, עדיף שתמשיך, כמו שאתה תמיד עושה, בניסיונות להפוך את הצד השני ללא לגיטמי, זה הרבה יותר קל מאשר להתמודד עם טענות של הצד השני או להגיד שיתכן שאנחנו פשוט חלוקים בנושא זה ורואים את הדברים בצורה שונה וגם זה לגיטמי.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

משה אוחיון כתב: אורי, מציע לך לעשות בדק בית אצלך שכן ראיתי שגם "באתר השני" יש מישהו שטוען שאתה לא מכבד את הדעה שלו.
יתכן כי לפעמים ברגע שאתה מאמין בכך שאתה צודק אתה לא מוכן אפילו לשקול טענות שמנוגדות לדעה שלך?

עברתי שוב ושוב על הדברים שלי ואני לא מוצא בהם טיעונים לא רלוונטים.
אמרתי ואני חוזר ואומר, הצלחה או כישלון של מאמן לא מסתיימים רק בעובדה שעלה ליגה, בטח בליגה שבה יש 5 עולות. מה עם שילוב שחקני בית צעירים במהלך העונה? מה בנוגע לכך שאם הקבוצה יעלו לפחות 2 זרים איכותים?

אבל עזוב, למה לך להתמודד עם טיעונים על נושאים מקצועים נטו, עדיף שתמשיך, כמו שאתה תמיד עושה, בניסיונות להפוך את הצד השני ללא לגיטמי, זה הרבה יותר קל מאשר להתמודד עם טענות של הצד השני או להגיד שיתכן שאנחנו פשוט חלוקים בנושא זה ורואים את הדברים בצורה שונה וגם זה לגיטמי.

אין לי עניין למחזר, אז ע"ע הודעות קודמות שלי..

ואתה ורק אתה הפכת עצמך ללא לגיטימי (סוג של שיעור לחיים עניין הקוטביות בין היכולות הוורבליות המרשימות והידע הורסיטאלי לשורה התחתונה בתכלס..). עניין התעלמותם של חלק מאוד לא מבוטל מקהילת גולשי שני האתרים מהווה את העדות האילמת הניצחת..

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

אורי אדום בנשמה כתב:

אין לי עניין למחזר, אז ע"ע הודעות קודמות שלי..

ואתה ורק אתה הפכת עצמך ללא לגיטימי (סוג של שיעור לחיים עניין הקוטביות בין היכולות הוורבליות המרשימות והידע הורסיטאלי לשורה התחתונה בתכלס..). עניין התעלמותם של חלק מאוד לא מבוטל מקהילת גולשי שני האתרים מהווה את העדות האילמת הניצחת..
אין בעיה אורי, מכיוון שכך הדבר, בוא נסכים שמהיום כשאתה רואה הודעות שלי שאתה לא מסכים עם התוכן שלהם אתה מוזמן פשוט לעבור הלאה.
בלי תגובות לא ראויות מצידך כפי שאתה עושה ולי ולאחרים, בלי ניסיון להראות את העובדה שאתה צודק (כמו תמיד לא?) בכך שאתה מבטל את הדעה של הצד שלי, פשוט תעבור הלאה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

משה אוחיון כתב: אין בעיה אורי, מכיוון שכך הדבר, בוא נסכים שמהיום כשאתה רואה הודעות שלי שאתה לא מסכים עם התוכן שלהם אתה מוזמן פשוט לעבור הלאה.
בלי תגובות לא ראויות מצידך כפי שאתה עושה ולי ולאחרים, בלי ניסיון להראות את העובדה שאתה צודק (כמו תמיד לא?) בכך שאתה מבטל את הדעה של הצד שלי, פשוט תעבור הלאה.

אגב, משה - אני רוצה להחזיר אותך לאחת הפעמים בהקשר למתיחת ביקורת מצידך על כל העולם ואשתו במועדון, בה אמרתי שההבדל בינך לבין אחרון המתלהמים בשער 2 הוא נטו סמנטיקה. וההיקש לענייננו ברור.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

אורי אדום בנשמה כתב:

אגב, משה - אני רוצה להחזיר אותך לאחת הפעמים בהקשר למתיחת ביקורת מצידך על כל העולם ואשתו במועדון, בה אמרתי שההבדל בינך לבין אחרון המתלהמים בשער 2 הוא נטו סמנטיקה. וההיקש לענייננו ברור.
אין בעיה אורי, אני בדיוק כמו המתלהמים משער 2. האמת, כשזה יוצא ממך, אותו אחד שעזר לשער 2 להכין ולתלות שלט גדול ודוחה נגד אופיר חיים כשהוא חזר לכאן בזמנו, ואותו אחד שהתנהג בהתלהמות כל כך הרבה פעמים בעבר בנושאים שונים, זה לא באמת פוגע בי. אני יודע טוב מאוד מה אני, מהם האמונות שלי ואיך אני רואה את עולם הכדורגל.

ושוב, כפי שאמרתי לך בתגובה הקודמת, לא מסכים עם הדעה שלי, פשוט תעבור הלאה.
שיהיה המשך שבוע נעים.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

איך אמר לך לא מכבר אחד הגולשים? דמגוג וחוצפן.

תן ברקס עצמי משה, כל תגובה רק מזיקה לך יותר..

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

זה הרמה שלו עם כל הרעש וכל הבלאגן בסוף חתם בקבוצה בליגה שנייה
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

https://www.one.co.il/Article/165285.html" onclick="window.open(this.href);return false;

תמוה...

סמל אישי של משתמש
ניב

שליחה על ידי ניב »

הזוי, גם בכל מקום רשום משהו אחר.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

מתחיל להתבהר.. - https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... 67&lang=HE" onclick="window.open(this.href);return false;

שלח תגובה