בפרמטרים האלה אנחנו לא נופלים מאף מועדון בארץ
עדכונים
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
Re: עדכונים
חד משמעית.
מתקנים ברמה הכי גבוהה בארץ, ציוד וטכנולוגיה בסטנדרט מאוד גבוה.
בתור עובד במחלקה אני אולי משוחד אבל גם ההון אנושי ברמה מאוד מאוד גבוהה.
מתקנים ברמה הכי גבוהה בארץ, ציוד וטכנולוגיה בסטנדרט מאוד גבוה.
בתור עובד במחלקה אני אולי משוחד אבל גם ההון אנושי ברמה מאוד מאוד גבוהה.
רק אהבה תנצח...
- ForeverRed
מתקנים ברמה הכי גבוהה.
ציוד ברמה הכי גבוהה.
הון אנושי ברמה הכי גבוהה.
והתוצאות פח אשפה..
פה חשדתי.
ציוד ברמה הכי גבוהה.
והתוצאות פח אשפה..
פה חשדתי.
חייב לשפוך לך
הבן שלי משחק במיתר. כיתה ג.
לפני חודש בערך היה טורניר אימון בבית האדום עם עוד קבוצות מהאיזור.
הייתי מאוד מאוכזב מהארגון(חוסר ארגון) שהיה שם.
בלאגן עצום. משהו הזוי.
אפילו שערים לא היו. הביאו מקלות כאלה כמו דגלים של קרן.
אני אפילו לא יודע איך להסביר... אבל "השער" היה דו צדדי!!!!
זאת אומרת שהשוערים משני משחקונים שונים, עומדים גב אל גב.
משהו הזיה. אני בטוח שלא הבנתם אותי... פשוט באמת לא יודע איך להסביר.
עזוב את זה שקבעו שעה מסויימת להתחלה, וזה התחיל 55 דקות אחרי.
בקיצור ממש התאכזבתי. חשבתי שהפועל באר שבע זה רמה אחרת לפחות בסדר והארגון. עזוב מקצועית.
המתקנים בהחלט טובים. אבל הארגון/ניהול כנראה לא משהו.
בחוה"מ פסח?שמעון א כתב: ↑12 מאי 2025, 09:58חייב לשפוך לך
הבן שלי משחק במיתר. כיתה ג.
לפני חודש בערך היה טורניר אימון בבית האדום עם עוד קבוצות מהאיזור.
הייתי מאוד מאוכזב מהארגון(חוסר ארגון) שהיה שם.
בלאגן עצום. משהו הזוי.
אפילו שערים לא היו. הביאו מקלות כאלה כמו דגלים של קרן.
אני אפילו לא יודע איך להסביר... אבל "השער" היה דו צדדי!!!!
זאת אומרת שהשוערים משני משחקונים שונים, עומדים גב אל גב.
משהו הזיה. אני בטוח שלא הבנתם אותי... פשוט באמת לא יודע איך להסביר.
עזוב את זה שקבעו שעה מסויימת להתחלה, וזה התחיל 55 דקות אחרי.
בקיצור ממש התאכזבתי. חשבתי שהפועל באר שבע זה רמה אחרת לפחות בסדר והארגון. עזוב מקצועית.
המתקנים בהחלט טובים. אבל הארגון/ניהול כנראה לא משהו.
היה איזה טורניר של הבית ספר לכדורגל שהיה כנראה קצת גדול ממה שתכננו וכנראה שלא נערכו נכון.
זה ממש לא קנה מידה לבחון את המחלקה. בהחלט מתסכל אבל, ממש מבין אותך.
אגב, מיתר מחלקה נהדרת!
רק אהבה תנצח...
יש לך ראייה צרה מאוד, אבל אני לא הסניגור של המחלקה ואני ממש מבין את הציניות, הגיוני אחרי כל כך הרבה שנים של אי הצלחה.ForeverRed כתב: ↑12 מאי 2025, 09:40מתקנים ברמה הכי גבוהה.
ציוד ברמה הכי גבוהה.
והתוצאות פח אשפה..
פה חשדתי.
אבל "אמת דיברתי" אם אתה חושב שיש לך את הכלים לעזור להשתפר תבוא תעשה יותר טוב.
אני רק אדגיש שחלק גדול מהכלים הטובים שיש היום התגבש בשנה שנתיים האחרונות ואני מאמין שהתוצאות יבואו לידי ביטוי עוד כמה שנים.
רק אהבה תנצח...
נראה לי לפני פסח, (כי הבאתי לו סנדוויץ' מהעבודה)
פשוט התבאסתי על הארגון והבלאגן שם. גם שאר ההורים, המנהלים והמאמן של מיתר היו די בהלם ממה שהלך שם.
ניצן אפילו שופטים בכל המשחקונים לא היה. היו משחקים ששוחקו איזה 10-15 דקות בלי שופט בכלל.
יאללה אחי
נקווה שפעם הבאה יהיה טוב יותר
- ForeverRed
כבר 20 שנה אנחנו שומעים שהתוצאות יבואו בעוד כמה שנים. כנראה שנמשיך להשתמש בתירוץ הזה גם בעשור הבא.nitsande כתב: ↑12 מאי 2025, 10:37יש לך ראייה צרה מאוד, אבל אני לא הסניגור של המחלקה ואני ממש מבין את הציניות, הגיוני אחרי כל כך הרבה שנים של אי הצלחה.
אבל "אמת דיברתי" אם אתה חושב שיש לך את הכלים לעזור להשתפר תבוא תעשה יותר טוב.
אני רק אדגיש שחלק גדול מהכלים הטובים שיש היום התגבש בשנה שנתיים האחרונות ואני מאמין שהתוצאות יבואו לידי ביטוי עוד כמה שנים.
ואגב, אתה די פסול עדות בנושא הזה.
מראש אמרתי שאני פסול עדות. אבל בתור אחד שנמצא שם אני מעביר את התחושות שלי.ForeverRed כתב: ↑12 מאי 2025, 10:55כבר 20 שנה אנחנו שומעים שהתוצאות יבואו בעוד כמה שנים. כנראה שנמשיך להשתמש בתירוץ הזה גם בעשור הבא.
ואגב, אתה די פסול עדות בנושא הזה.
יכול להיות שאני טועה.
רק אהבה תנצח...
- אורי אדום בנשמה
יש לך מדד השוואתי אמיתי, קרי ידע לגבי מה שקורה במכבי חיפה ומכבי ת''א?
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
חד משמעית. אני פוגש אותם כל עונה פעמיים.אורי אדום בנשמה כתב: ↑13 מאי 2025, 09:12יש לך מדד השוואתי אמיתי, קרי ידע לגבי מה שקורה במכבי חיפה ומכבי ת''א?
רק אהבה תנצח...
- אורי אדום בנשמה
זה מורכב ולי בטח אין את כל התשובות... מניח שאם כל התשובות היו מונחות בפני מקבלי ההחלטות לפחות חלק מהסיבות היו נפתרות.
אבל... באופן כללי להערכתי הסיבות הן:
1. במרכז הרבה יותר קל, יש POOL יותר גדול של שחקנים ויש מספר מצומצם של קבוצות איכותיות,
האיכותיות שבהן (מכבי ת"א, מכבי פ"ת בעיקר) הופכות להיות סוג של "נבחרת", הן לוקחות את ההכי טובים מכל קבוצה באזור ויוצרות קבוצה חזקה מאוד.
2. כששחקנים רואים ומבינים לאורך השנים שאלה הקבוצות הכי טובת ילדים רוצים להצטרף אליהם גם ממקומות רחוקים יותר ונוצר מצב ש"העשירים מתעשרים יותר".
בסוף זה עניין של תדמית, קשה מאוד לתקן תדמית וכרגע המחלקה שלנו עוברת שינוי תדמית כזה, כל מי שמגיע להתרשם (סוכנים, שחקנים מהמרכז ומחיפה וכו') מופתע מאוד מהרמה.
3. העבודה לאורך השנים האחרונות לפחות אצלנו במחלקה לא הייתה נכונה וטובה, והמנהלים של המחלקה לא היו אנשים ראויים בחלקם (יש שיגידו ברובם).
היום יש הפקת לקחים ולומדים ומשפרים את הדברים אבל לוקח זמן לדברים האלה להיבנות ובעיקר לתדמית להשתנות, בינתיים שחקנים שמקובעים על קבוצות המרכז עדיים עוזבים בגיל צעיר.
4. הכוח אצל השחקנים בגילאים הצעירים וזה פוגע במועדונים ושוב החזקים מתחזקים. אז נוצרת סיטואציה שאתה כמועדון לא יודע אם שחקן יעזוב אותך בסוף העונה ואתה לפעמים משקיע המון בשחקנים שבורחים לך בשלב מוקדם.
יצאה עכשיו רפורמה חדשה בהתאחדות שאולי תסדיר את הנושא וזה יעזור למועדונים כמו שלנו.
בגדול, לטעמי, אנחנו בדרך הנכונה.
רק אהבה תנצח...
תודה מאוד כל השיתוף, אני באמת מאמין שהחשיפה המועטה על המחלקה גם פוגעת בה. תוכל לשפוך יותר אור איך המועדון נלחם ב:nitsande כתב: ↑13 מאי 2025, 12:48זה מורכב ולי בטח אין את כל התשובות... מניח שאם כל התשובות היו מונחות בפני מקבלי ההחלטות לפחות חלק מהסיבות היו נפתרות.
אבל... באופן כללי להערכתי הסיבות הן:
1. במרכז הרבה יותר קל, יש POOL יותר גדול של שחקנים ויש מספר מצומצם של קבוצות איכותיות,
האיכותיות שבהן (מכבי ת"א, מכבי פ"ת בעיקר) הופכות להיות סוג של "נבחרת", הן לוקחות את ההכי טובים מכל קבוצה באזור ויוצרות קבוצה חזקה מאוד.
2. כששחקנים רואים ומבינים לאורך השנים שאלה הקבוצות הכי טובת ילדים רוצים להצטרף אליהם גם ממקומות רחוקים יותר ונוצר מצב ש"העשירים מתעשרים יותר".
בסוף זה עניין של תדמית, קשה מאוד לתקן תדמית וכרגע המחלקה שלנו עוברת שינוי תדמית כזה, כל מי שמגיע להתרשם (סוכנים, שחקנים מהמרכז ומחיפה וכו') מופתע מאוד מהרמה.
3. העבודה לאורך השנים האחרונות לפחות אצלנו במחלקה לא הייתה נכונה וטובה, והמנהלים של המחלקה לא היו אנשים ראויים בחלקם (יש שיגידו ברובם).
היום יש הפקת לקחים ולומדים ומשפרים את הדברים אבל לוקח זמן לדברים האלה להיבנות ובעיקר לתדמית להשתנות, בינתיים שחקנים שמקובעים על קבוצות המרכז עדיים עוזבים בגיל צעיר.
4. הכוח אצל השחקנים בגילאים הצעירים וזה פוגע במועדונים ושוב החזקים מתחזקים. אז נוצרת סיטואציה שאתה כמועדון לא יודע אם שחקן יעזוב אותך בסוף העונה ואתה לפעמים משקיע המון בשחקנים שבורחים לך בשלב מוקדם.
יצאה עכשיו רפורמה חדשה בהתאחדות שאולי תסדיר את הנושא וזה יעזור למועדונים כמו שלנו.
בגדול, לטעמי, אנחנו בדרך הנכונה.
1. פרובינצליות וקומבינות בדקות אם יש חיה כזו עדיין? (למשל גם לתת דקות לשחקנים יותר פיזיים/גדולים בגיל לעומת ליותר מוכשרים)
2. איך המועדון נלחם בנטישת שחקנים בגילאי 14-15? נגיד עכשיו יקדימו את העזיבות לגיל 11-12 כלומר השקעה בטאלנטים מגיל צעיר - מה הם יעשו אחרת?
3. תוכל לשפוך קצת אור כל הכישלון של קבוצת הנוער ולמה הם נלחמים בירידה כבר שנתיים - שלוש רצוף? מי השחקנים הבולטים שיכולים להשתלב בבוגרת אם יש כאלה?
מסכים מאוד לגבי הרפורמה, ואני גם תולה בה תקוות רבות לשינויים.
קישור לרפורמה:
https://www.juniorleague.co.il/%D7%A8%D ... %A0%D7%95/
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"