מח' 34 : הפועל ב"ש - מכבי חיפה, 12.5, שני, 20:30, טרנר
Re: מח' 34 : הפועל ב"ש - מכבי חיפה, 12.5, שני, 20:30, טרנר
המאמן הכי טוב בליגה והקבוצה הכי מאומנת בליגה כל השאר קשקושי רקע לא מעניינים
אל תנסה לייפות את התגובה שלך, להרגיש עצב על זה שרוב הסגל שבליגה ספורטיבית מביא אליפות נשאר זו אמירה הזויה ואין לך איך להתחמק ממנה חוץ מלהגיד הגזמתי.tomer224 כתב: ↑12 מאי 2025, 22:22למה אתה אומר ככה אחי אתה היית מהראשונים לשבח את ההחתמה שלהם הם הסגל שהביא לך אליפות אל תשכח.. לגבי אליאס אישית אין לי טענות האמת שיחק סולידי לא שהייתי מעדיף אותו על פרץ אבל בכל זאת..
ואלק נראלי אחמד משלם פרוטקשן לקוזוך
בנוגע למשחק:
אחלה משחק שבעולם, רוב הקבוצה היו מעולים ובאמת רוצים את התואר, רק הבעיה העצובה שזה כבר ״לא תלוי רק בנו״ במחזור 34 עם משחק חסר וביתר על הראש מחזור הבא…. באסה
רן עושה את עונת האימון הכי גדולה שעשו פה נקודה.
בליגה ספורטיבית זו עונה שמביאה אליפות, חד וחלק.
העונה הזו לא ספורטיבית, בית הדין חיבל בה ולכן היא עוד בחיים.
זה לא אומר שהוא לא טועה מדי פעם. תוצאה סופית את שלנו עשינו, נתפלל שזה יספיק.
העונה הזו מתישה את הנפש, אין לי מושג איך השחקנים מתפקדים בלחץ הזה. להוריד את הכובע בפניהם.
תודה רבהyossi כתב: ↑12 מאי 2025, 23:56אל תנסה לייפות את התגובה שלך, להרגיש עצב על זה שרוב הסגל שבליגה ספורטיבית מביא אליפות נשאר זו אמירה הזויה ואין לך איך להתחמק ממנה חוץ מלהגיד הגזמתי.
העונה הזו מתישה את הנפש, אין לי מושג איך השחקנים מתפקדים בלחץ הזה. להוריד את הכובע בפניהם.
אף מאמן בליגה לא היה מפיק הן מבחינת ניקוד והן מבחינת תוצאות את מה שרן הצליח להפיק מהחומר שחקנים הקיים, מאמן על חלל!!!! קבוצה מאומנת שכיף לצפות בה אני לא מערער על כך כלל!!! ואני שמח בכל ליבי שזכינו במאמן ואיש שכזהyossi כתב: ↑12 מאי 2025, 23:56אל תנסה לייפות את התגובה שלך, להרגיש עצב על זה שרוב הסגל שבליגה ספורטיבית מביא אליפות נשאר זו אמירה הזויה ואין לך איך להתחמק ממנה חוץ מלהגיד הגזמתי.
יש החלטות בודדות כמו התמיכה באחמד שאני לא תמיד מצליח להבין , בטח לא בשני משחקי עונה גורליים ביותר…
או כאשר קיבלנו אדום מול מכבי משחק קודם והוא הסיט את קנגוואה למגן ונתן למכבי את כל השליטה במגרש כאשר ויתר על הברומטר היחידי בקבוצה שיכול להעניק שליטה במרכז השדה, אז היו החלטות בודדות במהלך העונה שלא תמיד הבנתי ובאמת לרוב הם לא הפיקו תוצאות טובות..
אבל למעט החלטות כאלה ואחרות שלפעמים מותר להרים גבה
לא הייתי מחליף אותו בשום מאמן
אני פשוט חושב שעם חומר שחקנים טיפה יותר טוב הוא יכול לעשות פלאות!!
ואו, איזה ערב!
כרגע עם כוסית אוזו אחרי נסיעה מתישה ועבודות בכביש שמביאות אותי הביתה ב 1:00 מותש אבל מבסוט!
יש רק אחד שאחראי לכל הטוב הזה וזה המאמן שאף אחד מאיתנו לא ציפה ממנו לכלום ויש כאלו שעוד מחכים לו בפינה בצורה רעילה ולא מודים בזה.
עכשיו רואה הקלטה של חדשות הספורט ורואה את ביטון מתראיין עם חולצה של קינדה וזה מרגש אותי מאוד.
הדסר שהכי יצא לי מהפה הערב זה בן זונה על השופט. בא להרוג אותנו. הירוקים מכסחים והוא לא מוציא אפילו צפצוף של מארש. איפה הצהובים על כל משיכות החולצה והפאולים המכוונים,? כל הזמן אמרתי לחברים ביציע שנחטוף ממנו פנדל, זה היה על הקיר!
אבל עזבו אתכם בשביל ימים כאלה ועונות כאלה אנחנו חיים. איזה כיף! קבוצה של לוחמים עם אופי אדיר וביצים גדולות וגם כדורגל יפה רוב הזמן. יאללה באר שבע!!!!!
כרגע עם כוסית אוזו אחרי נסיעה מתישה ועבודות בכביש שמביאות אותי הביתה ב 1:00 מותש אבל מבסוט!
יש רק אחד שאחראי לכל הטוב הזה וזה המאמן שאף אחד מאיתנו לא ציפה ממנו לכלום ויש כאלו שעוד מחכים לו בפינה בצורה רעילה ולא מודים בזה.
עכשיו רואה הקלטה של חדשות הספורט ורואה את ביטון מתראיין עם חולצה של קינדה וזה מרגש אותי מאוד.
הדסר שהכי יצא לי מהפה הערב זה בן זונה על השופט. בא להרוג אותנו. הירוקים מכסחים והוא לא מוציא אפילו צפצוף של מארש. איפה הצהובים על כל משיכות החולצה והפאולים המכוונים,? כל הזמן אמרתי לחברים ביציע שנחטוף ממנו פנדל, זה היה על הקיר!
אבל עזבו אתכם בשביל ימים כאלה ועונות כאלה אנחנו חיים. איזה כיף! קבוצה של לוחמים עם אופי אדיר וביצים גדולות וגם כדורגל יפה רוב הזמן. יאללה באר שבע!!!!!
אשמח להכיר מאמן שלא טועה, ראיתי הרבה מאמני כדורגל בחיי ולא יצא לי להכיר אחד כזה.tomer224 כתב: ↑13 מאי 2025, 00:16אף מאמן בליגה לא היה מפיק הן מבחינת ניקוד והן מבחינת תוצאות את מה שרן הצליח להפיק מהחומר שחקנים הקיים, מאמן על חלל!!!! קבוצה מאומנת שכיף לצפות בה אני לא מערער על כך כלל!!! ואני שמח בכל ליבי שזכינו במאמן ואיש שכזה
יש החלטות בודדות כמו התמיכה באחמד שאני לא תמיד מצליח להבין , בטח לא בשני משחקי עונה גורליים ביותר…
או כאשר קיבלנו אדום מול מכבי משחק קודם והוא הסיט את קנגוואה למגן ונתן למכבי את כל השליטה במגרש כאשר ויתר על הברומטר היחידי בקבוצה שיכול להעניק שליטה במרכז השדה, אז היו החלטות בודדות במהלך העונה שלא תמיד הבנתי ובאמת לרוב הם לא הפיקו תוצאות טובות..
אבל למעט החלטות כאלה ואחרות שלפעמים מותר להרים גבה
לא הייתי מחליף אותו בשום מאמן
אני פשוט חושב שעם חומר שחקנים טיפה יותר טוב הוא יכול לעשות פלאות!!
מתעקש על שחקנים לא טובים? ספרו את זה על ה-״מגן מחליף בנתניה״ או על ה-״בלם שירד ליגה עם הפועל ת״א״ או אולי על ה-״חלוץ שפרש לפני שנתיים ולא הודיע״
בינתיים אלו שביקרו אותו על התעקשות זה אותם אלו שהתעקשו העונה על שחקנים כמו ספר,חטואל ודייקי שיש להם פצעי לחץ מהספסלים בקבוצות החדשות.
עושה טעות עם חילופים והרכבים? ביקורת לגיטימית, הוא בעצמו אומר שאולי טעה, בסופו של דבר הוא זה שנמצא איתם יום יום באימונים והוא זה שמרגיש את הדופק ואת מצב הקרח בורידים, הוא עשה מספיק דברים העונה כדי לקבל ממני כאוהד את הקרדיט לקחת החלטות גם אם הן לא הכי פופולריות ונכונות בעיניי.
אני בטח שלא אגיד עליו שעה לפני המשחק שאם חלילה מאבדים נקודות זה עליו, זה בפשטות לשים אותו על הכוונת עם כדור בקנה ובטח לא אגיד שההתנהלות שלו פושעת/איומה/ביזיונית או וואטאבר.
הוא מת כמו כל אחד מאיתנו לקחת את הצלחת הזאת, לעומתנו הוא גם מתפרנס מזה, תהיו בטוחים שכל החלטה אצלו נשקלת 200 פעם.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
טריוויה: היה זה מפגש הליגה ה-121 ביננו למכבי חיפה שהעמיד את המאזן הכולל ביננו על 56 נצחונות לחיפה, 34 נצחונות לנו, 31 תיקו. שאנחנו מארחים עומד המאזן על 60 מפגשים - 23 נצחונות לנו, 17 נצחונות לחיפה, 20 תיקו. שחיפה מארחת עומד המאזן על 61 מפגשים - 39 נצחונות לחיפה, 11 נצחונות לנו, 11 תיקו.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
לא ראיתי בתקצירים את שני השערים שנפסלו, מישהו יכול להפנות? ואם זה יהיה עם הקוים של הנבדל ב-VAR אז בכלל טוב.
פוקסמן בהחלט עם שיפוט מרתיח. גם אם נתעלם מהפנדל שהיה יכול להיות כל כך קריטי, לא יכול להיות שעל כל מגע הוא ישרוק כאילו זה כדורסל ומנגד כשמפרקים את ונטורה וקינגס הוא יהיה בשקט.
חיפה אתמול עם מחצית ראשונה של 3-4 צהובים, קיבלו 0.
מעולם לא הייתה קבוצה כ"כ דומיננטית שקיבלה כ"כ קצת כבוד מהשופטים, זה לא להאמין.
חיפה אתמול עם מחצית ראשונה של 3-4 צהובים, קיבלו 0.
מעולם לא הייתה קבוצה כ"כ דומיננטית שקיבלה כ"כ קצת כבוד מהשופטים, זה לא להאמין.
- Melikson24
- Title: CrazyRed
המשחקים האחרונים זה סבל שלא יתואר מכיוון השופטים. אין שטף של יותר מדקה-דקה וחצי של כדורגל לא ראיתי דבר כזה.
לפני שחושבים פה על מבנה הליגה וכמות זרים צריך למצוא פתרון לפושעים עם המשרוקית כי הם הורגים את המשחק.
לפני שחושבים פה על מבנה הליגה וכמות זרים צריך למצוא פתרון לפושעים עם המשרוקית כי הם הורגים את המשחק.
- dardasmiley
כל הכבוד לכם שיש לכם כח לדבר על כדורגל.
הלכתי לישון עם כעס וקמתי עם זעם על שופטים מכורים ועל קבוצה של סמרטוטים שפותחים רגליים.
הלכתי לישון עם כעס וקמתי עם זעם על שופטים מכורים ועל קבוצה של סמרטוטים שפותחים רגליים.
אם חשבתי שאולי חיפה יוציאו איזו נקודה ממכבי, עכשיו אני חושש שהם הולכים לשפר עליהם את יחס השערים.
- ForeverRed
המטרה זה אך ורק לנצח בטדי. לא הפרש ולא שערים.
סומך על הקבוצה בעיניים עצומות שגם אם נצטרך לתת עשיריה במחזור האחרון אנחנו ניתן אותה.
סומך על הקבוצה בעיניים עצומות שגם אם נצטרך לתת עשיריה במחזור האחרון אנחנו ניתן אותה.