בליגות הנמוכות כמובן שזה לא מפתיע, גם לא כזה קשה לראות, כל שער שם יותר ״מסריח״ מהשני. האמת לא יודע אם זה יותר מצחיק או יותר עצוב שמי שאמור לפקח על המשחקים זה הגוף הכי מוטה שקיים.
לוזון טען שגם בליגת העל יש היו הטיות, מלבד סכנין-ריינה שמוכרות אחת לשנייה בהתאם לצורך לא זכור לי משחק חשוד. מה גם שלבוא ולהלין על הטיות משחק בערב בו הקבוצה שלך יורדת ליגת זה לא בדיוק משדר אמינות.
לא ניפול מהכסא אם הדברים יתבררו כנכונים.
אתמול בשער השבת גפ אלי אוחנה אמר דברים דומיפ שכשהוא ירד כמאמן עם כפס היו שחקנים שמכרו. הוא אמר את זה כאילו הוא יודע משהו ולא סתם משער.
שימו פוזיציה בצד רגע, שמה לוזון מתעורר רק כשזה מפריע לו, הכדורגל בישראל מסריח מכל הנקבים שלו. מההתאחדות, דרך המנהלת דרך השיפוט דרך חלק מהקבוצות. שנים אני טוען שיבוא יום ותתפוצץ פה פרשיה שתשים את שופטים באדום בכיס הקטן. היום הזה מתקרב לתחושתי.
לא ניפול מהכסא אם הדברים יתבררו כנכונים.
אתמול בשער השבת גפ אלי אוחנה אמר דברים דומיפ שכשהוא ירד כמאמן עם כפס היו שחקנים שמכרו. הוא אמר את זה כאילו הוא יודע משהו ולא סתם משער.
שימו פוזיציה בצד רגע, שמה לוזון מתעורר רק כשזה מפריע לו, הכדורגל בישראל מסריח מכל הנקבים שלו. מההתאחדות, דרך המנהלת דרך השיפוט דרך חלק מהקבוצות. שנים אני טוען שיבוא יום ותתפוצץ פה פרשיה שתשים את שופטים באדום בכיס הקטן. היום הזה מתקרב לתחושתי.
אלי אוחנה ירד ליגה עם סגל שרובו לקח אליפות בהפועל ת"א שנה (או שנתיים) אח"כ, ירידת ליגה עם סגל מפוצץ כישרון ולא הגיונית.
אז או שמכרו אותו או שהוא מאמן הכי גרוע בהיסטוריה של המשחק ומנסה לצבוע את הירידה שלו בצבעים של מכירה.
יצחקי הפסיק לאמן וככה זה נראה.
השאלה אם יצליח לעשות את הסוויץ בחזרה עד הגמר.
הזוי איך שהפועל חיפה משחקת, רוני לוי נהיה חסיד של הנעת כדור בכל מחיר כאילו יצא מהלה מאסיה. למה הוא לא משחק ככה תמיד????? הם נראים מעולה ומצמצמים ככה את הפער המקצועי.
חוגי נולד מאז שמלמד עזב.
ודרך אגב, מאז שעזב, חיפה יותר קבוצתית, עם תוצאות טובות יותר.
השחקנים המובילים שלהם כבר תקופה בכושר ממש טוב וככה הגיעו התוצאות והביטחון עלה והפועל חיפה הפכה לקבוצה מסוכנת שעושה חיים קשים לכולם, סליחה, מלבד מכבי ת"א