זה ארגון שלא יודע לסחוף אחריו את הקהל הגדול היום ישבתי בצד ופשוט אני מרגיש שאני מעודד לבד מהאיזור אין מישהו שיעשה את זה מאז שג'ונם ירד מהגדר.
מרגיש שאין דבק בין הגרעין של האולטראס לקהל הרחב אולי אירועי השנה השפיעו
לא נכון,אתמול דווקא הארגון ניסה והשתדל,פיזר אנשים ביציע שיהיה סנכרון,חילק את המילים של השירים החדשים.
אין מה לעשות שינוי לא קורה ביום אחד,צריך להתחיל מאיפושהו וזה היה על הארגון שאתמול ראו שהפנים מצויין את הביקורות.
אני מדבר בעיקר על הכמות.
ראבק, משחק כזה קריטי, שימו הכל בצד ובואו.
כמעט 4000 איש מגיעים ביום ראשון מב״ש לנתניה במדינה שהכבישים בה הם מימי הביניים זה יפה מאוד.
צריך להשלים עם העובדה שאין לנו את המספרים של האחרות במיוחד שהרוב המכריע מגיע מב״ש.
אין לי חצי טענה שבשבוע אחד צריכים לעבור תלאות בדרכים גם לטדי וגם לנתניה.
כמעט 4000 איש מגיעים ביום ראשון מב״ש לנתניה במדינה שהכבישים בה הם מימי הביניים זה יפה מאוד.
צריך להשלים עם העובדה שאין לנו את המספרים של האחרות במיוחד שהרוב המכריע מגיע מב״ש.
אין לי חצי טענה שבשבוע אחד צריכים לעבור תלאות בדרכים גם לטדי וגם לנתניה.
וואלה שום תירוץ לא מעניין, אם בחצי גמר גביע שכמו שכתבתי מעניין את הביצה יכולים לבוא 12,000, אתמול היו צריכים להגיע 7,000.
וואלה שום תירוץ לא מעניין, אם בחצי גמר גביע שכמו שכתבתי מעניין את הביצה יכולים לבוא 12,000, אתמול היו צריכים להגיע 7,000.
גבר חצי גמר זה חצי גמר ככה זה בכל מועדון לא רק אצלנו,תמיד בגביע יש משהו מיוחד.
לא מובן מאליו מבחינתי שבשבוע אחד אנשים צריכים לבזבז יום שלם בנסיעות בשביל לראות משחק.
כל הכבוד למי שבא ויכלו להגיע גם יותר אם היו מתעוררים בזמן,חבל ועדיין יפה מאוד.
גבר חצי גמר זה חצי גמר ככה זה בכל מועדון לא רק אצלנו,תמיד בגביע יש משהו מיוחד.
לא מובן מאליו מבחינתי שבשבוע אחד אנשים צריכים לבזבז יום שלם בנסיעות בשביל לראות משחק.
כל הכבוד למי שבא ויכלו להגיע גם יותר אם היו מתעוררים בזמן,חבל ועדיין יפה מאוד.
עזוב על אתמול אין תירוצים הכמות שבאה זה בושה כאילו אנחנו קהל של ריאל מדריד שבעים מתארים היציע היה צריך להיות אתמול אם לא פחות מ5 אלף לקהל כזה לא מגיע אליפות
תמיד היינו גרעין חזק של 4-5 בגג וכל השאר זה אוהדים שרוכבים על ההצלחה של הקבוצה
עזוב על אתמול אין תירוצים הכמות שבאה זה בושה כאילו אנחנו קהל של ריאל מדריד שבעים מתארים היציע היה צריך להיות אתמול אם לא פחות מ5 אלף לקהל כזה לא מגיע אליפות
תמיד היינו גרעין חזק של 4-5 בגג וכל השאר זה אוהדים שרוכבים על ההצלחה של הקבוצה
נראלי שמפסיקים למכור כרטיסים למרות שיש מקום זה די תירוץ.
נראלי שמפסיקים למכור כרטיסים למרות שיש מקום זה די תירוץ.
נתניה צדקו לגמרי לפתוח עוד יציע שלם בשביל עוד 200 כרטיסים ולהפסיד כסף בגלל עלויות אבטחה הביקוש לא היה כזה גדול
אמר שאם היה ביקוש לעוד לפחות אלף היה פותח גם את העליון תאמין לי שסגל מת על כסף רק על זה הוא חשב
אמרתי את זה גם לפני.
0 משמעות.
לא צריך לחפש תירוצים והצדקות.
הפסדנו כי לא היינו מספיק טובים.
חולק עלייך אחי
תפקדנו כקהל זה קודם כל לדחוף בטח ובטח במשחק כזה חשוב מקצועית אחרי זה אפשר לדון ולדבר זה שכנראה התוצאה לא הייתה משתנה גם אם היו מגיעים 7 אלף אתה כנראה צודק אבל אף אחד לא חשב שנפסיד אני בטוח גם אלה שישבו בבית