תשמע אני גם הייתי בגישה של ינקו את עצמם לגביע, מצד שני אין קארמה כמו הרחקה מהגביע של הכוכב הכי גדול שלך ולעוף בגלל זה.ran כתב: ↑24 אפריל 2025, 22:03טמטום מוחלט איך שחקנים לא ניקו את עצמם לחצי גמר.
אחרי נתניה יש רצף פסיכי של מכבי, חיפה, בית״ר. כל כך חששו מהפועל ת״א?
באסה כי כל שנה זה קורה לנו שאנחנו מגיעים לבלומפילד בלי סגל/הרכב מלא וזה משחק לרעתנו קבוע.
לא רואה איך 2-3 לא מקבלים צהוב שירחיק אותם, מצד שני הם גם לא יוכלו לחשוב על זה כי חייבים לנצח את נתניה גם אם זה אומר להתאבד על המשחק.
אם לא נגיע בהפרש 3 לבלומפילד אנחנו בבעיה.
מח' 32 : מכבי נתניה - הפועל ב"ש, 27.4, ראשון, 20:15, נתניה
Re: מח' 32 : מכבי נתניה - הפועל ב"ש, 27.4, ראשון, 20:15, נתניה
אם הפועל בש לא יכולה להסתדר משחק אחד ללא קנגוואה אז לא מגיע לה אליפות נקודה.
היה כאן סגל שלקח אליפות עם וובה בראון קשר אחורי במשחק עונה שאוגו היה בערך בלבל של קנגוואה.
חמישה משחקים לסיום,כל מי שיעלה ולא משנה כמה שיחק צריך לתת מעצמו את ה300% אם הוא רוצה שברזומה שלו יהיה כתוב אליפות,אין שחקן שלא ייתן את זה.
הבניית תירוצים שמתחילה כאן במידה ו.. היא פאתטית ומתאימה לאקלים הבאר שבעי הבכייני והממורמר.
בעיניי יותר חשוב שהקהל במקום לעשות חישובים יבין שהוא מעכשיו זה שיכול לתת את האקס פקטור במאבק הזה.
היה כאן סגל שלקח אליפות עם וובה בראון קשר אחורי במשחק עונה שאוגו היה בערך בלבל של קנגוואה.
חמישה משחקים לסיום,כל מי שיעלה ולא משנה כמה שיחק צריך לתת מעצמו את ה300% אם הוא רוצה שברזומה שלו יהיה כתוב אליפות,אין שחקן שלא ייתן את זה.
הבניית תירוצים שמתחילה כאן במידה ו.. היא פאתטית ומתאימה לאקלים הבאר שבעי הבכייני והממורמר.
בעיניי יותר חשוב שהקהל במקום לעשות חישובים יבין שהוא מעכשיו זה שיכול לתת את האקס פקטור במאבק הזה.
1+Red Tiger כתב: ↑24 אפריל 2025, 23:31אם הפועל בש לא יכולה להסתדר משחק אחד ללא קנגוואה אז לא מגיע לה אליפות נקודה.
אנחנו מפחדים על הצהוב של קאנגווה כבר חודש וחצי וטוחנים את נושא הצהובים מכל כיוון אפשרי, בחרו שלא לשרוף את ההרחקות, מבאס אבל זה כבר עובדה מוגמרת.
אנחנו במרחק של שבועיים-שלושה מלדעת מי תהיה האלופה, אין פה מקום ליותר מדי ניהול סיכונים, אנחנו במוד אול אין. יש לנו קבוצה שמייצגת העונה בצורה הירואית את המשפט ״השלם גדול מסך חלקיו״, אם חלילה נאבד שחקן בגלל הרחקה/פציעה זה יהיה לא פשוט אבל אני סומך עלינו שנדע להתמודד עם זה, מכאן והלאה זה בעיקר מנטלי.
בסוף אם הוא שם למעלה יחליט שזה יהיה שלנו אז זה יהיה שלנו.
דיון הכרטיסים היה ונגמר.
אין ספק שכולנו היינו פועלים אחרת, זה המציאות כרגע ולטחון עליה מים לא ישפר בכלום.
כרגע המשחק מול נתניה הוא הכי קריטי שיש. איבוד חלילה, אתה מגיע לבלומפילד בידיעה שהם מנצחים אותך והכל מתהפך עלייך. זה לחץ עצום. יש לך צלחת להפיל, ולהם יש צלחת לקחת. זה מומנטום ולחץ שונים לגמרי על 2 הקבוצות.
אסור לאבד שם. זה המשחק הכי חשוב העונה. זה צריך להיכנס לכולם טוב טוב לראש.
מקצועית אני חושש בעיקר מהצד של טבארש וורגאס. נצטרך לייצר משחק שמשהה אותם ביציאה קדימה ולא מאפשר להם לדלג בקלות ובמהירות.
בטרנר עשינו את זה מצוין. צריך לשחזר.
אין ספק שכולנו היינו פועלים אחרת, זה המציאות כרגע ולטחון עליה מים לא ישפר בכלום.
כרגע המשחק מול נתניה הוא הכי קריטי שיש. איבוד חלילה, אתה מגיע לבלומפילד בידיעה שהם מנצחים אותך והכל מתהפך עלייך. זה לחץ עצום. יש לך צלחת להפיל, ולהם יש צלחת לקחת. זה מומנטום ולחץ שונים לגמרי על 2 הקבוצות.
מקצועית אני חושש בעיקר מהצד של טבארש וורגאס. נצטרך לייצר משחק שמשהה אותם ביציאה קדימה ולא מאפשר להם לדלג בקלות ובמהירות.
+1yossi כתב: ↑25 אפריל 2025, 08:10דיון הכרטיסים היה ונגמר.
אם נבוא כשהראש בבלומפילד לא ננצח.
איזה חשיבות יש לדחיפה של הקהל ביום ראשון יא אללה,בחיי שאני לא קלישאתי
- ForeverRed
בכנות, לא חושב שזה כזה קריטי.
הקבוצה הסתדרה כל העונה ללא מסות גדולות במשחקי חוץ.
במאני טיים שזה בעיקר מנטלי יש לזה חשיבות עצומה,אתה יודע מה יקרה בראשון לגוף של השחקנים אם הם עולים ורואים מולם קיר אדום גועש?ForeverRed כתב: ↑25 אפריל 2025, 11:30בכנות, לא חושב שזה כזה קריטי.
- ForeverRed
אני יודע שזה מצוץ מהתחת
אבל עניין הצהובים מפחיד אותי מאודדדד
אבל עניין הצהובים מפחיד אותי מאודדדד
בעיה שאין מספיק כלים מהספסל אם גנאח פותח. אולי קוזוק ייקח את זה בחשבון בהרכב.
- ForeverRed
שני גמרים לפנינו.
את שניהם צריך לנצח ולגמור את הסיפור.
קשה, מותח, מורט עצבים.
זה מתחיל מחר.
אין תירוצים.
את שניהם צריך לנצח ולגמור את הסיפור.
קשה, מותח, מורט עצבים.
זה מתחיל מחר.
אין תירוצים.