חצי גמר ג.המדינה : הפועל ב"ש - הפועל ת"א, 22.4, 20:30, טדי
- ForeverRed
Re: חצי גמר ג.המדינה : הפועל ב"ש - הפועל ת"א, 22.4, 20:30, טדי
אני לא מסתכל רק על המשחק הזה.
ניהול סגל על הפנים. מי שחושב אחרת שיהיה לו בכיף.
לא מאמינים באליאס? גם אני לא. בגלל זה הוא צריך לשחק.
רק חסר לנו שנצטרך לקבל אותו ואת דומיו במשחקי הכרעה על צלחת, שאם לא נביא אותה מי יודע מתי תהיה לנו שוב הזדמנות.
לוקאס פצוע.
ויטור פציע ותחת עומס.
קינגס בסכנת הרחקה משלבים סופר מכריעים של העונה.
ואצלנו מתעקשים לשחק באש ולא זזים מילימטר כדי למזער סיכונים. כאילו מי עומדת מולנו בצד השני.
ניהול סגל על הפנים. מי שחושב אחרת שיהיה לו בכיף.
לא מאמינים באליאס? גם אני לא. בגלל זה הוא צריך לשחק.
רק חסר לנו שנצטרך לקבל אותו ואת דומיו במשחקי הכרעה על צלחת, שאם לא נביא אותה מי יודע מתי תהיה לנו שוב הזדמנות.
לוקאס פצוע.
ויטור פציע ותחת עומס.
קינגס בסכנת הרחקה משלבים סופר מכריעים של העונה.
ואצלנו מתעקשים לשחק באש ולא זזים מילימטר כדי למזער סיכונים. כאילו מי עומדת מולנו בצד השני.
חברים יש לי כרטיס פנוי למזרחי,חבר ביטל ברגע האחרון.
מי שרוצה שיפנה אליי בפרטי מיותר לציין שהמחיר הוא עלות.
מי שרוצה שיפנה אליי בפרטי מיותר לציין שהמחיר הוא עלות.
+2הפועלעולה כתב: ↑22 אפריל 2025, 11:49לגבי מיגל יכול להיות, לגבי ונטורה לא מסכים. זה היה מבהיל לראות את הקבוצה בכל פעם שהוא לא שיחק. קבוצות מתות כמו נתניה, חדרה והפועל חיפה טיילו על ה16 בלי מפריע. לא יודע מה אליאס (שהוא בכלל לא 6 בעיניי) וגורדנה יכולים ומה לא, לפני חצי שנה הייתה תמימות דעים שחטואל אחלה לסגל הרחב והיום הוא יותר קרוב לדימונה מב"ש. לא פוסל שזה גם המקרה לגביהם.
קוזוק נמצא באימונים, יש לו את כל המדדים בעולם לדעת מה הכושר של השחקנים והוא מרגיש יותר טוב מאיתנו מי חם ומי לא.
אין ספק שזאת נקודה שהוא יצטרך להשתפר בה בעונה הבאה אבל בגלל שעכשיו כל משחק עלול להכריע את גורל העונה כבר לא הייתי משנה יותר מדי ובטח לא נוגע בשחקני המפתח.
כמו מול חדרה בגביע, יש מצב שלשחק עם כל השחקנים הטובים יביא ל3-0 במחצית ואז יהיה אפשר לתת דקות גם לטיבי ופרהוד. נחכה למשחק ונשפוט.
לא חושב שהייתי מרחיק ואומר מביש אבל בהחלט לא מובן. בסוף אני לא דורש לראות שחקני נוער, מה רע לדוגמא בלתת למיגל לנוח ולהעלות במקומו את בלוריאן שעשה אחלה עונה? גם הקטע של הצהובים מאוד לא חכם בעיניי, אפילו יהיר
- simply--red
- Title: CrazyRed
האמת המשחק הזה תקוע לנו כמו ז,
מבחינתי שיבוא כבר יום ראשון
אליפות על הפרק!
אליפות על הפרק!
- Melikson24
לי בכלל אין חשק לעוד גמר גביע שנפסיד בו.simply--red כתב: ↑22 אפריל 2025, 13:51האמת המשחק הזה תקוע לנו כמו ז,
אליפות על הפרק!
הראש שלי רק בליגה.
אני רוצה דאבל פעם בחיים
אם יעלה עם מחליפים- מזלזל.
אם יעלה עם הרכב חזק- פחדן.
עד עכשיו רן הוכיח שהוא יודע מה הוא עושה, הרבה יותר מכל מיני מתהפכים למיניהם. חצי גמר על הפרק. הקבוצה שמולנו לא פראיירית. אם לא נעבור זה עלול להשפיע מורלית על ההמשך. מבין למה הוא הולך בכל הכוח ולא מוכן להקל ראש ביריבה.
עד עכשיו רן הוכיח שהוא יודע מה הוא עושה, הרבה יותר מכל מיני מתהפכים למיניהם. חצי גמר על הפרק. הקבוצה שמולנו לא פראיירית. אם לא נעבור זה עלול להשפיע מורלית על ההמשך. מבין למה הוא הולך בכל הכוח ולא מוכן להקל ראש ביריבה.
חצי גמר ושליש טדי לא מצליחים למלא,ורוצים כתבות על סולד אאוט כשהקופות הולכות להיפתח
- simply--red
אני מאמין שהעפלה שלנו לגמר תשפיע על מחזורי הסיום
גמר שלנו מול ביתר סוגר סופית את ה4 הראשונות במפעלים האירופים
המחזור הקרוב של ביתר מול חיפה יהיה האחרון שבו שתיהן יתאמצו (חיפה יתנו תחת גם מול מכבי בסמי)
חיפה עם חצי הרכב בפציעות (חזיזה,גולדברג,גאבר,סייף,פדראו,קינדה,אזולאי..)וביתר ישמרו על הרגליים ועל רעננות לגמר
המחזור הקרוב של ביתר מול חיפה יהיה האחרון שבו שתיהן יתאמצו (חיפה יתנו תחת גם מול מכבי בסמי)
חיפה עם חצי הרכב בפציעות (חזיזה,גולדברג,גאבר,סייף,פדראו,קינדה,אזולאי..)וביתר ישמרו על הרגליים ועל רעננות לגמר
תלוי בנוsimply--red כתב: ↑22 אפריל 2025, 15:58אני מאמין שהעפלה שלנו לגמר תשפיע על מחזורי הסיום
שכולם ילכו לים מצידי. לנו אסור למצמץ
- ForeverRed
אני לא מעוניין לפתוח פה ויכוחי סרק.סימיוני כתב: ↑22 אפריל 2025, 15:13אם יעלה עם מחליפים- מזלזל.
קוזוך שיודע טוב מכולם כבר עלה לנו במקום הראשון עם העקשנות שלו. לשמחת כל המעורבים הוא התעשת בזמן.
להפסיד שחקני הכרעה כמו ויטור, לוקאס וקינגס זה משהו שיהיה קשה להתאושש ממנו. אין לזה שום הצדקה בסיטואציה הנוכחית.
- Melikson24
משפט מקומם. ואתה יודע למה.ForeverRed כתב: ↑22 אפריל 2025, 16:12אני לא מעוניין לפתוח פה ויכוחי סרק.
קוזוך שיודע טוב מכולם כבר עלה לנו במקום הראשון עם העקשנות שלו. לשמחת כל המעורבים הוא התעשת בזמן.
להפסיד שחקני הכרעה כמו ויטור, לוקאס וקינגס זה משהו שיהיה קשה להתאושש ממנו. אין לזה שום הצדקה בסיטואציה הנוכחית.
- ForeverRed
מקומם אם מוציאים דברים מהקשרם.
הוא האיש שהביא אותנו לשם וזה נכתב כאן על ידי אינספור פעמים.
- Melikson24
אני לא מוציא שום דבר מהקשרו. זה אתה ביודעין מפלרטט עם משפטים ורמזים כאלה לא בפעם הראשונה.
בלי קוז'וך אתה לא רואה את המקום הראשון עם משקפת. אז הוא לא יכול לעלות לך במקום הראשון גם אם יפסיד את כל המשחקים עד סוף העונה.
אני שותף לביקורת שלך על ניהול הסגל אבל זה ביקורת בונה וממש לא איזה קטסטרופה או "בושה".
בלי קוז'וך אתה לא רואה את המקום הראשון עם משקפת. אז הוא לא יכול לעלות לך במקום הראשון גם אם יפסיד את כל המשחקים עד סוף העונה.
אני שותף לביקורת שלך על ניהול הסגל אבל זה ביקורת בונה וממש לא איזה קטסטרופה או "בושה".