כל הכבוד לביתר אם המצב בטבלה היה הפוך אנחנו לא מביאים 10 לטרנר ,לבאר שבע לעשות סולד אאוט זה מובן מאלו לא צריך בשביל זה כתבה
אני חולק עליך לחלוטין.
גם מכבי חיפה וגם מכבי תא לא צריכות כתבות והם מקבלות ולא מעט על סולד אאוט או ״טירוף כרטיסים״.
ככה בונים ביקוש שהוא גדול על ההיצע,תמשיכו לזלזל ואז תתפלאו למה גרעין הקהל לא גדל ואין ״טירוף״ ביציעים.
צריך מחר סבלנות, מולנו יעמוד מאמן שהגישה שלו תמיד הייתה פחות הסגנון שלו אלה יותר התאמה ליריבה והוא יודע לעשות חיים קשים.
ללחוץ וללחוץ וללחוץ הם לא רגילים לאינטנסיביות הזאת, לאט לאט יתעייפו וזה הזמן יהיה להכות.
הזלזול שלכם בהפועל תל אביב מדהימה אותי, אני מקווה שהשחקנים לא יעלו יהירים, זה תלוי בנו אבל אין ערובה לכלום
אולי אתה ורן נותנים להם יותר מדי כבוד,אני לא רואה אותם מחזיקים מעמד 90 דקות בלחץ שלנו ובטח ובטח לא 120 ,רן יעשה רק שינוי אחד שזה מרציאנו ואולי גם וונטורה אם לא יהיה כשיר
אולי אתה ורן נותנים להם יותר מדי כבוד,אני לא רואה אותם מחזיקים מעמד 90 דקות בלחץ שלנו ובטח ובטח לא 120 ,רן יעשה רק שינוי אחד שזה מרציאנו ואולי גם וונטורה אם לא יהיה כשיר
גריטה, יורי ופונק אמורים לפתוח ע"ח אחמד, תורג'מן ובלטקסה. מצוין. הרכב מאוד פיזי ועמוס בניסיון ואיכות, זה אמור להכריע את המשחק אם הכל יילך בסדר.
כמו שרשמתי כבר, בלטקסה/לופס חייבים לקבל צהוב. אוי ואבוי אם שניהם יגיעו למשחק עם נתניה בסכנת הרחקה. וכמובן גם קינגס. יש גבול כמה אפשר להתגרות במזל.
זה בדיוק מה שהתכוונתי אליו, הזלזול והיהירות, מחר חייבים לשחק חכם ולא להראות כמו מול הפועל חיפה