מח' 30 : הפועל ב"ש - בית"ר י"ם, 14.4, שני, 19:45, טרנר
Re: מח' 30 : הפועל ב"ש - בית"ר י"ם, 14.4, שני, 20:30, טרנר
כמעט כל הגולים האחרונים של בית"ר הגיעו ממעברים.
גם במשחקים מול קבוצות שמתבנקרות הם יודעים למצוא את השטחים האלו ולטוס קדימה.
נקווה שנדע להתמודד עם זה.
גם במשחקים מול קבוצות שמתבנקרות הם יודעים למצוא את השטחים האלו ולטוס קדימה.
נקווה שנדע להתמודד עם זה.
היא פחות מהירה משמעותית ממכבי והרבה יותר לחיצה מהם.
אין לה את דוידה ופטאצ'י בכנפיים.
אם תחנוק אותם באמצע הם יתקשו לצאת למעברים.
מכבי נגדו דילגו על האמצע (עד להרחקה) וניסו ללכת על המהירות של הכנפיים, זה לדעתי פחות יכול להצליח לביתר.
מקווה מאוד שהלקחים מהמשחק נגדם ייושמו. למרות שהיו עם קישור רך, הצליחו ליצור עלינו עליונות בחלקים גדולים של המשחק. הקישור וההגנה צריכים להיות מאוד מאוד מרוכזים, כי לביתר יש כלים התקפיים חזקים מאוד. לא הייתי פוסל 3 בלמים שכוללים את גיא מזרחי כבלם שלישי. זה עבד לא רע בכמה משחקים. באופן אישי, מעדיף את בלטסקה על פונק.
בית״ר צפוייה לעלות עם הבלם הצעיר ליאל דרעי במקום מרסלן ודהן ששבר אתמול את היד.
קבוצה טובה ככל שתהיה, עם הגנה כזאת צריך לשלוח אותם חזרה לירושלים אחרי כמה חתיכות ברשת.
קבוצה טובה ככל שתהיה, עם הגנה כזאת צריך לשלוח אותם חזרה לירושלים אחרי כמה חתיכות ברשת.
לא לתת להם חופש ץבהאגפים ולחנוק את שועה
קוז׳וק: "צריך להביא את אותם יתרונות שהבאנו גם לסמי עופר. הקהל שלנו נתן הצגה גדולה מול מכבי חיפה, והגיע הזמן שנפצה אותם גם על המעידה מול מכבי תל אביב. נעשה הכל ביחד עם האנרגיות של הקהל כדי להשאיר את הנקודות בבית".
- red ultras
אני יש לי רק בקשה אחת. תמיד מיגל בהגרלות של לפני המשחק עושה הכל כדי שאנחנו נתקוף לכיוון הדרומי במחצית השנייה. אני חושב שהגיע הזמן להפוך את זה.
חס ושלוםred ultras כתב: ↑11 אפריל 2025, 22:04אני יש לי רק בקשה אחת. תמיד מיגל בהגרלות של לפני המשחק עושה הכל כדי שאנחנו נתקוף לכיוון הדרומי במחצית השנייה. אני חושב שהגיע הזמן להפוך את זה.
מחצית שנייה אני תמיד מעדיף לראות את ההתקפה שלנו ולא את ההגנה שלנו
במצב רגיל זה לטובתם .
במצב הנוכחי שבו גם דהן פצוע הם נשארים עם גיל כהן .
הם מתחננים שמרסלן יהיה כשיר כי זה עדיף על אילתור של מורוזוב או דרעי כבלמים .
שאלה נוספת - האם לאור מצוקת הבלמים שלהם צריך לשקול לעלות עם 2 חלוצים ( תורג'מן וגריטה ) או לחילופין תורג'מן ויורי מתחתיו ? ?
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
מרסלן השתפר בתקופה האחרונה. בטדי הוא היה מצוין.
זה בהחלט משמעותי ועדיין הפוקוס צריך להיות על ההתקפה של בית"ר. אם הם תופסים יום אז אין קבוצה ישראלית שיכולה להדוף אותם.
זה בהחלט משמעותי ועדיין הפוקוס צריך להיות על ההתקפה של בית"ר. אם הם תופסים יום אז אין קבוצה ישראלית שיכולה להדוף אותם.
לא מוותר על אמצע חזק , למצבים שלנו נגיע ונצטרך להיות חדים ומדוייקים4 לב אדום כתב: ↑12 אפריל 2025, 13:42במצב רגיל זה לטובתם .
במצב הנוכחי שבו גם דהן פצוע הם נשארים עם גיל כהן .
הם מתחננים שמרסלן יהיה כשיר כי זה עדיף על אילתור של מורוזוב או דרעי כבלמים .
שאלה נוספת - האם לאור מצוקת הבלמים שלהם צריך לשקול לעלות עם 2 חלוצים ( תורג'מן וגריטה ) או לחילופין תורג'מן ויורי מתחתיו ? ?