בתי דין ועונשים 2024/25
Re: בתי דין ועונשים 2024/25
עו״ד בר נתן סיכם: “קו פרשת המים הוא שאלימות לא יכולה להוביל למשחק חוזר? דמיינו לעצמכם שאחרי האלימות הגרועה שהייתה לפני המשחק, שבני סכנין הייתה עולה לשחק, המשחק היה משוחק והתוצאה הייתה נרשמת. מה ההבדל בין ממשחק חוזר למשחק עצמו? אין הבדל, משחק הוא משחק ויש פה כשל לוגי. כמו במשחק של הפועל תל אביב נגד נוף הגליל - יש אלימות, משחק משוחק, מה ההבדל בין זה למשחק חוזר?”
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
בר נתן: "חברי מנסה לשכנע את כולכם שמוכרים לכם פה מציאות טובה יותר בכדורגל הישראלי, והוא אומר עזבו יש רק מקום לפסימיות".
הדיין הדסי: "לתת לסכנין משחק חוזר זה לא פרס עבורם?"
בר נתן: "כל ההרכב הזה הסכים שסכנין היתה צריכה לציית לשופט אבל בגלל שהם ייהנו אולי לא תיתן לי את מה שמגיע? יש פה בעיה בסיסית של צדק".
אלונה ברקת: לאחרונה בית הדין פסק ניצחון טכני למכבי תל אביב בדיון מול מכבי חיפה? אני לא הייתי צד, וזה השפיע עלי. מכבי חיפה קיבלה ניצחון טכני, בית הדין פעל לפי התקנון. ופתאום עכשיו - להוסיף את צד ג׳ - עם כל הכבוד?!
הדיין הדסי: "לתת לסכנין משחק חוזר זה לא פרס עבורם?"
בר נתן: "כל ההרכב הזה הסכים שסכנין היתה צריכה לציית לשופט אבל בגלל שהם ייהנו אולי לא תיתן לי את מה שמגיע? יש פה בעיה בסיסית של צדק".
אלונה ברקת: לאחרונה בית הדין פסק ניצחון טכני למכבי תל אביב בדיון מול מכבי חיפה? אני לא הייתי צד, וזה השפיע עלי. מכבי חיפה קיבלה ניצחון טכני, בית הדין פעל לפי התקנון. ופתאום עכשיו - להוסיף את צד ג׳ - עם כל הכבוד?!
נערך לאחרונה על ידי 4 לב אדום ב 09 אפריל 2025, 12:16, נערך פעם 1 בסך הכל.
- ForeverRed
אין טיעון יותר מטופש, אדיוטי, אווילי - מ״באר שבע חיכתה לראות מה יהיה המצב בליגה״.
אין ערכאה שלא עברנו יא חתיכת סמרטוט.
תם הדיון .
החלטה כנראה תוך 24 שעות .
גם היום - ייצוג משפטי נהדר .
החלטה כנראה תוך 24 שעות .
גם היום - ייצוג משפטי נהדר .
הפתיע אותי השופט בשקיפות שלו,חשבתי שהכול מושחת שם,וואלה יש תיקווה 1%
מקווה שיש לאן לערער במקרה והם לא יורדים מעץ.
שאפו למועדון שלא משחרר מהעניין הזה כמו אמסטף.
להוריד את הכובע.
שאפו למועדון שלא משחרר מהעניין הזה כמו אמסטף.
להוריד את הכובע.
כמו בדיון אתמול בעליון
קרקס, בלבולי מילים, התפלפלויות משפטיות ובסוף התוצאה ידועה....
אני משוכנע אגב שגם אם( לא יקרה) יפסיקו משחק חוזר ההתאחדות ומכבי ת"א יעתרו נגד
קרקס, בלבולי מילים, התפלפלויות משפטיות ובסוף התוצאה ידועה....
אני משוכנע אגב שגם אם( לא יקרה) יפסיקו משחק חוזר ההתאחדות ומכבי ת"א יעתרו נגד
אין בעיה .
אז תתחיל פה מלחמת עתירות וצווים .
כולם נגד כולם .
יופי של מראה לכדורגל הישראלי כלפי חוץ .
- ForeverRed
בהחלט טיעון מביך, וזה לא היה היחיד, היה סרייה של טיעונים פתטיים שהטיחו בנו בצורה חסרת רסן וברמת שיח של בהמות (ספר לי מי הדובר שלך ואספר לך מי אתה).ForeverRed כתב: ↑09 אפריל 2025, 12:15אין טיעון יותר מטופש, אדיוטי, אווילי - מ״באר שבע חיכתה לראות מה יהיה המצב בליגה״.
לא במפתיע הם אימצו את הדוגמה האידיוטית שהביאו אוהדי מכבי (איך לא) בטוויטר על אותו דרבי עם פואד שפסקו שם 0:0 ללא נק׳, שמישהו רק יספר להם שבאותו דרבי המשטרה והשופט החליטו על ביטול המשחק לעומת המקרה שלנו.
טיעון מביך נוסף, ״ברגע שיש אלמנט של אלימות אי אפשר להורות על משחק חוזר״. מעניין כי כשאוהדי הפועל תקפו את השוער של נוף הגליל פיזית לא הפריע לכם להחזיר להם את הנקודה.
ולקינוח טיעון מביך והפעם של הדיין זרנקין, ״אילו האוהדים של ב״ש היו יותר מוכשרים ומפצחים גולגולות לאוהדי סכנין מה היה אז?״, נורא מעניין איך כשחבורת אוהדי בית״ר פירקו מאבטח במכות הם קיבלו רק 20,000₪ קנס, לא חששתם לגולגולת שלו?
"ההחלטה תתקבל עד כניסת חג הפסח"
רק על דבר אחד חולם, לקחת אליפות/גביע (או שניהם
) ושסמרטוטי ההתאחדות יגישו לנו את התואר בזמן ש15 אלף אוהדים מקללים אותם שמונים דורות אחורה ומבזים את הטקסים שהם כ"כ אוהבים. ניצחון מוחלט.

אין שום הסבר הגיוני(חוץ מההסבר שאנחנו מכירים) לעובדה שההתאחדות הצליחה להשאיר את העונשים המקוריים כשלאורך כל הדרך היא משתמשת בטיעונים כל כך דביליים וחלשים.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
ForeverRed כתב: ↑09 אפריל 2025, 12:15אין טיעון יותר מטופש, אדיוטי, אווילי - מ״באר שבע חיכתה לראות מה יהיה המצב בליגה״.
זה חדש לך ששם המשחק בעולם המשפט הוא חרטוטים על חרטוטים?
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר