מח' 29 : מכבי חיפה - הפועל ב"ש, 7.4, שני, 20:30, סמי עופר

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Melikson24
Title: CrazyRed

Re: מח' 29 : מכבי חיפה - הפועל ב"ש, 7.4, שני, 20:30, סמי עופר

שליחה על ידי Melikson24 »

נראה שאנחנו נעלה בהרכב ה"רגיל" רק עם סטויאנוב במקום מזרחי וההתלבטות היחידה בין גנאח ליורי בצד שמאל.

לא יודע, זה לא עבד מול חיפה בית"ר ומכבי, למה שזה יעבוד מחר?

סמל אישי של משתמש
Red Tiger
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי Red Tiger »

ForeverRed כתב:
06 אפריל 2025, 20:04
כל הכרטיסים שהוקצו למשחק אזלו.
לא אזל כלום, נשארו כמעט 1000 לסיים את ההקצאה.
הם פותחים יציע יציע.

סמל אישי של משתמש
Red Tiger

שליחה על ידי Red Tiger »

Itay כתב:
06 אפריל 2025, 19:40
המנטליות הזו טבועה לקהל שלנו ב-DNA ולא יעזור בית דין, משום מה אנחנו לא מצליחים להתנתק מהתבוסתנות הזו ומהפחד הבלתי מוסבר ממכבי.

בעיניי זה גם עניין תרבותי/מנטלי, התאהבנו ב״עמה יעמיק״ בצורה קיצונית העונה, לא מסוגלים לגלגל את המילה תואר על הלשון כאילו אנחנו איזה חדרה בעונה חריגה. הקהל לא יכול לרצות קבוצה ווינרית ולשדר לוזריות, בסוף שני הצדדים צריכים לגרום אחד לשני להאמין.

ובנוסף זה מאוד קשור גם להנדוס תודעה בתקשורת, שנים של תקשורת צהובה בסוף מחלחלת לתודעה של אנשים, כשיש אתרי יח״צ שמפמפמים לנו 24/7 כמה מכבי זה מועדון מדהים וכמה השחקנים שלה הכי טובים, חזקים ויפים אז אתה גם מתחיל להאמין בזה.
למילים ולמלחמה הפסיכולוגית יש כוח רב מאוד בספורט, קחו לדוגמה את ה״בלתי שבירים״ של קוזוק, אלו סה״כ 2 מילים שנסכו בקהל שלנו ביטחון יותר מכל דבר שעברנו השנה (ועברנו).
אני מאוד מתחבר לחלק הראשון.
כבר מעל 20 שנה שאני לא חי בב״ש ובאופן טבעי רוב חבריי אלה אוהדי מכבי,בית״ר,חיפה ואומר לך את הדבר הבא:
כל אוהדי מכבי שאני מכיר אמרו לי טרם המשחק האחרון ״אנחנו מנצחים ולוקחים אליפות״.
עכשיו אפשר להתווכח אם זאת שחצנות או לאו(במקרה הספציפי אף אחד מהם לא שחצן) בסוף זה עניין של מנטליות.
ולגבי תקשורת הספורט אני חושב שחפרתי מספיק.

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

שליחה על ידי גיא חניה »

red ultras כתב:
06 אפריל 2025, 19:07
אני קורא פה את התגובות ותוהה לעצמי האם אנחנו נאבקים על הכניסה לפלייאוף העליון או על האליפות? תשמרו את התבוסתנות הזו לעוד חודש וחצי. אז הפסדנו למכבי בבית סו וואט? מחר מגיעים לסמי עופר לנצח. ותהיה לנו עוד הזדמנות גם להוכיח את עצמנו בבלומפילד. מכבי פתחה את הפלייאוף טוב אבל היא עוד תאבד נקודות ולדעתי לא מעט.
סוף סוף קול שפוי.
קהל של לוזרים.

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

קהל לוזר כי לקבוצה הזאת יש יותר עונות של כלום מאשר תארים. אולי צריך יותר מעשור מוצלח כדי שנהפוך מקטני אמונה לשחצנים( חיפה ות"א)

סמל אישי של משתמש
Red Tiger

שליחה על ידי Red Tiger »

גיא חניה כתב:
06 אפריל 2025, 21:38
סוף סוף קול שפוי.
קהל של לוזרים.
ממש

סמל אישי של משתמש
red ultras

שליחה על ידי red ultras »

Itay כתב:
06 אפריל 2025, 19:40
המנטליות הזו טבועה לקהל שלנו ב-DNA ולא יעזור בית דין, משום מה אנחנו לא מצליחים להתנתק מהתבוסתנות הזו ומהפחד הבלתי מוסבר ממכבי.

בעיניי זה גם עניין תרבותי/מנטלי, התאהבנו ב״עמה יעמיק״ בצורה קיצונית העונה, לא מסוגלים לגלגל את המילה תואר על הלשון כאילו אנחנו איזה חדרה בעונה חריגה. הקהל לא יכול לרצות קבוצה ווינרית ולשדר לוזריות, בסוף שני הצדדים צריכים לגרום אחד לשני להאמין.

ובנוסף זה מאוד קשור גם להנדוס תודעה בתקשורת, שנים של תקשורת צהובה בסוף מחלחלת לתודעה של אנשים, כשיש אתרי יח״צ שמפמפמים לנו 24/7 כמה מכבי זה מועדון מדהים וכמה השחקנים שלה הכי טובים, חזקים ויפים אז אתה גם מתחיל להאמין בזה.
למילים ולמלחמה הפסיכולוגית יש כוח רב מאוד בספורט, קחו לדוגמה את ה״בלתי שבירים״ של קוזוק, אלו סה״כ 2 מילים שנסכו בקהל שלנו ביטחון יותר מכל דבר שעברנו השנה (ועברנו).
סלח לי לא קונה את זה. מה שיש פה מאז ההפסד למכבי זה לא פחד מעמה אלא אווירת נכאים שנובעת ממאניה דיפרסיה של קהל. או סקנדל או פסטיבל. מחר בעזרת השם מנצחים. יום רביעי בע״ה ייעשה הצדק בבית הדין והנה זה שוב יכול להתהפך. וגם אם לא - באיזה עולם אנחנו מרשים לעצמנו ככה לקפל את העונה המדהימה הזאת? יש למכבי לוח משחקים הרבה יותר קשה משלנו. כשאנחנו במחזור 36 נארח את הפועל חיפה, מכבי תארח את בית״ר. זה יקרה רק כמה ימים אחרי שהיא תשחק בסמי עופר מול חיפה. מישהו פה חושב שהיא תשייט לה ותעשה 10/10? אז הפסדנו משחק, נכון - מבאס מאוד. אבל זה המכתוב של העונה הזאת. אם זה לא קשה זה לא הפועל באר שבע. תאמינו!!!

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

Red Tiger כתב:
06 אפריל 2025, 21:35
אני מאוד מתחבר לחלק הראשון.
כבר מעל 20 שנה שאני לא חי בב״ש ובאופן טבעי רוב חבריי אלה אוהדי מכבי,בית״ר,חיפה ואומר לך את הדבר הבא:
כל אוהדי מכבי שאני מכיר אמרו לי טרם המשחק האחרון ״אנחנו מנצחים ולוקחים אליפות״.
עכשיו אפשר להתווכח אם זאת שחצנות או לאו(במקרה הספציפי אף אחד מהם לא שחצן) בסוף זה עניין של מנטליות.
ולגבי תקשורת הספורט אני חושב שחפרתי מספיק.
זה לא רק מנטליות.
אתה תתפלא לשמוע כמה אוהדים של שתי הגדולות האחרות לא מחזיקים מקצועית מהקבוצה שלנו.

סמל אישי של משתמש
red ultras

שליחה על ידי red ultras »

ForeverRed כתב:
06 אפריל 2025, 23:21
זה לא רק מנטליות.
אתה תתפלא לשמוע כמה אוהדים של שתי הגדולות האחרות לא מחזיקים מקצועית מהקבוצה שלנו.
אחשלי למה זה אמור לעניין אותנו מה אוהדי מכבי חושבים עלינו? או אוהדי חיפה? שיתעסקו בקבוצה שלהם. אתמול נתניה בעטה לשער יותר מהם. עכשיו נגמרו להם המשחקים הקלים. בוא נראה אותם עכשיו.

סמל אישי של משתמש
סימיוני

שליחה על ידי סימיוני »

red ultras כתב:
06 אפריל 2025, 23:14
סלח לי לא קונה את זה. מה שיש פה מאז ההפסד למכבי זה לא פחד מעמה אלא אווירת נכאים שנובעת ממאניה דיפרסיה של קהל. או סקנדל או פסטיבל. מחר בעזרת השם מנצחים. יום רביעי בע״ה ייעשה הצדק בבית הדין והנה זה שוב יכול להתהפך. וגם אם לא - באיזה עולם אנחנו מרשים לעצמנו ככה לקפל את העונה המדהימה הזאת? יש למכבי לוח משחקים הרבה יותר קשה משלנו. כשאנחנו במחזור 36 נארח את הפועל חיפה, מכבי תארח את בית״ר. זה יקרה רק כמה ימים אחרי שהיא תשחק בסמי עופר מול חיפה. מישהו פה חושב שהיא תשייט לה ותעשה 10/10? אז הפסדנו משחק, נכון - מבאס מאוד. אבל זה המכתוב של העונה הזאת. אם זה לא קשה זה לא הפועל באר שבע. תאמינו!!!
אחלה גישה וככה צריך להיות! רק לוזרים מוותרים עכשיו. יש לנו קבוצה שיודעת לשחק כדורגל מצוין ולא רק לנצח. ביש מזל ובית דין מושחת הורידו אותנו זמנית למקום השני. אגב, אוהדי המכביות שאני מכיר, מעריצים את קוז'וך ומפרגנים מאוד לקבוצה, לכדורגל היפה ולאופי החזק! אז כדאי שגם אנחנו נאמין בעצמנו ולא נחפש לשחוט את קוזוך על כל שטות ששחקן עושה במהלך משחק.

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

כל דיבורי המנטליות למיניהם מטשטשים שמקצועית אנחנו משחקים רע מאוד כבר חודש, כולל במשחק הניצחון ההירואי מול נתניה שגם שם היינו אמורים לספוג עוד לפני האדומים.

כרגע קוז'וך צריך להראות שהוא למד איך להתגמש אחרי שלמדו את נקודות התורפה הדי ברורות שלנו.

סמל אישי של משתמש
סימיוני

שליחה על ידי סימיוני »

yedidel כתב:
07 אפריל 2025, 06:53
כל דיבורי המנטליות למיניהם מטשטשים שמקצועית אנחנו משחקים רע מאוד כבר חודש, כולל במשחק הניצחון ההירואי מול נתניה שגם שם היינו אמורים לספוג עוד לפני האדומים.

כרגע קוז'וך צריך להראות שהוא למד איך להתגמש אחרי שלמדו את נקודות התורפה הדי ברורות שלנו.
לא מסכים עם הרע מאוד כבר חודש ידידי....
נגד נתניה ב 9 שחקנים היה משחק הירואי ולא צריך להקטין את זה. מה זה היינו אמורים לספוג? בכמה משחקים " היינו אמורים להבקיע"? נגד חיפה בגביע נתנו קונצרט, לא פחות! נגד חיפה בליגה חצי משחק רע וחצי לפנתיאון!
נגד ביתר אכן היה רע! נגד נתניה בטרנר שיחקנו טוב מאוד וניצחנו בצדק. ואז בא המשחק האחרון שאותו דיסקסנו כבר מכל הכיוונים. מתפשר על חוסר יציבות, אבל לא על כדורגל רע במשך חודש.
מבחינה מנטלית- המשחק היום הוא חשוב מאוד מאוד!

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

yedidel כתב:
07 אפריל 2025, 06:53

1+

סמל אישי של משתמש
4 לב אדום

שליחה על ידי 4 לב אדום »

ההרכב שלי :

---------------------אליאסי-------------------
לופז--------בלוריאן--------ויטור-----------יוני
---------------------ונטורה-----------‐-------
-----------קאנגווה-----------יורי-------------
פרץ-------------------------‐-----------ביטון
--------------------תורג׳מן-------------------

ספסל : גריטה , בלטקסה , פונק , גורדנה , גאנח , מרציאנו , אליאס , גורדין, פרהוד

חילופים מתוזמנים : גריטה על תורג׳מן , גורדנה על יורי , בלטקסה על ויטור , פרהוד על ביטון , גאנח על פרץ

לא בסגל מסיבות אחרות :
פציעות : X
מנהלתיות/מקצועיות : טיבי , אחמד , מזרחי (מורחק)

מעקב השעיות :
בלוריאן (8) , קאנגווה (4) , פרץ (4) - צהוב מול מכבי חיפה והם מורחקים מול בית"ר בטרנר
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש

סמל אישי של משתמש
simply--red

שליחה על ידי simply--red »

לפי הווינר אנחנו פייבוריטים לניצחון חוץ על מכבי חיפה בסמי

קחו רגע לעכל.

שלח תגובה