מח' 28 : הפועל ב"ש - מכבי ת"א, 31.3, שני, 20:30, טרנר

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Red Tiger
Title: קרייזי-רד

Re: מח' 28 : הפועל ב"ש - מכבי ת"א, 31.3, שני, 20:30, טרנר

שליחה על ידי Red Tiger »

MELI כתב:
01 אפריל 2025, 09:58
באיזה מחזור ומה היה הפער?
תחזיר אותנו קצת אחורה..
במחזור השלישי לדעתי של הפלייאוף,נקודה כמדומני.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

Red Tiger כתב:
01 אפריל 2025, 10:05
איזה נפילה אנשים צפו ומתי? אולי כאלה שייחלו לה אני לא יודע.
כמו בכל פורום אנשים הצביעו על נק׳ שצריך לשים עליהם תשומת לב.
נפילה שצפו זה בעונות שהיינו ״כאילו״ במאבק וכולם הבינו את זה.
אני עדיין טוען שאנחנו קבוצה טובה יותר,עכשיו מתחיל העניין המנטלי לדבר ועכשיו זה המאני טיים של המאמן.
ולגבי הדנא זה מאוד פשוט, נניח שמכבי היו מפסידים אתמול יש לך בכלל ספק שמישהו שם היה מרים ידיים?
אתמול במקרה בדרך שמעתי את התכנית ברדיו דרום,מבין את התסכול אבל מכאן ועד להשתלח בקבוצה שעשתה עד עכשיו עונה מדהימה והוכיחה שהיא לא אחת שנשברת בקלות המרחק הוא רב מאוד.
בסמי עופר יהיה המבחן,אם שם נאבד נק׳ אז אפשר יהיה להגיד שהעניין כבר כמעט סגור בוא נמתין.
לא שמעתי השתלחויות יוצאות דופן.
אנשים דיברו בזמן אמת על הבעיות המקצועיות, על העומסים, על הקיבעונות, על המגרעות בניהול משחק וסגל.
לצערי הדברים האלה מתנפצים לנו בפנים.
מכבי נכנסה למומנטום בדיוק בזמן שאנחנו התחלנו לאבד אותו. לא מפתיע שהגענו לסיטואציה הנוכחית ועכשיו השאלה מה יתפתח מכאן.

הדוגמה של איבוד המקום הראשון באליפות הראשונה של בכר היא מצוינת. מי שילך אחורה ויבדוק יגלה שהייתה כאן אווירת נכאים ואני הייתי מהבודדים ששידרו ביטחון שהאליפות תהיה שלנו. זה קרה כי האמנתי בקבוצה. מודה שהפעם הרבה יותר קשה לי.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

MELI כתב:
תחזיר אותנו קצת אחורה..

מחזור 30 אחרי 1-1 ביתי מול מכבי חיפה. פער נקודה
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
Red Tiger

שליחה על ידי Red Tiger »

ForeverRed כתב:
01 אפריל 2025, 10:23
לא שמעתי השתלחויות יוצאות דופן.
אנשים דיברו בזמן אמת על הבעיות המקצועיות, על העומסים, על הקיבעונות, על המגרעות בניהול משחק וסגל.
לצערי הדברים האלה מתנפצים לנו בפנים.
מכבי נכנסה למומנטום בדיוק בזמן שאנחנו התחלנו לאבד אותו. לא מפתיע שהגענו לסיטואציה הנוכחית ועכשיו השאלה מה יתפתח מכאן.

הדוגמה של איבוד המקום הראשון באליפות הראשונה של בכר היא מצוינת. מי שילך אחורה ויבדוק יגלה שהייתה כאן אווירת נכאים ואני הייתי מהבודדים ששידרו ביטחון שהאליפות תהיה שלנו. זה קרה כי האמנתי בקבוצה. מודה שהפעם הרבה יותר קשה לי.
תראה, היתרון של קוזוק זה גם החיסרון שלו.
היציבות בהרכב, ההירככיה ושיטת המשחק היא מה שהביאה אותנו עד הלום ומול 90% מקבוצות הליגה זה גם מספיק.
נגד מכבי זה לא, והוא בניגוד ללאזטיץ שהפיק את הלקחים כבר מהמשחק הראשון נגדנו על אף שניצח לא השכיל להפיק ולשנות או לפחות לנסות להפתיע, אבל אלה משחקים שבונים גם מאמן.
אני מזכיר לך שברק בכר בעונות האליפות ובעיקר בראשונה ״סבל״ מעודף מזל חריג ואם לא ההצלה של טאהא מהקו נגד מכבי חיפה בפלייאוף זה לא נגמר באליפות.
אתמול ה2:3 לא היה רחוק,הכדור פשוט לא נכנס.

סמל אישי של משתמש
dudu9998

שליחה על ידי dudu9998 »

MELI כתב:
תחזיר אותנו קצת אחורה..
אחרי מחזור 30 0:0 ביתי עם חיפה מכבי לקחו את הפסגב
אחרי זה 2 ניצחונות ברצף
תיקו 0 עם מכבי בבלומפילד
ניצחון על בייתר בבית עם הגול של ברדה
ההפסד 2-1 בסמי עם הגול של משומר בתוספת זמן
ואז כמובן ה3-1 על סכנין
אבל השוואה מיותרת הדור הזה היו רואים את מכבי ומחרבנים עליהם היום רחוק מזה רואים צהוב ועולים עם פיק ברכיים קבוצה שלוקחת 1 מ9 מהיריבה הישירה שלה לתואר זו לא קבוצה לאליפות אבל זה לרגע לא מוריד מהעונה האדירה הזאת

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

יש גם את חיפה ב20/21 שהפסידו את הפסגה בתחילת הפלייאוף וזכו באליפות אפילו בלי לנצח את ת"א.
בעיקר צריך להפסיק עם הליצנות של לסיים את העונה ולהכתיר אלופה אחרי כל משחק. הפלייאוף ארוך, מכבי ת"א יאבדו לא מעט נקודות. השאלה מה אנחנו נעשה.

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

ממליץ לכולם לא להיות פרשני תוצאה, להפסיק לקטול את כל העולם ואשתו ולהפסיק למרר בבכי על מר גורלנו.
כל הפרשנות על ההחלטות של קוזוך (מדיירוש, פונק ומיגל) מתבססות על התוצאה הסופית.

בפועל, עלינו למשחק ומכבי לא עברה את החצי, נכון חטפנו שער משטות של לופז אבל גם לכדור הארוך הזה (שזה הנשק היחיד שהיה להם) לופז הגיע ראשון.
אז תכנית המשחק עבדה מצוין, הגענו גם לכמה חצאי מצבים ואם המשחק ממשיך ככה אנחנו מנצחים אותם קל.

לצערנו קיבלנו אדום שנתון לפרשנות, סוג של 50-50... כרגיל נגדנו תמיד הכי קל להחמיר.
כבר ראיתי "נעיצות" חמורות מזו שלא זיכו באדום וכבר הייתה פרשנות של האיגוד פעם על כך שהפוגע מקפל את הרגל מיד לאחר המגע ככה שלא הייתה "נעיצה ממושכת" (אם אני לא טועה זה המונח שהשתמשו בו).

אז חטפנו אדום גבולי שהפך את המשחק ולאחריו קוזוך טעה כשהימר על הזזה של קאנגווה ולא עשה חילוף, זאת הביקורת הלגיטימית היחידה על אתמול.
כל השאר קשקוש מקושקש.

הוכחה לזה היא שאת המחצית השנייה ניצחנו ויכולנו לכבוש יותר, אז אם "האלופה" ביתרון של 3-0 נגד קבוצה ב10 שחקנים לא מסוגלת להיות דומיננטית אז כנראה שלא מגיע לה להיות אלופה.

שום דבר לא הוכרע אתמול, יהיו עוד איבודי נקודות של שתי הקבוצות ויש עוד משחק בבלומפילד.

יאללה ב"ש!
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
simply--red
Title: CrazyRed

שליחה על ידי simply--red »

מכבי זו הקבוצה היחידה שאנחנו צריכים לשחק מולה עם 3 בלמים בגלל היתרון העצום שיש להם בכנפיים מול המגינים שלנו

פשוט העתק הדבק מהתיקו 2 בטרנר
לכולם היה ברור שמכבי ישלחו כדורים ארוכים לכנפיים כדי להרויח את המהירות והשטח מול המגינים שלנו
וזה עובד להם פעם אחר פעם
באסה שקוזוך לא למד מהנשחק האחרון מולם ולא בא עם פתרונות לסגנון הזה של מכבי

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

אצלי החששות לא רק מהמשחק אתמול אלא מהחודש האחרון
המשחק לא הגיע בחלל ריק

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

nitsande כתב:
01 אפריל 2025, 10:48
ממליץ לכולם לא להיות פרשני תוצאה, להפסיק לקטול את כל העולם ואשתו ולהפסיק למרר בבכי על מר גורלנו.
כל הפרשנות על ההחלטות של קוזוך (מדיירוש, פונק ומיגל) מתבססות על התוצאה הסופית.

בפועל, עלינו למשחק ומכבי לא עברה את החצי, נכון חטפנו שער משטות של לופז אבל גם לכדור הארוך הזה (שזה הנשק היחיד שהיה להם) לופז הגיע ראשון.
אז תכנית המשחק עבדה מצוין, הגענו גם לכמה חצאי מצבים ואם המשחק ממשיך ככה אנחנו מנצחים אותם קל.

לצערנו קיבלנו אדום שנתון לפרשנות, סוג של 50-50... כרגיל נגדנו תמיד הכי קל להחמיר.
כבר ראיתי "נעיצות" חמורות מזו שלא זיכו באדום וכבר הייתה פרשנות של האיגוד פעם על כך שהפוגע מקפל את הרגל מיד לאחר המגע ככה שלא הייתה "נעיצה ממושכת" (אם אני לא טועה זה המונח שהשתמשו בו).

אז חטפנו אדום גבולי שהפך את המשחק ולאחריו קוזוך טעה כשהימר על הזזה של קאנגווה ולא עשה חילוף, זאת הביקורת הלגיטימית היחידה על אתמול.
כל השאר קשקוש מקושקש.

הוכחה לזה היא שאת המחצית השנייה ניצחנו ויכולנו לכבוש יותר, אז אם "האלופה" ביתרון של 3-0 נגד קבוצה ב10 שחקנים לא מסוגלת להיות דומיננטית אז כנראה שלא מגיע לה להיות אלופה.

שום דבר לא הוכרע אתמול, יהיו עוד איבודי נקודות של שתי הקבוצות ויש עוד משחק בבלומפילד.

יאללה ב"ש!
אני איתך אבל גם הדקות הראשונות זה לא מדד, היה צפוי שלאזטיץ' מגיע "לסבול" כמו במשחק הראשון, ולהעביר גם חצי שעה בלי לגעת בכדור.
המגנים הגישו להם את המשחק על מגש עם הטעות של לופס והאדום של מזרחי. משם זה היה טיול קליל למעט כמה דקות מלחיצות עבורם במחצית השנייה.

בסוף אפשר לשחק הכי טוב וקריסה פרסונלית של שחקן אחד כמו לופס אתמול ואליאסי מול חיפה יכולה להרוס לך הכל ולאנשים יהיו דעות נחרצות מכאן ועד אילת.
בסוף זה הכדורגל שהוא משחק אקראי של טעויות ובישראל לרוב שופטים רק לפי התוצאות.

סמל אישי של משתמש
dudu9998

שליחה על ידי dudu9998 »

אסור לנו להיות יהירים ושהיינו קצת התחילה הנפילה עם הבלתי שבירים צריך להתאפס להתעשת ולהפסיק עם הגישה הלוזרית הזאת ואין דרך יותר טובה מאשר לעשות את זה בסמי עופר!!
אליפות לוקחים במאי פער 2 יש עוד 24 נקודות בקופה, כל משחק גמר.

סמל אישי של משתמש
oren2792

שליחה על ידי oren2792 »

MELI כתב:
תחזיר אותנו קצת אחורה..
ב"ש נכנסה לפלייאוף בייתרון של 3 נק' על מכבי (64-61), אחרי המחזור הרביעי בפלייאוף מכבי עלתה למקום הראשון בהפרש של נקודה (70-71).

במחזור העוקב (החמישי) מכבי עשתה תיקו מול חיפה, ב"ש ניצחה את סכנין, חזרה למקום הראשון (73-72) ולא שמטה אותו עד לסיום העונה.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

מעניין עוד כמה נקודות נאבד, עוד כמה עקיצות נאכל, עוד כמה מפחי נפש נעבור עד שאנשים יפנימו שהמטרה בכדורגל היא לנצח.

״מכבי לא עברה את החצי״.
יש לי חדשות בשבילכם. היא לא תכננה לעבור.
אפילו עם שחקן פחות היא ויתרה על הכדור.
תכנית המשחק שלה התבססה על מספר מועט של מהלכים שבהם ההגנה שלנו תיתפס עם המכנסיים למטה.
כך היה במשחקים הקודמים. כך היה גם אתמול.
בזמן שאנחנו נמשיך להיות צפויים וחשופים, הם ימשיכו לספור נקודות.
העיקר שנעוף על הלחץ הגבוה המדהים שלנו ועל השליטה בהחזקת כדור בחיסרון מספרי.

הפועל באר שבע באה לשחק כדורגל.
מכבי תל אביב באה לנצח משחקים.

בפלייאוף צריך לדעת לנצח.

סמל אישי של משתמש
Melikson24
Title: CrazyRed

שליחה על ידי Melikson24 »

ForeverRed כתב:
01 אפריל 2025, 11:27
מעניין עוד כמה נקודות נאבד, עוד כמה עקיצות נאכל, עוד כמה מפחי נפש נעבור עד שאנשים יפנימו שהמטרה בכדורגל היא לנצח.

״מכבי לא עברה את החצי״.
יש לי חדשות בשבילכם. היא לא תכננה לעבור.
אפילו עם שחקן פחות היא ויתרה על הכדור.
תכנית המשחק שלה התבססה על מספר מועט של מהלכים שבהם ההגנה שלנו תיתפס עם המכנסיים למטה.
כך היה במשחקים הקודמים. כך היה גם אתמול.
בזמן שאנחנו נמשיך להיות צפויים וחשופים, הם ימשיכו לספור נקודות.
העיקר שנעוף על הלחץ הגבוה המדהים שלנו ועל השליטה בהחזקת כדור בחיסרון מספרי.

הפועל באר שבע באה לשחק כדורגל.
מכבי תל אביב באה לנצח משחקים.

בפלייאוף צריך לדעת לנצח.
אתה גונב דעת לצד השני.
מכבי משחקת ככה לא כי זה מביא לה את הניצחון. היא משחקת ככה כי אנחנו הרבה יותר דומיננטים והם לא מצליחים לעבור את הלחץ שלנו.

הפסדנו בגלל טעויות פרסונליות. לא טקטיות. זה כמובן גם עניין מנטלי של שחקנים שנופלים במשחקים החשובים.
יש גם לא מעט חוסר מזל במפגשים מולם העונה.
מבאס כי אני מרגיש שאנחנו לגמרי טובים מהם.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

Melikson24 כתב:
01 אפריל 2025, 11:30
אתה גונב דעת לצד השני.
מכבי משחקת ככה לא כי זה מביא לה את הניצחון. היא משחקת ככה כי אנחנו הרבה יותר דומיננטים והם לא מצליחים לעבור את הלחץ שלנו.

הפסדנו בגלל טעויות פרסונליות. לא טקטיות. זה כמובן גם עניין מנטלי של שחקנים שנופלים במשחקים החשובים.
יש גם לא מעט חוסר מזל במפגשים מולם העונה.
מבאס כי אני מרגיש שאנחנו לגמרי טובים מהם.
יש הרבה דרכים לשחק כדורגל.
אני זוכר שקטלו את דראפיץ שהיה מפסיד באופן מסורתי לאבוקסיס בדיוק על אותה נאיביות.

הטעויות היו פרסונליות, אבל גם מעבר לאותן טעויות, תכנית המשחק של מכבי עבדה והם הביכו את ההגנה שלנו פעם אחר פעם. מתחו את המשחק לצדדים ויצרו לעצמם יתרון שנוצל עד תום. משם נולד הגול הראשון, המצב הנייח שהוביל לשני, הכרטיס האדום, ועוד הרבה מצבים שיכלו להסתיים ברשת.

מי שחושב שרק טעויות פרסונליות גמרו את המשחק הזה, או את זה שלפניו, או את זה שקדם לשניהם - לא נמצא באירוע.

שלח תגובה