מח' 28 : הפועל ב"ש - מכבי ת"א, 31.3, שני, 20:30, טרנר
Re: מח' 28 : הפועל ב"ש - מכבי ת"א, 31.3, שני, 20:30, טרנר
ממש מבאס אין מילים…
פתיחת שבוע נוראית
ויטור גמור ופונק עם מיקום נורמלי יכל למנוע שער
בנייח לדעתי יש חלק גם לאליאסי…
אני ממש מקווה שויטור לא גמר תסוס זה לא זה..
לופז סוס גמור מזמן וינר האהבה אליו אינסופית אבל כמו שלפעמים נותן שערים הוא גם לוקח הרבה נקודות - רוב ההפסד על הראש שלו האיבוד כדור
הפאול החגיגה עלינו בשמאל , מבאס לגמרי .
ההגנה שלנו הפכה מהגנה ברזל לחור ענק אין תפקוד…
פתיחת שבוע נוראית
ויטור גמור ופונק עם מיקום נורמלי יכל למנוע שער
בנייח לדעתי יש חלק גם לאליאסי…
אני ממש מקווה שויטור לא גמר תסוס זה לא זה..
לופז סוס גמור מזמן וינר האהבה אליו אינסופית אבל כמו שלפעמים נותן שערים הוא גם לוקח הרבה נקודות - רוב ההפסד על הראש שלו האיבוד כדור
הפאול החגיגה עלינו בשמאל , מבאס לגמרי .
ההגנה שלנו הפכה מהגנה ברזל לחור ענק אין תפקוד…
השטאנץ הזה זה בדיוק מה ששם אותך איפה שאתה והאמונה העיוורת זה בדיוק מה שהביא לנו 4 נקודות מול נתניה ומול חיפה. קל לתקוף אותו על האמונה הבלתי מתפשרת כשזה לא נגמר עם נקודות.ForeverRed כתב: ↑31 מרץ 2025, 22:08לא שותף לתחושות כאן.
משקל סגולי של קבוצה לא נמדד רק על פי טיקי טקה.
מכבי תל אביב קבוצה יעילה שיודעת להתאים את עצמה לכל סיטואציה. היא מגוונת ויודעת להשיג שערים בנייחים, במשחק יוזם ובמתפרצות.
אצלנו לעומת זאת, יש מאמן של שטאנץ אחד.
מקובע. לא מגיב למשחק. ממשיך לשחק באותה דרך וללחוץ כמו משוגע עם שחקן פחות, מול יריבה ישירה ומוריד את הקבוצה שלו להפסקה בפיגור של שלושה שערים במקום אחד.
אותה אמונה עיוורת בשיטה, אגב, הביאה לכאן בלם כבד שלא מתאים למערך. שלא יספרו לי סיפורים על תקיפת שחקן יריב. לא בכדי החלוצים של מכבי הקדימו את ההגנה שלנו בכדורים חוזרים ובמתפרצות אל תוך הרחבה.
קוזוך עשה עונה מדהימה. במשחקים האחרונים הוא עולה לקבוצה שלו בנקודות. אם הוא רוצה שהעבודה האדירה שלו לא תיזכר כמפח נפש היסטורי הוא חייב להתחיל לפתוח את הראש.
חוץ מזה אין שום קשר בין השיטה של קוזוק למה שקרה היום במחצית הראשונה, הלחץ הגבוה זה לא מה שגרם ללופז למסור למכבי מול השוער ולמזרחי לקבל אדום שטותי ולהשאיר את פרץ בנייח לבד מול הרשת. כל אלו זה נטו טעויות בלתי מחויבות וכבר באדום המשחק הזה נגמר ככה שלא היה גם מה להציל.
מי שהתנגד אליו בתחילת העונה באופן אוטומטי מכוון אליו את החיצים אחרי כל משחק שלא נגמר בניצחון חלק, לא חדש.
מול חיפה בטרנר כשהוא פתח עם הרכב רע הוא קיבל ביקורות ובצדק, היום לא נפלנו על הרכב ולא על טקטיקה ולא על סגנון כדורגל, אך ורק קריסה אישית של שחקני ההגנה.
לאורך העונה אנחנו קבוצה יותר טובה ואיכותית, צריך רק זוג עיניים כדי לקבוע את זה. ת"א משחקת כדורגל לא משכנע וניצלה המון פעמים בזכות טעויות פרסונליות של היריבה ושופט, עובדה שגם האוהדים שלהם לא מרוצים מרמת הכדורגל שהקבוצה שלהם מציגה.ForeverRed כתב: ↑31 מרץ 2025, 22:08לא שותף לתחושות כאן.
משקל סגולי של קבוצה לא נמדד רק על פי טיקי טקה.
מכבי תל אביב קבוצה יעילה שיודעת להתאים את עצמה לכל סיטואציה. היא מגוונת ויודעת להשיג שערים בנייחים, במשחק יוזם ובמתפרצות.
אצלנו לעומת זאת, יש מאמן של שטאנץ אחד.
מקובע. לא מגיב למשחק. ממשיך לשחק באותה דרך וללחוץ כמו משוגע עם שחקן פחות, מול יריבה ישירה ומוריד את הקבוצה שלו להפסקה בפיגור של שלושה שערים במקום אחד.
אותה אמונה עיוורת בשיטה, אגב, הביאה לכאן בלם כבד שלא מתאים למערך. שלא יספרו לי סיפורים על תקיפת שחקן יריב. לא בכדי החלוצים של מכבי הקדימו את ההגנה שלנו בכדורים חוזרים ובמתפרצות אל תוך הרחבה.
קוזוך עשה עונה מדהימה. במשחקים האחרונים הוא עולה לקבוצה שלו בנקודות. אם הוא רוצה שהעבודה האדירה שלו לא תיזכר כמפח נפש היסטורי הוא חייב להתחיל לפתוח את הראש.
לגבי קוזוק, יש לו נפילות אבל מצד שני זה גם הביא את המהפך מול נתניה וגם היום לא היית רחוק מלעשות 3-2 ואז מי יודע מה היה קורה.
בסוף לאורך זמן זה הכדורגל שאנחנו צריכים לראות כדי לחזור לצמרת (והפעם על אמת, לא בכאילו), וזה על השחקנים לא לשלשל כמו לופס היום ואליאסי מול חיפה. בסוף כדורגל זה ספורט אקראי כמעט לחלוטין, אפשר להיות הכי טובים בעולם ואז שחקנים טועים.
בעיניי זה מה שקרה היום ומיותר לגזור יותר מדי מסקנות חוץ מזה שלופס כבר לא יכול לשחק ברמות האלו ושאי אפשר לסחוב עם ויטור ופונק ביחד. נראה אם קוזוק יגיב לזה במשחקים הבאים ובכלל בקיץ.
בדיוק .Itay כתב: ↑31 מרץ 2025, 22:15השטאנץ הזה זה בדיוק מה ששם אותך איפה שאתה והאמונה העיוורת זה בדיוק מה שהביא לנו 4 נקודות מול נתניה ומול חיפה. קל לתקוף אותו על האמונה הבלתי מתפשרת כשזה לא נגמר עם נקודות.
חוץ מזה אין שום קשר בין השיטה של קוזוק למה שקרה היום במחצית הראשונה, הלחץ הגבוה זה לא מה שגרם ללופז למסור למכבי מול השוער ולמזרחי לקבל אדום שטותי ולהשאיר את פרץ בנייח לבד מול הרשת. כל אלו זה נטו טעויות בלתי מחויבות, כבר באדום המשחק הזה נגמר.
מי שהתנגד אליו בתחילת העונה באופן אוטומטי מכוון אליו את החיצים אחרי כל משחק שלא נגמר בניצחון חלק, לא חדש.
מול חיפה בטרנר כשהוא פתח עם הרכב רע הוא קיבל ביקורות ובצדק, היום לא נפלנו על הרכב ולא על טקטיקה ולא על סגנון כדורגל, אך ורק קריסה אישית של שחקני ההגנה.
אבל היה חייב להכניס את סטויאנוב אחרי ההרחקה ומה שמרגיז זה שיוני כבר התחמם והיה מוכן להיכנס אבל חזר לספסל . זה מה שמרגיז . מהלך כזה היה מחזיר אותנו למשחק ואולי מביא אותנו גם לעמדת ניצחון .
כפי שציינת -
הראשון טעות לא אופיינית נוראית של לופז .
השני נבע מזה שפרץ ברח לקאנגווה ששמר עליו .
השלישי נבע מהתעקשות לשחק לחץ גבוה עם מגן מאולתר מה שהביא לבפקרות במתפרצת .
וחבל - כי המחצית השנייה הוכיחה שגם ב-10 שחקנים אנחנו מסוגלים לנצח כל קבוצה. התגובה המאוחרת של קוז׳וך עלתה לנו במשחק . הוא הגיב 22 דק' מאוחר מידי .
ועם כל זה - יש לנו קבוצה חזקה בכושר הטוב בליגה .
רק כושר כזה ועבודת אימון טובה יכולים לגרום לניצחון במחצית שנייה ולא תבוסה צורמת מהדהדת . הסיטואציה במשחק הייתה לא פשוטה ובקלות אפשר להתפרק .
שברו לנו את הלב הערב - לא את הקבוצה .
הפנים לחיפה - בכל הכוח !
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
- ForeverRed
אני מסתכל על המהות ולא על התוצאה.
לא מופתע מהמבוא לקריסה המקצועית של המשחקים האחרונים. היא הייתה די כתובה על הקיר.
אי אפשר לקחת אליפות בלי לדעת לעשות התאמות.
כנ״ל לגבי הצלחה באירופה.
הפסקתי לספור את כמות הבידודים של מכבי בקווים.
פעם אחר פעם שחקני ההגנה שלנו ראו להם את הגב בתנועה קלה או בדריבל לשטח.
אני לא נגד ללחוץ, גם בסיטואציה שנקלענו אליה.
אבל לעשות את זה בחכמה, בדקות ספציפיות של מומנטום.
כפי שקרה במחצית השנייה וגם במשחק נגד נתניה.
אם קוזוך ימשיך לחשוב שהשיטה שלו מעל המשחק ושהבעיה היא רק ברמת הביצוע, הוא ימשיך לקבל בראש.
שיתעורר ומהר.
לא מופתע מהמבוא לקריסה המקצועית של המשחקים האחרונים. היא הייתה די כתובה על הקיר.
כנ״ל לגבי הצלחה באירופה.
אם קוזוך ימשיך לחשוב שהשיטה שלו מעל המשחק ושהבעיה היא רק ברמת הביצוע, הוא ימשיך לקבל בראש.
שיתעורר ומהר.
לפנתאוןForeverRed כתב: ↑31 מרץ 2025, 22:33אני מסתכל על המהות ולא על התוצאה.
כנ״ל לגבי הצלחה באירופה.
שיתעורר ומהר.
סטויאנוב כחילוף בודד לא היה משנה כלום, כל עוד זה לא קו 5 אין לו מה לחפש בעמדת המגן. עובדתית גם הספיגות לא באו מאיזה בור בצד ימין, יכול להיות שהיה נכון לעשות חילוף כפול עם יוני ובלטקסה אם כבר, זה עדיין לא משנה את העובדה שהמשחק מת אחרי האדום ועוד עבר ווידוא הריגה ב-2:0, מכבי זה לא קבוצה נאיבית כמו חיפה שתשתין על עצמה, היה לי ברור מהאדום שהם ינסו להוריד את קצב המשחק ולהרוג את השעון, וגם אם היינו חוטפים אז כמה כיף שאפשר לצלול והכלב ישר ישרוק.4 לב אדום כתב: ↑31 מרץ 2025, 22:27בדיוק .
אבל היה חייב להכניס את סטויאנוב אחרי ההרחקה ומה שמרגיז זה שיוני כבר התחמם והיה מוכן להיכנס אבל חזר לספסל . זה מה שמרגיז . מהלך כזה היה מחזיר אותנו למשחק ואולי מביא אותנו גם לעמדת ניצחון .
כפי שציינת -
הראשון טעות לא אופיינית נוראית של לופז .
השני נבע מזה שפרץ ברח לקאנגווה ששמר עליו .
השלישי נבע מהתעקשות לשחק לחץ גבוה עם מגן מאולתר מה שהביא לבפקרות במתפרצת .
וחבל - כי המחצית השנייה הוכיחה שגם ב-10 שחקנים אנחנו מסוגלים לנצח כל קבוצה. התגובה המאוחרת של קוז׳וך עלתה לנו במשחק . הוא הגיב 22 דק' מאוחר מידי .
ועם כל זה - יש לנו קבוצה חזקה בכושר הטוב בליגה .
רק כושר כזה ועבודת אימון טובה יכולים לגרום לניצחון במחצית שנייה ולא תבוסה צורמת מהדהדת . הסיטואציה במשחק הייתה לא פשוטה ובקלות אפשר להתפרק .
שברו לנו את הלב הערב - לא את הקבוצה .
הפנים לחיפה - בכל הכוח !
יש לנו קבוצה חזקה אבל המצב הנוכחי לא יכול להימשך, אי אפשר להגיע למשחקים מול הגדולות ולעשות כל כך הרבה טעויות בלתי מחויבות שעולות לנו בהמון כדורים לרשת.
לצערי אני לא אופטימי, אולי לא נתרסק לגמרי אבל המשחקים האחרונים גרמו לי מאוד לאבד אמון ביכולת שלנו לנצח במשחקים כמו בלומפילד וטדי, צריך להיות ברמת מנטליות ובגרות מאוד גדולה שאני בספק אם יש לנו.
באסה, אין חשק לכלום, אין חשק לכתוב אפילו
אבל צריך לפרוק.
ניהול משחק לא טוב בלשון המעטה של קוזוך.
אחרי האדום למי אתה מחכה עם סטויאנוב? גמר את קנגווה כמגן עד סוף המחצית, קפא על הקווים.
פונק-ויטור. זהו הציוות הזה לא יכול להיות יותר. אני מוריד את פונק לספסל, כמו שאמרתי לפני שהגיע ומזה בדיוק חששתי,
הוא כבד ולא מעט פעמים הוא מאבד את השמירות שלו או לא שומר על אף אחד גם בהתקפות שהוא לא אשם ישיר אבל יכול לעזור ולתקן.
לחלק אולי זה ישמע לא טבעי אבל אני מחזיר את בלוריאן להרכב ומהר על חשבנו! אין שום סיבה שבלטקסה ישחק לפניו, הוא נופל ממנו כמעט בכל פרמטר ובכל אחד על אחד מול שחקן הוא מפסיד במאבק.
בלוריאן לפני ההגעה של פונק היה הפותח, הביא לנו מהירות ופיזיות. נכון שלפעמים הוא עושה שטויות ואגרסיבי אובר אבל המהירות שלו הייתה מצילה היום לפחות 2 גולים.
היום הכדורגל פיזי ומהיר, בלי זה אין לנו מה למכור. 3 מ-4 שחקני ההגנה שלנו לא מהירים. זה לא יוכל להימשך בציוות הזה.
יורי - הבנאדם לא בכושר המתאים לשיא העונה, אין מה לעשות, הגיע בלי הכנה, לא שיחק מאוגוסט, אסור ללחוץ ואסור להכניס בכוח להרכב, אין לו אינטנסיביות לפתוח בטח לא במשחק העונה.
אין הצדקה לא לפתוח עם גנאח/סטויאנוב. סטויאנוב היה בתקופה אדירה ופתאום הוריד אותו לספסל בלי שום סיבה.
אליאל, היה מהטובים בקישור עד החילוף הלא ברור שלו, למה?
אחמד - אולי די עם החילוף המיותר הזה? אין בו כלום, חזר מהפציעה כמו שחקן ליגה ב', שכחתי לרגע שנכנס היום. 20 דק' קוזוך מתלבט להכניס לא להכניס, מחמם את גנאח ומושיב אותו שוב ושוב מחמם, היה חייב להיכנס הוא מהבודדים שלנו שבועטים לשער!
בשורה התחתונה, אין לנו עומק, כשמכבי מכניסה שמות כמו שיש לה, לנו אין את זה בספסל. בנינו על ינואר, בפועל הרכש של ינואר לא באמת שדרג אותנו.
ולא רק שאין עומק גם ביטלנו 2 שחקנים מהסגל כמו פרהוד וגורדנה שאפשר להגיד שסיימו את העונה. אין לנו באמת איכות להעלות מהספסל.
בואו, זה לא גמור, האנרגיות יהיו בתחת עכשיו והמחזור הקרוב יהיה הכי קריטי העונה, כי זה או שיפתחו עלינו פער 5 ואז באמת זה נגמר, או שמנצחים ובלי קשר למה שיעשו מכבי ומחזירים לעצמנו את האמונה והאנרגיות.
המאבקים האלה תמיד קשים וצריכים ללכת עד הרגע האחרון, אני עדיין חושב שה-11 שלנו טובים יותר משל מכבי כקבוצה, אבל חסרים לי הרבה דברים, הלחץ שהיינו עושים, המחשבה על ההתקפה ועוד ולא בהכרח מהיום כי זה לא מדד ב-10 שחקנים משלב מוקדם וגולים של טעויות.
אבל צריך לפרוק.
אחרי האדום למי אתה מחכה עם סטויאנוב? גמר את קנגווה כמגן עד סוף המחצית, קפא על הקווים.
פונק-ויטור. זהו הציוות הזה לא יכול להיות יותר. אני מוריד את פונק לספסל, כמו שאמרתי לפני שהגיע ומזה בדיוק חששתי,
הוא כבד ולא מעט פעמים הוא מאבד את השמירות שלו או לא שומר על אף אחד גם בהתקפות שהוא לא אשם ישיר אבל יכול לעזור ולתקן.
לחלק אולי זה ישמע לא טבעי אבל אני מחזיר את בלוריאן להרכב ומהר על חשבנו! אין שום סיבה שבלטקסה ישחק לפניו, הוא נופל ממנו כמעט בכל פרמטר ובכל אחד על אחד מול שחקן הוא מפסיד במאבק.
בלוריאן לפני ההגעה של פונק היה הפותח, הביא לנו מהירות ופיזיות. נכון שלפעמים הוא עושה שטויות ואגרסיבי אובר אבל המהירות שלו הייתה מצילה היום לפחות 2 גולים.
היום הכדורגל פיזי ומהיר, בלי זה אין לנו מה למכור. 3 מ-4 שחקני ההגנה שלנו לא מהירים. זה לא יוכל להימשך בציוות הזה.
יורי - הבנאדם לא בכושר המתאים לשיא העונה, אין מה לעשות, הגיע בלי הכנה, לא שיחק מאוגוסט, אסור ללחוץ ואסור להכניס בכוח להרכב, אין לו אינטנסיביות לפתוח בטח לא במשחק העונה.
אין הצדקה לא לפתוח עם גנאח/סטויאנוב. סטויאנוב היה בתקופה אדירה ופתאום הוריד אותו לספסל בלי שום סיבה.
אליאל, היה מהטובים בקישור עד החילוף הלא ברור שלו, למה?
אחמד - אולי די עם החילוף המיותר הזה? אין בו כלום, חזר מהפציעה כמו שחקן ליגה ב', שכחתי לרגע שנכנס היום. 20 דק' קוזוך מתלבט להכניס לא להכניס, מחמם את גנאח ומושיב אותו שוב ושוב מחמם, היה חייב להיכנס הוא מהבודדים שלנו שבועטים לשער!
בשורה התחתונה, אין לנו עומק, כשמכבי מכניסה שמות כמו שיש לה, לנו אין את זה בספסל. בנינו על ינואר, בפועל הרכש של ינואר לא באמת שדרג אותנו.
ולא רק שאין עומק גם ביטלנו 2 שחקנים מהסגל כמו פרהוד וגורדנה שאפשר להגיד שסיימו את העונה. אין לנו באמת איכות להעלות מהספסל.
בואו, זה לא גמור, האנרגיות יהיו בתחת עכשיו והמחזור הקרוב יהיה הכי קריטי העונה, כי זה או שיפתחו עלינו פער 5 ואז באמת זה נגמר, או שמנצחים ובלי קשר למה שיעשו מכבי ומחזירים לעצמנו את האמונה והאנרגיות.
המאבקים האלה תמיד קשים וצריכים ללכת עד הרגע האחרון, אני עדיין חושב שה-11 שלנו טובים יותר משל מכבי כקבוצה, אבל חסרים לי הרבה דברים, הלחץ שהיינו עושים, המחשבה על ההתקפה ועוד ולא בהכרח מהיום כי זה לא מדד ב-10 שחקנים משלב מוקדם וגולים של טעויות.
אתה בעיקר רוצה לחזור למה שעבד כאילו זה פתרון קסם.ran כתב: ↑31 מרץ 2025, 22:45באסה, אין חשק לכלום, אין חשק לכתוב אפילו
אבל צריך לפרוק.
היו לא מעט חריקות לויטור ובלוריאן, פונק נכנס להרכב אחרי הפסד לריינה שהביכו אותנו בכל פעם שהכדור עבר את החצי. בטרנר מול ת"א בינואר הם לא הצליחו להסתדר עם החלק ההתקפי שלהם בדיוק כמו היום. בלוריאן אולי מהיר ברגליים (מודה שאף פעם לא ראיתי את זה אבל נניח) אבל איטי בראש וזה הרבה יותר קריטי.
בכל מקרה להוריד את פונק לספסל ולא את ויטור זה נטו בגלל המעמד של ויטור. הוא לא מסתדר עם שחקני התקפה פיזיים ומהירים, הדעיכה שלו לא דרסטית כמו לופס וגורדנה אבל זה מתקרב לשם. אם נמשיך להתעלם מהבעיות אז הן יחזרו לנו כמו בומרנג כמו שקרה היום עם לופס.
לפונק היו משחקים מצוינים עם בלטקסה, זה הציוות שצריך ללכת איתו כרגע.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
הדרך ארוכה ומפותלת
אני נופל וקם, נופל וקם נופל וקם
אף פעם לא אפסיק ללכת
אני נופל וקם, נופל וקם
עובר גשר ועוד גשר
כמה ארוכה היא הדרך
אני עומד איתן עם ראש מורם
אף פעם לא אפסיק ללכת
אני נופל וקם, נופל וקם
עובר גשר ועוד גשר
כמה ארוכה היא הדרך
אני עומד איתן עם ראש מורם
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
ה(כמעט)11 שלנו גם שחוקים , זה אותם שחקנים בערך שרצים ממחזור ביחד.
אולי קוזוך לא מאמין ברוטציות אבל זה מתחיל לעלות ביוקר, קנגאווה למשל כבר 4-5 משחקים אחרונים זה לא אותו שחקן, ונטורה היו לו כמה משחקים נפילות ואח״כ חזר לעצמו, אבל השחיקה הזו גם חלק מהירידה ביכולת של הקבוצה.
ברור אבל זה היה ידוע שהם יגיעו עם הלשון בחוץ לפלייאוף אמרנו את זה, הבעיה של קוזוך שאין לו עומק כדי להיכנס ולעשות מלא רוטציות עם הספסל. כי ברגע שהוא יעשה את זה נאבד נקודות.הראל כתב: ↑31 מרץ 2025, 23:07ה(כמעט)11 שלנו גם שחוקים , זה אותם שחקנים בערך שרצים ממחזור ביחד.
אולי קוזוך לא מאמין ברוטציות אבל זה מתחיל לעלות ביוקר, קנגאווה למשל כבר 4-5 משחקים אחרונים זה לא אותו שחקן, ונטורה היו לו כמה משחקים נפילות ואח״כ חזר לעצמו, אבל השחיקה הזו גם חלק מהירידה ביכולת של הקבוצה.
היו לו משחקים מול חדרה/טבריה/פת וכו לבצע שם את הרוטציות האלה, בפלייאוף אין כל כך נגד מי לעשות רוטציות שזה המאני-טיים , במקסימום מול הפועל חיפה.