״אני חושב שאליאל היה היום מעל המשחק וגם אמרתי לו את זה, מאתמול הוא ידע שהוא לא בהרכב והוא עשה יופי של עבודה באימון נייחים שעשינו, דיברנו על כמה זה חשוב שהוא כזה בוגר וכזה מבין את הסיטואציה וכמה הוא שם בשביל הקבוצה, כשאתה מתנהג ככה היכולת שלו היום מהספסל היא פועל יוצא״
״ההוצאה של יורי הייתה מתוכננת, חשוב לזכור שהוא בא מנקודת פתיחה אחרת. מבחינת כושר הוא ברמה של משחק אימון ראשון-שני של פתיחת עונה, אנחנו רואים מאוד מהר את האיכות שלו והוא יצטרך גם להביא איתה אינטנסיביות שלוקח זמן להביא אותה, זה לא קסם שאפשר לעשות צ׳יק והיא תגיע, אבל גם כך עם האיכות שלו הוא מביא לנו המון דברים״
״נכון שרוב המשחק היה חד צדדי אבל נתניה קבוצה טובה ומסוכנת מאוד ועשינו התאמות כדי שהמשחק ייראה ככה, זה היה משחק מאוד משמעותי עבורנו והכי חשוב היה לקחת את הנקודות״
״קינגס היה אמור להיות מוחלף ע״י אליאס אבל לופי הרגיש שם טיפה כיווץ אז שינינו את החילוף. אגב אליאל גם שי אליאס קיבל בהבנה את הסיטואציה ומאוד אהבתי איך שהוא הגיב לביטול החילוף שלו למרות שהוא כבר היה לבוש ומוכן להיכנס, זאת הדרך אם אנחנו רוצים להמשיך קדימה״
״אחד אני לא מסכים עם התזה שכולם יצאו ממנה מהמשחק נגד ירושלים. דבר שני יש לנו הרבה שחקנים טובים מאוד שראויים לפתוח בהרכב, תמיד אני אקבל החלטות עם הצוות שלי וכל החלטה יכולה להעלות שאלות למה הוא כן פתח ולמה ההוא לא, יש לנו המון שיקולים ובסוף אני מקבל את ההחלטות הכי טובות לקבוצה כפי שאנחנו חושבים. אני יכול לענות על שחקן ספציפי למה הוא לא פתח אבל בסוף השאלה הזאת תעלה עוד הרבה והשיקולים בסוף הם מאוד קטנים״
״לפני כל משחק אנחנו עושים את השיקולים שלנו מבחינת בחירת הסגל, יש תמיד 3 שחקנים בוגרים שצריכים לשבת בחוץ בגלל האנדר 21 וזה אף פעם לא קל לבחור, אין ספק שרועי הוא אחד המנהיגים של הקבוצה הזאת ואני בטוח שזה קשה לו אבל אני גם בטוח שהוא עוד ישחק הרבה בהפועל ב״ש״
״לגבי אמיר, אם אנחנו הולכים למשחק בית״ר אז אנחנו דיברנו איתו על זה שהוא צריך לשנות צד במעברים שלנו והוא עשה את זה שלוש פעמים ואם באחת מהפעמים שהוא שינה צד הוא השאיר את דן ב-16 של בית״ר אז מבחינתי הוא עשה את הדברים נכון, כמובן שיש פרמטרים שהוא עשה פחות טוב, וזה נכון גם להיום יש דברים שהוא עשה פחות טוב ומצד שני הוא התיש את טבארש וג׳אבר וכשמוציאים עוד קרן ועוד קרן ועוד קרן בסוף מגדל הקלפים שלהם נופל, אני מרוצה מההתקדמות והתשוקה של אמיר וברור שיש לו גם עוד דרך ארוכה לעשות״
״המשחק גביע ממש לא יהיה ברדה וקוזוק, זה יהיה הפועל ב״ש נגד הפועל ת״א, ואני אדבר בשם עצמי אני הרבה יותר קטן מהאירוע הזה״
כתבתי בפוסט על המשחק ואני אכתוב גם כא
היו שתי טעויות לקוז'וך היום, שהוא פתח עם ויטור ופונק ולא עם בלטקסה וויטור/פונק, ושהוא לא הגיב אחרי האדום, אם הוא היה מגיב אולי התוצאה הייתה אחרת
ראו כבר כמה משחקים שפונק וויטור לא מספיק טובים ביחד
נערך לאחרונה על ידי דר אדום בנשמה ב 31 מרץ 2025, 23:52, נערך פעם 1 בסך הכל.
בלטקסה חייב להיות בהרכב. גם אם הוא פחות טוב מויטור ופונק, הוא ישלים אחד מהם בצורה יותר טובה.
במשחק הבא מזרחי עם אדום, כנראה ששוב נסבול מ3 בלמים כי יוני לא מסוגל לשחק מגן כמו שצריך. נקווה שנעבור את זה בשלום, מקבלים את חיפה בלי סבע.
השאלה מה עושים עם לופז. זה לא נראה טוב כבר כמה מחזורים ואי אפשר להמשיך להעלים עין.
קודם כל הוא חייב להפסיק לעוף קדימה. אני מניח שזאת דרישה טקטית של קוז'וך אבל זה יוצר חורים גדולים וגם גוזל ממנו אנרגיה אדירה.
אולי אחמד על קו שמאל(הוא שיחק כמגן בסכנין?לא זוכר), יוני בימין, מיגל-פונק-בלטקסה בלמים?
עונה קודמת התפרקנו לאט לאט אחרי רצף של 10 ניצחונות. זה קרה לקראת סוף העונה הסדירה. בפלייאוף כבר הגיעה קריסה טוטאלית.
מאוד חושש שיקרה לנו שוב העונה.
עונה קודמת די הסרחנו את הדשא גם ברצף. היה שם לא מעט מזל.
העונה יש לנו קבוצה מצוינת ומאומנת והיא כזאת ב95% משלבי העונה. גם אם לא ניקח אליפות, זה לא יוריד מהעונה המצוינת שלנו.
לא רואה אותנו מתפרקים. אולי נפסיד גם בסמי והסיפור יגמר אבל לא רואה את הקבוצה הזאת מתפרקת.
עונה קודמת התפרקנו לאט לאט אחרי רצף של 10 ניצחונות. זה קרה לקראת סוף העונה הסדירה. בפלייאוף כבר הגיעה קריסה טוטאלית.
מאוד חושש שיקרה לנו שוב העונה.
בעונה שעברה נתניה ואשדוד עשו לנו משולשים בטרנר. מה זה קשור לעונה הנוכחית?
לא תהיה התפרקות ולא תהיה קריסה. גם היום במחצית השנייה שבמצב נורמלי היה צריך להיגמר 5-0 האמונה העצמית של השחקנים כמעט הביאה אותם ל3-2.
עונה קודמת די הסרחנו את הדשא גם ברצף. היה שם לא מעט מזל.
העונה יש לנו קבוצה מצוינת ומאומנת והיא כזאת ב95% משלבי העונה. גם אם לא ניקח אליפות, זה לא יוריד מהעונה המצוינת שלנו.
לא רואה אותנו מתפרקים. אולי נפסיד גם בסמי והסיפור יגמר אבל לא רואה את הקבוצה הזאת מתפרקת.
להתפרק זה קודם בראש. לא ברגליים.
היום היינו עם הרכב חזק ואחרי טעות אחת - התפרקנו. כולם איבדו ביטחון.
הפסד בסמי ועלולה להתחיל קריסה כואבת.
טעה קשות לאחר ההרחקה, היה חייב להרגיע את המשחק ולבצע שינוי, הכנסה של סטויאנוב לדוגמה.
במקום זה המשיך במשחק לחץ חסר אחריות, דחף את קאנגווה לשחק עם רגל על קו ימין והעביר את דן ביטון לאמצע. הפסיד את קו ימין והפסיד את התועלת הרבה של קאנגווה באמצע. התעורר רק במחצית במינוס 3, חבל.
״עשינו טעויות שלא עושים במשחק כזה, אחרי האדום ביקשתי מקינגס לשחק מגן, אם אני נכנס לזה טקטית דיברנו לפני המשחק שאנחנו רוצים לשלוט בקצב,להזיז את הכדור,להוריד את מכבי נמוך
וזה גם קרה עד האדום, גם אחרי האדום מכבי אפשרה לנו לעשות את זה כי הם שיחקו נמוך ואנחנו במקום לנצל את זה התחלנו להרים כדורים לכל מקום ולשחק אול אין במקום לשלוט בקצב וזה הלך לפינג פונג, ב-11 על 11 אתה בבעיה כשאתה משחק פינג פונג עם מכבי ת״א אז בטח אם אתה משחק 11 על 10 ושם הייתה הבעיה״
״למה עשינו רק 1 מ-9 נגד מכבי? כי אנחנו לא מספיק טובים, אם אנחנו רוצים להוכיח שאנחנו טובים אנחנו צריכים לדעת גם לנצח משחקים כאלה״
״מה שנתן למכבי את המתפרצות זה לא זה שלחצנו, מה שנתן לה את המתפרצות היה זה שאיבדנו כדורים, אני חושב שאם אתה מחזיק כדור ומניע בפסים קצרים מרגל לרגל ומצד לצד אז אתה לא מאבד כדורים ומה שאנחנו עשינו היה להרים כדורים לכל מרחק וזה יצר פערים ומשחק מעברים״
״במבחן התוצאה אתם צודקים, תיקנתי כשהיה מאוחר״
״יורי משחק כי הוא טוב, לא כי הבאנו אותו. אם היינו מביאים אותו והוא לא היה טוב הוא לא היה משחק. אני לא שותף לתחושות שהוא לא היה נראה טוב לפחות עד האדום, אני חושב שעשינו המון המון טעויות טקטיות אחרי האדום ויכול להיות שגם טעיתי בחילופים וכשאתה טועה ככה אתה משלם״
״אני מאמין היום יותר מתמיד, אם אחרי מחצית שנכנסנו בה לכזה בור אנחנו מצליחים להרגיע את השחקנים ולראות אותם עולים לדשא מאוד מחויבים ומבינים מה צריך כדי לנצח את המחצית השנייה אז מזה אני שואב את האמון. אם אנחנו רוצים להתקדם לתואר אנחנו צריכים ללמוד מה שדיברנו עליו, לא לעשות טעויות במשחקים כאלה וזה נכון מול כל יריבה, וגם באופן אישי לקבל החלטות אולי יותר טובות״
״האדום זה חלק מהמשחק, גם מדמון היה צריך לקבל אדום על פונק.
בתחושות שלי ממה שראיתי דרך ה-VAR למזרחי לא הייתה כוונה לפגוע והוא גם רצה להחזיר את הכדור לשוער ככה שאני בטוח שהוא לא עשה איזו טעות שהובילה לאדום״
״יורי לא הראה הרבה עד היום כי הוא לא שיחק מספיק, העלתי אותו כדי להביא יותר חוכמה ועמידה נכונה בלחץ שלנו, זה לא אומר כלום לגבי גאנח שהוא שחקן משמעותי שלנו, היום האירועים טרפו את הקלפים, יכול מאוד להיות שבלעדיהם הוא היה משחק״
״ לא מתחרט שאמרתי שהקבוצה הזו בלתי שבירה, אני תמיד אומר מה שבתחושות שלי ואם אני מרגיש שהקבוצה שלי בלתי שבירה ובמיוחד היום אז אני אגיד את זה לשחקנים שלי, מה אחרים בקבוצות אחרות חושבים על זה ולאן הם לוקחים את זה אני מכבד אבל בסוף זה לא מעניין אותי, מעניינת אותי רק הפועל ב״ש״
״יש פה קבוצה שתרוץ עד הסוף, אני מאוד בטוח בנו ובשחקנים, מה יהיה בסוף זה כבר הקב״ה, אבל יש פה קבוצה מאוד מאוד מאוד חזקה״
״אנחנו צריכים להיאבק ולקחת אליפות בלי קשר למה שיחליטו למשחק נגד סכנין, אנחנו לא מתעסקים בזה״
״איך להרים את השחקנים? אני חושב שכבר עשינו את זה במחצית.
אני אגיד את זה במילים עדינות, הרגשנו במחצית הראשונה שאנחנו במצב לא טוב והחלטנו מה אנחנו עושים קדימה, ומה שהחלטנו זה איך חוזרים לדברים שאנחנו טובים בהם בכדורגל ואיך מנצחים את המחצית השנייה, אני אומר את זה תמיד וזה נשמע קלישאתי, אין דבר כזה עונה בלי קשיים, הם חלק מהעונה וצריך לדעת לעבור אותם, היום במחצית היינו בחתיכת קושי וידענו לעצור אותו בזמן ולעשות מה שעשינו במחצית השנייה, זה כמובן ממש לא מנחם אותי, בסוף זה משחק שהפסדנו וניתן עליו את הדעת על הרבה דברים שקרו מבחינה טקטית ומבחינת ההחלטות שאנחנו עשינו כצוות מקצועי. מבחינה מנטלית אנחנו יודעים להרים את עצמנו אבל נצטרך לדאוג שהנפילות האלו לא יקרו עד הסוף״
״אמרתי ואגיד שוב שהטבלה לא מעניינת עד סוף מאי, אנחנו עכשיו צריכים לבוא למכבי חיפה ולנסות לנצח אותם בכל הכוח ואחרי זה גם את המשחק הבא וכן הלאה״
רק אלוהים יודע איך הברומטר של הקבוצה במרכז מוצא את עצמו מגן ימני
כישלון מוחץ הפעם בבחירה - בחירה הכי גרועה שקוזוך יכל לעשות מתחילת העונה
הוא גמר תמשחק ותו לא.
לא נתן לנו אפילו צאנס להתאזן באמצע או לתקוף
פשוט החריב אותנו נתן להם על מגש - קחו תהנו
לרוב הוא מדבר לעניין אחרי כל משחק ומסביר את ההחלטות שלו.
חשבתי שנזכה להסבר מה גרם לו לחשוב לשים את קינגס מגן ימני ומה גרם לו להגיב כל כך מאוחר לטעות הזו.
מאז הראיון של הבלתי שבירים היכולת של הקבוצה צונחת
5 מ12 מול קבוצות פלייאוף עליון ככה אי אפשר לקחת אליפות
ואנחנו לא ניקח ועדיין מגיע לו כל הכבוד על עונה גדולה לא משנה איך היא תסתיים
ובלי קשר היום הוא קפא מחצית ראשונה אם היה מגיב עם החילופים בזמן אולי זה לא היה נגמר כזה גרוע
קנגאווה כמגן זה טרלול מארץ הטרלולים