בתי דין ועונשים 2024/25
Re: בתי דין ועונשים 2024/25
אני ממש לא מבין בזה
שאלה
(אולי טיפשית, אז סליחה מראש)
יש סיכוי שבית הדין של ההתאחדות יציע לב"ש שתוחזר הנקודה שהופחתה במקום משחק חוזר כדי שלא נערער לעליון?
שאלה
(אולי טיפשית, אז סליחה מראש)
יש סיכוי שבית הדין של ההתאחדות יציע לב"ש שתוחזר הנקודה שהופחתה במקום משחק חוזר כדי שלא נערער לעליון?
מודה שהתגובות פה לא ברורות לי. לא מבין כלום בנושא ועדיין היה לי ברור שזה כמעט בלתי אפשרי להפוך את ההחלטה. כל דבר שהוא לא דחייה של התביעה זה ניצחון עבורנו.
חוסר הצדק ברור לכולם וגם לשופט והוא מדגיש את זה בטיעונים שלו. להחזיר את זה לדיון נוסף בכובע של משחק חוזר ולא ניצחון טכני אולי ישנה משהו, בסוף הכל תלוי ברצון של סכנין ולא בבולשיט המשפטי.
עכשיו מה שחשוב שיקיימו דיון כמה שיותר מהר כדי לסיים את הסיפור הזה כבר.
חוסר הצדק ברור לכולם וגם לשופט והוא מדגיש את זה בטיעונים שלו. להחזיר את זה לדיון נוסף בכובע של משחק חוזר ולא ניצחון טכני אולי ישנה משהו, בסוף הכל תלוי ברצון של סכנין ולא בבולשיט המשפטי.
עכשיו מה שחשוב שיקיימו דיון כמה שיותר מהר כדי לסיים את הסיפור הזה כבר.
למה בית משפט לא יכול להכריע פה?
להחזיר להתאחדות זה סתם חרטא, הם לא יתנו חוזר בחיים וילכו איתנו ראש בראש
להחזיר להתאחדות זה סתם חרטא, הם לא יתנו חוזר בחיים וילכו איתנו ראש בראש
המחוזי החזיר את הדיון לבית הדין העליון של ההתאחדות עם המלצה למשחק חוזר .
מזכיר לכם את ההשתלשלות :
1. בין הדין המשמעתי פסק 0:0 ללא נקודות
2. ב"ש עירערה על הפסיקה באותו בית דין משמעתי וביקשה טכני והחזרת הנק'
3. בית הדין המשמעתי דחה גם את העירעור
4. ב"ש עתרה לבית הדין העליון של ההתאחדות עם הטכני והנק'
5. בית הדין העליון בכלל לא דן בעתירה ודחה אותה על הסף
6. ב"ש עתרה למחוזי
אז מה בעצם הס אומר לעליון ?
בכלל לא דנתם על משחק חוזר ( כי כאמור ב"ש ביקשה טכני והחזר נק' ) , אז זה לא נכון שאני אתערב ראשון . תדונו בזה אצלכם קודם כל עם המלצה שלי למשחק חוזר .
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
מדויק.4 לב אדום כתב: ↑30 מרץ 2025, 18:53המחוזי החזיר את הדיון לבית הדין העליון של ההתאחדות עם המלצה למשחק חוזר .
מזכיר לכם את ההשתלשלות :
6. ב"ש עתרה למחוזי
בכלל לא דנתם על משחק חוזר ( כי כאמור ב"ש ביקשה טכני והחזר נק' ) , אז זה לא נכון שאני אתערב ראשון . תדונו בזה אצלכם קודם כל עם המלצה שלי למשחק חוזר .
- Melikson24
- Title: CrazyRed
אתה שוב מדבר על מושגים שקשורים לצדק וצדק משפטי.4 לב אדום כתב: ↑30 מרץ 2025, 18:53המחוזי החזיר את הדיון לבית הדין העליון של ההתאחדות עם המלצה למשחק חוזר .
מזכיר לכם את ההשתלשלות :
6. ב"ש עתרה למחוזי
ההתעקשות של ההתאחדות לדפוק אותנו זה משהו אישי. לא משפטי ובטח לא מחפשים עונשים מידתיים, שווים וצודקים בפני כולם.
הם לא ישנו את ההחלטה בטח אחרי שהמחוזי דחה את העתירה.
אז ידונו על חוזר ויחליטו שלא מגיע וזהו
אבל לפחות יעשו דיון בנפש חפצה , אחלה הישג
אבל לפחות יעשו דיון בנפש חפצה , אחלה הישג
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
ForeverRed כתב: ↑30 מרץ 2025, 17:41אתה באמת מצפה לתשובה רצינית?
כמה נאיבי אפשר להיות?
ממש עוזרת לי ה״ביקורת״ שלו.
שורה תחתונה, זרקו אותנו מכל המדרגות.
מערכת מושחתת שמגבה את עצמה.
בול.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
יהיה משחק חוזר,תרשמו.
האמירה הזאת של המחוזי היא ביקורת מרומזת כלפי ההתאחדות ובית הדין שלה,הם צריכים להיות טיפשים גמורים אם הם בקטע של לשים ז**.
האמירה הזאת של המחוזי היא ביקורת מרומזת כלפי ההתאחדות ובית הדין שלה,הם צריכים להיות טיפשים גמורים אם הם בקטע של לשים ז**.
ההתאחדות עוד לפני קיום הדיון מודיעה ״סיכוי נמוך לקיום משחק חוזר״ (הלם), אפילו לא מנסים להראות שהם אובייקטיביים. בנוסף לכך 2 מתוך 5 הדיינים היו כאלה שפסקו נגדנו בדיונים הקודמים.
בקיצור אפשר לקפל.
לפני כל משחק ובמיוחד היום צריך להקרין לשחקנים את כל ההחלטות נגדנו ולהעביר לשחקנים מסר אחד- כל אלה מנסים לשים לכם רגליים, אתם בתגובה תדאגו לאכול ליריבות את הברכיים על הדשא, זה אנחנו מול כולם.
בקיצור אפשר לקפל.
לפני כל משחק ובמיוחד היום צריך להקרין לשחקנים את כל ההחלטות נגדנו ולהעביר לשחקנים מסר אחד- כל אלה מנסים לשים לכם רגליים, אתם בתגובה תדאגו לאכול ליריבות את הברכיים על הדשא, זה אנחנו מול כולם.
הם אמרו מול השופט שלא יהיה משחק חוזר.Itay כתב: ↑31 מרץ 2025, 07:21ההתאחדות עוד לפני קיום הדיון מודיעה ״סיכוי נמוך לקיום משחק חוזר״ (הלם), אפילו לא מנסים להראות שהם אובייקטיביים. בנוסף לכך 2 מתוך 5 הדיינים היו כאלה שפסקו נגדנו בדיונים הקודמים.
בקיצור אפשר לקפל.
השופט אמר להם בהחלטה שלו בעצם תעשו מה שבא לכם
הוא יותר נתן להם סולם לרדת מהעץ מאשר אמר להם תעשו מה בא לכם.
תוצאת המשפט לכשעצמה היא טובה, בסוף אבל ההחלטה מתגלגלת אל גוף רקוב שמחזיק במשרדים שלו במגירות בובות וודו עם הפנים של אלונה, ככה שלא עשינו בזה כלום, היינו צריכים פס״ד יותר נושך.