מח' 27 : הפועל ב"ש - מכבי נתניה, 15.3, שבת, 15:00, טרנר
- Melikson24
- Title: CrazyRed
Re: מח' 27 : הפועל ב"ש - מכבי נתניה, 15.3, שבת, 15:00, טרנר
וואלה לא מבין את הטענה שלך.
זה כמו שאגיד שאם לא מפריע לך משחקים ב21:00 אז שיהיו ב23:00 ו"נראה אותך".
לא מבין את הטענה על 15 בצהריים באוגוסט אבל בסדר.
זה לא שעה נוחה כי חום אימים, בחורף זו שעה נוחה.
אפרופו אוגוסט, לא ענית לי השאלה, האם לשיטתך בקיץ כששבת יוצאת ב20:30, כל המשחקים צריכים להיות משוחקים ב21 במוצאש או ביום חול?
זה לא שעה נוחה כי חום אימים, בחורף זו שעה נוחה.
אפרופו אוגוסט, לא ענית לי השאלה, האם לשיטתך בקיץ כששבת יוצאת ב20:30, כל המשחקים צריכים להיות משוחקים ב21 במוצאש או ביום חול?
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
אורי, מכבד את החשיבות שאתה מקנה לשמירת השבת
ובכל זאת -
לא מבין מה קשור הטיעון שאתה ממחזר כל פעם על משחק ב15:00 באוגוסט.
צריך להיות מכלול של שיקולים וצריך להיות איזון.
לך 40 שנה אחורה וכמעט הכל היה בשבת בצהריים וזה עבר בשלום.
אז מכל מיני סיבות זה השתנה אבל היום יש משהו יותר מאוזן
וגם אם יש 3-4 משחקים בטרנר בשעה 15:00 זה נראה לי לגמרי אחלה איזון מתוך כמעט 20 משחקים.
נוחות לדתיים זה שיקול אחד
נוחות לחילונים זה שיקול אחר
זכויות השידור זה שיקול אחר
שעה טובה להביא ילדים זה שיקול
מזג האוויר זה שיקול
ועוד ועוד ועוד.
מה יש לבחון את הטיעון של ילדים בשעה 15:00? באוגוסט בשיא החום לא יבואו, אז מה זה אומר בעצם?
אבל וואלה במרץ (ועוד כשנפלנו על יום סיוט ליושבי המזרחי) זה פגז וכמות הילדים היום היתה חגיגה לעיניים
ובכל זאת -
לא מבין מה קשור הטיעון שאתה ממחזר כל פעם על משחק ב15:00 באוגוסט.
צריך להיות מכלול של שיקולים וצריך להיות איזון.
לך 40 שנה אחורה וכמעט הכל היה בשבת בצהריים וזה עבר בשלום.
אז מכל מיני סיבות זה השתנה אבל היום יש משהו יותר מאוזן
וגם אם יש 3-4 משחקים בטרנר בשעה 15:00 זה נראה לי לגמרי אחלה איזון מתוך כמעט 20 משחקים.
נוחות לדתיים זה שיקול אחד
נוחות לחילונים זה שיקול אחר
זכויות השידור זה שיקול אחר
שעה טובה להביא ילדים זה שיקול
מזג האוויר זה שיקול
ועוד ועוד ועוד.
מה יש לבחון את הטיעון של ילדים בשעה 15:00? באוגוסט בשיא החום לא יבואו, אז מה זה אומר בעצם?
אבל וואלה במרץ (ועוד כשנפלנו על יום סיוט ליושבי המזרחי) זה פגז וכמות הילדים היום היתה חגיגה לעיניים
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
אתה דווקא מבין מצויין.
פשוט לא נוח לך עם הסאבטקסט אז אתה עושה עצמך לא מבין...
ברור.
למה מה, האם הזדעקת פעם מדוע משחקים באירופה ומשחקים מרכזיים בליגה משוחקים בימי חול בשעות הללו?
Melikson24 כתב: ↑15 מרץ 2025, 21:09וואלה לא מבין את הטענה שלך.
גם אתה מבין מצויין....
ולגבי האם זה באמת כמו הדוגמא המביכה שנתת, אשר הכשל הלוגי צועק ממנה, היושר האינטלקטואלי של הקוראים כבר יכריע...
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
צריך לציין היום את הנייחים, קוזוק סיפר בראיונות האחרונים שהקבוצה עורכת יותר אימוני נייחים לאחרונה וזה ניכר, היום רק ככה שולף מהזיכרון את הנגיחה של ויטור שניראון איכשהו פרס ידיים והדף, עוד קרן שהביאה את הגול ועוד קרן אחת שהכדור פשוט טייל בתיבת ה-5.
בסוף אי אפשר תמיד לייצר שערים ממשחק רץ בטח מול יריבות בפלייאוף, נייחים זה כלי נשק שנהיה חייבים להרוויח אותו.
אחרי היום זה כבר די בוהק, ביטון צריך לקפל את עצמו זריז מהנייחים ולהשאיר אותם לקאנגווה.
בסוף אי אפשר תמיד לייצר שערים ממשחק רץ בטח מול יריבות בפלייאוף, נייחים זה כלי נשק שנהיה חייבים להרוויח אותו.
אחרי היום זה כבר די בוהק, ביטון צריך לקפל את עצמו זריז מהנייחים ולהשאיר אותם לקאנגווה.
- dardasmiley
+1000Itay כתב: ↑16 מרץ 2025, 00:53צריך לציין היום את הנייחים, קוזוק סיפר בראיונות האחרונים שהקבוצה עורכת יותר אימוני נייחים לאחרונה וזה ניכר, היום רק ככה שולף מהזיכרון את הנגיחה של ויטור שניראון איכשהו פרס ידיים והדף, עוד קרן שהביאה את הגול ועוד קרן אחת שהכדור פשוט טייל בתיבת ה-5.
תרגול זה כמובן קריטי, אבל נייחים זה גם המון המרים.
ביטון לא יודע מה עובר עליו, פשוט זוועה.
אתמול כל קרן של קינגס היוותה סכנה, בעתיד יורי יקח את שמאל ועם נוגחים כמו ויטור, לופז, פונק, ושחקן מאסיבי כמו ונטורה אנחנו חייבים להוציא הרבה יותר מנייחים.
אנחנו קבוצה סופר פיזית ביחס לליגה, לא מנוצל.
ביטון לא יודע מה עובר עליו, פשוט זוועה.
אתמול כל קרן של קינגס היוותה סכנה, בעתיד יורי יקח את שמאל ועם נוגחים כמו ויטור, לופז, פונק, ושחקן מאסיבי כמו ונטורה אנחנו חייבים להוציא הרבה יותר מנייחים.
אנחנו קבוצה סופר פיזית ביחס לליגה, לא מנוצל.
השער השני רמה עולמית
אורי אדום בנשמה כתב: ↑15 מרץ 2025, 22:14ברור.
למה מה, האם הזדעקת פעם מדוע משחקים באירופה ומשחקים מרכזיים בליגה משוחקים בימי חול בשעות הללו?
למה שאזדעק? אם כל משחקי הליגה היו בשעת מאוחרות מאוד כמו 21-22 בלילה הייתי מזדעק, ואם כל משחקי הליגה בתוך שבת הייתי מזדעק ביחד איתך.
למה לי אין משחקים שלא נוחים לי? אני לא גר בבאר שבע ולכן לחלק מהמשחקים באמצע שבוע אני לא מצליח להגיע. שמעת אותי מתלונן? בחרתי לגור מחוץ לבאר שבע ויש לזה השלכות.
בקיצור מבחינתך אתה רוצה שכל המשחקים יהיו מחוץ לשבת, למרות שזה לא נח לרובו המוחלט של הקהל, אבל זה מסתדר לך.
- אורי אדום בנשמה
איזה קטע, לפני כן דיברת על מי שמצייר תמונה שקרית על משהו שלא נוח לו אישית שזה סו קולד לא נח לכולם... עכשיו לא די בזה שזה לחלוטין חוטא לאמת כי ממש לא עשיתי את זה, אתה בעצמך עושה זאת כעת וחוטא בחטא שאתה מייחס לאחרים? האם עשית סקר מקיף כדי לגבש דעה מעין זו?!
תקרא את ההודעה שכתבת בהתחלה. לא כתבת שום דבראורי אדום בנשמה כתב: ↑16 מרץ 2025, 12:30איזה קטע, לפני כן דיברת על מי שמצייר תמונה שקרית על משהו שלא נוח לו אישית שזה סו קולד לא נח לכולם... עכשיו לא די בזה שזה לחלוטין חוטא לאמת כי ממש לא עשיתי את זה, אתה בעצמך עושה זאת כעת וחוטא בחטא שאתה מייחס לאחרים? האם עשית סקר מקיף כדי לגבש דעה מעין זו?!
על שזה מפריע לך אישית. כתבת שזה מעצבן בטירוף, לא שזה מעצבן אותך. אותי ועוד רבים זה לא מעצבן.
בכל מקרה התגובה הראשונית שלי לא הייתה מכוונת רק אליך אלא על התופעה של הנהי הכללי כל פעם שיש משחק בשבת. ושבת זה לא רק 15 בצהריים, זה גם גם 18 וחצי בשעון קיץ.
לא עשיתי סקר. המספרים במגרשים מוכיחים זאת. בכל הארץ כולל קבוצה מסורתית כמו ביתר.
מבין לליבך ויש לי גם חברים שומרי שבת שנדפקים מזה אבל
לא חושב שיש פתרון שישביע את רצונם של כל הצדדים.
הפתרון שאתה מציע של בואו לקראתי ב100 אחוז זה לא פתרון עם כל הכבוד.
- אורי אדום בנשמה
טריוויה: היה זה מפגש הליגה ה-117 (113 בליגה הראשונה+4 בליגה השניה) ביננו לנתניה, שהעמיד את המאזן ביננו על 38 נצחונות לנו, 38 תיקו ו-41 נצחונות לנתניה. יחס שערים 131-141 לב''ש.
"נתונים באדיבות יוסי מדינה והארכיון הפרטי של אייל חטב
"נתונים באדיבות יוסי מדינה והארכיון הפרטי של אייל חטב
לא נכנס לקטע של לשחק או לא לשחק בשבת מבחינת הדת.ReDo כתב: ↑16 מרץ 2025, 12:49תקרא את ההודעה שכתבת בהתחלה. לא כתבת שום דבר
על שזה מפריע לך אישית. כתבת שזה מעצבן בטירוף, לא שזה מעצבן אותך. אותי ועוד רבים זה לא מעצבן.
בכל מקרה התגובה הראשונית שלי לא הייתה מכוונת רק אליך אלא על התופעה של הנהי הכללי כל פעם שיש משחק בשבת. ושבת זה לא רק 15 בצהריים, זה גם גם 18 וחצי בשעון קיץ.
לא עשיתי סקר. המספרים במגרשים מוכיחים זאת. בכל הארץ כולל קבוצה מסורתית כמו ביתר.
מבין לליבך ויש לי גם חברים שומרי שבת שנדפקים מזה אבל
לא חושב שיש פתרון שישביע את רצונם של כל הצדדים.
הפתרון שאתה מציע של בואו לקראתי ב100 אחוז זה לא פתרון עם כל הכבוד.
אני לחלוטין תומך במה שכתב redrock כמה תגובות מעליי : יש פה מערכת שיקולים ואיזונים.
מי ששומר שבת ועשה מנוי יודע ( לא מהיום ) שיכולים להיות בעונה 2-3-4 משחקים שיהיו בשבת, אם זה במלואם ( נגיד בשעה 15:00 ) או בחלקם ( נגיד חצי שעה לפני צאת שבת ) .
גם לשומרי השבת מצאו פיתרון של להגיע למשחק שמתקיים במלואו בשבת ללא חילולה באמצעות הדפסת כרטיס ללא שימוש בטלפון ( וכמובן להגיע ולחזור ברגל ) .
מי שבכל זאת מחמיר יותר ואינו יכול מתוקף אמונתו לשמוע שירים או מוזיקה שמנוגנים לפני או במהלך המשחק - אין מה לעשות עם זה וצריך לקחת בחשבון שהוא יפסיד 2-3-4 משחקים בעונה .
אגב - מעניין אם אפשר לפתח איזה מודל היברידי של מנוי שומר שבת. נגיד לעשות איזה סקר כזה בין האוהדים ולהבין כמה שומרי שבת יש וכמה מהם באמת לא מממשים את זכותם ולא מגיעים למשחק ועל פי זה לבנות עבורם מודל מנוי-שבת כלשהו. אם אני זוכר נכון גם מכבי חיפה וגם הפועל פ"ת פיתחו מודל כלשהו שלא יודע אם הצליח או לא והאם הוא רלוונטי להיום.
לגבי המספרים בטרנר שים לב לנתון מעניין הקשור לאוהדי ב"ש שאני לא יודע אם הוא מייצג כל כך ( כי צריך להשוות ליותר רפרנסים וליותר יריבות ) אבל אציג אותו בכל זאת :
מכבי ת"א , יום ד' , 20:30 : 13308 באר-שבעים
מכבי פ"ת , יום ש' , אחרי צאת שבת : 13147 באר-שבעים
טבריה , יום ש' , משחק במלואו בשבת : 14096 באר שבעים
מכבי חיפה בגביע , יום ה' , 20:30 : 15608 באר-שבעים
מכבי חיפה בליגה , יום ב' , 20:30 : 15678 באר-שבעים
מכבי נתניה , יום ש' , משחק במלואו בשבת : 13100 באר-שבעים
לא יודע מה איתך , אני לא רואה פה איזושהי חוקיות כי שוב, יש המון משתנים כמו איכות היריבה, מעמד המשחק, מזג אוויר יום ושעת המשחק וכד' .
אבל כן אפשר לראות שפחות או יותר 13100-13300 באר-שבעים יגיעו גם אם המשחק היה בשבת או בצאת שבת או ביום חול .
ז"א שיש מנגנון פיצוי/השלמה כלשהו . מישהו אחד לא מגיע , מישהו אחר יגיע במקומו כי האוכלוסיות משתנות.
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
הלוח משחקים של מכבי נראה הרבה יותר נוח משלנו,אחרינו יש להם שני משחקי בית קלים
ואנחנו יוצאים לסמי מול חיפה ובית מול ביתר
ואנחנו יוצאים לסמי מול חיפה ובית מול ביתר
- simply--red
- Title: CrazyRed