אתם שוכחים שיש גם יריבה. אנחנו עדיין לא קבוצה מעל הליגה כדי לצפות שקבוצה כמו בית"ר או חיפה לא יתנו לנו פייט.
אתם ממש מגזימים לטעמי.
מח' 26 : בית"ר י"ם - הפועל ב"ש, 10.3, שני, 20:30, טדי
- Melikson24
- Title: CrazyRed
- simply--red
Re: מח' 26 : בית"ר י"ם - הפועל ב"ש, 10.3, שני, 20:30, טדי
אני מדבר על גישהMelikson24 כתב: ↑11 מרץ 2025, 09:38אתם שוכחים שיש גם יריבה. אנחנו עדיין לא קבוצה מעל הליגה כדי לצפות שקבוצה כמו בית"ר או חיפה לא יתנו לנו פייט.
אתם ממש מגזימים לטעמי.
ראינו את זה בתיקו מול חיפה ואתמול
מול נתניה נראה אם מתפתחת פה מגמה או שאפשר לחזל"ש
זאת לא הפעם הראשונה שאנחנו נותנים גול והולכים לישוןsimply--red כתב: ↑11 מרץ 2025, 09:42אני מדבר על גישה
- Melikson24
ה"גישה" יכולה להיות גם כתוצאה מלחץ.simply--red כתב: ↑11 מרץ 2025, 09:42אני מדבר על גישה
מליקסון דיבר על זה בפודקסאט שלהם הקטע שמכבי משחקת לפנינו ונצמדת עוד ועוד - זה מאוד מלחיץ. יש פה המון משתנים אבל מה שבטוח שלא חסר מוטיבציה לשחקנים. הם נותנים הכל.
זה משחקים קשים יותר+מאני טיים ולחץ שמתחיל להצטבר.
לא צריך לשקר לעצמנו, אנחנו בירידה כבר כמה משחקים.
להוציא את המשחק גביע, נראינו פרוצים גם באשדוד וגם בנתניה לפני האדומים.
לא יודע מה כל כך לא עובד בשילוב של ויטור ופונק, אבל עובדתית הם פתחו ביחד 4 משחקים שספגנו בהם 5 שערים.
גם במשחק שלא ספגנו (אשדוד) זה היה בנס.
מה שאני חושש ממנו שמדובר בעייפות מצטברת בגלל האינטיסיביות ששיחקנו בה כל העונה. אתמול זה היה מאוד בולט
להוציא את המשחק גביע, נראינו פרוצים גם באשדוד וגם בנתניה לפני האדומים.
לא יודע מה כל כך לא עובד בשילוב של ויטור ופונק, אבל עובדתית הם פתחו ביחד 4 משחקים שספגנו בהם 5 שערים.
גם במשחק שלא ספגנו (אשדוד) זה היה בנס.
מה שאני חושש ממנו שמדובר בעייפות מצטברת בגלל האינטיסיביות ששיחקנו בה כל העונה. אתמול זה היה מאוד בולט
ציוותים , זה כל הסיפור .
בלוריאן + ויטור
בלטקסה + פונק
אחד חכם , אחד מהיר
וטיבי איפה ?
בלוריאן + ויטור
בלטקסה + פונק
אחד חכם , אחד מהיר
וטיבי איפה ?
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
- simply--red
אין ספק שהלחץ מתחיל להיות פקטור משמעותי במירוץ הצמוד הזהMelikson24 כתב: ↑11 מרץ 2025, 09:49ה"גישה" יכולה להיות גם כתוצאה מלחץ.
מליקסון דיבר על זה בפודקסאט שלהם הקטע שמכבי משחקת לפנינו ונצמדת עוד ועוד - זה מאוד מלחיץ. יש פה המון משתנים אבל מה שבטוח שלא חסר מוטיבציה לשחקנים. הם נותנים הכל.
השבת נשחק לפניהם . אולי נלחיץ אותםMelikson24 כתב: ↑11 מרץ 2025, 09:49ה"גישה" יכולה להיות גם כתוצאה מלחץ.
סיכום המשחק נגד בית"ר ירושלים
15 דק' בגן עדן
לאחר הקאמבק המדהים והתחושות הנהדרות מהמחזור הקודם ועם רוח גבית חיובית של 3300 באר-שבעים שהגיעו לתמוך - הגיעה הפועל ב"ש לסגור את העונה הסדירה במקום הראשון מול הירושלמים.
בגזרת המאמן ובפעם השנייה העונה, נאלצה הקבוצה להתמודד ללא מאמנה על הקווים הודות ל-5 צהובים שצבר. בן בנימין החליף אותו.
בגזרת השחקנים בשורות ב"ש חזרו להרכב אליאל פרץ שחזר מהשעיית צהובים ואמיר גאנח ממחלה.
משחק סיום העונה הסדירה, משחק גדול בין 2 הקבוצות עם הכדורגל הטוב בארץ, 30,000 צופים ... הכל היה מוכן לקרב הגדול.
המחצית הראשונה ובעיקר ה-15 דק' הראשונות נפתחו בסערה באר-שבעית אדירה שלא העידה על מה שיבוא בהמשך.
דקה 2 - חטיפה של קאנגווה שמשחרר כדור מהיר לדן ביטון שמגביהה לראשו של פרץ שנוגח מקרוב היישר לידי שוער ירושלים.
דקה 4 - כדור חופשי לב"ש 30 מ' אלכסונית משמאל , קאנגווה מרים את הכדור מדוייק לראשו של לופז שמזווית קשה נוגח כדור שנעצר רק במשקוף ! ב"ש מתקרבת לשער.
דקה 13 - כדור ארוך של ונטורה לפרץ עמוק לרחבת ירושלים, כדור שנראה אבוד אך פרץ נלחם, כופה טעות קשה על בלם בית"ר, מחלץ ממנו את הכדור ומוסר היישר לדן ביטון שמוציא כדור אחורה לקאנגווה החופשי שמפציץ את הרשת . 1:0 ב"ש
דקה 31 - רפיון הגנתי של ב"ש מאפשר לירושלמים להשוות. חבל
דקה 39 - כדור אחורה רע מאוד של ונטורה משאיר את חלוץ בית"ר לבד מול אליאסי. לחץ מאחור של פונק גורם לו להחמיץ.
דקה 42 - גיא מזרחי מגביהה לרחבת ירושלים ומוצא את לופז שנוגח לקורה.
המחצית השנייה הייתה המשך ישיר של הראשונה ולמעשה התנהלה כך עד לסיום המשחק
דקה 52 - הצלה ענק של אליאסי מבעיטה של קשר בית"ר. מציל מצב של 1 על 1 וכדור שכבר עשה דרכו לחיבורי השער.
דקה 85 - עוד הצלה של אליאסי שהודף בעיטה חופשית חזקה לקרן
דקה 86 - שער של בית"ר נפסל בצדק עקב נגיעת יד ברורה של הבלם שלהם.
דקה 90+3 - לופז שולח כדור ארוך מההגנה להתקפה, כדור שעוקף את כל הגנת בית"ר ושולח את גריטה ל-1 על 1 מול השוער . גריטה משתהה ומכין את הגוף לבעיטה באיטיות ובכבדות ועד שהוא בועט בלם בית"ר סוגר אותו. פיספוס אדיר לשער ניצחון
שריקת הסיום - תיקו קשה של ב"ש וחבל כי כבר הובלנו והיינו נראים בעליונות מוחלטת בתחילת המשחק מה שמעיד על גישה נכונה. אבל מה קרה אחרי 15 דק' ? מאז לא היינו במשחק.
בעטנו 6 בעיטות לשער כשמתוכם 2 למסגרת וזה מעיד על הכל.
פרסונלית :
אליאסי - איש המשחק שלי . אם לא הוא אנחנו מפסידים.
לופז - בין הבודדים שהגיעו למשחק אמש
מזרחי - לא היה כל כך מתואם עם פונק
ויטור - הציוות שלו עם פונק בינתיים לא עובד
פונק - כמו רוב הבלמים בליגה - לא יכול להתמודד לבד עם המהירות של מוזי . חייבת להיות לו עזרה. גם סייע להציל גול של החלוץ הירושלמי
ונטורה - כבר משחק שני שהוא מרבה לאבד ולא בעל הבית
קאנגווה - למרות השער - במשחק חלש
פרץ - חילץ וזהו
ביטון - גם כן בין הבודדים שעוד ניסו אמש. אבל לא לזה אנחנו מצפים
גאנח - היה חייב לצאת במחצית
תורג'מן - הוא את שלו עושה טוב
גריטה - וואו איזו החמצה ואיזו כבדות
קוז'וך - יצטרך להסביר מה קרה מדקה 15 . גם החילופים לא היו טובים ולמה יורי רק דקה 80 ?
הפנים לתחילת הפלייאוף העליון מול נתניה בטרנר .
אנחנו טובים יותר וצריכים להראות את זה על המגרש. אין תרוצים !
מעקב צהובים :
בלוריאן - 8 . צהוב מול נתניה והוא מורחק מול מכבי ת"א בטרנר.
לופז - 7
מזרחי, בלטקסה, ונטורה - 6
ויטור , קוז'וך (
) - 5 . קוז'וך חוזר מהשעייה
קאנגווה - 4 . צהוב מול נתניה והוא מורחק מול מכבי ת"א בטרנר.
יאללה ב"ש
נ.ב1 - יורי חייב לפתוח משחק הבא, לא יודע איך ! שישחקו הוא וביטון מתחת לחלוץ , בלי כנפיים.
נ.ב2 - רן חייב לקחת לתשומת ליבו את נושא הצהובים שלו. זה פוגע בנו.
נ.ב3 - חבל שקאנגווה לא קיבל צהוב אמש מה שהיה מונע ממנו לשחק בשבת נגד נתניה. עכשיו הוא צריך להיזהר שבעתיים כדי לא להעדר מול מכבי ת"א.
נ.ב4 - אתמול גריטה במו החמצתו חתם על טופס השיחרור שלו בסוף העונה. ואני לא כל כך מאשים אותו בזה.
15 דק' בגן עדן
לאחר הקאמבק המדהים והתחושות הנהדרות מהמחזור הקודם ועם רוח גבית חיובית של 3300 באר-שבעים שהגיעו לתמוך - הגיעה הפועל ב"ש לסגור את העונה הסדירה במקום הראשון מול הירושלמים.
בגזרת המאמן ובפעם השנייה העונה, נאלצה הקבוצה להתמודד ללא מאמנה על הקווים הודות ל-5 צהובים שצבר. בן בנימין החליף אותו.
בגזרת השחקנים בשורות ב"ש חזרו להרכב אליאל פרץ שחזר מהשעיית צהובים ואמיר גאנח ממחלה.
משחק סיום העונה הסדירה, משחק גדול בין 2 הקבוצות עם הכדורגל הטוב בארץ, 30,000 צופים ... הכל היה מוכן לקרב הגדול.
המחצית הראשונה ובעיקר ה-15 דק' הראשונות נפתחו בסערה באר-שבעית אדירה שלא העידה על מה שיבוא בהמשך.
דקה 2 - חטיפה של קאנגווה שמשחרר כדור מהיר לדן ביטון שמגביהה לראשו של פרץ שנוגח מקרוב היישר לידי שוער ירושלים.
דקה 4 - כדור חופשי לב"ש 30 מ' אלכסונית משמאל , קאנגווה מרים את הכדור מדוייק לראשו של לופז שמזווית קשה נוגח כדור שנעצר רק במשקוף ! ב"ש מתקרבת לשער.
דקה 13 - כדור ארוך של ונטורה לפרץ עמוק לרחבת ירושלים, כדור שנראה אבוד אך פרץ נלחם, כופה טעות קשה על בלם בית"ר, מחלץ ממנו את הכדור ומוסר היישר לדן ביטון שמוציא כדור אחורה לקאנגווה החופשי שמפציץ את הרשת . 1:0 ב"ש
דקה 31 - רפיון הגנתי של ב"ש מאפשר לירושלמים להשוות. חבל
דקה 39 - כדור אחורה רע מאוד של ונטורה משאיר את חלוץ בית"ר לבד מול אליאסי. לחץ מאחור של פונק גורם לו להחמיץ.
דקה 42 - גיא מזרחי מגביהה לרחבת ירושלים ומוצא את לופז שנוגח לקורה.
המחצית השנייה הייתה המשך ישיר של הראשונה ולמעשה התנהלה כך עד לסיום המשחק
דקה 52 - הצלה ענק של אליאסי מבעיטה של קשר בית"ר. מציל מצב של 1 על 1 וכדור שכבר עשה דרכו לחיבורי השער.
דקה 85 - עוד הצלה של אליאסי שהודף בעיטה חופשית חזקה לקרן
דקה 86 - שער של בית"ר נפסל בצדק עקב נגיעת יד ברורה של הבלם שלהם.
דקה 90+3 - לופז שולח כדור ארוך מההגנה להתקפה, כדור שעוקף את כל הגנת בית"ר ושולח את גריטה ל-1 על 1 מול השוער . גריטה משתהה ומכין את הגוף לבעיטה באיטיות ובכבדות ועד שהוא בועט בלם בית"ר סוגר אותו. פיספוס אדיר לשער ניצחון
שריקת הסיום - תיקו קשה של ב"ש וחבל כי כבר הובלנו והיינו נראים בעליונות מוחלטת בתחילת המשחק מה שמעיד על גישה נכונה. אבל מה קרה אחרי 15 דק' ? מאז לא היינו במשחק.
בעטנו 6 בעיטות לשער כשמתוכם 2 למסגרת וזה מעיד על הכל.
פרסונלית :
אליאסי - איש המשחק שלי . אם לא הוא אנחנו מפסידים.
לופז - בין הבודדים שהגיעו למשחק אמש
מזרחי - לא היה כל כך מתואם עם פונק
ויטור - הציוות שלו עם פונק בינתיים לא עובד
פונק - כמו רוב הבלמים בליגה - לא יכול להתמודד לבד עם המהירות של מוזי . חייבת להיות לו עזרה. גם סייע להציל גול של החלוץ הירושלמי
ונטורה - כבר משחק שני שהוא מרבה לאבד ולא בעל הבית
קאנגווה - למרות השער - במשחק חלש
פרץ - חילץ וזהו
ביטון - גם כן בין הבודדים שעוד ניסו אמש. אבל לא לזה אנחנו מצפים
גאנח - היה חייב לצאת במחצית
תורג'מן - הוא את שלו עושה טוב
גריטה - וואו איזו החמצה ואיזו כבדות
קוז'וך - יצטרך להסביר מה קרה מדקה 15 . גם החילופים לא היו טובים ולמה יורי רק דקה 80 ?
הפנים לתחילת הפלייאוף העליון מול נתניה בטרנר .
אנחנו טובים יותר וצריכים להראות את זה על המגרש. אין תרוצים !
מעקב צהובים :
בלוריאן - 8 . צהוב מול נתניה והוא מורחק מול מכבי ת"א בטרנר.
לופז - 7
מזרחי, בלטקסה, ונטורה - 6
ויטור , קוז'וך (

קאנגווה - 4 . צהוב מול נתניה והוא מורחק מול מכבי ת"א בטרנר.
יאללה ב"ש
נ.ב1 - יורי חייב לפתוח משחק הבא, לא יודע איך ! שישחקו הוא וביטון מתחת לחלוץ , בלי כנפיים.
נ.ב2 - רן חייב לקחת לתשומת ליבו את נושא הצהובים שלו. זה פוגע בנו.
נ.ב3 - חבל שקאנגווה לא קיבל צהוב אמש מה שהיה מונע ממנו לשחק בשבת נגד נתניה. עכשיו הוא צריך להיזהר שבעתיים כדי לא להעדר מול מכבי ת"א.
נ.ב4 - אתמול גריטה במו החמצתו חתם על טופס השיחרור שלו בסוף העונה. ואני לא כל כך מאשים אותו בזה.
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
טריוויה: היה זה מפגש הליגה ה-126 (114 בליגה הראשונה+12 בליגה השניה) ביננו לבית''ר י-ם, שהעמיד את המאזן ביננו על 57 נצחונות לנו, 33 תיקו ו-36 נצחונות לבית''ר י-ם. יחס שערים 135-183 לב''ש.
*נתונים באדיבות יוסי מדינה והארכיון הפרטי של אייל חטב.
*נתונים באדיבות יוסי מדינה והארכיון הפרטי של אייל חטב.
נערך לאחרונה על ידי אורי אדום בנשמה ב 12 מרץ 2025, 11:14, נערך פעם 1 בסך הכל.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
בדילי אבל חייב לציין
עשו לנו פשוט קרקס
גאנח שחקן אנוכי, כבר זוכר ממנו לפחות 4 משחקים שהוא ברחבה ויכול למסור רוחב למרכז הרחבה לשחקן חופשי לבעיטה ובוחר לבעוט ברשלנות - אישית מתחיל למצות את הנושא איתו זה האנוכיות שלו פשוט מחריבה אותנו.
דן ביטון - כהרגלו (שחקן טוב) אבל לא יכול לקחת משחק על הכתפיים זה לא וואקמה או שחקן שיכול לשרוף קו. מה שכן יש לו את היכולת לפעולות תכליתיות אבל לא בהחזקת כדור.
ונטורה - איבד את הביטחון היה נראה כמו סמרטוט הרונדלים שירין פרץ ומיכה עשו לו זה בגבול הבדיחה - אגיד לזכותו שהתגובה של המאמן לחגיגה שהיתה עלינו במרכז המגרש לקתה בחסר גם כן.
אליאל פרץ - היה במשחק למעט החילוץ ההירואי ?
מזרחי - שכח איך למסור פס , גרם לנו הרבה צרות במסירות לשחקני ביתר.
פונק , ויטור - לא מאשים אותם האמת היינו כבשר תותחים מכל כיוון גם בשער לא היה להם כל כך מה לעשות - מה שכן סטטיסטית מאז פונק אנחנו איכשהו סופגים , אני עדיין לא מקשר את זה אליו כי באמת הקבוצה נראת בדעיכה.
לופז ניסה וניסה וניסה - יש ימים שלא הולך.
קנגוואה - יש משחקים שהוא מאבד ביטחון במהלך המשחק ומשחק עם רגליים קפואות - זה מסוג המשחקים הללו - הוא יודע לבוא כאשר יש לו הרגשה של ״מעל הליגה״ ברגע שזה דועך אצלו אנחנו בבעיה רצינית , למעט השער שאחלה שער, חוץ מלרדוף אחרי שחקני ביתר לחלץ כדורים , לא זוכר ממנו משהו המשחק.
היתרון של מכבי, חיפה, ביתר - שיש להם משחק מהיר ומכריע. מהכנפיים ל9
ואצלנו רוב השערים קבוצתיים ע״ע - לופז כמגן בכלל
אני חושב שהיה סינכרוניה ואופי שהחזיק עד לפליאוף
אני מקווה מאוד שהבלון לא יתפוצץ עלינו בפלייאוף כי אנחנו לא קבוצה שלמה במונחים של שחקנים מעולים.
זלאטנוביץ יוסיף המון , אם יורי לא פוגע בפלייאוף - אני אנחש ניחוש רע וקחו אותו בתור ״עמה״ אנחנו הולכים לבעוט בדלי
ועוד ניחוש - חיפה תעשה פלייאוף נהדר
עשו לנו פשוט קרקס
גאנח שחקן אנוכי, כבר זוכר ממנו לפחות 4 משחקים שהוא ברחבה ויכול למסור רוחב למרכז הרחבה לשחקן חופשי לבעיטה ובוחר לבעוט ברשלנות - אישית מתחיל למצות את הנושא איתו זה האנוכיות שלו פשוט מחריבה אותנו.
דן ביטון - כהרגלו (שחקן טוב) אבל לא יכול לקחת משחק על הכתפיים זה לא וואקמה או שחקן שיכול לשרוף קו. מה שכן יש לו את היכולת לפעולות תכליתיות אבל לא בהחזקת כדור.
ונטורה - איבד את הביטחון היה נראה כמו סמרטוט הרונדלים שירין פרץ ומיכה עשו לו זה בגבול הבדיחה - אגיד לזכותו שהתגובה של המאמן לחגיגה שהיתה עלינו במרכז המגרש לקתה בחסר גם כן.
אליאל פרץ - היה במשחק למעט החילוץ ההירואי ?
מזרחי - שכח איך למסור פס , גרם לנו הרבה צרות במסירות לשחקני ביתר.
פונק , ויטור - לא מאשים אותם האמת היינו כבשר תותחים מכל כיוון גם בשער לא היה להם כל כך מה לעשות - מה שכן סטטיסטית מאז פונק אנחנו איכשהו סופגים , אני עדיין לא מקשר את זה אליו כי באמת הקבוצה נראת בדעיכה.
לופז ניסה וניסה וניסה - יש ימים שלא הולך.
קנגוואה - יש משחקים שהוא מאבד ביטחון במהלך המשחק ומשחק עם רגליים קפואות - זה מסוג המשחקים הללו - הוא יודע לבוא כאשר יש לו הרגשה של ״מעל הליגה״ ברגע שזה דועך אצלו אנחנו בבעיה רצינית , למעט השער שאחלה שער, חוץ מלרדוף אחרי שחקני ביתר לחלץ כדורים , לא זוכר ממנו משהו המשחק.
היתרון של מכבי, חיפה, ביתר - שיש להם משחק מהיר ומכריע. מהכנפיים ל9
ואצלנו רוב השערים קבוצתיים ע״ע - לופז כמגן בכלל
אני חושב שהיה סינכרוניה ואופי שהחזיק עד לפליאוף
אני מקווה מאוד שהבלון לא יתפוצץ עלינו בפלייאוף כי אנחנו לא קבוצה שלמה במונחים של שחקנים מעולים.
זלאטנוביץ יוסיף המון , אם יורי לא פוגע בפלייאוף - אני אנחש ניחוש רע וקחו אותו בתור ״עמה״ אנחנו הולכים לבעוט בדלי
ועוד ניחוש - חיפה תעשה פלייאוף נהדר